Bir kızımın doğmasını istiyorum...
-
Автор темыBelediye
- ön sevişme
- Total posts: 114
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bir kızımın doğmasını istiyorum...
Ailesinde sadece erkek olan adamlardan tavsiye almak istiyorum. Durumum şu: Eşim ilk oğlunu istiyor, ben de bir kız çocuğu istiyorum. Onun ailesinde sadece kızlar var, benim de erkek çocuklarım var. Ancak okuldaki biyoloji dersinden, bu alandaki hakimiyetin babanın genlerine göre belirlendiğini biliyorum. Ama ilk oğlumu istemiyorum)
Birisi bana kız çocuk sahibi olma şansını nasıl artıracağımı söyleyebilir mi? Pilotların doğumlarının %80’inin kız olduğunu okudum... Peki uçmam gerekiyor mu?
Birisi bana kız çocuk sahibi olma şansını nasıl artıracağımı söyleyebilir mi? Pilotların doğumlarının %80’inin kız olduğunu okudum... Peki uçmam gerekiyor mu?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years
Cevap: Bir kızımın doğmasını istiyorum
İnternetten:
Yandaki evde Tatar bir aile yaşıyor, güzel bir eş, sakin bir koca. Aynı yaşta beş kızları var, sonra 7-8 yaş arayla bir tane daha, altıncısı.
Bir komşuyla konuşuyorum, neden erkek çocuk olmadığını sormuyorum, çoğunlukla Muhtemelen onun için acı verici bir konu, tarafsız bir soru soruyorum:
- En küçüğü neden bu kadar geç kaldı?
- Kontrol atışı...
Yandaki evde Tatar bir aile yaşıyor, güzel bir eş, sakin bir koca. Aynı yaşta beş kızları var, sonra 7-8 yaş arayla bir tane daha, altıncısı.
Bir komşuyla konuşuyorum, neden erkek çocuk olmadığını sormuyorum, çoğunlukla Muhtemelen onun için acı verici bir konu, tarafsız bir soru soruyorum:
- En küçüğü neden bu kadar geç kaldı?
- Kontrol atışı...
-
- ön sevişme
- Total posts: 134
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
- Registered for: 3 years 11 months
Okulda biyoloji genellikle bir şekilde işleniyor ve buradaki herkesi ilgilendiren konu tamamen göz ardı ediliyor. Biyoloji öğretmenimiz tatile kadar dayandı ve "İlgilenen varsa kendi okusun" dedi. :) Bu yüzden okumam gerekiyordu. Yardım için Wikipedia.
Biyoloji diyor ki: Dişi kromozomu her zaman anneden miras alınır. Ve babadan - şansınıza bağlı olarak kadın ya da erkek. Ancak bu seçimi etkileyemezsiniz. Yani çocuğun cinsiyetiyle ilgili sorular babaya yöneltilir, ancak baba bunu yapamadığı için suçlanamaz.
Biyoloji diyor ki: Dişi kromozomu her zaman anneden miras alınır. Ve babadan - şansınıza bağlı olarak kadın ya da erkek. Ancak bu seçimi etkileyemezsiniz. Yani çocuğun cinsiyetiyle ilgili sorular babaya yöneltilir, ancak baba bunu yapamadığı için suçlanamaz.
- These users thanked the author Renk for the post (total 5):
- Atlas, Cidden, Elf Kedisi, Sibiryak89, Endişeli
-
- Penetrasyon
- Total posts: 285
- Registered for: 3 years
- Orientation: biseksüel
Önceki konuşmacıya katılıyorum
biyoloji öğretilmeli. Biyolojide ve genetikte resesif ve dominant genlerin hem annede hem de babada olabileceği gibi kavramlar vardır. Ve eğer MC resesif bir gene sahipse ve kızda baskın bir gen varsa, o zaman bu bir kız olacaktır, ancak olur ve öyle dişi geni, çeşitli nedenlerle kromozom kümesindeki erkek genini belirler ve sonra, ne olursa olsun, gen, babanın erkek çocuk olabilmesidir.
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 3 years 5 months
Belirli bir cinsiyetteki çocukların doğumundan sorumlu bir gen yoktur. En garantili sonuç yalnızca eco’dan gelecektir
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
Cinsiyeti kontrol etmenin yapay bir yolu yoktur. Ve bu iyi. Demografik dengesizlik olmayacak. Eco hiçbir şeyi garanti etmez. Hatta hiç çocuk olmayabilir.
- These users thanked the author Kotofeicheg for the post (total 2):
- Endişeli, Cidden
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 95
- Registered for: 3 years 8 months
Çin’in uzun süredir tek çocuk politikası vardı. Buna göre, ikinci çocuğun doğumu nedeniyle aile büyük para cezaları aldı. Yetkililer sıklıkla kadınları kürtaja veya kısırlaştırmaya zorluyor. Yalnızca köylerde, ilk olarak kız çocuğu doğarsa iki çocuk sahibi olmaya izin veriliyordu.
Bir çiftin kız sahibi olması kârsızdı: kız bu zorlu çalışmaya dayanamıyordu ve yaşlılıkta anne ve babasının geçimini sağlamak zorundaydı çünkü kocamın ailesine bakmak zorundaydı. Bir kızın gelişiyle birlikte aile soyağacını da kaybetti çünkü bu soy yalnızca erkek soyundan geçiyor. Gelecekteki erkek çocukların kökenini ve isimlerini soyağacı belirledi.
Ülkenin politikaları değişmesine rağmen hala kız çocuk yetiştirmek istemiyorlar. Çin’de şu anda kadınlardan 30 milyon daha fazla erkek var.
Bir çiftin kız sahibi olması kârsızdı: kız bu zorlu çalışmaya dayanamıyordu ve yaşlılıkta anne ve babasının geçimini sağlamak zorundaydı çünkü kocamın ailesine bakmak zorundaydı. Bir kızın gelişiyle birlikte aile soyağacını da kaybetti çünkü bu soy yalnızca erkek soyundan geçiyor. Gelecekteki erkek çocukların kökenini ve isimlerini soyağacı belirledi.
Ülkenin politikaları değişmesine rağmen hala kız çocuk yetiştirmek istemiyorlar. Çin’de şu anda kadınlardan 30 milyon daha fazla erkek var.
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
- Registered for: 2 years 10 months
Neden böyle zorluklar? Zaten kız ve erkek çocukları olan bir eş seçmek gerekiyordu
Öncelikle kimin doğacağını tahmin etmeye gerek yok))) İkincisi, çocuklar 6 yaşın altındaysa , o zaman sana kendilerininmiş gibi alışırlar)) Peki, bir eş ve çocuk alırsan, sana değer verir ve seni kaybetmekten korkar.... Ve iki çocuk doğuran Siz kendiniz beyninizi pusulalamaya başlayabilirsiniz, sizi birlikte çocuk sahibi olduğunuza inandırmaya başlayabilirsiniz ve çocuklarınız için üzülürsünüz ve karınız boynunuza oturup sizi kovalamaya başlarsa eşinizden boşanmak istemeyeceksiniz). 30 yaşında bir arkadaşım var, eşim 56 yaşında, iki çocuğu var, zengin ve o da, eğer ayrılırsa çocuklarını kaybedeceği bahanesiyle, açıkçası, bir aileye liderlik ediyor. ahlaksız bir yaşam tarzı ve kocasına şöyle dedi: Nerede ve kiminle olduğunu fark etmiyorum, eteğimin altına bakma ve orada kimin olduğunu tahmin etme))
Hahaha...

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 128 Replies
- 34314 Views
-
Last post by İçi Boş Şövalye
-