Aile seksiyle ilgili tuhaf şeyler
-
Автор темыÇöl1
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Registered for: 3 years
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Aile seksiyle ilgili tuhaf şeyler
Konu bu. Benim için partnerimin seks sırasındaki duyguları büyük önem taşıyor. İnlemeler ve orgazmlar çok heyecan vericidir. Her zaman yeni ve baharatlı bir şeyler yapmak isterim. Daha çok memnun etmeye çalışıyorum ve bundan keyif alıyorum. Eşim ise tam tersine daha çok kendine ve duygularına odaklanıyor. Bu norm gibi görünüyor, ancak sonuçta partneri için bir şeyler yapma, deneme yapma arzusu asla duymuyor. "Tek gol" oyunundan yavaş yavaş sıkılıyorsunuz ve öyle görünüyor ki, bu oyunda karşılıklı arzular uyandırmıyorsunuz. Tamamen tatsız hale geldiğinde, yan tarafta bir ilişkiye başlıyorum ve metresimle kaçırdığım şeyi alıyorum. Böylece şu soru ortaya çıkıyor: Bütün insanlar böyle mi? Bazı insanlar teslim etmeyi sever, bazıları ise almayı sever?
- These users thanked the author Çöl1 for the post (total 3):
- Kavun, Herurg, Büyüleyici
-
- ön sevişme
- Total posts: 108
- Registered for: 3 years 9 months
Cevap: Garip aile içi seks
Pek çok cevap olabilir ama eşinizle C dilinde konuşmak daha iyidir. Belki de sekste sahip olmadığınız bir şeyi istiyor ve yaptıklarınız onu pek ilgilendirmiyor, ancak size anlatmak ve konuyu geliştirmek istemiyor. Ya da belki de yanında kafayı bulduğu bir sevgili vardır ve seks konusunda gelişme konusunda sana ilgi yoktur. Ya da belki her şeyden memnundur. Denizin nedenleri olabilir. Seks sırasında eşinizle konuşmak daha iyidir, o zaman dili daha açık sözlü olacaktır.
Aileniz için iyi bir eş, işte iş ortağı ve yatakta sapık bir fahişe olacak bir kadın bulmak. biri nadirdir. Paranız varsa eşiniz olacak böyle bir kadını satın alabilir, düşüncelerinizi okuyabilir ve isteğiniz üzerine maske takabilirsiniz. Böyle kadınlar var.
Aileniz için iyi bir eş, işte iş ortağı ve yatakta sapık bir fahişe olacak bir kadın bulmak. biri nadirdir. Paranız varsa eşiniz olacak böyle bir kadını satın alabilir, düşüncelerinizi okuyabilir ve isteğiniz üzerine maske takabilirsiniz. Böyle kadınlar var.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 182
- Registered for: 2 years 1 month
Durum konunun yazarına benziyor ve oyuncak bir kızla konuşmalar, çeşitlilikler ve seks vardı ama bunların hepsi geçici eylemler ve her şey sakin bir seyrine dönüyor. Görünüşe göre kızlar anne olduktan sonra daha fazla sorumluluk sahibi oluyorlar, hatta bazen çok fazla. Ama cesaretimi kaybetmiyorum, tutku ve çeşitliliğin ateşini yakmaya çalışıyorum, bazen bunun için duyguları da bir kenara bıraktığımı saklamayacağım)
- These users thanked the author Kavun for the post:
- Zorba Carrie
-
- Penetrasyon
- Total posts: 295
- Registered for: 2 years 2 months
İlişkilerde farklı şeyler olur. Ama benim için metresi gereksiz.
- These users thanked the author Yeşil for the post (total 2):
- Zorba Carrie, di1111
-
- Penetrasyon
- Total posts: 228
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: biseksüel
Ve ne özellikle bunu yaptı mı?
Ve ne özellikle bunu yaptı mı?
- These users thanked the author Arianna for the post:
- Zorba Carrie
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 22
- Registered for: 2 years 3 months
Baskın olanın rolünü üstlenirseniz, bunu kendiniz teklif edin, sonra diğer yarınızın bunu kabul edip etmeyeceği ona bağlıdır.
Alçakgönüllülük bir kadını süsler.
Alçakgönüllülük bir kadını süsler.
- These users thanked the author Genç Bahar for the post:
- Zorba Carrie
-
- Oral stimülasyon
1 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
Bazen evde ortalığı karıştırmamanın tek yolu budur. Hayatta her şey olabilir. Ve inan bana, metresler aileleri kurtarır.
