Ermeni aşıklar

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1070
Registered for: 3 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
 Ermeni aşıklar

Unread post by AlexTDV »

Arkadaş çevremde tanıdığım üç kadının zaten Ermeni sevgilisi var, neden giderek daha fazla Rus kadın onları sevgili olarak tercih ediyor? )
Gezgin 64
Potansiyel seks nesnesi
 Re: Ermeni aşıklar

Unread post by Gezgin 64 »

Çünkü onlar kandırılıyor
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 520
Registered for: 3 years

Unread post by YeniDim »

Benim zamanımda kimse beni becermedi... En az üçte biri Kafkasyalılardı ve sadece Ermeniler değildi. Kural olarak daha yetenekli olanların,
plena.bk
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 31
Registered for: 3 years 4 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by plena.bk »

Bu Ermeni (Azerbaycanlı ve ayrıca alfabetik olarak) aşıklar, yerel pazarlardan gelen tüccarlardır. Ve toptan satış deposu olarak Rus kızlarına (mutlaka yaşam koşullarına sahip) ihtiyaçları var. Çok sayıda örnek bilinmektedir. Ama yine de kendi insanlarıyla evleniyorlar.
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 520
Registered for: 3 years

Unread post by YeniDim »

Eh, şart değil)) Benimki gerçekten kimsenin evine girmesine izin vermezdi, özellikle de eşyalarıyla))) Evet, o günlerde pazarlarda hiç kimse yoktu, en azından burada. Bu yüzden periyodik olarak kendi işlerini yapmak, akrabalarını ziyaret etmek vb. için geliyorlardı. Aynı zamanda fahişelerimizi de siktik. O zamanlar LKN ile bağlantılarını göstermek pek alışılmış bir şey değildi ama yine de benimki de dahil olmak üzere birçok kız onlarla takılırdı. Elbette sevgilimin Kafkas siklerini almasına pek memnun değilim ama bunlar onun en sevdiği anıları)) Mesela ilk tam oral seksini Kafkasyalı olmayan erkek arkadaşına yaptı ama penisi yutmadan öptü yani LKN, cunnilingus’a minnettar olarak, hayatında bunu onun için yapan ilk kişiydi; o zamanlar 19 yaşındaydı.
These users thanked the author YeniDim for the post:
Vladtsst
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”