Genç kızın göğüsleri neden sarkık?
-
Автор темыMaximus86
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Genç kızın göğüsleri neden sarkık?
Bir kız bizimle iş buldu. 22 yaşında. Ufak tefek ve dövmelerle kaplı. Boyu küçük, erkek gibi bir orospu. Onu izlerken bazen siyah tişörtle sütyensiz geldiğini fark etmeye başladım. Aynı zamanda meme uçları, tişörtün içinden göğüsler gibi dışarı çıkmıyor, aksine sarkıyor. Onları düzeltirken bir hareket fark ettim. Aynı zamanda göbeği bile yok, küçük bir kız çocuğu gibi zevkle sikerim onu. Büyük ve sarkık olmaları bende onu çıplak hayal etme isteği uyandırmıyor. Yine de avlularda bir yere sıkıştırırdım. Genç kadının saçlarının sarkması neden mümkün olabilir? Çocukluğundan beri yaşadığı bir tür tacizle ilgili olabilir mi? Belki babam göğüsleriyle dalga geçiyordu ya da bilerek esnetiyordu? Bu fizyolojinin neyle bağlantılı olabileceğini kim bilebilir?)
- These users thanked the author Maximus86 for the post:
- Vik.ruba80
-
Автор темыMaximus86
- heyecanlanıyorum
Re: Genç kadının göğüsleri neden sarkık?
Dika, işin gerçeği şu ki, o çocuk yok bu arada yazmayı unuttum. Kocası da yoktu... Erkek arkadaşı var. Bir defasında çocukları sorduğumda, Allah korusun dedim... Hiç de öyle görünmüyor.
- These users thanked the author Maximus86 for the post:
- Vik.ruba80
-
- Penetrasyon
- Total posts: 285
- Registered for: 3 years
- Orientation: biseksüel
Birincisi, genler, belki anne tarafında böyle göğüsler vardı, ikincisi fizyoloji, her kızda göğüs yoktur, bu, meme bezlerinin göğüsteki konumundan ve onları kas-iskelet çerçevesine bağlayan kaslardan kaynaklanmaktadır. Üçüncüsü, gençlikten beri ne tür göğüsler olursa olsun Birçok kız ona nasıl bakacağını bilmiyor ve bunu mutlu bir şekilde unutuyor ve bu, kas elastikiyetinin kaybı ve buna bağlı olarak göğüslerin sarkması ile doludur.
- These users thanked the author Cidden for the post:
- Vik.ruba80
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 2 years 10 months

Görünüşe göre konu sıkıcı bir endişeyle yazılmış, babam göğüslerini esnetiyordu, ciddi misin?
Büyük ihtimalle kızın hormonal dengesizliği vardı, muhtemelen kürtaj hapı alması yüzündendi
Büyük ihtimalle kızın hormonal dengesizliği vardı, muhtemelen kürtaj hapı alması yüzündendi
- These users thanked the author Decadolobco for the post (total 6):
- Anna18092003, George, Fargal94, Jaware, AlexTDV, Slogancı
-
- Potansiyel seks nesnesi
Ve eğer 22 yaşındaysa her şey olabilir.
Evet, aslında her şey aynı şekilde, 25 veya 30 yaşındakiler için neden sarkıklar.
Belki de toplamda - Sütyen giymedim. Mesela ya modaya uygun biriydi ya da parası yoktu ya da günün 24 saati tüm bu koşum takımlarını kendi başına giymekten hoşlanmıyordu.
Ya arzumdan dolayı çok fazla kilo verebilirdim kilo vermek için mi, yoksa bir şeyden dolayı hastaydım. Bir tür ameliyattan sonra (örneğin apandisit), eğer her şey zorsa, o zaman yeniden yürümeyi öğrenmeniz gerekebilir.
Ve kişi anoreksik gibi kilo verebilir. Belki de göğüslerde geri dönüşü olmayan bazı sonuçlar ortaya çıkmıştır.
