Peki ya çok daha yaşlıysa?
-
- Potansiyel seks nesnesi
Peki ya çok daha yaşlıysa?
Bekaretimi yaşlı bir adama kaptırdım. Ama evli olmasına rağmen onunla görüşmeye devam ediyorum. Bu ne kadar sürecek?
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
Re: Eğer yaşı daha büyükse?
Son zamanlarda onu çoğunlukla sadece sözlü olarak tatmin ediyorum, bu şekilde daha çok hoşuna gittiğini söylüyor. Bazen bu durumdan rahatsızlık duyuyorum. Sanki benden faydalanıyormuş gibi geliyor.
-
Ne düşündün? Sen onun için sadece bir fahişesin ve bu şekilde kullanılmandan hoşlanıyorsun. Öyleyse çıkmaya devam et, kimin önünde bacaklarını açtığın senin için ne fark eder?
-
- Flört etmek
- Total posts: 30
izin ver seni becereyim))) Oral seksten hoşlanmıyorum o yüzden sorun değil)))
-
Nastya. Her şey yolunda. Bu senin için daha iyi. Ne yapacağını biliyor, bu yüzden bacaklarınızı açın ve keyfini çıkarın. Onun gibi olan tek sen değilsin. Yani eğer hoşuna giderse daha iyi olur, o zaman ona oral seks yapsam iyi olur. İşe yarayacaktır)
-
- Orgazm!
- Total posts: 525
- Orientation: heteroseksüel
Yani... endişelenmeyin: şu ana kadar... her şey yolunda mı?
O kaç yaşında? Yaklaşık olarak...
Nastya, aslında... uzun bir süre sürebilir. Birbirinize zaten alıştınız.
Yani... endişelenmeyin: şu ana kadar... her şey yolunda mı?
O kaç yaşında? Yaklaşık olarak...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Eğer akıllı bir kızsan, istediğin kadar sürecek! Ve eğer istediği kadar aptalsa. Seçmek!
-
Eğer bu bir kocaysa bu başka bir şeydir, eğer seksse bu tamamen farklı bir şeydir.
Onunla sevişirken iyi vakit geçiriyorsanız, o zaman onun size seks hakkında bilgi vermesini sağlamaya çalışın. Onunla seks yaparken istediğiniz her şeyi deneyin ve hayal edin. Ona üçlü teklif et. Başka bir erkeği davet etmesine izin verin.
Genel olarak, henüz cinsel deneyimi olmayan genç bir kız için yetişkin evli bir adam, bu adamınız bu konuda çok iyi bir öğretmendir.
İçinizdeki kadını uyandırabilir. Seks konusunda daha rahattır. Tüm spliff’leriyle aklınızı başınızdan almayacak. Onu becermeni takdir edecektir. Büyük ihtimalle vücudunu, sıkı küçük amını sevdiği için seni sikiyor. Kendiliğindenliğin ve göğüslerin. Karısı için işler artık aynı olmayabilir. Amcık da büyük, ferah ve diğer her şey.
Yine, bazı nedenlerden dolayı birbirlerini tatmin etmemeleri ve her ikisinin de sebep aramayacak kadar tembel olmaları ve motivasyonlarının olmaması mümkündür.
Ve sen onun için sadece bir çıkış noktasısın. Bu arada, bazı yaşlı kadınların da büyük kafalı, iyi duran bir siki ve penisinde damarlar olan on sekiz yaşındaki genç bir erkekten etkilenmesi de mümkün.
Peki, eğer koca olarak ona ihtiyacınız varsa, o zaman karısını bırakıp sizinle evlenmesini sağlayacak şekilde bunu nasıl başaracağınızı zaten daha iyi biliyorsunuzdur. Bu arada bu da mümkün. Ve duyduğum kadarıyla Rus oligarklarımızın neredeyse tamamı eski eşlerini terk etmiş, hatta bazıları genç kızlarla evlenmeyi başarmış. Üstelik bunlar genellikle 18-19 yaş arası genç kızlar...
Ondan neye ihtiyacınız olduğuna kendiniz karar vermelisiniz; onunla seks mi yoksa koca olarak ona mı ihtiyacınız var.
Eğer bu bir kocaysa bu başka bir şeydir, eğer seksse bu tamamen farklı bir şeydir.
Onunla sevişirken iyi vakit geçiriyorsanız, o zaman onun size seks hakkında bilgi vermesini sağlamaya çalışın. Onunla seks yaparken istediğiniz her şeyi deneyin ve hayal edin. Ona üçlü teklif et. Başka bir erkeği davet etmesine izin verin.
Genel olarak, henüz cinsel deneyimi olmayan genç bir kız için yetişkin evli bir adam, bu adamınız bu konuda çok iyi bir öğretmendir.
İçinizdeki kadını uyandırabilir. Seks konusunda daha rahattır. Tüm spliff’leriyle aklınızı başınızdan almayacak. Onu becermeni takdir edecektir. Büyük ihtimalle vücudunu, sıkı küçük amını sevdiği için seni sikiyor. Kendiliğindenliğin ve göğüslerin. Karısı için işler artık aynı olmayabilir. Amcık da büyük, ferah ve diğer her şey.
