Genç kızın göğüsleri neden sarkık?

Kadın göğüslerinin erotizmini tartışmak
Автор темы
Maximus86
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
 Genç kızın göğüsleri neden sarkık?

Unread post by Maximus86 »

Bir kız bizimle iş buldu. 22 yaşında. Ufak tefek ve dövmelerle kaplı. Boyu küçük, erkek gibi bir orospu. Onu izlerken bazen siyah tişörtle sütyensiz geldiğini fark etmeye başladım. Aynı zamanda meme uçları, tişörtün içinden göğüsler gibi dışarı çıkmıyor, aksine sarkıyor. Onları düzeltirken bir hareket fark ettim. Aynı zamanda göbeği bile yok, küçük bir kız çocuğu gibi zevkle sikerim onu. Büyük ve sarkık olmaları bende onu çıplak hayal etme isteği uyandırmıyor. Yine de avlularda bir yere sıkıştırırdım. Genç kadının saçlarının sarkması neden mümkün olabilir? Çocukluğundan beri yaşadığı bir tür tacizle ilgili olabilir mi? Belki babam göğüsleriyle dalga geçiyordu ya da bilerek esnetiyordu? Bu fizyolojinin neyle bağlantılı olabileceğini kim bilebilir?)
These users thanked the author Maximus86 for the post:
Vik.ruba80
Örneğin
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 25
Registered for: 2 years 11 months
 Re: Genç kadının göğüsleri neden sarkık?

Unread post by Örneğin »

Hamilelik ve emzirme belki?
These users thanked the author Örneğin for the post (total 2):
Hottoh, Slogancı
Автор темы
Maximus86
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Dika, işin gerçeği şu ki, o çocuk yok bu arada yazmayı unuttum. Kocası da yoktu... Erkek arkadaşı var. Bir defasında çocukları sorduğumda, Allah korusun dedim... Hiç de öyle görünmüyor.
These users thanked the author Maximus86 for the post:
Vik.ruba80
Cidden
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 285
Registered for: 3 years
Orientation: biseksüel

Unread post by Cidden »

Birincisi, genler, belki anne tarafında böyle göğüsler vardı, ikincisi fizyoloji, her kızda göğüs yoktur, bu, meme bezlerinin göğüsteki konumundan ve onları kas-iskelet çerçevesine bağlayan kaslardan kaynaklanmaktadır. Üçüncüsü, gençlikten beri ne tür göğüsler olursa olsun Birçok kız ona nasıl bakacağını bilmiyor ve bunu mutlu bir şekilde unutuyor ve bu, kas elastikiyetinin kaybı ve buna bağlı olarak göğüslerin sarkması ile doludur.
These users thanked the author Cidden for the post:
Vik.ruba80
Decadolobco
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Decadolobco »

Görünüşe göre konu sıkıcı bir endişeyle yazılmış, babam göğüslerini esnetiyordu, ciddi misin?
Büyük ihtimalle kızın hormonal dengesizliği vardı, muhtemelen kürtaj hapı alması yüzündendi
These users thanked the author Decadolobco for the post (total 6):
Anna18092003, George, Fargal94, Jaware, AlexTDV, Slogancı
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Saç gömlek »