Yine, on dört yaşından yirmi iki yaşına kadar bu tam on yıl demektir. Evet, on yıl içinde vücudunuzu her türlü aşırılıkla o kadar doldurabilirsiniz ki, o zaman aynada kendinizi tanıyamayacaksınız.
Genel olarak, iyi bir arkadaşımın dediği gibi, yalnızca on sekiz yaşındaki kızlar dinçtir. En azından olmalı.
Bunu 18 yaşındaki arabaya bakarak söyledi.
Belki de başarısız bir şekilde kilo verdi. Tekrar söylüyorum 22 yıl aslında 14 yıl değil. Şimdi, eğer onları on dört yaşında astırdıysa, o zaman evet burada bir sorun var demektir.Maksimus86: ↑06 Jul 2022, 23:19 Bir kız bizimle iş buldu. 22 yaşında. Ufak tefek ve dövmelerle kaplı. Boyu küçük, erkek gibi bir orospu. Onu izlerken bazen siyah tişörtle sütyensiz geldiğini fark etmeye başladım. Aynı zamanda meme uçları, tişörtün içinden göğüsler gibi dışarı çıkmıyor, aksine sarkıyor. Onları düzeltirken bir hareket fark ettim. Aynı zamanda göbeği bile yok, küçük bir kız çocuğu gibi zevkle sikerim onu. Büyük ve sarkık olmaları bende onu çıplak hayal etme isteği uyandırmıyor. Yine de avlularda bir yere sıkıştırırdım. Genç kadının saçlarının sarkması neden mümkün olabilir? Çocukluğundan beri yaşadığı bir tür tacizle ilgili olabilir mi? Belki babam göğüsleriyle dalga geçiyordu ya da bilerek esnetiyordu? Bu fizyolojinin neyle bağlantılı olabileceğini kim bilebilir?)
Ve eğer 22 yaşındaysa her şey olabilir.
Evet, aslında her şey aynı şekilde, 25 veya 30 yaşındakiler için neden sarkıklar.
Belki de toplamda - Sütyen giymedim. Mesela ya modaya uygun biriydi ya da parası yoktu ya da günün 24 saati tüm bu koşum takımlarını kendi başına giymekten hoşlanmıyordu.
Ya arzumdan dolayı çok fazla kilo verebilirdim kilo vermek için mi, yoksa bir şeyden dolayı hastaydım. Bir tür ameliyattan sonra (örneğin apandisit), eğer her şey zorsa, o zaman yeniden yürümeyi öğrenmeniz gerekebilir.
Ve kişi anoreksik gibi kilo verebilir. Belki de göğüslerde geri dönüşü olmayan bazı sonuçlar ortaya çıkmıştır.
Yine, on dört yaşından yirmi iki yaşına kadar bu tam on yıl demektir. Evet, on yıl içinde vücudunuzu her türlü aşırılıkla o kadar doldurabilirsiniz ki, o zaman aynada kendinizi tanıyamayacaksınız.
Genel olarak, iyi bir arkadaşımın dediği gibi, yalnızca on sekiz yaşındaki kızlar dinçtir. En azından olmalı.
Bunu 18 yaşındaki arabaya bakarak söyledi.

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 3 months
Evet, bu sadece göğsün anatomik yapısı.. Tanrım
beyniniz açıkça başın içinde değil, düz kıvrımlarını hareket ettirdiği başın içinde yer alıyor..

-
- Orgazm!
- Total posts: 580
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Harika bir gönderi, sonrasında forumda kızların varlığına inanmak istiyorum. Ve yine de tıbbi kürtajın versiyonu gerçekleşiyorVasyanitsa: ↑07 Jul 2022, 12:42 yirmi iki tam on yıldır. Evet, on yıl içinde vücudunuza her türlü aşırılığı o kadar yükleyebilirsiniz ki aynada kendinizi tanıyamazsınız.
Genel olarak, iyi bir arkadaşımın dediği gibi, on sekiz yaşındayken yalnızca kız taze. En azından öyle olmalı.
