Bir yeri ziyaret ettim...

St. Petersburg’lu Heteras
Автор темы
Küreci
Total posts: 0
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Bir yeri ziyaret ettim...

Unread post by Küreci »

İyi günler!
Neredeyse hiç inceleme yazmam ama kesinlikle St. Petersburg’daki bu kadar cesur ve zamanında bir girişimi desteklemek istiyorum.
Rüya gibi yapılandırma oteli hakkında konuşacağız

Öncelikle her şeyi çok beğendim.

1) Kayıt sonrasında SMS ile bilgilendirme
2) İyi konum
3) Dost canlısı yönetici, misafirin iyi vakit geçirme arzusunu hissedebiliyorsunuz
4 ) Duşla ilgili harika bir fikir: nefes alma talimatları ve eleştirinin olmamasını anlatan bir slogan
5) Odalar, dekorasyon, temizlik, aynanın varlığı, stil-fetiş makinesinin kalitesi, vb.
6) Shunga masajı için mükemmel birinci sınıf öpülebilir yağ
7) İyi düşünülmüş bir senaryonun varlığı, oyuncunun iyi becerileri, kesinlikle uyumlu davranışı ve iletişim yeteneği 8) Askıların rahatlığı, eşyalar için kilitli dolapların varlığı, iç çamaşırı için kadife çantaların varlığı
n9) "Teknik inceleme" için kesinlikle makul fiyat

Ne, benim açımdan mükemmel hale getirmek ve tekrar tekrar gelme isteği uyandırmak için eklenebilir.

Düzenleme sorunları açısından:
1) Miramistin/klorheksidin’i duşa koyun: talimatlara rağmen tuvalette miramistin yoktu. duş tedaviyi gösterdi Yıkandıktan sonra yöneticiyle iletişime geçmek zorunda kaldım. Bana verdikleri Miramistin şişesi aparatlı gelmiyor, hijyen açısından aparatla kullanmak daha doğru. Kızla birlikteyken dışarı çıktığımda ikinci şişeyi koymadılar, kalanını kullanmak zorunda kaldım

2) Duşa saç kurutma makinesi koy: Sonra prosedür, saçlar oldukça ıslandı... Yazın harika, belki kışın seni bırakmak pek rahat olmayabilir

3) Rol yapma oyunu "teknik inceleme"nin bir parçası olarak , prosedüre başlamadan önce bir anket doldurun. Artık ilk kez gidecek olan kişilerin, eğer deneyimsizlerse, bazı ekstra prosedürlerden (örneğin, kayış takma, darbe vb.) korkacakları ortaya çıktı. Tecrübeli insanlar ise tam tersine maksimum zevk veren fetişin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini anlamıyorlar. Önemli olan, başlangıçtaki anketi doldurmanın mümkün olduğunca rol yapma muayenesi senaryosuna uymasıdır; her zaman doktorun önünde alerjiler için bir kontrol listesi doldurursunuz, en son ne zaman yurt dışına çıktınız, eğer gittiyseniz. ateşi var vb. Bu durumda şu soruları sorabilirsiniz: Erojen bölgelerinizi, sizin için tabu olan şeyleri, özellikle neyi sevdiğinizi belirtin. Bu üç sorunun varlığı bile danışanın kendisini rahat hissetmesini sağlayacaktır.) Biz erkekler, kadınlardan farklı olarak belirsizlikten heyecan duymuyoruz; biz, istediğinizi elde edeceğinizin anlaşılmasından heyecan duyuyoruz. Ziyaretim durumunda, oral seks yapmaktan hoşlanmıyorum (sadece ilişkilerde), ama aynı zamanda anal uyarılma beni son derece heyecanlandırıyor, sonuç olarak aktrisle yaptığım ilk prosedür oral seksti, mecbur kaldım reddetti, bu da senaryoyu biraz şaşırttı. Eğer bunu başta belirtseydim ve kız da bunu okusaydı, önceden benim isteklerime uygun bir yol haritası oluşturabilirdi

4) Ulaşılabilirlik duşta tek kullanımlık tıraş takımları: nedeni açık , bir kız için taşakları veya anüsü tıraş etmek daha rahattı

Kızın becerileri ve davranışları açısından:
1) İlk BDSM’de makinede hem oral seks hem anilin vardı hem de testislerin okşanması vardı. Bunların hepsi gerçekten çok hoş! Ancak özellikle bilgili olanlar, yeni erojen bölgelerin kademeli olarak bağlanmasıyla uyarılmada yumuşak bir artış isteyebilirler

2) BDSM temaları, benim görüşüme göre, belirli cinsel fetişlerin tanımlanmasını içerir. bir partner ve belirli bir eylem yoluyla uyarılmanın vurgulanması. Örneğin meme uçlarını okşamak başlı başına ayrı bir işlem olabilir; onlara yeterince dikkat ederseniz, diğer erojen bölgelerin dikkatini dağıtmazsanız ve onları ustaca kullanırsanız memnun kalacaksınız. Kız her şeyi iyi yaptı, ancak bir BDSM makinesine zincirlendiğiniz bağlamda elbette daha sofistike ve canlı uyarılma yolları istersiniz

