Anne fahişe, hayatım
-
Автор темыAlexxxxxxx
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Anne fahişe, hayatım
Herkese merhaba, size samimi hizmetler alanında çalışan annemle hayatın nasıl olduğunu anlatmak istiyorum... Çocukluğumdan beri sekse aşinayım. Annem müşterileri evimizde kabul ediyordu; iki odalı bir dairede yaşıyorduk. Babanın, prezervatifi çıkarıp zorla onun içine boşalan bir müşteri olduğunu söyledi. Ondan sonra onu görmedi. Annem müşteriyle birlikteyken odada oturdum ve inlemeleri duymamaya çalıştım. Bekaretimi annemle kaybettim, 7 yaşımdayken beni yıkarken penisimin ayağa kalktığını ve bende sperm olup olmadığına bakmaya karar verdiğini, vajina için çok küçük olduğunu söyledi. ve bana oral seks yaptı. Görünüşe göre henüz sperm yoktu ama gelme şeklimi beğendi ve bir gün benden sperm damlamaya başlayana kadar bunu periyodik olarak tekrarladı. Yaklaşık 10 yaşımdaydım, o zaman penisim zaten en azından biraz farkediliyordu. Şimdi hatırladığım kadarıyla sarhoş bir şekilde yanıma geldi, üzerinde sadece çorap vardı, yatağıma uzandı ve benden amını yalamamı istemeye başladı. Ben istemedim ama o bana çok yalvardı, yüzümü isteksizce bacaklarının arasına soktum ve onu yalamaya başladım. Bunu daha önce hiç yapmamıştım, neyi nasıl yalayacağımı söyledi, yaptım. Uzun bir öğrenme sürecinden sonra inlemeye başladı ve bana neredeyse boğulacak kadar baskı yaptı. Ama adam yalamayı bırakmadı, çılgınca klitorisine masaj yaptı ve daha hızlı inledi. Kısa süre sonra yüzüme bir akıntı çarptı, işediğini ve kendini havaya uçurduğunu sandım ama idrar olmadığını, bu şekilde boşaldığını, sanki benden ve ondan akıyormuş gibi söyledi. Yanına yatmamı istedi. Uzandım, duman, parfüm ve vajinal akıntı kokuyordu. Benim tarafıma döndü ve benim de boşalmak isteyip istemediğimi sordu. Hiçbir şey söylemedim, sonra külotuma girdi ve penisime masaj yapmaya başladı, elimi amına koydu ve elimin tamamını içeri soktu. Onun okşamasından heyecanlanmaya başladım, penisim neredeyse harekete geçti, elimi amının içinde hareket ettirmemi istedi. Biraz oynadıktan sonra külotumu çıkardı, sikimi biraz emdi ve köpek gibi önümde durdu. Sessizce ne yapacağımı bilmeden yatıyordum, bana arkasında durmamı ve aletimi kasıklarıma yaslamamı emretti, bunu yaptıktan sonra hoş bir his hissettim, aletimi eline aldı ve deliğe doğru çekti, hemen düştü içine soktu ve leğen kemiğimi ileri geri hareket ettirmemi söyledi, ben de öyle yaptım. Neredeyse boşalmak üzereyken aletim sürekli düşüyordu, sonra bunun iyi olmadığını ve amının hala biraz büyümeye ihtiyacı olduğunu söyledi. Sırt üstü yattı, bacaklarını açtı ve anüsünü işaret etti, ben de öyle olduğunu düşündüm. yalamamı istedi ve isteksizce eğilmeye başladı, beni durdurdu ve sikimi anüsüne yaslamamı istediğini söyledi. Tamamladım. Onu kıçına soktu ve bacaklarımı hareket ettirmeye başladı ve çok geçmeden geldim. Bana sarıldı ve 5 dakika kadar orada yattık. Sonra gitti. Müşterilerin beni davet etmesi için ona çok para ödediği durumlar vardı. Çoğunlukla annemi nasıl siktiklerini izlememi istediler, ancak birkaç kez ben kendi annemi sikerken izleyip mastürbasyon yaptıkları durumlar oldu, bundan tiksindim ama annem bahanesiyle beni bunu yapmaya zorladı. çok para olduğunu söyledi. Sarhoş bir müşterinin benim varlığım için ona para ödediği ve sonra beni zorla kıçımdan becerdiği bir durum vardı, annem onu durdurmaya çalıştı ama işe yaramadı, sonra anal seksi keşfettim ve bazen kendimi onun müşterilerine teklif ettim. sonuna kadar oral seks yapmaktan çekinmiyor. Ben eşcinsel değilim, daha doğrusu biseksüeldim, analdan hoşlanırdım. Daha sonra, 17 yaşımdayken, ben de annemden müşterilerime katılımımı sormasını istemeye başladım, o da bunu destekliyordu. Bir keresinde bir müşterim onun içine boşalmam için bana büyük bir miktar para ödedi ve sonrasında hamile kaldı. Buna izin verilemezdi, kendi oğlundan bir çocuk çok fazla. İlk başta ondan ayrılmak istese de kürtajın gerekli olduğuna karar verdik. Daha sonra birden fazla kez hamile kaldı. Zaten yetişkin olduğumda ve birbirimizi daha az görmeye başladığımızda bunu yapmayı bıraktık. Bazen arayıp seks konusunda yardım istemesine rağmen. Bir keresinde bir kulüpte güzel, göğüslü iki transseksüelle tanıştığımda ameliyat oldukları belliydi. Çocukluğumda duyduğum gibi her şeyi duyabilmesi için onları annemi ziyarete getirmeye ve orada eğlenmeye karar verdim. Biz geldiğimizde sarhoştu ve kim olduğunu ve ne yaptığımızı sormaya başladı. Arkadaş olduğumu söyledim ve onu odaya götürdüm. Soyunduktan sonra, yaklaşık 23 cm ve kalın olan üyelerinin büyüklüğüne hayran kaldım, bunun sadece annemin bedeni olduğunu düşündüm ve onu aramaya karar verdim. Bize geldiğinde hanımlara ve üyelerine baktı ve kızardı. Onu bize çağırdık, kıçım bu büyüklükte pek hoş değildi, bu yüzden her iki penis de aynı anda anneme düştü. En tepedekinin kıçından sikmeye karar verdim. Her şey bittiğinde, annem tek kelime etmeden orada yatıyordu, ağır nefes alıyordu, tamamen kırmızıydı ve sperm akıntılar halinde ondan akıyordu. Ona girdiğimi eklemem gerektiğine karar verdim ve bayanlar bizi ağzımıza sikmeye karar verdi. O ve ben bu durumu heyecanla hatırlıyoruz. İlk başta beni buna zorladığı için kırıldım ama sonra alıştım ve bundan keyif almaya başladım.
- These users thanked the author Alexxxxxxx for the post (total 5):
- Fedor36, Ampland, Steff, hayalet, PavelNokia
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
- Registered for: 3 years 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Annem fahişe hayatım
Hikaye çok heyecan verici, ama bunun üzerinden geçmek istemem! Söyledikleri doğru: hayat her türlü fanteziden daha korkutucu ve daha ilginç!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 69
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies