Karınız herkesin önünde seks yapmak için götürülüyor
-
Автор темыEndişeli
- Sürtünmeler
- Total posts: 452
- Registered for: 3 years
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Beni herkesin önünde seks yapmaya götürmediler ama bunun olmasını gerçekten istedim.
Bu benim en sevdiğim fantezilerimden biri. Gerçek şu ki, karısı her zaman başkalarının ona baktığını fark ediyordu ve aynı zamanda her zaman onunla göz göze geliyordu ve hatta küstahça onların gözlerine bakmayı seviyordu. Aynı zamanda, karısının iyi bir kurumla "konuşmak için dışarı çıkması" için işaretler yapıyorlar, böylece oradaki herkes bütün akşam ona baksın ve orada bulunan erkeklerden biri sessizce gelsin. bize düşüyor, herkesin gözü önünde elinden tutup götürüyor, bir arabaya bindirip götürüyor. Böylece eşimin "güle güle" demek yerine, ayrılmadan önce sadece çantasını alıp dönüp bana bakmasına zaman kaldı. Bu durumdaki özel heyecan, herkesin onun benimle geldiğini, başka birinin onu götürdüğünü ve bu diğer kişinin ona dileklerini bile sormadığını görebilmesidir. Hanımımın benimle halka açık bir yere geldiğini herkesin görmesini istiyorum, ancak yeterince küstah olduğu ortaya çıkarsa, kimseyle daha fazla uğraşmadan ayrılmaya hazırım.
Ya da bu fantezinin başka bir versiyonu. Böylece karısı tuvalete çıksın ve uzun süre ortadan kaybolsun. Ben de beklemeye dayanamadım ve onu aramaya gittim. Kadınlar tuvaletine bakıyorum - onu görmüyorum, erkekler tuvaletine bakıyorum - ve onun çömeldiğini ve aynı anda iki kişiyi tekmelediğini görüyorum. Bunlar barda otururken ona ilgi gösteren adamlar. Aynı zamanda beni görüyorlar ve durmuyorlar. Adamlardan biri bana bunun benim kızım olup olmadığını sordu. Benim olduğunu söylüyorum. Onun iyi olduğunu ve artık onlarla gideceğini söylüyor. Ben de istediğimi söylüyorum. Beni alacaklarını ama sadece izleyeceğimi söylüyor. Kabul ediyorum. İnleyerek eşlerinin ağzına boşalırlar, o her şeyi yutar. Dördümüz tuvaletten çıkıyoruz, taksiye biniyoruz, onlar arka koltuğa onunla oturuyorlar, ben de öne oturuyorum. Göğüslerini pençeliyorlar, parmaklarını külotunun içine sokuyorlar ve onu derinden öpüyorlar. Hoşuna gidiyor, gülüyor. Taksi şoförünü de görüyorum. Onun benim karım olduğunu bilmiyor.
Adamlardan birinin kulübesine varıyoruz ve yolda iki kişiyi daha telefonla arıyor. Varışta çocuklar muhteşem açıklığı koruyorlar, iki kişi daha geliyor, altımız da soyunup yatak odasına taşınıyoruz. Karımı yalıyorum, o ise dördünü de emiyor. Sonra onu tüm deliklerine sertçe sikiyorlar ve içine boşaltıyorlar. Periyodik olarak onu spermlerden temizliyorum ve zaman zaman erkekler dinlenirken de ona giriyorum. Ona şaplak atıyorlar, sıkıyorlar, saçını çekiyorlar, ağzına tükürüyorlar ve ona pis davranıyorlar. Ve bundan keyif alıyor. Sonunda onu duşa götürüyorlar, dizlerinin üzerine oturtuyorlar ve ağzına ve üzerine altın yağmur yağdırıyorlar.
Sonra eve gidiyoruz. Ve gelecekte erkekler onu sürekli olarak farklı konfigürasyonlarda zevk için çağırıyorlar: hem yalnızken hem de birçoğu varken, diğer kızlar ona yardım ettiğinde ve kural olarak profesyoneller ve farkına bile varmadıklarında bunu bedavaya yaptığını söylüyor.