Maksimus86: 06 Jul 2022, 23:19 Bir kız bizimle iş buldu. 22 yaşında. Ufak tefek ve dövmelerle kaplı. Boyu küçük, erkek gibi bir orospu. Onu izlerken bazen siyah tişörtle sütyensiz geldiğini fark etmeye başladım. Aynı zamanda meme uçları, tişörtün içinden göğüsler gibi dışarı çıkmıyor, aksine sarkıyor. Onları düzeltirken bir hareket fark ettim. Aynı zamanda göbeği bile yok, küçük bir kız çocuğu gibi zevkle sikerim onu. Büyük ve sarkık olmaları bende onu çıplak hayal etme isteği uyandırmıyor. Yine de avlularda bir yere sıkıştırırdım. Genç kadının saçlarının sarkması neden mümkün olabilir? Çocukluğundan beri yaşadığı bir tür tacizle ilgili olabilir mi? Belki babam göğüsleriyle dalga geçiyordu ya da bilerek esnetiyordu? Bu fizyolojinin neyle bağlantılı olabileceğini kim bilebilir?)
Belki de başarısız bir şekilde kilo verdi. Tekrar söylüyorum 22 yıl aslında 14 yıl değil. Şimdi, eğer onları on dört yaşında astırdıysa, o zaman evet burada bir sorun var demektir.
Ve eğer 22 yaşındaysa her şey olabilir.
Evet, aslında her şey aynı şekilde, 25 veya 30 yaşındakiler için neden sarkıklar.

Belki de toplamda - Sütyen giymedim. Mesela ya modaya uygun biriydi ya da parası yoktu ya da günün 24 saati tüm bu koşum takımlarını kendi başına giymekten hoşlanmıyordu.
Ya arzumdan dolayı çok fazla kilo verebilirdim kilo vermek için mi, yoksa bir şeyden dolayı hastaydım. Bir tür ameliyattan sonra (örneğin apandisit), eğer her şey zorsa, o zaman yeniden yürümeyi öğrenmeniz gerekebilir.
Ve kişi anoreksik gibi kilo verebilir. Belki de göğüslerde geri dönüşü olmayan bazı sonuçlar ortaya çıkmıştır.

Yine, on dört yaşından yirmi iki yaşına kadar bu tam on yıl demektir. Evet, on yıl içinde vücudunuzu her türlü aşırılıkla o kadar doldurabilirsiniz ki, o zaman aynada kendinizi tanıyamayacaksınız.
Genel olarak, iyi bir arkadaşımın dediği gibi, yalnızca on sekiz yaşındaki kızlar dinçtir. En azından olmalı.
Bunu 18 yaşındaki arabaya bakarak söyledi. :-)
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Evet, bu sadece göğsün anatomik yapısı.. Tanrım *x) beyniniz açıkça başın içinde değil, düz kıvrımlarını hareket ettirdiği başın içinde yer alıyor..
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 11):
Anna18092003, Faust, Şiddetli, Gami, Cidden, Fargal94, Denach, 6996, Slogancı, Juravl, Uzman
yarışçı
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 580
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by yarışçı »

Vasyanitsa: 07 Jul 2022, 12:42 yirmi iki tam on yıldır. Evet, on yıl içinde vücudunuza her türlü aşırılığı o kadar yükleyebilirsiniz ki aynada kendinizi tanıyamazsınız.
Genel olarak, iyi bir arkadaşımın dediği gibi, on sekiz yaşındayken yalnızca kız taze. En azından öyle olmalı.
Harika bir gönderi, sonrasında forumda kızların varlığına inanmak istiyorum. Ve yine de tıbbi kürtajın versiyonu gerçekleşiyor
Автор темы
Maximus86
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Vasyanitsa, yeterli ve ayrıntılı yanıtınız için teşekkür ederiz. Anladığım kadarıyla olayların gelişimi için birçok seçenek olabilir. Deneyimlerimize göre, hiç doğum yapmamış birden fazla genç kız vardı; kumsallardaki gözlemlerim, genç kızlarda her şeyin her zaman esnek, sadece farklı boyutlarda olduğu konusunda bana güven verdi. Forum bizim için uygundur, bu nedenle gençlerin göğüslerine artan ilgi konusundaki erken deneyime sahip seçenek dışlanmadı) Ve yuvarlak gözlü insanların burada forumun konularıyla hiçbir ilgisi olmadığı açıktır. Rastgele insanlar uzun süre burada olmayacaklar... daha sonra kız arkadaşlarıma orada ne tür boktan insanların olduğu hakkında söyleyecek bir şeyim olacak) ve kimin umrunda
O
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 211

