Karını bir kızla aldatmak
-
Автор темыkjhf0071
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 3 years 9 months
Karını bir kızla aldatmak
Sevgili erkekler, beyler... Eğer karınız veya kız arkadaşınız bir kızla seks yaptığını itiraf ettiyse. Bu senin için aldatma mı? Peki bu gerçek hakkında ne düşünüyorsunuz?
- These users thanked the author kjhf0071 for the post (total 4):
- Onizm, Andrey57115, İsveç125, Gena ve Julia
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Karını bir kızla aldatmak
kjhf0071, hayır, ihanet değil. Öyleydi, normal davrandım. Tam tersine seks tutkuyu artırıyordu.
Sonra onu arkadaşımla tanıştırdım
Sonra onu arkadaşımla tanıştırdım
- These users thanked the author Kardeş for the post (total 5):
- reklam 1, Cidden, Fargal94, yanardönerlik, Gena ve Julia
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 17
- Orientation: heteroseksüel
Ne zaman ve kiminle olduğunu bilsem umursamazdım. İdeal olarak, genel olarak mevcudiyet ve katılım.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
Bir eş ile bir kız arasındaki seks aldatma değil, kesinlikle klas bir davranıştır
- These users thanked the author onanist1982 for the post (total 2):
- reklam 1, Romandusha
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
-
- Potansiyel seks nesnesi
Bu ihanet değil. Ve seks muhtemelen sevdiğiniz kız tarafından yapıldığında güzel olacaktır. Katılmayı çok isterim!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
- Registered for: 5 years 1 month
Kim bilir, her insan için ihanetin kendi kişisel kavramı, kendi sınırları veya bunların yokluğu vardır.
Lezbiyen seksi dışarıdan seviyorsan ve kim sevmiyorsa, evet, o zaman bence gerçek hayatta kız arkadaşınla seveceksin.
Peki, itiraf ettiysen bu zaten ihanet kavramının dışında bırakılabilir.
Kim bilir, her insan için ihanetin kendi kişisel kavramı, kendi sınırları veya bunların yokluğu vardır.
Lezbiyen seksi dışarıdan seviyorsan ve kim sevmiyorsa, evet, o zaman bence gerçek hayatta kız arkadaşınla seveceksin.

-
-
- En güçlü orgazm!
-
-
-
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 95
Bu ihanet değil ama her ikisinin de FFM’ye sahip olarak cezalandırılması gerekiyor.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
-
- En güçlü orgazm!
düşündüm ama bir zorunluluk. Az sayıda erkek var, çok sayıda kız var ve onlarla her şey daha kolay.
-
arkadaşlarımdan birinin dediği gibi: Gözlerini kapattığında ne fark eder? kimin dili seni okşarsa... Ve hamile kalmazsın...
-
- Nirvana’dayım
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
- Registered for: 3 years 8 months
Bunu kesinlikle hile olarak kabul etmem ve sizi üçlü yapmaya ikna etmeye bile çalışmam (tabii ki istemezlerse). Üstelik kızlar arasında periyodik olarak "sola yürümesine" izin verirdim, ama sık sık değil. Lezbiyen onun için seks hayatımızda nadir görülen bir çeşitlilik olsun ve onun tamamen yerini almasın.
- These users thanked the author -demokrat- for the post (total 2):
- Cidden, Fargal94
-
- ön sevişme
- Total posts: 126
- Registered for: 4 years 5 months
HAYIR. Annem bana bu tür pek çok ilişkisi olduğunu ve kızıyla oynamayı sevdiklerini söyledi.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 315
-
- ön sevişme
- Total posts: 107
- Registered for: 3 years 7 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
-
- Penetrasyon
- Total posts: 267
Eski sevgilim eşim bana onların ergenlik çağında olduklarını söyledi. Arkadaşım ve ben birbirimiz üzerinde eğitim aldık. Peki.. tutkulu öpüşmeler falan var. Böylece adamlar bundan hoşlanır. Daha sonra benim için sevindirici bir şekilde olaya dahil oldular. Aile hayatında bol miktarda FFM vardı.
-
- ön sevişme
- Total posts: 118
İki kadın arasındaki seks havalı ve güzeldir.
- These users thanked the author Hayalperest for the post (total 2):
- Tura, Tolkala
-
- Flört etmek
- Total posts: 25
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
"Bak ne kadar muhteşem!..."
"Sevgilim, o kız hakkında ne düşünüyorsun?.. ." ""Sevgilim, iş yerinde iyi bir çalışanım var, belki onu ziyarete davet edebiliriz?..."
Olumlu. Bu, bunun başka bir yaygın hobi haline geldiği anlamına geliyor.
"Bak ne kadar muhteşem!..."
"Sevgilim, o kız hakkında ne düşünüyorsun?.. ." ""Sevgilim, iş yerinde iyi bir çalışanım var, belki onu ziyarete davet edebiliriz?..."
- These users thanked the author Andrey ben for the post (total 4):
- Tura, George, Cidden, Romalılar
-
- ön sevişme
- Total posts: 146
Uzun zamandır bir arkadaşım vardı ve bana arkadaşının elini ve parmaklarını kendisine doğru nasıl yaklaştırdığını anlattı. vajina ve oraya taşındılar) Yaklaşık 19 yaşlarındaydılar, her birinin kendi erkek arkadaşı vardı ve bir arkadaş ikinci kez eve geliyor ve diyor ki, dün o ve o seks yaptı ve benim içeride Tampax vardı, onu çıkaracak zamanım olmadı ve onu tam uca yerleştirdi. Sabah beni oraya itti ama tek başıma çıkaramıyorum. Bana yardım et, ben uzanacağım, sen de elini içeri sok ve parmaklarınla uzan) Peki, o da öyle yaptı, uzandı ve dışarı çıkarken parmaklarıyla oraya uzandı , biri tamamen aktı ve uzanan diğeri de aktı ve bir şekilde mekanik olarak kayganlaştırıcıyı gören biri aniden düştü, yere çöktü ve diğerinin klitorisini yaladı) Böylece lezbiyen oyunlarına başladılar, halbuki her birinin de birer erkeği vardı bir ilişkide))
Sadece o ve arkadaşı Biseksüeldi ve bu yüzden birbirlerini öptüler. Ancak ergenlik döneminden dolayı, görünüşe göre, arkadaşının ondan cinsel açıdan etkilendiğini birbirlerine söylemekten utanıyorlardı. Bu yüzden birbirlerini öpmeye çalışıyormuş gibi yaptılar!)Listopad: ↑19 Oct 2021, 15:48 Eski eşim bana ergenlik çağındayken arkadaşıyla birlikte birbirlerinden eğitim aldıklarını söyledi. Peki.. tutkulu öpüşmeler falan var. Böylece adamlar bundan hoşlanır. Daha sonra benim için sevindirici bir şekilde olaya dahil oldular. Aile hayatında bol miktarda FFM vardı.
Uzun zamandır bir arkadaşım vardı ve bana arkadaşının elini ve parmaklarını kendisine doğru nasıl yaklaştırdığını anlattı. vajina ve oraya taşındılar) Yaklaşık 19 yaşlarındaydılar, her birinin kendi erkek arkadaşı vardı ve bir arkadaş ikinci kez eve geliyor ve diyor ki, dün o ve o seks yaptı ve benim içeride Tampax vardı, onu çıkaracak zamanım olmadı ve onu tam uca yerleştirdi. Sabah beni oraya itti ama tek başıma çıkaramıyorum. Bana yardım et, ben uzanacağım, sen de elini içeri sok ve parmaklarınla uzan) Peki, o da öyle yaptı, uzandı ve dışarı çıkarken parmaklarıyla oraya uzandı , biri tamamen aktı ve uzanan diğeri de aktı ve bir şekilde mekanik olarak kayganlaştırıcıyı gören biri aniden düştü, yere çöktü ve diğerinin klitorisini yaladı) Böylece lezbiyen oyunlarına başladılar, halbuki her birinin de birer erkeği vardı bir ilişkide))
-
- Penetrasyon
- Total posts: 267
Her ne kadar bazen saldırgan olsa da (nadiren doğru). Birbirlerine geçtiler ama beni unutmuş gibiydiler)) Ama bu nadirdir. Temelde böyleydi. Çok doğru
Buna gerçekten inanıyorum. Belki de her şey böyleydi. Kızlar - onlar yumuşak gücün ustalarıdır)) Daha sonra kaç kızı baştan çıkardı? Sayamıyorum. Sözde heteroseksüel olanlar bile... hâlâ direnemediler. Ama elbette bunu izlemek çok ilginç. Beni tahrik ediyor.Tura: ↑20 Oct 2021, 13:43Sadece o ve arkadaşı Biseksüeldi ve bu yüzden birbirlerini öptüler. Ancak ergenlik döneminden dolayı, görünüşe göre, arkadaşının ondan cinsel açıdan etkilendiğini birbirlerine söylemekten utanıyorlardı. Bu yüzden birbirlerini öpmeye çalışıyormuş gibi yaptılar!)Eski karım bana gençken kendisinin ve arkadaşının birbirlerinden eğitim aldıklarını söyledi. Peki.. tutkulu öpüşmeler falan var. Böylece adamlar bundan hoşlanır. Daha sonra benim için sevindirici bir şekilde olaya dahil oldular. Aile hayatında bol miktarda FFM vardı.