Bu benim en sevdiğim fantezilerimden biri. Gerçek şu ki, karısı her zaman başkalarının ona baktığını fark ediyordu ve aynı zamanda her zaman onunla göz göze geliyordu ve hatta küstahça onların gözlerine bakmayı seviyordu. Aynı zamanda, karısının iyi bir kurumla "konuşmak için dışarı çıkması" için işaretler yapıyorlar, böylece oradaki herkes bütün akşam ona baksın ve orada bulunan erkeklerden biri sessizce gelsin. bize düşüyor, herkesin gözü önünde elinden tutup götürüyor, bir arabaya bindirip götürüyor. Böylece eşimin "güle güle" demek yerine, ayrılmadan önce sadece çantasını alıp dönüp bana bakmasına zaman kaldı. Bu durumdaki özel heyecan, herkesin onun benimle geldiğini, başka birinin onu götürdüğünü ve bu diğer kişinin ona dileklerini bile sormadığını görebilmesidir. Hanımımın benimle halka açık bir yere geldiğini herkesin görmesini istiyorum, ancak yeterince küstah olduğu ortaya çıkarsa, kimseyle daha fazla uğraşmadan ayrılmaya hazırım.
Ya da bu fantezinin başka bir versiyonu. Böylece karısı tuvalete çıksın ve uzun süre ortadan kaybolsun. Ben de beklemeye dayanamadım ve onu aramaya gittim. Kadınlar tuvaletine bakıyorum - onu görmüyorum, erkekler tuvaletine bakıyorum - ve onun çömeldiğini ve aynı anda iki kişiyi tekmelediğini görüyorum. Bunlar barda otururken ona ilgi gösteren adamlar. Aynı zamanda beni görüyorlar ve durmuyorlar. Adamlardan biri bana bunun benim kızım olup olmadığını sordu. Benim olduğunu söylüyorum. Onun iyi olduğunu ve artık onlarla gideceğini söylüyor. Ben de istediğimi söylüyorum. Beni alacaklarını ama sadece izleyeceğimi söylüyor. Kabul ediyorum. İnleyerek eşlerinin ağzına boşalırlar, o her şeyi yutar. Dördümüz tuvaletten çıkıyoruz, taksiye biniyoruz, onlar arka koltuğa onunla oturuyorlar, ben de öne oturuyorum. Göğüslerini pençeliyorlar, parmaklarını külotunun içine sokuyorlar ve onu derinden öpüyorlar. Hoşuna gidiyor, gülüyor. Taksi şoförünü de görüyorum. Onun benim karım olduğunu bilmiyor.
Adamlardan birinin kulübesine varıyoruz ve yolda iki kişiyi daha telefonla arıyor. Varışta çocuklar muhteşem açıklığı koruyorlar, iki kişi daha geliyor, altımız da soyunup yatak odasına taşınıyoruz. Karımı yalıyorum, o ise dördünü de emiyor. Sonra onu tüm deliklerine sertçe sikiyorlar ve içine boşaltıyorlar. Periyodik olarak onu spermlerden temizliyorum ve zaman zaman erkekler dinlenirken de ona giriyorum. Ona şaplak atıyorlar, sıkıyorlar, saçını çekiyorlar, ağzına tükürüyorlar ve ona pis davranıyorlar. Ve bundan keyif alıyor. Sonunda onu duşa götürüyorlar, dizlerinin üzerine oturtuyorlar ve ağzına ve üzerine altın yağmur yağdırıyorlar.
Sonra eve gidiyoruz. Ve gelecekte erkekler onu sürekli olarak farklı konfigürasyonlarda zevk için çağırıyorlar: hem yalnızken hem de birçoğu varken, diğer kızlar ona yardım ettiğinde ve kural olarak profesyoneller ve farkına bile varmadıklarında bunu bedavaya yaptığını söylüyor.
