Annen senin önünde işiyor mu!?
-
Автор темыLara
- Oral stimülasyon
- Total posts: 185
- Registered for: 3 years
Annen senin önünde işiyor mu!?
Geçenlerde arkadaşım ve ben sahildeydik, yalnızdık, o ve 13-14 yaşlarındaki oğlum yüzüyordu, güneşleniyordu, bira içiyordu) ve sonra tuvalete gittim ve o şöyle dedi: “Ben de sen ve o zaten çok güzel)) Ne yapıyor, oğluna bize eşlik etmesini ve bizi korumasını söylüyor, çalıların arasında oturuyoruz, demek ki külotlarımız inmiş, her şey mırıldanıyor, oğlunun elinden tutuyor düşmemek için)) yarım dönüşte duruyor ve bize ateş ediyor, o kadar heyecanlandım ki bacaklarımı daha da genişlettim ve külot daha iyi görebilmesi için yukarı kalktı, ona sanki oradaymış gibi bakıyorum ve o da göz kırpıyor beni ve gözleriyle oğlunu işaret ediyor ve orada zavallı adamın mayolarında bir kazık var
Hadi biraz gülelim çok az düşmedi. Benzer durum yaşayan var mı?)
-
- ön sevişme
- Total posts: 137
- Orientation: heteroseksüel
Re: Annen önünüzde işiyor mu?
Genellikle herkes suyu ısıtmak için doğrudan denize işer
ben erkeğin yerinde olsaydım, ereksiyon halindeki penisimi çıkarır ve sana birer birer ağzıma vermeye başlardım
Hikayene inanıp inanmayacağımı bile bilmiyorum
)) )
- These users thanked the author MISTER_COCK for the post (total 3):
- Travolta, Korsan, Slogancı
-
Автор темыLara
- Oral stimülasyon
-
- Orgazm!
- Total posts: 580
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Annelerin farklı cinsiyetten çocukların birbirlerinin yanında yazmalarına nasıl yardımcı olduklarını daha sık görebilirsiniz. Kimse geri dönmez)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
- Registered for: 3 years 2 months
-
Автор темыLara
- Oral stimülasyon
Çocukluk ergenlik döneminde böyle anların olup olmadığını bilmek istedim, bence bu çok samimi bir an, hatta samimi bir yakınlık [url=viewtopic.php?t=1185">çocuklar şu veya bu nedenle annelerinin yanlarına işediğine tanık oldular) sanırım ikisi de annenin alçaldığını anlıyorlar külot ve amı artık o kadar erişilebilir ve o kadar yakın ki bu olay beni o kadar heyecanlandırdı ki bitirene kadar bekleyemedim, bundan sonra ne olabileceğini hayal ettim)
-
- ön sevişme
en iyi fotoğrafınızı gönderin )) Biz de hayal kurmak istiyoruzLara: ↑09 Jul 2022, 22:35 Çocukluk ergenlik döneminde böyle anların olup olmadığını bilmek istedim, bence bu çok samimi bir an, hatta samimi bir yakınlık olduğunda oğlanlar şu veya bu nedenle annelerinin yanlarına işediğine tanık oldular) sanırım ikisi de annenin bunu anladığını düşünüyor külot ve amı artık o kadar erişilebilir ve o kadar yakın ki, bu olay beni o kadar heyecanlandırdı ki bitirene kadar sabırsızlandım, sonra ne olabileceğini hayal ettim)
-
Автор темыLara
- Oral stimülasyon
-
- ön sevişme
tamam, istemiyorsan yüzünü gösterme! Ve diğer her şey, lütfen stüdyoya gidin!))) Herkes bekliyor, şimdiden ilgimi çekti)))
-
Автор темыLara
- Oral stimülasyon
-
- ön sevişme
hadi kıçının fotoğrafını çekelim, külotunu biraz yana kaydır ki amın görünsün ve yakında buraya gönder
hanım evladını da unutma
Az önce küçük kızın selfie çektiği konuya baktım ve korkmuyor! Ve arkadaşının oğlunun önünde yazdın ve korkuyorsun!)))
canavarı uyandırma bende
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
- Registered for: 2 years 11 months
nDoğadaysak mutlaka işemeye gittiğini bildirecektir.
Ve bir keresinde patates kazıyorduk. Ben, babam ve o. Sonra pantolonunu çıkarıyor, beyaz kıçını görüyorum, önümde çömeliyor ve ancak o zaman diyor ki: İşemem gerekiyor, çocuklar geri dönüyor!
Öfkelendim, öyle olduğu için dürüst. O zamanlar ilişkimiz pek iyi değildi ve küfretmeye başladım.
Ama şimdi, yıllar sonra ve Z.D. olarak kendi deneyimimin bir kısmını edindiğimde, bunda yanlış bir şey olmadığını düşünüyorum. . Üstelik yakınlarda sadece anne yazmakla kalmayıp, başka bir neşeli teyze ve baba da yakınlarda olmasaydı, tavır çok farklı olurdu.
Küçükken ve ergenlik çağındayken annem sık sık kötü bir şekilde işemesi gerektiğini veya güldüğü/öksürdüğü ve külotuna işediğini söylerdi.Lara: ↑09 Jul 2022, 22:35 Çocukluk ergenlik döneminde böyle anlar olup olmadığını bilmek istedim, sanırım bu çok samimi bir an, hatta oğlanların şu ya da bu nedenle annelerinin yanlarına işediğine tanık oldukları samimi yakınlık) Sanırım ikisi de annemin külotlarını[/url] ve amcıkları artık o kadar erişilebilir ve o kadar yakın ki ve bu olay beni o kadar heyecanlandırdı ki bitirene kadar bekleyemedim, sonra ne olabileceğini hayal ettim)
nDoğadaysak mutlaka işemeye gittiğini bildirecektir.
Ve bir keresinde patates kazıyorduk. Ben, babam ve o. Sonra pantolonunu çıkarıyor, beyaz kıçını görüyorum, önümde çömeliyor ve ancak o zaman diyor ki: İşemem gerekiyor, çocuklar geri dönüyor!
Öfkelendim, öyle olduğu için dürüst. O zamanlar ilişkimiz pek iyi değildi ve küfretmeye başladım.
Ama şimdi, yıllar sonra ve Z.D. olarak kendi deneyimimin bir kısmını edindiğimde, bunda yanlış bir şey olmadığını düşünüyorum. . Üstelik yakınlarda sadece anne yazmakla kalmayıp, başka bir neşeli teyze ve baba da yakınlarda olmasaydı, tavır çok farklı olurdu.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
- Registered for: 2 years 11 months
Lara,
Peki, göster bize sen de nasıl işiyorsun! Çok teşekkürler sizi bekliyor!
Peki, göster bize sen de nasıl işiyorsun! Çok teşekkürler sizi bekliyor!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post