-
Автор темыMaximus86
- heyecanlanıyorum
Vasyanitsa, yeterli ve ayrıntılı yanıtınız için teşekkür ederiz. Anladığım kadarıyla olayların gelişimi için birçok seçenek olabilir. Deneyimlerimize göre, hiç doğum yapmamış birden fazla genç kız vardı; kumsallardaki gözlemlerim, genç kızlarda her şeyin her zaman esnek, sadece farklı boyutlarda olduğu konusunda bana güven verdi. Forum bizim için uygundur, bu nedenle gençlerin göğüslerine artan ilgi konusundaki erken deneyime sahip seçenek dışlanmadı) Ve yuvarlak gözlü insanların burada forumun konularıyla hiçbir ilgisi olmadığı açıktır. Rastgele insanlar uzun süre burada olmayacaklar... daha sonra kız arkadaşlarıma orada ne tür boktan insanların olduğu hakkında söyleyecek bir şeyim olacak) ve kimin umrunda
-
- Penetrasyon
- Total posts: 211
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 92
- Registered for: 3 years
Forumda güzel bilgiler var ama pek yok. Ama burada
Kesinlikle katılmıyorum!)))
-
Spor yaparsanız her şey daha iyi olur. Herkesin kendi genetiği var
-
Eh, boyutları ikiden fazlaysa biraz küçültülebilirler. Ancak daha sonra düzenli cinsel aktivite sonrasında vücutta bazı değişiklikler meydana gelir. Ve sutyen takmazsanız sarkabilirler.
Düşünüyordum da...
Kim olursa olsun büyük bir göbeğiniz olursa ne olur? - Bir erkek ya da kadın, ve kısa sürede çok fazla kilo veriyorsa, karın derisinin sarkma olasılığı çok yüksektir ve oldukça fazla.
Çok gördüm Göbek bölgesinde mide üzerinde bu tür sarkık deri kıvrımları olan plajlardaki erkekler ve kadınlar. Ve bu kıvrımlar paçavra gibi sarkan göğüslere çok benziyor.
Sadece göğüsleri giderek daha az görüyoruz çünkü kadınlar genellikle sütyen giyiyor ve bu konuyu ellerinden geldiğince gizliyorlar.
Genel olarak sarkan göğüslerin kesinlikle anatomik bir yapı olmadığını düşünüyorum. Bence onun şişman olduğunu aklına koyanlar sadece birinin kız arkadaşları. Ve kilo vermeye karar verdi.
Diyet yaptım, kefir, süzme peynir ve havuç yemeye ve hepsini suyla yıkamaya başladım. Ve o da sikildi.
Biraz kilo verdim. Ama buna kimin ihtiyacı var? Kız arkadaşlar mı? Umrunda değiller! Ertesi gün kim olduğunu unuttular. Başka bir bölgeye taşındınız, başka bir işe geçtiniz ve tüm kız arkadaşlarınız bir sisin içinde birleşti. Ve hiç yok.
Ama sarkık göğüsler var!
Ve bu, anladığım kadarıyla geri dönüşü olmayan bir süreç. Onları geri yapıştıramazsınız. Bir şekilde orada bir şeye tutunmuşlardı. Ve bir kez anormal kilo verdiğinizde, bakın! Sevinin!
Ama kilo verdiniz! Kıçı bir kadınınki gibi değil, bir ergeninki gibi oldu. Köprücük kemikleri dışarı çıkıyor, elmacık kemikleri dışarı çıkıyor, dizlere bakmak korkutucu. Ayak bilekleri bir şekilde mavi. Korku! Sadece ona bakınca her şey bir anda yıkılıyor!