- These users thanked the author Endişeli for the post (total 13):
- Spica5, sapık, Konovalov, Dimon169, Ded, Evli Aşık, Vik.ruba80, Makar1977, Veronika, Djon.Beyaz, hayalet, gizler, Seks tavuğu
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: aseksüel
Re: Karınız herkesin gözü önünde seks için götürülüyor
Beş kişiye kadar erkek bir şirket oluşturuldu, ne zaman balığa çıkıp eşimi uçmadığı günleri de hesaba katarak yanıma alıp dinlenelim, barbekü yapalım, içelim ve bu süreçte eşim kimi seçeceğini kendisi seçsin. önce tek tek sevişecek, çok uzakta olmayan ormanda sanki içki içermiş gibi üyelerinin içinden geçmesine izin veriyor, bizimle seks yapmak istiyor, hem büyük hem de küçük, herkes karısından memnun, çoğu iltifatlar, karım çok fazla ilgi gösteriyor, süreci kendim görmüyorum, karım varlığımdan utanıyor ama her seferinde yalnızca bir tane veriyor, bir tür tevazu ilkesi, asıl mesele onun sevmesi o, onun için böyle bir mola için bana çok minnettarım, bir kadın isterse herkes her şey yolundaymış gibi davranıyor, asıl mesele onu votkayla fazla içmemek, ayık, mütevazı ve kaba bir eş değil, seksi seviyor ama lastik bantlı birkaç adamın ardından boşalıyor, bunu tanımıyor ve dalgayı yakalamak çok zor.. iyi bir ruh hali ve havalarda dolabı olmadan, herkesin önünde çıplak dolaşabiliyor ve nehirde yüzebiliyor. adamlar onu sarhoş halde tutuyorlar ve boğulmasına izin vermiyorlar ve o da suyun altında biberlerini çekiştiriyor, ama ben farkına varmamak için, böyle anlarda karımı varlığımla utandırmamak için bir şeyler yapıyorum, o da 15 yaşından beri sevişiyor ve okulda ona bunu bir sonla ve herhangi bir derinliğe kadar ağzına alması öğretildi.
- These users thanked the author Sergius for the post (total 9):
- Sibiryak89, Islak, Endişeli, Spica5, sapık, Vik.ruba80, PavelNokia, çoban, Seks tavuğu
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 371
- Registered for: 3 years 7 months
Onun mutluluktan inlemelerini ve orgazm çığlıklarını duymak beklemek daha da heyecan verici.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 81
Psikologların dediği gibi: Sorunu çocuklukta arayın, açıkça travma yaşıyorsunuz
- These users thanked the author Marinaa for the post (total 3):
- Fernando, Maliyet 69, Esinti
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
- Registered for: 2 years 11 months
Fantezi ilginçtir. Birinin gerçek deneyimini duymak güzel olurdu.
Last edited by Kahve on 17 Sep 2022, 20:07, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Kahve for the post:
- Sibiryak89
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
- Orientation: biseksüel
-
Автор темыEndişeli
- Sürtünmeler
Yani benim için sapık olmak daha iyi.
Eğer normalleşirsem, hayattan daha az keyif alacağım.
Yani benim için sapık olmak daha iyi.
- These users thanked the author Endişeli for the post (total 5):
- sapık, Nikk, Fan, Sibiryak89, bu bir mesele.
-
- Orgazm!
- Total posts: 586
- Registered for: 2 years 8 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
Karım, arkadaşı tarafından gözlerimin önünde götürüldü, başka bir odada karısı tarafından sikiliyordu. bu arkadaşın bir arkadaşı. Ben beklemeye devam ettim ve işleri bitince arkadaşım beni içeri çağırdı. O arkadaşım çoktan duşa girmişti ve eşim hâlâ orada yatıyordu. Popomun altında ıslak bir nokta ve bacaklarımın arasında ıslak, keçeleşmiş saçlar vardı. Bu bizim ilk deneyimimizdi. Çok utanç vericiydi ve özünde hoş değildi, ama daha önce sadece hayalini kurduğumuz şeyin çoktan gerçekleştiğini anlamak.
- These users thanked the author Sevgililer Günü-74 for the post (total 9):
- Spica5, sapık, mega saniye, Bravo61, Sibiryak89, Vik.ruba80, Polonya, çoban, Miralisa
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Siz ve karınız mısınız? Açık bir ilişkide?Valentin-74: ↑23 Feb 2023, 22:38Karım, arkadaşı tarafından gözlerimin önünde götürüldü, başka bir odada karısı tarafından sikiliyordu. bu arkadaşın bir arkadaşı. Ben beklemeye devam ettim ve işleri bitince arkadaşım beni içeri çağırdı. O arkadaşım çoktan duşa girmişti ve eşim hâlâ orada yatıyordu. Popomun altında ıslak bir nokta ve bacaklarımın arasında ıslak, keçeleşmiş saçlar vardı. Bu bizim ilk deneyimimizdi. Çok utanç vericiydi ve özünde hoş değildi, ama daha önce sadece hayalini kurduğumuz şeyin çoktan gerçekleştiğini anlamak.
