Dior’un Günlüğü #16
-
Автор темыChristina Dior
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Dior’un Günlüğü #16
Ayrılığın ardından eğlenmek istedim. İlk gece kızlarla birlikte kulübe eğlenmeye gittik. Onunla orada tanıştım. Arkadaşlarım arasında en uzun boylu ve en yakışıklısıydı, sarışındı ve gözlerimi ondan alamıyordum. Bunu hemen fark etti ve çok geçmeden tanışmak için kokteyllerle geldi. Daha sonra beni dansa götürdü. Birkaç bardaktan sonra çoktan kafamı kaybettim, tüm vücudumu ona bastırdım, kısa, dar elbisem utanmadan yukarı doğru sürünerek beyaz dantel tangamı ortaya çıkardı. Daha fazla dayanamayıp ona döndüm, avucumu kasıklarına koydum, hickeyini öptüm ve onu tuvalete çektim. Bir dakika kadar aralıksız öpüştükten sonra tuvalet kabinine girdik. Onun önünde meydan okurcasına külotumu indirdim. Kıçını ona doğru çevirdi, elbisesini kaldırdı ve ellerini tankın üzerine dayadı. Beni kalçalarımdan sıkıca tuttu ve aletini bana doğru çekti. Yaklaşık üç dakika boyunca tüm gücüyle amımı dövdü, sonra beni kaldırdı ve şiddetle geldi, güzel yüzümün her yerine bolca döktü. Önce o çıktı, ben de külotumu giyip elbisemi düzeltmek için biraz durakladım. Ancak eteğini indirmeye zaman bulamadan biri kabine girdi. Yüzünü göremiyordum, beni sert bir şekilde çevirdi ve zorla yere eğdi. Şaşkınlıkla direnmedim ve kıçımı büktüm. Yabancı bir usta gibi kıçımı aldı ve aletini içime soktu. Keskin ve güçlü hamlelerle beni cıvatasının üzerine çekti. Kıçıma geldiğinde ayağa kalkacak zamanım olmadı - diğer eller hemen beni yakaladı. Kelimenin tam anlamıyla hemen yeni bir üye bana girdi. Başımı çevirdiğimde erkek köpeğin amımı büyük bir zevkle kullanmasını gülümseyerek izledim. Pembe deliğime sulu bir darbe indirdikten sonra adam aniden benden çekildi ve sıcak sperm jetleri inleyerek kıçıma düştü. Amımı okşadıktan sonra gitti. Köpek gibi ayakta durup yeni bir üyeyi bekledim, deliğim fena halde ağrıyordu ve daha fazlasını istedim. Yine, kelimenin tam anlamıyla hemen yeni bir penis amımın dudaklarına gömüldü. Penisin baskısı altında pembe dudaklar yanlara doğru açıldı ve höpürdeterek bir ses çıkararak penis tamamen içime girdi. Erkeğin hareketlerini beklemedim ve gülümseyerek kendimi onun büyük şeye doğru itmeye başladım. Güçlü bir orgazm ile uluduktan sonra arkamı döndüm ve bir yandan diğer yana sallanan horozun önünde dizlerimin üzerine çöktüm. Adam ıslak aletini öfkeyle çekmeye başladı ama bir saniye bile kaybetmeden dolgun dudaklarımı testislerine gömdüm ve açgözlülükle onları emmeye başladım. Yaklaşık üç dakika boyunca traş edilmiş toplarını sürekli yaladıktan sonra, adam aniden beni saçlarımdan yakaladı ve penisinin büyük başı gözlerimin önünde belirdi. Ağzımı açtım ve dilimi çıkardım, gözlerimi kaldırdım ve sanki bana sıcak nektarını vermesi için onu çağırıyormuş gibi şehvetle köpeğe baktım! Ve bir an sonra sıcak bir sperm akıntısı yüzüme, dilime ve ağzıma çarptı, sonra bir tane daha ve bir tane daha. Son olarak onu taşaklarından tuttum ve yorgun civatayı emdim. Sonunda kabinde yalnız kaldığımda zar zor ayakta durabildim. Amcık vızıltı halindeydi ve çok tatlı bir şekilde acıyordu. Tuvaletten çıkıyorum ve koridorda sarışın adamım üç arkadaşımla buluşuyor ve sinsice gülümseyerek şöyle diyor: "Şimdi bize teşekkür etmelisin!" Bir arkadaşımla çok istediğimi söylediğim konuşmaya kulak misafiri oldu. bir grup erkekle seks yapmak. Ve bana yardım etmeye karar verdi. Amım bunu nasıl istedi.
- These users thanked the author Christina Dior for the post (total 4):
- Christmas_Christmas, canavarca, frenk, Neşeli Roger
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 85
- Registered for: 1 year 6 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 74
- Registered for: 1 year 6 months
Ynt: Dior Günlüğü #16
Çok güzel bir hikaye) Beğendim) bunlardan daha fazlasını yaz) Okumaktan mutlu olacağım!)
- These users thanked the author Eugene123 for the post:
- Christina Dior
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 314
- Registered for: 3 years 10 months
Ynt: Dior Günlüğü #16
Hikayeyi de beğendim
56 saniye sonra gönderildi:
nMerak ediyorum, belki bunlar kurgu değil de bir kızın gerçek hikayeleridir - o zaman gerçekten harika!
Canlı hayat)
56 saniye sonra gönderildi:
nMerak ediyorum, belki bunlar kurgu değil de bir kızın gerçek hikayeleridir - o zaman gerçekten harika!
Canlı hayat)
- These users thanked the author frenk for the post:
- Christina Dior
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 219 Views
-