Tasarlanmış vajinalar

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1070
Registered for: 3 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Tasarlanmış vajinalar

Unread post by AlexTDV »

Bir arkadaşım bana banyo için kocaman bir şişe hava spreyinin küt uçlu bir şekilde vajinasına nasıl yerleştirildiğini ve onunla nasıl kendini becerip kafayı bulduğunu gösterdi, amınıza koyduğunuz veya sığdırabileceğiniz en büyük şey nedir?
These users thanked the author AlexTDV for the post:
jant11
tesisatçı
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51
Registered for: 2 years
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Tasarlanmış vajinalar

Unread post by tesisatçı »

Gerçekten istediğinde, her şey tahmin edilemez! Bir zamanlar rivayete göre bir erkek kardeş kız kardeşini sikmiş ama tam bir zevk elde etmek mümkün olmamış. Kız kardeş hamile kalmış ve bunun sonucunda çocuk ölü doğmuş ve üzeri örtülerek doğmuş. yeşil küf... . Annesi de öldü... ama ondan önce çok güzel bir kızdı ve şöyle bir görünümü ve davranışı vardı: - BENİ her yere götür!
ONA üzülüyorum! Ve bunların hepsi, erkek kardeşimle birlikte kapalı bir alanda oturuyordum... ve her ikisi de çocukların nereden geldiğini ve prezervatifin ne olduğunu anlamadılar... ve eczaneye erişimleri yoktu...
Mekanik
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 159
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Mekanik »

AlexTDV: 13 Jul 2022, 10:09 ... amına sığdırdığın veya sığdırabildiğin en büyük şey nedir?
Şaka mı yapıyorsun? Şu anda herkes düdük sesiyle içeri giren şişeler, kabaklar vb. hakkında konuşmak için sıraya girecek! Yine de... hayalperestler abonelikten çıkmalı.
tesisatçı
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Yani evet... Amın içine girmek herkes için farklıdır... Bir keresinde mümkün olduğu kadar bir dişinin içine girmeye çalıştım ve cevap şuydu: çok acıttı! / Dişi zaten acı dürtüleri tarafından seğiriyor... ve sonuç olarak ağrı eşiği nerede?
Penisin uzunluğunun doğanın EN KÖTÜ tezahürü olduğu ortaya çıktı. DEĞİL, eğer bir erkek istiyorsanız, o zaman "erkekten" gelen spermin yumurtaya girme olasılığı yüksektir .. ve bunların hepsi babanın sikinin uzunluğundan kaynaklanmaktadır! ;-) ...
Ve işte benim örneğim - Vajinal halkaya (neredeyse dış dudaklara) bile inmedim ama dişi yine de hamile kaldı. ... umurumda değil! Aşk korkunç bir şeydir! Ancak spermi mikroskop altında incelediğimde %100 canlılık elde ettim!
Scucco! Şimdi bile onu utanacak kadar seviyorum.. ama hayat emretmiş... onun için "uzak batıya", benim için "öbür tarafa"...
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Ksenofon »

vodoprovodchik: 02 Sep 2023, 14:30 Kız kardeş hamile kaldı ve bunun sonucunda öyle bir geçiş yaşadı ki çocuk ölü doğdu ve yeşil küfle kaplandı... . Annem de öldü... ama ondan önce o çok güzel bir kızdı ve şöyle bir görünüm ve davranışa sahipti: - BENİ her yere götür!
Dehşet! Ve bunun konuyla ne ilgisi olduğu belli değil. Ve konunun başlığı da pek iyi değil. Gelişmiş vajina ne anlama gelir? Aşınmış bir penisle hemen hemen aynı şeydir. Ama sorun değil. Asıl mesele şu ki, erkeklerin artık buraya akın etmesi, onlara öyle geliyor ki, kadınların iplikleri altında akıllıca saklanıyorlar ve kendilerine bir kanalizasyon borusunu nasıl kolayca yerleştirebileceklerini anlatmaya başlayacaklar.
Serge12345
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 991
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Serge12345 »

These users thanked the author Serge12345 for the post (total 11):
Aslan 123540, Fargal94, gerz13, VoVa09, m422ma, Yağmurcu, Rahatla_19, fırçalamak, asker-64, 250 için, RedFox
Serge12345
Orgazm!
Orgazm!