-
- ön sevişme
Diyelim ki karımın başkalarıyla seks yapmasını uzun zamandır istiyordum. Eşimin arkadaşı bu konuda bize yardımcı oldu.
- These users thanked the author Sevgililer Günü-74 for the post:
- çoban
-
- Nirvana’dayım
Anladığım kadarıyla siz de başkalarıyla seks yapıyorsunuz. Bunu bir şekilde tartışıyor musun ya da istediğin kişiyle cinsel ilişkiye giriyor musun?Valentin-74: ↑23 Feb 2023, 23:04Diyelim ki uzun zamandır karımın seks yapmasını istiyordum. başkalarıyla. Eşimin arkadaşı bu konuda bize yardımcı oldu.
-
- ön sevişme
Tabii ki eşimle de konuşuyoruz. Eşim kiminle birlikte olabileceğimi biliyor. Doğal olarak bana planlarını ve niyetlerini anlatacak.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
Eşim ve ben, seks için potansiyel erkeklerle tanıştığımız ve buluştuğumuz favori kafelerimizden birine sahiptik. Ve çünkü Sık sık bu kafeye giderdik, garsonları zaten tanıyorduk ve bizi karşıladılar. Karı koca olduğumuzu biliyorlardı. Bazen eşim adayı beğenirse onunla birlikte ayrılırdı ve ben de oturup çayımı bitirip parasını ödeyip ayrılırdım. Garsonların yüzlerinde sessiz bir soru fark etmeye başladım. Birinin karımı sikişmeye götürdüğünü fark etmesi heyecan vericiydi. Her zaman kısa elbiseler veya mini etek giyerdi. Kural olarak, külot yok ve sutyenler her zaman oradaydı. Minimum miktarda kozmetik ve prezervatif içeren küçük bir çanta. Bu yüzden neden götürüldüğünü anlamak pek sorun olmadı.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Toplumda oturan, gözleri önünde kadını onu becermek ve zaten sahip olduğu kadını ona geri vermek için götürülen bir adamın yerinde olmak istemezdim. Bu gibi durumlarda ona bakışlar, sırıtışlar ve küçümsemeler gizlenemez bile.
Kaba sözler için özür dilerim ama yine de bir erkek, bir erkek olarak kalmalı.
Benim durumumda veya bu durumda, eğer şarkıdaki gibi "...kızlarımız ofise götürülüyor" ise bu benim için ve onun için tek yönlü bir yol olacak.
Benim durumumda veya bu durumda, eğer şarkıdaki gibi "...kızlarımız ofise götürülüyor" ise bu benim için ve onun için tek yönlü bir yol olacak.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 10):
- sapık, Fernando, Maliyet 69, Sibiryak89, Esinti, Ksenofon, Serg_A, aryamari, Beluga, Paul Oakenfold
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
- Registered for: 3 years 5 months
Ancak yaşadığım ülkede bu temelde imkansız. Tek yapmanız gereken polisi aramak ve sizi götürenlerin sonu hapse girecek. Ülke Katoliktir ve kilise devletten ayrı değildir. Yasaya göre evli bir kişiyle çiftleşme, eğer çiftleşen kişi bunu biliyorsa hapis cezasıyla cezalandırılır. Ve ikisi de hapsedildi.
-
- Nirvana’dayım
Orada yaşamak senin için zor....Vlad6969: ↑24 Feb 2023, 04:52 Fakat yaşadığım ülkede bu temelde imkansız. Tek yapmanız gereken polisi aramak ve sizi götürenlerin sonu hapse girecek. Ülke Katoliktir ve kilise devletten ayrı değildir. Yasaya göre evli bir kişiyle çiftleşme, eğer çiftleşen kişi bunu biliyorsa hapis cezasıyla cezalandırılır. Ve ikisini de hapse attılar.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
- Sibiryak89, aryamari, Beluga
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 373
- Registered for: 2 years 5 months
Vlad6969 ve bunun, kullanıcı sayısına nasıl bir katkısı var? Güçlü evlilikler mi, yoksa boşanmalar da çok mu oluyor?
-
- Orgazm!
