Kızımı bu siteye getirdim!
-
Автор темыVladimir cinsiyetçi
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
- Registered for: 4 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Kızımı bu siteye getirdim!
Merhaba, kızıma bu siteyi göstermeye karar verdim.
Sanırım 15 yaşındayken onun seks hakkında en azından biraz fikir vermesinin zamanı geldi.
Onun Takma Adı Natik15yo iletişim kuruyor musun?
Sanırım 15 yaşındayken onun seks hakkında en azından biraz fikir vermesinin zamanı geldi.
Onun Takma Adı Natik15yo iletişim kuruyor musun?
- These users thanked the author Vladimir cinsiyetçi for the post (total 14):
- Korsan, nikolj202, İvannavi, alexey.painters, Denis881, misafirler, yıldız benzeri, Aslan 123540, Fargal94, Aion2012Ölü, Onizm, VidaFIX, Rasaroam, Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years
- Orientation: heteroseksüel
Re: Kızımı bu siteye getirdim!
Esneme iyi, yüz güzel :evet: Geriye kalan tek şey bu siteye neden ihtiyaç duyduğunu anlamak mı? :bilinmiyor:
-
Bolbol, eğer beğenmezsen, o Gideceğim, sadece buraya gelip sohbet etmeni istedim
- These users thanked the author Vladimir cinsiyetçi for the post:
- Aleksandr XX
-
- Flört etmek
- Total posts: 35
- Registered for: 3 years 11 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Çok güzel kızım. Onunla ensest ilişki yaşıyor musun? Sadece ikiniz mi yaşıyorsunuz?
-
İloveseks, teşekkür ederim, ensest yok, isterim kızım tatlı kıçına rağmen onu kırmadı
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 429
- Registered for: 2 years 11 months
Kızımın telefonunda bazı müstehcen fotoğraflar buldum.
nMesaj VlAdimirsexo797 » 26 Temmuz 2020, 14:05
Kısa bir süre önce kızımızın telefonunu uyurken kontrol etmeye karar verdik. Samimi bir fotoğraf buldum, nasıl hissedeceğimi bile bilmiyorum, o 15 yaşında
Evet!- , ancak 2020’de zaten 15 yaşındaydı!!!VlAdimirsexo797: ↑11 Jul 2022, 16:04 Merhaba, kızıma bu siteyi göstermeye karar verdim.
Onun takma adı Natik15yo ile iletişim kuruyor musun? !
Kızımın telefonunda bazı müstehcen fotoğraflar buldum.
nMesaj VlAdimirsexo797 » 26 Temmuz 2020, 14:05
Kısa bir süre önce kızımızın telefonunu uyurken kontrol etmeye karar verdik. Samimi bir fotoğraf buldum, nasıl hissedeceğimi bile bilmiyorum, o 15 yaşında
- These users thanked the author Firavun faresi for the post (total 4):
- Elf Kedisi, Günter, Kardeş, MISTER_COCK
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
VlAdimirsexo797, elbette hiçbir kanıt ve kanıt olmayacak ve bu hesaba kaydolan kişinin siz olmadığınızı reddediyorsunuz.
Bu tür konular oluşturmanın eğlenceli tarafı nedir? Güvensizlikten başka bir şey elde edemezsiniz.
Aksine, bu tür yerleri ziyaret etmemeniz konusunda sizi uyarıyorum; gençlik, orta yaş kriziyle karşı karşıya olan erkeklerle değil, akranlarıyla geçirilmelidir.
Bu tür konular oluşturmanın eğlenceli tarafı nedir? Güvensizlikten başka bir şey elde edemezsiniz.
Aksine, bu tür yerleri ziyaret etmemeniz konusunda sizi uyarıyorum; gençlik, orta yaş kriziyle karşı karşıya olan erkeklerle değil, akranlarıyla geçirilmelidir.