Unread post by O »

Çoğu şey genetiğe bağlı, belki göğüsleri ergenlik döneminde sarktı ve siz onu bir fahişe, sapık olarak yazdınız)
These users thanked the author O for the post (total 4):
Fargal94, Cidden, 6996, Slogancı
krem
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 92
Registered for: 3 years

Unread post by krem »

Forumda güzel bilgiler var ama pek yok. Ama burada
Vasyanitsa: 07 Jul 2022, 12:42 Yine, on dört ile yirmi iki arasında tam on yıl var.
Kesinlikle katılmıyorum!)))
psişele
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by psişele »

Spor yaparsanız her şey daha iyi olur. Herkesin kendi genetiği var
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 07 Jul 2022, 12:52 Evet, bu sadece memenin anatomik yapısı.. Tanrım, beyniniz açıkça kafanın içinde değil, kafanın içinde, hareket ettiği yerde düz kıvrımları.. n
Haydi, sana da masal anlat. Genç kızlarda sarkık değiller. Onlar sadece küçükler. En azından cinsel aktivitenin başlangıcından önce, büyük ya da küçük ne olursa olsun, paçavra gibi sarkmazlar.
Eh, boyutları ikiden fazlaysa biraz küçültülebilirler. Ancak daha sonra düzenli cinsel aktivite sonrasında vücutta bazı değişiklikler meydana gelir. Ve sutyen takmazsanız sarkabilirler.

Düşünüyordum da...
Kim olursa olsun büyük bir göbeğiniz olursa ne olur? - Bir erkek ya da kadın, ve kısa sürede çok fazla kilo veriyorsa, karın derisinin sarkma olasılığı çok yüksektir ve oldukça fazla.
Çok gördüm Göbek bölgesinde mide üzerinde bu tür sarkık deri kıvrımları olan plajlardaki erkekler ve kadınlar. Ve bu kıvrımlar paçavra gibi sarkan göğüslere çok benziyor.
Sadece göğüsleri giderek daha az görüyoruz çünkü kadınlar genellikle sütyen giyiyor ve bu konuyu ellerinden geldiğince gizliyorlar.

Genel olarak sarkan göğüslerin kesinlikle anatomik bir yapı olmadığını düşünüyorum. Bence onun şişman olduğunu aklına koyanlar sadece birinin kız arkadaşları. Ve kilo vermeye karar verdi.
Diyet yaptım, kefir, süzme peynir ve havuç yemeye ve hepsini suyla yıkamaya başladım. Ve o da sikildi.
Biraz kilo verdim. Ama buna kimin ihtiyacı var? Kız arkadaşlar mı? Umrunda değiller! Ertesi gün kim olduğunu unuttular. Başka bir bölgeye taşındınız, başka bir işe geçtiniz ve tüm kız arkadaşlarınız bir sisin içinde birleşti. Ve hiç yok.
Ama sarkık göğüsler var!

