Deneyim ve gözlemler
-
Автор темыYeni
- ön sevişme
- Total posts: 134
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Deneyim ve gözlemler
Sonbahar-kış döneminde sorun yaşıyorum, dudaklarım çatlıyor, uçuk çıkıyor. Her şeyi denedim: rujlar, vazelin, farklı merhemler ama hepsi bir süreliğine yeterliydi. Bir gün yine vardiyadan sonra eve geldiğimde dudaklarımda yine sorun vardı, çok ilginç bir şey fark ettim. Hiçbir merhem ya da ruj cunnilingus kadar işe yaramaz. Bu komik görünebilir (bu şeye bayılıyorum) cunnilingus’tan sonra sabahları dudaklar mükemmel bir düzende oluyor. Kimseyi bilmiyorum ama kişisel olarak bana çok hızlı bir şekilde yardımcı oluyor.
Siz okuyuculardan faydalı bir şeyler öğrenmek istiyorum. Belki aranızda buna benzer bir şey fark eden vardır
Siz okuyuculardan faydalı bir şeyler öğrenmek istiyorum. Belki aranızda buna benzer bir şey fark eden vardır
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 2 years 11 months
Cevap: Deneyim ve gözlemler
Uçuğunuzdan sonra cinsel organları iyi mi? Eşinize ne büyük saygısızlık. Vajinal akıntı çok yardımcı oluyorsa, enfeksiyona neden olmadan pamuklu çubukla veya en kötü ihtimalle parmağınızla kullanabilirsiniz.
- These users thanked the author Allah 1974 for the post (total 2):
- Sibiryak89, İsveç125
-
- Potansiyel seks nesnesi
Kesinlikle komiksin! Dudaklarınızdaki yaraların aynısının vajinasında da oluşmasını mı istiyorsunuz? Uçuk, tedavi edilemeyen, ancak bir süreliğine söndürülebilen bir tür basildir.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months
Eklenecek bir şey yok, her şey yukarıda belirtildi. Karına ve kendine acı, sonra penise doğru hareket edecek ama bunlar dudak değil. Yardım için internet...
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
- Allah 1974, İsveç125
-
Автор темыYeni
- ön sevişme
- Total posts: 134
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
Herpes sinsidir ve tedavi edilemez. Sana yazdıklarını dinle. Ancak hemen saklanmayabilir.
- These users thanked the author Boncuk41e for the post:
- Allah 1974
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 321
- Registered for: 3 years 9 months
Yeni, Dudaklarınızı "iyileştirdiniz" ama aynı zamanda partnerlerini de uçuk virüsüyle ödüllendirdiler! Kadınlarda dış cinsel organın uçukları çok ciddi bir hastalıktır! Ciddi ve tedavisi çok zor! Bunu sana bir jinekolog olarak söylüyorum! Çok geç olmadığı sürece bunu bir daha yapmayın...
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
Hadi. İnsanların yüzde doksanının, hatta daha fazlasının dudaklarında uçuk var. Enfekte olan yedi milyar kişiden kaçının cunnilingus’u denediğini hayal etmekten korkuyorum))) Ve "sihirli" tedaviye gelince, ayrıntılara girmeden, tükürükte etkisiz hale getirebilecek belirli bir bileşen olduğunu yazacağım. Cunnilingus sırasında aktif olarak üretilen tükürüğünüzün size yardımcı olduğunu düşünüyorum)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: biseksüel
Alla1974, "yeni" resmi sundu kadının bacaklarının arasına eğildi, pamuklu bir çubuk kullanıyor, sihirli bir iksir çıkarıyor ve bunu ağrılı noktalara sürüyor 
7 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
Şefkatli, ama büyük olasılıkla kaybedecekleri hiçbir şey yok, oradaki tüm HPV tipleri onlarla evlendi

7 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
Şefkatli, ama büyük olasılıkla kaybedecekleri hiçbir şey yok, oradaki tüm HPV tipleri onlarla evlendi
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 19
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 2 years 11 months
Kardeşim, adam bir fantezi anlatmak istedi , ancak daha önce olay örgüsünü tam olarak düşünmedim, dolayısıyla yorum. Aynı başarıyla spermiyle viral bir tedavi de üretebildi.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 70 Replies
- 3827 Views
-
Last post by Eğlence
-
- 20 Replies