Ve boşanma da hiç yok. Yasaktırlar. Resmi olarak burada bir kez evlenebilirsin. Ancak ayrı ikamet ayarlayabilirsiniz. Bu boşanmaya benziyor. Ancak artık resmi olarak evlenemezsiniz. İstatistikleri tam olarak bilmiyorum ama buradaki "boşanma" sayısının Rusya’dakinden çok çok daha az olduğunu düşünüyorum. Aslında burada evlenmek zor. Yani bir erkeğin evlenebilmesi için gelirini kanıtlaması gerekir. Yerel işsizlik ve geçici bir hack gibi rastgele gelirler söz konusu olduğunda bu çok zordur. Pek çok insan tüm hayatını resmi olarak evlenmeden yaşıyor. Zina yasası yalnızca resmi olarak evli olanlar içindir.
- These users thanked the author Vladtsst for the post:
- Bay Hamsterrr
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
Karımın seks için götürüldüğü bir durumla karşılaştım. Üstelik orada beş adam onu becermişti ve bunu cam bölmenin arkasından gördüm. Buna benim dışımda başkaları da baktı. Bazen tepkimi anlamak için bana bakıyorlardı. Çek Cumhuriyeti’nde insanların özellikle detaylı şeyler yapmak için gittiği bir kulüp olduğunu ve neredeyse hiç kimsenin eşimi ve beni orada tanımadığını düşünürsek utanmadım. Tam tersine, eşimin ilk kez bu kadar çok erkekle bunu yapmasından ve ilk kez bu kadar iyi davranmasından, diğer kadınların çoğundan ve hatta genç kızlardan kat kat daha güzel olmasından bir ölçüde gurur duydum. Bu kulüpte, eşleriyle karşılaştırıldığında, en hafif deyimle ucuz fahişelere benzeyenler. Her şey yaklaşık bir saat sürdü. Bu süre zarfında eşimin amcığı biraz dövüldü. Beş erkeğin tümü, prezervatiflerin neredeyse düşeceği solmuş penislerle ayrıldı, her birinde adamın geldiği açıkça görülebiliyordu, sadece meni miktarı herkes için farklıydı. Beni en çok heyecanlandıran bu son oldu.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 8):
- Spica5, sapık, Nikk, XiaH, mega saniye, Endişeli, Nikolai_91, Vik.ruba80
-
- Orgazm!
Neden zor? Çok kolay. Gün boyunca tüm yıl boyunca +30 - +32. Kışın geceleri sıcaklık +24’e düşer. Daha önce hiç bu kadar aşağıya düşmemiştim. Gündüz ise yine +30 32. Burada özellikle yabancılara yönelik iş yok. Kiralık iş demek istiyorum. Bu yüzden işe gitmiyorum. Eşime işlerinde yardımcı oluyorum. Kendi meyveniz, her zaman taze. Bazen komşular bizim yetiştirmediğimiz kendi ürünlerini paylaşırlar. Veya marketten alıyoruz. Ve balıklar... Yani hayat benim için çok kolay. En yakın plaj 12 kilometre uzaklıktadır. Filipin Denizi’nin veya daha genel olarak Pasifik Okyanusu’nun kıyısı. Tüm yıl boyunca yüzebilirsiniz. Bilinçli olarak güneşlenmek söz konusu değildir. Tersine. Bir de hayatın zor olduğunu söylüyorsun.Tania: ↑24 Feb 2023, 05:42Orada yaşamak senin için zor....Vlad6969: ↑24 Feb 2023, 04:52 Fakat yaşadığım ülkede bu temelde imkansız. Tek yapmanız gereken polisi aramak ve sizi götürenlerin sonu hapse girecek. Ülke Katoliktir ve kilise devletten ayrı değildir. Yasaya göre evli bir kişiyle çiftleşme, eğer çiftleşen kişi bunu biliyorsa hapis cezasıyla cezalandırılır. Ve ikisini de hapse attılar.
- These users thanked the author Vladtsst for the post:
- Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
-
- Nirvana’dayım
Kategorik olanı ne yapıyorsunuz? Eğer doğru anladıysam bu adamlar bundan gerçekten hoşlanıyor. Bu tür durumlar onları heyecanlandırır ve bunu aile içindeki ilişkileri canlandırmak, böylece cinsel yaşamlarını çeşitlendirmek için yaparlar. Senin ve karının. Bütün bunlar karşılıklı rıza ile gerçekleşirse, neden olmasın)))Tania: ↑24 Feb 2023, 04:50 Toplumda oturan, gözleri önünde kadını onu becermek ve zaten sahip olduğu kadını ona geri vermek için götürülen bir adamın yerinde olmak istemezdim. Bu gibi durumlarda ona bakışlar, sırıtışlar ve küçümsemeler gizlenemez bile.