Ve bu, anladığım kadarıyla geri dönüşü olmayan bir süreç. Onları geri yapıştıramazsınız. Bir şekilde orada bir şeye tutunmuşlardı. Ve bir kez anormal kilo verdiğinizde, bakın! Sevinin!
Ama kilo verdiniz! Kıçı bir kadınınki gibi değil, bir ergeninki gibi oldu. Köprücük kemikleri dışarı çıkıyor, elmacık kemikleri dışarı çıkıyor, dizlere bakmak korkutucu. Ayak bilekleri bir şekilde mavi. Korku! Sadece ona bakınca her şey bir anda yıkılıyor!
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Gençler hakkında yazmadım ama özellikle bu 22 yaşındaki kız hakkında yazdım... belki hormonal değişiklikler, belki genetik olarak cilt turgoru aynı, kollajen miktarı, meme bezinin şekli, kaslar vb. . Memenin şekli çok kıskanılacak ama kesinlikle birisi onu çekip esnettiği için değil)) karikatürdeki gibi yavru bir filin hortumunu uzatmışlar)) penisini çekersen ne kadar uzar?..
Ve kilo verdikten sonra göğüslerinizin bu şekilde sarkması pek olası değildir, ancak aniden 20-30 kg’dan fazla kaybederseniz.
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 08 Jul 2022, 13:21 Kilo verdikten sonra göğüslerinizin bu şekilde sarkması pek olası değildir, yalnızca aniden 20-30 kg’dan fazla kaybederseniz.
Peki, nasıl baktığınıza bağlı. Diyelim ki doksan ya da seksen olsaydı ve kız kolaylıkla kilo verebilseydi yetmişe kadar diyelim. Veya yetmiş beş. Ve dürüst olmak gerekirse diyet yapın ve kendinizi berbat etmeyin. Ve kelimenin tam anlamıyla iki haftalık diyetten sonra yemek yiyemeyeceğiniz de doğru ve eğer kalorileri sayarsanız, 1200 kilokaloriden fazlasını yemezsiniz...
O zaman kelimenin tam anlamıyla iki hafta sonra kaybetmeye başlayacaksınız ağırlık, neredeyse her iki veya üç günde bir kilogram. Bu iş böyle yürüyor.
Ve bir ayda kolaylıkla on kilo verebilirsiniz. Veya daha da fazlası.
Ve iki kişi için, yirmi veya on beş kişi için.

Ve kızlar, erkeklerin aksine, deri altı yağlarına sahip olacak şekilde tasarlanmıştır. Altılı paketli bir kız artık bir kadın için normal değil. Ve doktorlar bunu biliyor. Yani, karnında altılı paket olan bir kız görürseniz bilin ki bu onun sağlığı için asla iyi değildir. Ve bir kadının vücudu öyle tasarlanmış gibi görünüyor ki eğer yeterli deri altı yağı yoksa hamile bile kalamayacak.
Ve bence üç beden göğüsler olsaydı , o zaman bir kız küp haline gelecek kadar kilo verirse, o zaman göğüslerinin kesinlikle sikileceğini düşünüyorum.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Göğüsler tek başına yağdan oluşmuyor ve balon gibi şişmiyor inanın)))
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
Cidden, Fargal94
Fiş
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 73
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Fiş »

Maksimus86, O şiddetli bir BDSM kızı. Kendi göğüslerini çekti. Bence onun kedisi bir filinki gibi gergin. Tereddüt etmeyin, meme uçlarını tutun).
Hottoh
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 188

Unread post by Hottoh »

Gelecekteki eşimle tanıştığımda henüz 22 yaşındaydı ve bazen nedenini merak ediyordum. Gençliğinde iki kez hamile olduğunu ve iki kez kürtaj yaptığını ancak yıllar sonra öğrendim. İlk defa üç ayda neredeyse böyleydi...
These users thanked the author Hottoh for the post:
Cidden
Kadın
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 261

Unread post by Kadın »

DashaKolobko: 07 Jul 2022, 02:46 Büyük ihtimalle kızın hormonal dengesizliği vardı, belki de kürtaj hapı alması yüzünden
hormonal bozulma sadece kürtajdan kaynaklanmıyor! ne saçmalık.. *x)
Tamam erkekler henüz bir şey bilmiyor ama sen bir kadınsın ve bu kadar sapkınlık yazıyorsun, en azından internetteki bilgileri oku ..

1 dakika sonra gönderildi:
Neden gençlerde sarkma olması mümkün mü, bu durum çocukluktan beri yaşanan bir tür tacizle ilişkilendirilebilir mi?
evet, aynen böyle oldu!
nTaciz edildi ve göğüsleri çekildi!