Haydi, sana da masal anlat. Genç kızlarda sarkık değiller. Onlar sadece küçükler. En azından cinsel aktivitenin başlangıcından önce, büyük ya da küçük ne olursa olsun, paçavra gibi sarkmazlar.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑07 Jul 2022, 12:52 Evet, bu sadece memenin anatomik yapısı.. Tanrım, beyniniz açıkça kafanın içinde değil, kafanın içinde, hareket ettiği yerde düz kıvrımları.. n
Eh, boyutları ikiden fazlaysa biraz küçültülebilirler. Ancak daha sonra düzenli cinsel aktivite sonrasında vücutta bazı değişiklikler meydana gelir. Ve sutyen takmazsanız sarkabilirler.
Düşünüyordum da...
Kim olursa olsun büyük bir göbeğiniz olursa ne olur? - Bir erkek ya da kadın, ve kısa sürede çok fazla kilo veriyorsa, karın derisinin sarkma olasılığı çok yüksektir ve oldukça fazla.
Çok gördüm Göbek bölgesinde mide üzerinde bu tür sarkık deri kıvrımları olan plajlardaki erkekler ve kadınlar. Ve bu kıvrımlar paçavra gibi sarkan göğüslere çok benziyor.
Sadece göğüsleri giderek daha az görüyoruz çünkü kadınlar genellikle sütyen giyiyor ve bu konuyu ellerinden geldiğince gizliyorlar.
Genel olarak sarkan göğüslerin kesinlikle anatomik bir yapı olmadığını düşünüyorum. Bence onun şişman olduğunu aklına koyanlar sadece birinin kız arkadaşları. Ve kilo vermeye karar verdi.
Diyet yaptım, kefir, süzme peynir ve havuç yemeye ve hepsini suyla yıkamaya başladım. Ve o da sikildi.
Biraz kilo verdim. Ama buna kimin ihtiyacı var? Kız arkadaşlar mı? Umrunda değiller! Ertesi gün kim olduğunu unuttular. Başka bir bölgeye taşındınız, başka bir işe geçtiniz ve tüm kız arkadaşlarınız bir sisin içinde birleşti. Ve hiç yok.
Ama sarkık göğüsler var!
Ve bu, anladığım kadarıyla geri dönüşü olmayan bir süreç. Onları geri yapıştıramazsınız. Bir şekilde orada bir şeye tutunmuşlardı. Ve bir kez anormal kilo verdiğinizde, bakın! Sevinin!
Ama kilo verdiniz! Kıçı bir kadınınki gibi değil, bir ergeninki gibi oldu. Köprücük kemikleri dışarı çıkıyor, elmacık kemikleri dışarı çıkıyor, dizlere bakmak korkutucu. Ayak bilekleri bir şekilde mavi. Korku! Sadece ona bakınca her şey bir anda yıkılıyor!
-
- Nirvana’dayım
Gençler hakkında yazmadım ama özellikle bu 22 yaşındaki kız hakkında yazdım... belki hormonal değişiklikler, belki genetik olarak cilt turgoru aynı, kollajen miktarı, meme bezinin şekli, kaslar vb. . Memenin şekli çok kıskanılacak ama kesinlikle birisi onu çekip esnettiği için değil)) karikatürdeki gibi yavru bir filin hortumunu uzatmışlar)) penisini çekersen ne kadar uzar?..
Ve kilo verdikten sonra göğüslerinizin bu şekilde sarkması pek olası değildir, ancak aniden 20-30 kg’dan fazla kaybederseniz.
Ve kilo verdikten sonra göğüslerinizin bu şekilde sarkması pek olası değildir, ancak aniden 20-30 kg’dan fazla kaybederseniz.
-
O zaman kelimenin tam anlamıyla iki hafta sonra kaybetmeye başlayacaksınız ağırlık, neredeyse her iki veya üç günde bir kilogram. Bu iş böyle yürüyor.
Ve bir ayda kolaylıkla on kilo verebilirsiniz. Veya daha da fazlası.
Ve iki kişi için, yirmi veya on beş kişi için.