- These users thanked the author Elf Kedisi for the post (total 4):
- Firavun faresi, Günter, MISTER_COCK, Anna18092003
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
- Registered for: 3 years 8 months
Merak etmeyin, 15 yaşında tek bir kız bile seksle, özellikle de vahşi sapıkların olduğu bu tür forumlarla yakından ilgilenmiyor. Ve adam, reşit olmayan birinin hayalini kuran ve ona şehvetle yazacak olan mastürbasyonculardan kendini yeniden şarj etmeye çalışıyor.Gato Elfo: ↑11 Jul 2022, 19:43 VlAdimirsexo797 , elbette hiçbir kanıt veya delil olmayacak ve bu hesaba kaydolan kişinin siz olmadığınıza dair hiçbir yalanlama olmayacak.
Böyle konular oluşturmanın eğlenceli tarafı nedir? Güvensizlikten başka bir şey elde edemezsiniz.
Aksine, bu tür yerleri ziyaret etmemeniz konusunda sizi uyarıyorum; gençlik, orta yaş krizi geçirmek üzere olan erkeklerle değil akranlarıyla geçirilmelidir.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
15 yaşında seks çoktan başladı herkesin ilgisini çekiyor ama bu tür insanların bu foruma gelmeyeceği kesin.sevener: ↑11 Jul 2022, 21:25 Gato Elfo: ↑VlAdimirsexo797, elbette hiçbir kanıt veya kanıt olmayacak ve bu hesaba kaydolan kişinin siz olmadığınıza dair hiçbir yalanlama olmayacak.
Böyle konular oluşturmanın eğlenceli tarafı nedir? Güvensizlikten başka bir şey elde edemezsiniz.
Aksine, bu tür yerleri ziyaret etmemeniz konusunda sizi uyarıyorum; gençlik orta yaş krizi geçirmek üzere olan erkeklerle değil akranlarıyla geçirilmelidir.
Don Endişelenmeyin, 15 yaşında tek bir kız bile seksle yakından ilgilenmiyor, hele vahşi sapıkların olduğu bu tür forumlar. Ve adam, kendisine şehvetle yazacak bir gencin hayalini kuran mastürbasyonculardan kendini yenilemeye çalışıyor.
- These users thanked the author Elf Kedisi for the post:
- Mart
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
- Registered for: 3 years
Sanırım ne olduğunu görmedim yaptıkları videolar oynatılıyor.sevener: ↑11 Jul 2022, 21:25Merak etmeyin, 15 yaşında tek bir kız bile seksle, özellikle de vahşi sapıkların olduğu bu tür forumlarla yakından ilgilenmiyor. Ve adam, kendisine şehvetle yazacak bir gencin hayalini kurarak mastürbasyon yapanlardan kendini yenilemeye çalışıyor.Gato Elfo: ↑11 Jul 2022, 19:43 VlAdimirsexo797 , elbette hiçbir kanıt veya delil olmayacak ve bu hesaba kaydolan kişinin siz olmadığınıza dair hiçbir yalanlama olmayacak. Böyle konular oluşturmanın eğlenceli tarafı nedir? Güvensizlikten başka bir şey elde edemezsiniz.
Aksine, bu tür yerleri ziyaret etmemeniz konusunda sizi uyarıyorum; gençlik, orta yaş krizi geçirmek üzere olan erkeklerle değil akranlarıyla geçirilmelidir.
- These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post:
- Aion2012Ölü
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 74
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Güzel ve iyi uzanıyor) Ama bu site 15 yaşındaki bir çocuk için çok fazla. Çok spesifik; daha geleneksel olanlar da var. Ama elbette bir trol değilseniz ve "nasıl biri?" ve "adı ne?" gibi soruları duymak istiyorsanız, yerel mastürbasyoncuların rüyalarında göreceğiniz şey bu olacaktır.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
evet, bana gösterin. Sadece karalamaları okumak değil, izlemek de istiyorum