Pi *x) cehennem
Gami
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 385

Unread post by Gami »

Ve sarkık göğüsleri daha çok seviyorum, sarkık olması beni heyecanlandırıyor🥰
These users thanked the author Gami for the post (total 2):
alex1994, Juravl
Faust
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 483
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Faust »

Göğüslerin neredeyse her zaman büyük bir kısmı yağla dolu olduğundan geri kalanı meme bezidir. Nadiren kimsenin büyük bir meme bezi vardır. Bu nedenle, çoğu zaman zayıf bir kızın büyük bir göğüsleri yoktur. Bazen doğa, zayıf kızlara doğumdan itibaren büyük bir meme bezi verir ve kız alıp kilo verdiğinde bile göğüsleri aynı kalır. Çoğu zaman durum böyle değildir. Büyük olasılıkla kız kilo aldı, göğüsleri büyüdü, cildi gerildi ve sonra kilo verdi. Ani kilo kaybıyla birlikte cildin eski şekline dönecek zamanı kalmaz.

Fotoğraftaki gibi büyük göğüslü zayıf bir kız gördüğünüzde, büyük meme bezleri nedeniyle bu göğüslere sahip olduğunu bilin. Daha sonra çok süt olacak :)

https://telochki.org/uploads/posts/2021 ... rot-27.jpghttps://telochki.org/uploads/posts/2020 ... rot-34.jpg
These users thanked the author Faust for the post (total 7):
Oleg257, alex1994, Fargal94, Denach, Serge12345, Vik.ruba80, Mikha77
Justanothermistress
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 225
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Justanothermistress »

Maksimus86: 06 Jul 2022, 23:19 Bir kız bizimle iş buldu. 22 yaşında. Ufak tefek ve dövmelerle kaplı. Boyu küçük, erkek gibi bir orospu. Onu izlerken bazen siyah tişörtle sütyensiz geldiğini fark etmeye başladım. Aynı zamanda meme uçları, tişörtün içinden göğüsler gibi dışarı çıkmıyor, aksine sarkıyor. Onları düzeltirken bir hareket fark ettim. Aynı zamanda göbeği bile yok, küçük bir kız çocuğu gibi zevkle sikerim onu. Büyük ve sarkık olmaları bende onu çıplak hayal etme isteği uyandırmıyor. Yine de avlularda bir yere sıkıştırırdım. Genç kadının saçlarının sarkması neden mümkün olabilir? Çocukluğundan beri yaşadığı bir tür tacizle ilgili olabilir mi? Belki babam göğüsleriyle dalga geçiyordu ya da bilerek esnetiyordu? Bu fizyolojinin neyle bağlantılı olabileceğini kim bilebilir?)
22 yaşındakileri değil, 12 yaşındakileri izleyin. Hiçbir şey sarkmayacak ve delik çok daha taze olacak ;)
These users thanked the author Justanothermistress for the post (total 3):
Oleg257, Pilot Camelot, abartı
alex1994
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 97
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by alex1994 »

Gami: 25 Oct 2022, 11:12 Ve ben sarkık göğüsleri tercih ederim, sarkık olmaları beni heyecanlandırıyor
Ve böyle göğüsler beni çılgınca heyecanlandırıyor. Büyük ve asılı. Ona dokunmak ve öpmek büyük bir zevk
fitboy
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 19
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by fitboy »

Gami: 25 Oct 2022, 11:12 Ve sarkık göğüsleri tercih ederim, sarkık olması beni heyecanlandırıyor🥰
Destekliyorum!)
These users thanked the author fitboy for the post:
Gami
Alinka_Ya
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Alinka_Ya »

belki doğum yaptı ve sonra emzirdi, belki yeni kilo verdi, aslında pek çok seçenek var
These users thanked the author Alinka_Ya for the post:
Sibiryak89
XiaH
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 373

Unread post by XiaH »

Şaşırtıcı bir şekilde, sarkık göğüsleri kendilerine çok yakışan birkaç kız da gördüm))) her ne kadar göbek deliğine kadar sarksa da, elbette bu çok fazla))))
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806

Unread post by George »