Benim durumumda veya bu durumda, "...kızlarımız ofise götürülüyor" şarkısında olduğu gibi bu benim için ve onun için tek yönlü bir yol olacak.
-
- Nirvana’dayım
3 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Çek Cumhuriyeti’nde şu anlamda doğrulayabilirim: Bu tür deneylerin şafağı artık geldi. Genellikle toplu seks partilerinin yapıldığı pek çok yer vardırKarımın seks nedeniyle götürüldüğü başıma geldi. Üstelik orada beş adam onu becermişti ve bunu cam bölmenin arkasından gördüm. Buna benim dışımda başkaları da baktı. Bazen tepkimi anlamak için bana bakıyorlardı. Bunun Çek Cumhuriyeti’nde bir kulüpte gerçekleştiğini göz önünde bulundurursak,......
3 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Hayır, ben sadece kimseyi kınamayın ve yargıç olmak bana düşmez. Diğer yarımın buna karşı tutumu çerçevesinde az önce kendim denedim.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 343
- Registered for: 2 years 6 months
1 dakika 43 saniye sonra gönderildi: n
4 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
Bravo! Dudaklarımdan aldım!
1 dakika 43 saniye sonra gönderildi: n
Ama bu çok ilginç. Eşim ve ben önümüzdeki ay Çek Cumhuriyeti’ne gitmeyi ve alemlere katılmayı düşünüyoruz. Düzenleyicileri nasıl bulacağımı bana söyleyebilir misiniz?Bu tür deneylerin başlangıcının artık Çek Cumhuriyeti’nde olduğunu doğrulayabilirim. Genelde toplu seks partilerinin yapıldığı pek çok yer vardır
4 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
Bu süper! Böyle bir kulübe nasıl girileceğini bana söyleyebilir misin?Karımın seks nedeniyle götürüldüğünü fark ettim. Üstelik orada beş adam onu becermişti ve bunu cam bölmenin arkasından gördüm. Buna benim dışımda başkaları da baktı. Bazen tepkimi anlamak için bana bakıyorlardı. Çek Cumhuriyeti’nde insanların özellikle ayrıntılı şeyler yapmak için gittiği bir kulüp olduğunu düşünürsek,
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 373
ilginç. Belki de Kuzey Amerika’daki Filipinlilerin iyi eş olma ününün nedenlerinden biri de budur. Pek çok kişi, bir Filipinliyle sözleşme imzalarsanız şanslı bir bilet alacağınızı söylüyor))Vlad6969: ↑24 Feb 2023, 07:56Fakat boşanma hiç yok. Yasaktırlar. Resmi olarak burada bir kez evlenebilirsin. Ancak ayrı ikamet ayarlayabilirsiniz. Bu boşanmaya benziyor. Ancak artık resmi olarak evlenemezsiniz. İstatistikleri tam olarak bilmiyorum ama buradaki "boşanma" sayısının Rusya’dakinden çok çok daha az olduğunu düşünüyorum. Aslında burada evlenmek zor. Yani bir erkeğin evlenebilmesi için gelirini kanıtlaması gerekir. Yerel işsizlik ve geçici bir hack gibi rastgele gelirler söz konusu olduğunda bu çok zordur. Pek çok insan tüm hayatını resmi olarak evlenmeden yaşıyor. Zina yasası yalnızca resmi olarak evli olanlar içindir.
-
- Orgazm!
Herkes şanslı değil, altın arayıcıları da var.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 3 years 1 month
Öyleydi. Oğul ve kız, annelerine ne olacağını çoktan anladılar. Kocamın borcu var. Şartlar koydular ya karısını ele verdi ya da... Kabul ettim ama çocukların önünde beni sikeceklerini düşünmemiştim.
Beni çırılçıplak soydular. Çocuklar bunu gördü. Kızı gözlerini kapattı.