3) Masaj yaparken veya oral seks, erkeğin bacaklarına yaslanmayın: Masaj yaparken kız ellerini bacaklarına koyar ve sertçe bastırırsa kan akışı azalır, duyuların parlaklığı azalır, orgazmın başlangıcı gecikir ve orgazmın kendisi daha az parlaktır. Aynı şekilde, ilk masaj sırasında, ben yüzüstüyken ve kız üstteyken, doğrudan bacaklarımın üzerine oturmanıza gerek kalmaz, bir süre sonra bacaklar uyuşur ve heyecan azalır

4) İdeal olarak, oyuncu gerçekten hakim olabilirse! Kadın egemenliği her erkek için akıllara durgunluk veren bir olgudur ve kökleri Freud’un anneyle ilişki hakkındaki teorilerine dayanmaktadır. Kız biraz utanmış gibi hissetti. Bu anın bir süre sonra geçeceğine eminim5

5) Şahsen ben kızdan herhangi bir konuda daha fazla soru gelmesini istedim, özellikle de oturumun başında, örneğin , beni banyoda yıkarken: “bana fantezilerini anlat”, “nasıl sikilmeyi seversin”, “en sevdiğin pozisyon hangisi, vb.” Birincisi, bunlar zaten psikolojik baskınlığın unsurlarıdır ve ikincisi, bu benim sevdiğim kıza yönelik geri bildirimdir. Örneğin ikinci ve üçüncü prosedürler sırasında, müşteriyi heyecanlandırsın ya da heyecanlandırmasın, başlamadan önce ön anket sorusuna yine tematik açıklamalar ve kelimeler ekleyebilirsiniz.

Eklemek istediğim prosedürler açısından:
1) Ayak fetişi konusunda gerçek bir eksiklik vardı

n2) Titreşimli anal plug! Örneğin politikacılar neden straponları seviyor? Bir yandan, bu, sosyal rollerdeki bir değişiklik yoluyla boşalıyor, işte buna sahip olduğunuzu söylüyorlar, ancak akşamları olmak istiyorsunuz... belki, ama bu sosyal psikoloji alanından bir teori. Erkek hedonizmi açısından, bir erkeğin beyni yalnızca anal uyarı oluştuğunda gerçek anlamda kapanır. Alena’nın anal tıkacına prezervatif takmasını ve işlemlerden biri sırasında onu bana yerleştirmesini gerçekten özledim; bu yaklaşımla uyarılma ve orgazm büyüleyici olabilirdi. strapon - kendim uygulamamama rağmen benim fikrim öyle olmalı. Ancak kuruluşun konsepti açısından hedefinizi o kadar yükseğe koydunuz ki, sofistike müşterilerin memnun olması güzel olurdu

3) Boyuna yavaş öpücükler, nefes alma ve tematik fısıltılar kulaklarınıza sözler... tüm bunlar iyileşecek ve onsuz büyüleyici ve seksi bir atmosfer

4) Standart olmayan erojen bölgeleri okşamak: dirsek içi, dizler, koltuk altları, vb. . Veya en azından benim için en parlak olan bölgeleri okşamak - yine ön anket için

Genel noktalar açısından:
1) Benim fetişim büyük göğüslerim (4’ten itibaren): Böyle bir oyuncuyu alır almaz lütfen SMS yazın, ben de geleceğim. Silikon olmasa daha iyi tabii... ama gündüzleri de böyleler...

2) İki kızla teknik muayeneden geçme fırsatı. Belki bu şekilde kendilerini daha rahat hissedeceklerdir

3) Şaplak, shibari... en azından kızdan kırbaç veya kürekle biraz şaplak atma olasılığı. Bütün oda BDSM tarzı hakkında çığlık atıyor, ben sadece standart seks istemiyorum, iyi olsa bile

Bir kez daha tekrar ediyorum, artık her şey yolunda, yukarıdaki noktalar sadece benim dürüst değerlendirmemdir. yapıcı bir şekilde. Şu anda izlediğiniz yönün gelişmesini ve yalnızca benzersiz değil, aynı zamanda unutulmaz, en iyisi olmanızı içtenlikle istiyorum!
Firavun faresi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 429
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: biseksüel
 Cevap: Bir yeri ziyaret ettim...

Unread post by Firavun faresi »

Glober,
1. Başka kişiler tarafından fuhuş organize etmeyi, ayrıca fuhuş için yuvalar kurmayı veya sistematik olarak fuhuş için yer sağlamayı amaçlayan eylemler -

yüz bin ila beş yüz bin ruble tutarında para cezasıyla cezalandırılır veya hüküm giymiş bir kişinin bir ila üç yıllık bir süre için maaşı veya diğer geliri tutarında veya beş yıla kadar bir süre için zorla çalıştırma veya aynı süre için hapis cezası olarak.

(07.12.2011 N 420-FZ tarihli Federal Kanun ile değiştirildiği şekliyle)
Автор темы
Küreci
Total posts: 0
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Cevap: Bir yeri ziyaret ettim...

Unread post by Küreci »

Neden bu alıntı?
These users thanked the author Küreci for the post:
seksforumu_
Areson