Ve kızlar, erkeklerin aksine, deri altı yağlarına sahip olacak şekilde tasarlanmıştır. Altılı paketli bir kız artık bir kadın için normal değil. Ve doktorlar bunu biliyor. Yani, karnında altılı paket olan bir kız görürseniz bilin ki bu onun sağlığı için asla iyi değildir. Ve bir kadının vücudu öyle tasarlanmış gibi görünüyor ki eğer yeterli deri altı yağı yoksa hamile bile kalamayacak.
Ve bence üç beden göğüsler olsaydı , o zaman bir kız küp haline gelecek kadar kilo verirse, o zaman göğüslerinin kesinlikle sikileceğini düşünüyorum.
Peki, nasıl baktığınıza bağlı. Diyelim ki doksan ya da seksen olsaydı ve kız kolaylıkla kilo verebilseydi yetmişe kadar diyelim. Veya yetmiş beş. Ve dürüst olmak gerekirse diyet yapın ve kendinizi berbat etmeyin. Ve kelimenin tam anlamıyla iki haftalık diyetten sonra yemek yiyemeyeceğiniz de doğru ve eğer kalorileri sayarsanız, 1200 kilokaloriden fazlasını yemezsiniz...◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑08 Jul 2022, 13:21 Kilo verdikten sonra göğüslerinizin bu şekilde sarkması pek olası değildir, yalnızca aniden 20-30 kg’dan fazla kaybederseniz.
O zaman kelimenin tam anlamıyla iki hafta sonra kaybetmeye başlayacaksınız ağırlık, neredeyse her iki veya üç günde bir kilogram. Bu iş böyle yürüyor.
Ve bir ayda kolaylıkla on kilo verebilirsiniz. Veya daha da fazlası.
Ve iki kişi için, yirmi veya on beş kişi için.
Ve kızlar, erkeklerin aksine, deri altı yağlarına sahip olacak şekilde tasarlanmıştır. Altılı paketli bir kız artık bir kadın için normal değil. Ve doktorlar bunu biliyor. Yani, karnında altılı paket olan bir kız görürseniz bilin ki bu onun sağlığı için asla iyi değildir. Ve bir kadının vücudu öyle tasarlanmış gibi görünüyor ki eğer yeterli deri altı yağı yoksa hamile bile kalamayacak.
Ve bence üç beden göğüsler olsaydı , o zaman bir kız küp haline gelecek kadar kilo verirse, o zaman göğüslerinin kesinlikle sikileceğini düşünüyorum.
-
- Nirvana’dayım
Göğüsler tek başına yağdan oluşmuyor ve balon gibi şişmiyor inanın)))
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- Cidden, Fargal94
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
- Registered for: 2 years 7 months
Maksimus86, O şiddetli bir BDSM kızı. Kendi göğüslerini çekti. Bence onun kedisi bir filinki gibi gergin. Tereddüt etmeyin, meme uçlarını tutun).
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 188
Gelecekteki eşimle tanıştığımda henüz 22 yaşındaydı ve bazen nedenini merak ediyordum. Gençliğinde iki kez hamile olduğunu ve iki kez kürtaj yaptığını ancak yıllar sonra öğrendim. İlk defa üç ayda neredeyse böyleydi...
-
- Penetrasyon
- Total posts: 261
Tamam erkekler henüz bir şey bilmiyor ama sen bir kadınsın ve bu kadar sapkınlık yazıyorsun, en azından internetteki bilgileri oku ..
1 dakika sonra gönderildi:
nTaciz edildi ve göğüsleri çekildi!
Pi
cehennem
hormonal bozulma sadece kürtajdan kaynaklanmıyor! ne saçmalık..DashaKolobko: ↑07 Jul 2022, 02:46 Büyük ihtimalle kızın hormonal dengesizliği vardı, belki de kürtaj hapı alması yüzünden

Tamam erkekler henüz bir şey bilmiyor ama sen bir kadınsın ve bu kadar sapkınlık yazıyorsun, en azından internetteki bilgileri oku ..