Yine, bazı nedenlerden dolayı birbirlerini tatmin etmemeleri ve her ikisinin de sebep aramayacak kadar tembel olmaları ve motivasyonlarının olmaması mümkündür.
Ve sen onun için sadece bir çıkış noktasısın. Bu arada, bazı yaşlı kadınların da büyük kafalı, iyi duran bir siki ve penisinde damarlar olan on sekiz yaşındaki genç bir erkekten etkilenmesi de mümkün.
Peki, eğer koca olarak ona ihtiyacınız varsa, o zaman karısını bırakıp sizinle evlenmesini sağlayacak şekilde bunu nasıl başaracağınızı zaten daha iyi biliyorsunuzdur. Bu arada bu da mümkün. Ve duyduğum kadarıyla Rus oligarklarımızın neredeyse tamamı eski eşlerini terk etmiş, hatta bazıları genç kızlarla evlenmeyi başarmış. Üstelik bunlar genellikle 18-19 yaş arası genç kızlar...
-
peki, eğer karısından daha iyiysen o zaman uzun süre devam eder. Ve eğer karısıyla eşitse (veya daha kötüyse), o zaman sizin yerinize birini bulana kadar devam edecektir.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
Bu tamamen ilişkinize ve kararlarınıza bağlı. Bende de aynı durum var yani ikimiz de ilişkimizden memnun olduğumuz sürece buluşup birbirimize keyif veriyoruz. Peki başka ne söyleyebilirsin?

-
-
..................
Last edited by Misafir_15 on 09 Sep 2021, 23:48, edited 1 time in total.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
Seks eğitmeni!Ivan62: ↑05 Sep 2021, 02:51Evet, evet. Her halükarda bu ilişkide herkesin iyi olduğunu düşünüyorum - hem kız hem de erkek. Bir kız için yaşlı bir adamla seks yapmak iyidir çünkü biraz pratik yapabilirsiniz. Bu koca nasıl bir hayvandır? Nasıl davrandığını, ne istediğini, ondan ne bekleyeceğini. Yine, ondan herhangi bir enfeksiyon kapma şansı daha azdır, seks konusunda kendine daha çok güvenir ve maceraları hakkında gevezelik etmez. Genel olarak, geçici cinsel partner, yani seks eğitmeni olarak tüm pozisyonlarda bu kızın akranlarından daha iyi.Bu tamamen ilişkinize ve kararlarınıza bağlı. Bende de aynı durum var yani ikimiz de ilişkimizden memnun olduğumuz sürece buluşup birbirimize keyif veriyoruz. Peki başka ne söyleyebilirsin?
Yine düşünüyorum, kızlar bu şeyden gerçekten hoşlanıyor. yetişkin erkekler hakkında genellikle her zaman paralı olduklarını ve çoğunun arabası olduğunu söylüyorlar. Yani, meraklı gözler olmadan yalnız kalabileceğiniz rahat, sıcak ve rahat bir yer her zaman vardır. Yine bu küçük ama hoş hediyeler ve ikramlar. Sürekli para sayan bu ebediyen meteliksiz akranlarının aksine.
Genç kız, ilişkinin tazeliği nedeniyle adama karşı hoş davranıyor. Yetişkin bir adam için bu genç yaratıkla iletişim kurmanın (ve özellikle de sevişmenin) ne kadar büyük bir mutluluk olduğunu hayal bile edemezsiniz. Yine genç kızlar, kendilerini ancak Avrupa’da bir yere götürüp onlara kaslı bir dalış eğitmeni görevlendirerek harekete geçebilecek bu dünyadan bıkmış eşlerden hayat dolu ve tamamen farklılar. Kocanın ortalıkta olmaması doğal.
![]()

- These users thanked the author Tanuşka for the post:
- gynecologist_homegrown
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
Bıkana kadar, er ya da geç böyle bir ilişkiden hayal kırıklığına uğrayacaksınız, kendi yaşınızdaki insanlarla tanışmaya başlayacaksınız ve sonra kendinizden 6-7 yaş büyük bir adamla evleneceksiniz.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
Örneğin, benim daha genç bir eşim var ve diğer kadınların sağlık durumu da farklı değil, bu yüzden eşimin haftada bir başka bir erkeğin hizmetlerinden yararlanmasına izin verdim. Çok genç değil ama benden daha fazla sekse ihtiyacı var.
İki cephede çalışabildiği sürece.
Örneğin, benim daha genç bir eşim var ve diğer kadınların sağlık durumu da farklı değil, bu yüzden eşimin haftada bir başka bir erkeğin hizmetlerinden yararlanmasına izin verdim. Çok genç değil ama benden daha fazla sekse ihtiyacı var.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Karısı bundan sıkılana kadar. Bu gerçekleştiği anda her şey bir anda biter. Pratikte test edildi...Nastya 17: ↑02 Sep 2021, 17:13 Kayıp yaşlı bir adam için bekaret. Ama evli olmasına rağmen onunla görüşmeye devam ediyorum. Bu daha ne kadar devam edecek?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post