tanışmak istiyorum

Seks veya sadece iletişim için bir partner bulmak istiyorsanız bu bölüme yazın. Lütfen şehrinizi belirtin
Автор темы
joker
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6
Registered for: 3 years
Orientation: heteroseksüel
 tanışmak istiyorum

Unread post by joker »

:oops: İletişim kurmak istiyorum bir kızla, sahte biriyle değil
halkla ilişkiler
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15
Registered for: 3 years
 Re: tanışmak istiyorum

Unread post by halkla ilişkiler »

Daha iyi flört bakmak için burada değilim, dahası var, flört etme tartışması ve kızları internetten ziyade gerçek hayatta aramak en iyisi
Günter
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 108
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Günter »

pr: 14 Jul 2022, 00:05İnternetten ziyade gerçek hayatta kız aramak daha iyidir
Hahaha))) Muhtemelen gerçek hayatta kızlarla tanışmanın sonu yoktur ve bu yüzden böyle forumlar arıyor))).
Elf Kedisi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 325
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Elf Kedisi »

joker: 13 Jul 2022, 17:04 :oops: İstiyorum ile sahte bir kızla değil, bir kızla iletişim kurmak
Burada çok az kız var ve onlar "Okuma" modunda oturuyorum ama yazmıyorum."
Sadece iletişim kurun ve hatta özel yaşamla ilgili konularda bile Birisi (veya benzerleri) uygulamasını yükleyin - yazışma yoluyla iletişim tarzınızı biraz geliştirin.
Sonra her türlü Galaxy ve Drugvokrug’a gidin - orada daha gerçek insanlarla iletişim kuracağız ve birbirimizi tanıma ve tanışma fırsatı bulacağız.
Gerçek hayatta daha fazla kadının olduğu durumları arayın ve onlarla iletişim kurmaya başlayın.

Unutmayın - iletişim kurmak istiyorsanız, muhataplarınızın ilgisini çekmelisiniz, böylece sizinle konuşacak bir şeyler olsun.
These users thanked the author Elf Kedisi for the post:
Turbo94
Günter
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Günter »

Gato Elfo: 15 Jul 2022, 09:24 Unutmayın - iletişim kurmak istiyorsanız muhataplarınızın ilgisini çekmelisiniz, böylece sizinle konuşacak bir şeyler olsun
Yani herkesin farklı ilgi alanları var!? Ve eğer bir kişinin tek bir ilgisi varsa, boynuzlardan ve ahırdan mı?!). Kadınlar para ve ilgi ister. En azından bunu sürdürecek paranız yoksa, o zaman bu uygulamalara yıllarca sonuç alamadan oturacaksınız. YouTube’da bir tane var, Vlad Sovelyev, Tinder ve Badu’da platin hesabı var ve bu Tinder’a binlerce dolar harcamış. Hesabın parasını ödeyen BADU, Tinder ve Badu’ya binlerce yanıt geldiğini, yazışmalarda dilenci olduğunu doğrulayınca hanımların onunla iletişimi kestiğini söylüyor. 5 yıldır bu Tinder ve Badu üzerinden ilişki kuramadı, kimsenin dilencilere ihtiyacı yok!))
Elf Kedisi
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Gunter: 15 Jul 2022, 09:55 Herkesin ilgi alanları nasıl farklıdır!? Ve eğer bir kişinin tek bir ilgisi varsa, boynuzlardan ve ahırdan mı?!). Kadınlar para ve ilgi ister. En azından bunu sürdürecek paranız yoksa, o zaman bu uygulamalara yıllarca sonuç alamadan oturacaksınız. YouTube’da bir tane var, Vlad Sovelyev, Tinder ve Badu’da platin hesabı var ve bu Tinder’a binlerce dolar harcamış. Hesabın parasını ödeyen BADU, Tinder ve Badu’ya binlerce yanıt geldiğini, yazışmalarda dilenci olduğunu doğrulayınca hanımların onunla iletişimi kestiğini söylüyor. 5 yıldır bu Tinder ve Badu üzerinden ilişki kuramadı, kimsenin dilencilere ihtiyacı yok!))
Arkadaşım üçüncü bir kadın buluyor ve Birkaç yıldır onunla birlikte yaşıyoruz, kaç tanesinin sikiştiği hâlâ bilinmiyor.
Kendimi iletişim ve sanal için bubuta sayesinde buldum.

Sıradan bir iletişim becerisini geliştirmekten bahsediyorum - bu ilk şey, para ikincil bir şey. Zengin olmayan ama karizması olan bir arkadaş daha var ona kendini asan kadınların sonu yok. Bir konuşmayı 5 dakika bile sürdüremeyeceksen paranın ne anlamı var?
Günter
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Günter »

Gato Elfo: 15 Jul 2022, 10:19 Arkadaşım kendine üçüncü bir kadın buluyor ve birkaç yıldır birlikte yaşıyor, kim bilir kaç kez sikişiyor.
Peki kimin hangi şehirden olduğunu düşünüyorsunuz, ilk iş bu. Belki bir kişi küçük bir kasaba veya köyde kendi evi olmadan yaşıyor ama ebeveynleriyle birlikte yaşıyor. Ve maaşı ayrı bir ev kiralamaya ve onunla birlikte yaşayacak bir kıza bakmaya yetecek kadar. Demek istediğim, arkadaşının kızlarla yaşayacak bir evi ve biraz parası var. Ve eğer paran varsa, etrafta bir arkadaşın olmadan her gün evde yeni bir şeyler yiyebilirsin))
Elf Kedisi
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Gunter, yine biraz yanlış odaklanıyorsun.
Sikişecek birini bulmakta hiç bir sorun görmüyorum, kulüpler bu yüzden var. Bir fahişe için bir sopanın parası yoksa, o zaman kesinlikle çakmaktaşı için.

hakkında konuşuyorum iletişim uzundur ve seks zaten bunun ayrılmaz bir parçasıdır.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks ve iletişim için flört”