1 dakika sonra gönderildi:
evet, aynen böyle oldu!Neden gençlerde sarkma olması mümkün mü, bu durum çocukluktan beri yaşanan bir tür tacizle ilişkilendirilebilir mi?
nTaciz edildi ve göğüsleri çekildi!
Pi

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 385

Ve sarkık göğüsleri daha çok seviyorum, sarkık olması beni heyecanlandırıyor
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 483
- Registered for: 2 years 11 months
Göğüslerin neredeyse her zaman büyük bir kısmı yağla dolu olduğundan geri kalanı meme bezidir. Nadiren kimsenin büyük bir meme bezi vardır. Bu nedenle, çoğu zaman zayıf bir kızın büyük bir göğüsleri yoktur. Bazen doğa, zayıf kızlara doğumdan itibaren büyük bir meme bezi verir ve kız alıp kilo verdiğinde bile göğüsleri aynı kalır. Çoğu zaman durum böyle değildir. Büyük olasılıkla kız kilo aldı, göğüsleri büyüdü, cildi gerildi ve sonra kilo verdi. Ani kilo kaybıyla birlikte cildin eski şekline dönecek zamanı kalmaz.
Fotoğraftaki gibi büyük göğüslü zayıf bir kız gördüğünüzde, büyük meme bezleri nedeniyle bu göğüslere sahip olduğunu bilin. Daha sonra çok süt olacak :)
https://telochki.org/uploads/posts/2021 ... rot-27.jpghttps://telochki.org/uploads/posts/2020 ... rot-34.jpg
Fotoğraftaki gibi büyük göğüslü zayıf bir kız gördüğünüzde, büyük meme bezleri nedeniyle bu göğüslere sahip olduğunu bilin. Daha sonra çok süt olacak :)
https://telochki.org/uploads/posts/2021 ... rot-27.jpghttps://telochki.org/uploads/posts/2020 ... rot-34.jpg
- These users thanked the author Faust for the post (total 7):
- Oleg257, alex1994, Fargal94, Denach, Serge12345, Vik.ruba80, Mikha77
-
- Penetrasyon
- Total posts: 225
- Registered for: 3 years 5 months
22 yaşındakileri değil, 12 yaşındakileri izleyin. Hiçbir şey sarkmayacak ve delik çok daha taze olacakMaksimus86: ↑06 Jul 2022, 23:19 Bir kız bizimle iş buldu. 22 yaşında. Ufak tefek ve dövmelerle kaplı. Boyu küçük, erkek gibi bir orospu. Onu izlerken bazen siyah tişörtle sütyensiz geldiğini fark etmeye başladım. Aynı zamanda meme uçları, tişörtün içinden göğüsler gibi dışarı çıkmıyor, aksine sarkıyor. Onları düzeltirken bir hareket fark ettim. Aynı zamanda göbeği bile yok, küçük bir kız çocuğu gibi zevkle sikerim onu. Büyük ve sarkık olmaları bende onu çıplak hayal etme isteği uyandırmıyor. Yine de avlularda bir yere sıkıştırırdım. Genç kadının saçlarının sarkması neden mümkün olabilir? Çocukluğundan beri yaşadığı bir tür tacizle ilgili olabilir mi? Belki babam göğüsleriyle dalga geçiyordu ya da bilerek esnetiyordu? Bu fizyolojinin neyle bağlantılı olabileceğini kim bilebilir?)

- These users thanked the author Justanothermistress for the post (total 3):
- Oleg257, Pilot Camelot, abartı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 97
- Registered for: 2 years 6 months
Ve böyle göğüsler beni çılgınca heyecanlandırıyor. Büyük ve asılı. Ona dokunmak ve öpmek büyük bir zevk
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 19
- Registered for: 2 years 9 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Registered for: 2 years 4 months
belki doğum yaptı ve sonra emzirdi, belki yeni kilo verdi, aslında pek çok seçenek var
- These users thanked the author Alinka_Ya for the post:
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 373
Şaşırtıcı bir şekilde, sarkık göğüsleri kendilerine çok yakışan birkaç kız da gördüm))) her ne kadar göbek deliğine kadar sarksa da, elbette bu çok fazla))))
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
Şairler onlara hayranlık duyuyor: ".... narin kız gibi göğüsleri sırtında düğümlenmiş.... "Ah, nasıl!