Uzun zamandır bir arkadaşım vardı ve bana arkadaşının elini ve parmaklarını kendisine doğru nasıl yaklaştırdığını anlattı. vajina ve oraya taşındılar) Yaklaşık 19 yaşlarındaydılar, her birinin kendi erkek arkadaşı vardı ve bir arkadaş ikinci kez eve geliyor ve diyor ki, dün o ve o seks yaptı ve benim içeride Tampax vardı, onu çıkaracak zamanım olmadı ve onu tam uca yerleştirdi. Sabah beni oraya itti ama tek başıma çıkaramıyorum. Bana yardım et, ben uzanacağım, sen de elini içeri sok ve parmaklarınla uzan) Peki, o da öyle yaptı, uzandı ve dışarı çıkarken parmaklarıyla oraya uzandı , biri tamamen aktı ve uzanan diğeri de aktı ve bir şekilde mekanik olarak kayganlaştırıcıyı gören biri sert bir şekilde düştü, yere çöktü ve diğerinin klitorisini yaladı) Lezbiyen oyunlarına böyle başladılar, gerçi her birinin de bir klitorisi vardı. ilişkisi olan erkek))
Her ne kadar bazen saldırgan olsa da (nadiren doğru). Birbirlerine geçtiler ama beni unutmuş gibiydiler)) Ama bu nadirdir. Temelde böyleydi. Çok doğru

-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
Ama hayır, bu nasıl bir ihanet)) bir kızla, tam tersine, güzel) Eski sevgilimi zorlayamazdım, hayır, ateş etsen bile… tabii ki içinden çıkamadı. Yatakta 2 güzel kız harika görünüyor)
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
Ve en önemlisi sen en iyisisin, tek ve eşsizsin! :göz kırp:
Отправлено спустя 6 минут 27 секунд:
Отправлено спустя 6 минут 27 секунд:
- These users thanked the author Andrey ben for the post (total 9):
- Tura, Kasım, Korsan, yıldız benzeri, Amatör, İvannavi, Fargal94, Eskimiş, Veloman
-
- ön sevişme
- Total posts: 107
- Registered for: 3 years 2 months
Görüyorum ki bunun bir erkek olup olmaması önemli değil erkek ya da kız, ama eğer bir kişi eşcinsel sekse yatkınsa, o zaman bunun için en azından en ufak bir nedene ihtiyacı vardır ve bu hareketin içine çekilecektir...
- These users thanked the author yıldız benzeri for the post:
- Cidden
-
- Orgazm!
- Total posts: 558
- Registered for: 2 years 11 months
Çok memnun olacağım. Benim için bu bir aldatma değil, sadece cinsel bir macera ve bunu bilmekten bile memnuniyet duyacağım. Özellikle ayrıntılar.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
- Registered for: 3 years
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
- Registered for: 3 years 3 months
Ben bir trans kızla ortalıkta dolaşırken karımın normal tepki vermesi gibi, ben de normal tepki vereceğim. ailemizde eşcinsel seks aldatmak değildir ve çeşitlilik

- These users thanked the author Andrey57115 for the post:
- Onizm
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 90
Biseksüel bir kız olan May’i kıskanıyorum, buna hiçbir zaman karşı çıkmadım, o tanışıyor ve bugün bazen onlarla toplantının detaylarını anlatıyor
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 3 years 4 months
Daha önce buna şiddetle karşı çıkıyordum ama uzun yıllar süren evlilikten sonra tam tersine ilginç olurdu. Sorular sorardım ve heyecanlanırdım.
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
-
- Nirvana’dayım
-