1 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
Yataktaki tevazu, tutkulu, ateşli bir dişi aslanı gizleyen hafif bir örtü olmalıdır...Baskın bir rol üstlenirseniz, bunu kendiniz teklif edin ve ardından diğer yarınızın bunu kabul edip etmeyeceği ona bağlıdır.
Alçakgönüllülük süslüyor bir kadın.
-
- Flört etmek
- Total posts: 25
Farklı hanımlar vardı, şimdi seninle aynı kadınla evliyim ama beni memnun etme arzusu onun için olduğu kadar kendisi için de önemli olan birinin anıları.
Koryakov yazılmıştır, ancak özü algılanabilir görünüyor
Koryakov yazılmıştır, ancak özü algılanabilir görünüyor
-
- Penetrasyon
-
- Oral stimülasyon
-
- Penetrasyon
Meleon, gizli olan her şey açığa çıkıyor)
Eğer metresine gitmek istiyorsan aileni kurtarmana gerek yok, gidip mutluluğunu başka yerde aramalısın. Ve bir metresin kurtardığı aile, bir aile değil, tek bir isimdir
Eğer metresine gitmek istiyorsan aileni kurtarmana gerek yok, gidip mutluluğunu başka yerde aramalısın. Ve bir metresin kurtardığı aile, bir aile değil, tek bir isimdir
-
- Oral stimülasyon
Arianna, Bu konuda güzel bir söz var: buna benzer bir sohbete rastlama fırsatım olmuştu bir zamanlar..."Gerçekleri bilmeden sonuca varmayın, hayatta her şey olabilir..."
-
- Penetrasyon
Meleon,
Muhtemelen ne olduğunu anlıyorum ondan mı bahsediyorsun ama! Aldatmak için iyi bir neden ve bir ilişki yaşarken aileyi bir arada tutmak için iyi bir neden hayal edemiyorum. Eşinizi üzmemek için, bir insanın ne kadar zamandır ruhuna tükürdüğünü, en güzel yıllarını boşa harcadığını aylar/yıllar sonra fark etmektense, hemen üzülmesine izin vermek daha iyidir. Çocukların iyiliği için - aynı zamanda saçmalık. Çocukların, ayrı olsalar bile mutlu bir babaya ve mutlu bir anneye ihtiyaçları vardır. Babamın annemi aldattığını biliyordum, ilk başta boşanma kararını desteklemedim ama bir yıl sonra yapabilecekleri en iyi şeyin bu olduğunu anladım. Annenin neden ağladığı ve babanın evde olmadığı konusundaki tartışmalardan, açıklamalardan ve gizlemelerden kurtulun. Başka hangi sebeplerin değişiklik olabileceğini bilmiyorum ama farklılık değil. Belki kolaylıktır. Evde kadın ev işleri konusunda hışırdar, çocuklar beslenir, evi paylaşmaya gerek yok, neden bir şeyi değiştirelim?
Muhtemelen ne olduğunu anlıyorum ondan mı bahsediyorsun ama! Aldatmak için iyi bir neden ve bir ilişki yaşarken aileyi bir arada tutmak için iyi bir neden hayal edemiyorum. Eşinizi üzmemek için, bir insanın ne kadar zamandır ruhuna tükürdüğünü, en güzel yıllarını boşa harcadığını aylar/yıllar sonra fark etmektense, hemen üzülmesine izin vermek daha iyidir. Çocukların iyiliği için - aynı zamanda saçmalık. Çocukların, ayrı olsalar bile mutlu bir babaya ve mutlu bir anneye ihtiyaçları vardır. Babamın annemi aldattığını biliyordum, ilk başta boşanma kararını desteklemedim ama bir yıl sonra yapabilecekleri en iyi şeyin bu olduğunu anladım. Annenin neden ağladığı ve babanın evde olmadığı konusundaki tartışmalardan, açıklamalardan ve gizlemelerden kurtulun. Başka hangi sebeplerin değişiklik olabileceğini bilmiyorum ama farklılık değil. Belki kolaylıktır. Evde kadın ev işleri konusunda hışırdar, çocuklar beslenir, evi paylaşmaya gerek yok, neden bir şeyi değiştirelim?
-
- Oral stimülasyon
Arianna, Benim ya da onun yapamayacağını kim söyledi’ Tekrar mutlu olamayacak mısın? O kendi hatalarını yaptı, ben de kendi hatamı yaptım. Ve şimdi, deneme yanılma deneyimine dayanarak birbirimizi dinlemeyi, orada olmayı, birbirimizi ısıtmayı öğrendik. Bu da olur)
-
- Penetrasyon
Meleon, lütfen bize hikayenizi anlatın, hatta belki bir konuyu ayıralım mı? Alaycı değilim, sadece merak ediyorum
-
- Oral stimülasyon
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-