Köpek stilinde koydular ve.. Oğul, annesinin EGR’sini nereye taktığını izledi. Ve onu her yere yerleştirdim. Kendimi iyi hissediyorum, çığlık atıyorum, daha da derine, daha hızlı gidelim. Bir başkası ağzınızdayken bir sike takılıp kalın. Oğlumun bunu görmesine elbette gerek yoktu. Ama sonra ben de yedim
Beni çırılçıplak soydular. Çocuklar bunu gördü. Kızı gözlerini kapattı.
Köpek stilinde koydular ve.. Oğul, annesinin EGR’sini nereye taktığını izledi. Ve onu her yere yerleştirdim. Kendimi iyi hissediyorum, çığlık atıyorum, daha da derine, daha hızlı gidelim. Bir başkası ağzınızdayken bir sike takılıp kalın. Oğlumun bunu görmesine elbette gerek yoktu. Ama sonra ben de yedim
- These users thanked the author Veronika for the post (total 2):
- Dimon169, Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 547
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
Kişisel bir mesajla yazdım
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
- sapık
-
Автор темыEndişeli
- Sürtünmeler
Ve bu özel bir heyecan: böylece herkes bir yabancının karını sikmeye geleceğini bilsin, böylece herkes onun seninle geldiğini görebilsin ve başka biri tarafından götürülüyor.
9 dakika 43 saniye sonra gönderildi: nÇok güzel.
Kesinlikle haklısın.Tania: ↑24 Feb 2023, 04:50 Toplumda oturan, gözleri önünde kadını onu becermek ve zaten sahip olduğu kadını ona geri vermek için götürülen bir adamın yerinde olmak istemezdim. Bu gibi durumlarda ona bakışlar, sırıtışlar ve küçümsemeler gizlenemez bile.
Benim durumumda veya bu durumda, "...kızlarımız ofise götürülüyor" şarkısında olduğu gibi bu benim için ve onun için tek yönlü bir yol olacak.
Ve bu özel bir heyecan: böylece herkes bir yabancının karını sikmeye geleceğini bilsin, böylece herkes onun seninle geldiğini görebilsin ve başka biri tarafından götürülüyor.
9 dakika 43 saniye sonra gönderildi: nÇok güzel.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 3 years 1 month
Herkesin karımın bir fahişe ve bir fahişe olduğunu, herkesin önünde bacaklarını açmaya hazır olduğunu her zaman bilmesini isterim.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 178
İyi bir karın var, bu günlerde bu çok nadir görülen bir şey, onu her zaman becermen gerekiyor, insanların onu kullanmasına izin ver, böylece mutlu olacaksın.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 154
Bir arkadaşım var . Karısı çok güzel ama uzun süre bana onun sekse pek yatkın olmadığından şikayet etti. Garip olan şu ki, bu konuşmadan tam anlamıyla bir hafta sonra bu yoldaşın kendi başına dolaşmadığını ve neler olduğunu anlatmadığını fark ettim. Sonra ruhunu rahatlatmak için boşanacağını söyledi, çünkü bir gün, hiç beklemeden, kazara eve erken geldi ve karısını neredeyse tam bu sırada başka biriyle gördü. Kavga ettiler ama kavga etmediler çünkü hem kendisi hem de eşi çok iyi huylu insanlardı ve boşanma kararı hemen ortaya çıktı. Bir süre aynı evde yaşamaya devam ettiler ama farklı odalarda uyudular. Karısının ebeveynleri doğum günü için geldiler ve sonra mutfakta karısıyla ben bulaşıkları yıkayıp temizlerken, annesiyle babasının tedirgin olmaması için yatak odalarında birlikte yatmaya karar verdiler. Yatırmak. Karısı soyunmadı bile. Böylece eşofman altı ve tişörtüyle yatağın kenarına uzandı. Daha sonra bana sorunun muhtemelen açlık olmadığını söyledi. Bunu o kadar çok istiyordu ki kelimelerle anlatılamazdı. Uzun bir süre fırlatıp döndüler, sonra cesaret edip elini kadının uyluğuna koydu, kız da ona doğru ilerledi. Önce sessizce bir şeye başladılar, sonra soyundular ve hayatında bu kadar tutkulu bir eş hatırlamadığını söyledi ve karısının başka biriyle nasıl olduğunun resmi gözlerinde belirir belirmez hemen bitirdi. Ve böylece sabaha kadar. Bundan sonra yeni evliler gibi yaşadılar.