These users thanked the author Serge12345 for the post (total 9):
Aslan 123540, Fargal94, gerz13, VoVa09, m422ma, Rahatla_19, asker-64, Elmon, RedFox
Serge12345
Orgazm!
Orgazm!

These users thanked the author Serge12345 for the post (total 8):
Aslan 123540, Fargal94, gerz13, VoVa09, m422ma, asker-64, Elmon, RedFox
Serge12345
Orgazm!
Orgazm!

These users thanked the author Serge12345 for the post (total 6):
Aslan 123540, Fargal94, Rahatla_19, asker-64, 250 için, RedFox
tesisatçı
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Güzel kızlar! Geçmişte bundan bahsetmek bile propagandaydı (SSCB’de seks yoktu!) ... tabii ki - tek pozisyon - erkek üstte - bayan aşağıda... Geriye kalan her şey yasaktır! ;-)
Aslında komik...;-) Ama neden gülüyorsunuz? - ilkinde tam olarak bunu yaptım ve sola atılan bir adım sağa atılan bir adımdır... Belki de aptaldım ve "yasağın" avantajlarından yararlanmadım ;-)
These users thanked the author tesisatçı for the post:
asker-64
Alex kesti4
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10
Registered for: 1 year 7 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Alex kesti4 »

https://i.postimg.cc/RZh9JTV0/Screenshot-20230609-125624-2.png
это любовник ее а я потлизывал обоихом вы
These users thanked the author Alex kesti4 for the post (total 3):
m422ma, 0dlb0, Duster1979
0dlb0
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 689
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by 0dlb0 »

alex7634: 24 Dec 2023, 12:24 ve ikinizi de yaladım
Bu fotoğrafların orada olmaması çok yazık.
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Eustace »

Mekanik: 02 Sep 2023, 14:55 Şaka mı yapıyorsun? Şu anda herkes düdük sesiyle içeri giren şişeler, kabaklar vb. hakkında konuşmak için sıraya girecek! Yine de... hayalperestler abonelikten çıkmalı.
:lol: :ROFL:’yi dilden kaldırdı
jant11
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 334
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by jant11 »

AlexTDV: 13 Jul 2022, 10:09hiçbir arkadaşım bana banyoda kullanılan kocaman bir şişe hava spreyinin küt uçlu bir şekilde vajinasına nasıl girdiğini ve onunla nasıl kendini becerip kafayı bulduğunu gösterdi, amına koyabileceğin veya sığabileceği en büyük şey nedir ?
Vajinaların görünümü farklılık gösterir. Bazılarının dudakları büyük, bazılarınınki küçüktür. Bazıları pembe, bazıları daha koyu. Ancak diğer parametreler - derinlik, genişlik - eğitim sonucunda değişebilir. Kadınlar fizyolojik olarak tüm bu parametrelerin onlar için değişmesini sağlayacak şekilde tasarlanmışlar, ama bunu kimse yapmıyor. Sonuçta kadınlar doğum yapar ve bebek deodorant kutusu büyüklüğünde değildir.
Genişlemek için vajinanın dokuları ve kasları gerilebilir, hatta kalça eklemleri birbirinden ayrılabilir. Daha derine inmek için - bitişik iç organlar hareketliliği artırabilir. Büyük oyuncaklara ya da yumruklaşmaya düşkün olanlar bunu iyi biliyor. Deneyimli olanlar, ilk başta “işe yaramadığını”, sonra acı verdiğini ve sonra serbestçe “uçtuğunu” bilir. Bu eğitimden başka bir şey değil.
Çok az insanın dikkat ettiği bir şey daha var çünkü eğitim daha uzun sürüyor ve daha zor. Vajina farklı bölgelerde farklı şekillerde ve oldukça güçlü bir şekilde küçülebilir. Pelvik tabanda kontrol edebileceğiniz çok sayıda kas vardır.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”