Bir kızımın doğmasını istiyorum...

Seks becerilerinizi paylaşın!
Автор темы
Belediye
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 114
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Bir kızımın doğmasını istiyorum...

Unread post by Belediye »

Ailesinde sadece erkek olan adamlardan tavsiye almak istiyorum. Durumum şu: Eşim ilk oğlunu istiyor, ben de bir kız çocuğu istiyorum. Onun ailesinde sadece kızlar var, benim de erkek çocuklarım var. Ancak okuldaki biyoloji dersinden, bu alandaki hakimiyetin babanın genlerine göre belirlendiğini biliyorum. Ama ilk oğlumu istemiyorum)
Birisi bana kız çocuk sahibi olma şansını nasıl artıracağımı söyleyebilir mi? Pilotların doğumlarının %80’inin kız olduğunu okudum... Peki uçmam gerekiyor mu?
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years
 Cevap: Bir kızımın doğmasını istiyorum

Unread post by Yün »

İnternetten:

Yandaki evde Tatar bir aile yaşıyor, güzel bir eş, sakin bir koca. Aynı yaşta beş kızları var, sonra 7-8 yaş arayla bir tane daha, altıncısı.
Bir komşuyla konuşuyorum, neden erkek çocuk olmadığını sormuyorum, çoğunlukla Muhtemelen onun için acı verici bir konu, tarafsız bir soru soruyorum:
- En küçüğü neden bu kadar geç kaldı?
- Kontrol atışı...
These users thanked the author Yün for the post (total 2):
Denis881, Endişeli
Anonim99
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 134
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Anonim99 »

Vald: 02 Jul 2022, 08:14 Pilotların %80’inin kız doğurduğunu okudum...
Bu saçmalığın kaynağını öğrenebilir miyim?
Renk
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 105
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Renk »

Okulda biyoloji genellikle bir şekilde işleniyor ve buradaki herkesi ilgilendiren konu tamamen göz ardı ediliyor. Biyoloji öğretmenimiz tatile kadar dayandı ve "İlgilenen varsa kendi okusun" dedi. :) Bu yüzden okumam gerekiyordu. Yardım için Wikipedia.
Biyoloji diyor ki: Dişi kromozomu her zaman anneden miras alınır. Ve babadan - şansınıza bağlı olarak kadın ya da erkek. Ancak bu seçimi etkileyemezsiniz. Yani çocuğun cinsiyetiyle ilgili sorular babaya yöneltilir, ancak baba bunu yapamadığı için suçlanamaz.
These users thanked the author Renk for the post (total 5):
Atlas, Cidden, Elf Kedisi, Sibiryak89, Endişeli
Cidden
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 285
Registered for: 3 years
Orientation: biseksüel

Unread post by Cidden »

Önceki konuşmacıya katılıyorum😁biyoloji öğretilmeli. Biyolojide ve genetikte resesif ve dominant genlerin hem annede hem de babada olabileceği gibi kavramlar vardır. Ve eğer MC resesif bir gene sahipse ve kızda baskın bir gen varsa, o zaman bu bir kız olacaktır, ancak olur ve öyle dişi geni, çeşitli nedenlerle kromozom kümesindeki erkek genini belirler ve sonra, ne olursa olsun, gen, babanın erkek çocuk olabilmesidir.
These users thanked the author Cidden for the post:
Endişeli
Yabancı
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Yabancı »

Belirli bir cinsiyetteki çocukların doğumundan sorumlu bir gen yoktur. En garantili sonuç yalnızca eco’dan gelecektir
Kotofeicheg
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42

Unread post by Kotofeicheg »

Cinsiyeti kontrol etmenin yapay bir yolu yoktur. Ve bu iyi. Demografik dengesizlik olmayacak. Eco hiçbir şeyi garanti etmez. Hatta hiç çocuk olmayabilir.
These users thanked the author Kotofeicheg for the post (total 2):
Endişeli, Cidden
Korsan
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 95
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Korsan »

Çin’in uzun süredir tek çocuk politikası vardı. Buna göre, ikinci çocuğun doğumu nedeniyle aile büyük para cezaları aldı. Yetkililer sıklıkla kadınları kürtaja veya kısırlaştırmaya zorluyor. Yalnızca köylerde, ilk olarak kız çocuğu doğarsa iki çocuk sahibi olmaya izin veriliyordu.

Bir çiftin kız sahibi olması kârsızdı: kız bu zorlu çalışmaya dayanamıyordu ve yaşlılıkta anne ve babasının geçimini sağlamak zorundaydı çünkü kocamın ailesine bakmak zorundaydı. Bir kızın gelişiyle birlikte aile soyağacını da kaybetti çünkü bu soy yalnızca erkek soyundan geçiyor. Gelecekteki erkek çocukların kökenini ve isimlerini soyağacı belirledi.

Ülkenin politikaları değişmesine rağmen hala kız çocuk yetiştirmek istemiyorlar. Çin’de şu anda kadınlardan 30 milyon daha fazla erkek var.
These users thanked the author Korsan for the post:
Endişeli
sahte
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by sahte »

Vald: 02 Jul 2022, 08:14 Birisi bana kız sahibi olma şansını nasıl artıracağımı söyleyebilir mi?
Hahaha... :voprosy: Neden böyle zorluklar? Zaten kız ve erkek çocukları olan bir eş seçmek gerekiyordu :det2: Öncelikle kimin doğacağını tahmin etmeye gerek yok))) İkincisi, çocuklar 6 yaşın altındaysa , o zaman sana kendilerininmiş gibi alışırlar)) Peki, bir eş ve çocuk alırsan, sana değer verir ve seni kaybetmekten korkar.... Ve iki çocuk doğuran Siz kendiniz beyninizi pusulalamaya başlayabilirsiniz, sizi birlikte çocuk sahibi olduğunuza inandırmaya başlayabilirsiniz ve çocuklarınız için üzülürsünüz ve karınız boynunuza oturup sizi kovalamaya başlarsa eşinizden boşanmak istemeyeceksiniz). 30 yaşında bir arkadaşım var, eşim 56 yaşında, iki çocuğu var, zengin ve o da, eğer ayrılırsa çocuklarını kaybedeceği bahanesiyle, açıkçası, bir aileye liderlik ediyor. ahlaksız bir yaşam tarzı ve kocasına şöyle dedi: Nerede ve kiminle olduğunu fark etmiyorum, eteğimin altına bakma ve orada kimin olduğunu tahmin etme)) :shamp:
These users thanked the author sahte for the post:
Ded
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Yararlı deneyim paylaşımı”