- These users thanked the author Alexander Trofimoviç for the post (total 4):
- Analizci, Fargal94, Dimon169, Hottoh
-
- Penetrasyon
- Total posts: 254
Ben bir melek değilim ama benimkinin gözümün önünden alınması için, neden böyle bir karım var... eğer onun bir şeyi varsa, bilmemek daha iyi. maceralarım hakkında onu beğen
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 188
- Registered for: 2 years 9 months
Bir hafta önce yakın bir arkadaşım hapse atıldı. Biri karısını taciz etmeye başladı! Vahşi doğaya tekme attı. Şimdi 18’den 28’e parlıyor(
-
- Potansiyel seks nesnesi
Nasıl bir ülke burası?Vlad6969: ↑24 Feb 2023, 04:52 Fakat yaşadığım ülkede bu temelde imkansız. Tek yapmanız gereken polisi aramak ve sizi götürenlerin sonu hapse girecek. Ülke Katoliktir ve kilise devletten ayrı değildir. Yasaya göre evli bir kişiyle çiftleşme, eğer çiftleşen kişi bunu biliyorsa hapis cezasıyla cezalandırılır. Ve ikisi de hapiste.
-
- Orgazm!
Filipinler: Hindistancevizi yiyin, muz çiğneyinVasyanitsa: ↑25 Feb 2023, 16:13Nasıl bir ülke bu?Vlad6969: ↑24 Feb 2023, 04:52 Fakat yaşadığım ülkede bu temelde imkansız. Tek yapmanız gereken polisi aramak ve sizi götürenlerin sonu hapse girecek. Ülke Katoliktir ve kilise devletten ayrı değildir. Yasaya göre evli bir kişiyle çiftleşme, eğer çiftleşen kişi bunu biliyorsa hapis cezasıyla cezalandırılır. Ve ikisini de hapse atıyorlar.
-
- Flört etmek
- Total posts: 40
- Registered for: 2 years 4 months
n harika bir fantezi, destekliyorum. Ama yine de biraz "gerçeklik" ekleyeceğim. Flört etmeye, gülümsemeye, birlikte gülmeye, hatta dans etmeye ihtiyaçları var. Bu akşam kayın ağacı gibi görünüyorsun, hiçbir şeyden hoşlanmıyorsun, nasıl rahatlayacağını bilmiyorsun. Eşiniz sizi neşelendirmeye çalışıyor ama başaramıyor. Aynı zamanda hala eğlenmek istiyor ve o adamla iletişim kurmaya başlıyor. Onu arabada bir yere götürmemesi, sadece sokağa çıkarması daha da iyi. Onları takip ettin ve öpüştüklerini gördün. Dışarıda birlikte oturdukları bir çardak var. Dışarısı karanlık ama çardakta ışık açık, böylece her şeyi görebiliyorsunuz. Karınızın elbisesini kaldırıp sikinin üzerine oturmasını izliyorsunuz. O onun üzerine atlamaya devam ediyor, sen de bakıp bakmaya devam ediyorsun...Endişeli: ↑12 Jul 2022, 21:07 Sürtük giyimli karımla düzgün bir tesise gelmek istiyorum, böylece oradaki herkes bütün akşam ona baksın ve orada bulunan erkeklerden biri sessizce yanımıza gelip elini tutsun ve onu tutsun. herkesin gözü önünde onu bir arabaya bindirip götürün. Böylece eşimin “hoşçakal” demek yerine, ayrılmadan önce sadece çantasını alıp bana bakmasına zaman kaldı. Bu durumdaki özel heyecan, herkesin onun benimle geldiğini, başka birinin onu götürdüğünü ve bu diğer kişinin ona dileklerini bile sormadığını görebilmesidir. Herkesin, hanımımın benimle halka açık bir yere geldiğini ancak yeterince küstah olduğu ortaya çıkarsa isteyen herkesle daha fazla uğraşmadan ayrılmaya hazır olduğunu görmesini istiyorum.
-
Автор темыEndişeli
- Sürtünmeler
Ve eğer o bir fahişe ise o zaman eğer her şey bunu biliyorlarsa heyecan daha büyük olur.
Eğer o bir fahişe değilse neden bir eşe ihtiyacın var?
Ve eğer o bir fahişe ise o zaman eğer her şey bunu biliyorlarsa heyecan daha büyük olur.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 27 Replies
- 562 Views
-
Last post by Saç gömlek
-
- 25 Replies