XyaH: 30 Jan 2023, 08:56 Şaşırtıcı bir şekilde, sarkık göğüsleri çok güzel görünen birkaç kız da gördüm))) her ne kadar göbeğe kadar sarksa da, tabii ki bu zaten çok fazla))))
Peki neden???
Şairler onlara hayranlık duyuyor: ".... narin kız gibi göğüsleri sırtında düğümlenmiş.... "Ah, nasıl! :obmorok:
Antyan
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Antyan »

Merhaba!👋🏼
VB’de 🔞
Bağlantıyı özel olarak gönderiyorum
XiaH
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 373

Unread post by XiaH »

georg, hahaha)) Farklı bir tablo hayal ediyorum - ona bir kunik verdiğinde ve göğüslerini yavaşça başının üstüne vurduğunda)))
These users thanked the author XiaH for the post:
George
rmsxms
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 46
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by rmsxms »

Göğüslerimin doğal olarak sarkması hoşuma gidiyor. Yumuşak, hoş, kaliteli
Juravl
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 181

Unread post by Juravl »

Bir zamanlar ben de bununla karşılaştım - 15 yaşında bir kız ve bir yerlerde 1-2 büyüklüğündeki göğüsleri gerçekten sarkıyor.
Tabii ki kürtaj olmadı, aslında bir çocuk.

Ve 10 yıl sonra hiçbir şey değişmedi.
Olduğu gibi duruyor.
Neyin çok utanç verici olduğunu veya neyin hoşuma gitmediğini söyleyemem . Ama sıradışı. Gerisi her zaman bir şekilde
göğüs aşağı yukarı dik duruyor veya sarkıyorsa, bu hacim ve kütleye bağlı, eğer büyükse.
Ve işte burada gerçekten "spaniel" ears" 😊.

Fotoğrafı mucizevi bir şekilde kaydettim.
Paylaşım.
https://i.postimg.cc/1tZ0QM7K/image.jpg
These users thanked the author Juravl for the post (total 6):
Oleg257, Alex 17, rmsxms, Mikha77, Maksimum, PetrovKo
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371

Unread post by Kral Kuş »

Maksimus86: 06 Jul 2022, 23:19 bazen siyah tişörtün içinde sütyensiz geliyor. Aynı zamanda meme uçları, tişörtün içinden göğüsler gibi dışarı çıkmıyor, aksine sarkıyor. Onları düzeltirken bir hareket fark ettim.
Fotoğraf olmadan başarısız olun. Konuda olası sorunlar tarafınıza aktarılmıştır, eklenecek bir şey yoktur. Tek tuhaf olan şey sütyensiz yürümesi; genellikle kızlar hala sütyen takıyor, böylece en azından daha fazla esnemiyor.
Juravl: Ve burada gerçekten de "İspanyol kulakları" 😊.
Mucizevi bir şekilde fotoğrafı kaydettim.
Paylaşım.
https://i.postimg.cc/1tZ0QM7K/image.jpg
Это ты настоящие уши просто не видел (и лучше не надо). А на фото вполне секси, даже пикантно было бы посадить такую сверху.
havlamak
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 111

Unread post by havlamak »

Çok kilo verebilirdim ama göğüslerim tabii ki sıkılaşmadı. Yine kürtaj sonrası göğüsler de sarkar.
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Andrey Lukashov »

Benden önceki ilk eşim artık bakire değildi. Arkasında kürtaj vardı ama göğüsleri kız çocuğu gibiydi, ikinci beden olmasına rağmen hiç sarkmıyordu.
İçi Boş Şövalye
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 610
Registered for: 2 years

Unread post by İçi Boş Şövalye »

Maksimus86, hamilelik veya genetik
Pilot Camelot
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 477
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by Pilot Camelot »

Ben de bununla bir kez tanıştım. Kolektif çiftlik başkanının kızı 19 yaşında ve göğüsleri sanki beş çocuk doğurmuş gibi sarkık. Mide düzdür.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kadın meme”