Peki neden???
Şairler onlara hayranlık duyuyor: ".... narin kız gibi göğüsleri sırtında düğümlenmiş.... "Ah, nasıl!

-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 2 years 3 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 373
georg, hahaha)) Farklı bir tablo hayal ediyorum - ona bir kunik verdiğinde ve göğüslerini yavaşça başının üstüne vurduğunda)))
-
- Flört etmek
- Total posts: 46
- Registered for: 2 years 8 months
Göğüslerimin doğal olarak sarkması hoşuma gidiyor. Yumuşak, hoş, kaliteli
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 181
Bir zamanlar ben de bununla karşılaştım - 15 yaşında bir kız ve bir yerlerde 1-2 büyüklüğündeki göğüsleri gerçekten sarkıyor.
Tabii ki kürtaj olmadı, aslında bir çocuk.
Ve 10 yıl sonra hiçbir şey değişmedi.
Olduğu gibi duruyor.
Neyin çok utanç verici olduğunu veya neyin hoşuma gitmediğini söyleyemem . Ama sıradışı. Gerisi her zaman bir şekilde
göğüs aşağı yukarı dik duruyor veya sarkıyorsa, bu hacim ve kütleye bağlı, eğer büyükse.
Ve işte burada gerçekten "spaniel" ears"
.
Fotoğrafı mucizevi bir şekilde kaydettim.
Paylaşım.
https://i.postimg.cc/1tZ0QM7K/image.jpg
Tabii ki kürtaj olmadı, aslında bir çocuk.
Ve 10 yıl sonra hiçbir şey değişmedi.
Olduğu gibi duruyor.
Neyin çok utanç verici olduğunu veya neyin hoşuma gitmediğini söyleyemem . Ama sıradışı. Gerisi her zaman bir şekilde
göğüs aşağı yukarı dik duruyor veya sarkıyorsa, bu hacim ve kütleye bağlı, eğer büyükse.
Ve işte burada gerçekten "spaniel" ears"
Fotoğrafı mucizevi bir şekilde kaydettim.
Paylaşım.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
Fotoğraf olmadan başarısız olun. Konuda olası sorunlar tarafınıza aktarılmıştır, eklenecek bir şey yoktur. Tek tuhaf olan şey sütyensiz yürümesi; genellikle kızlar hala sütyen takıyor, böylece en azından daha fazla esnemiyor.Maksimus86: ↑06 Jul 2022, 23:19 bazen siyah tişörtün içinde sütyensiz geliyor. Aynı zamanda meme uçları, tişörtün içinden göğüsler gibi dışarı çıkmıyor, aksine sarkıyor. Onları düzeltirken bir hareket fark ettim.
Это ты настоящие уши просто не видел (и лучше не надо). А на фото вполне секси, даже пикантно было бы посадить такую сверху.Juravl: ↑ Ve burada gerçekten de "İspanyol kulakları".
Mucizevi bir şekilde fotoğrafı kaydettim.
Paylaşım.
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
Çok kilo verebilirdim ama göğüslerim tabii ki sıkılaşmadı. Yine kürtaj sonrası göğüsler de sarkar.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 9 months
Benden önceki ilk eşim artık bakire değildi. Arkasında kürtaj vardı ama göğüsleri kız çocuğu gibiydi, ikinci beden olmasına rağmen hiç sarkmıyordu.
-
- Orgazm!
- Total posts: 610
- Registered for: 2 years
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 477
- Registered for: 1 year 6 months
Ben de bununla bir kez tanıştım. Kolektif çiftlik başkanının kızı 19 yaşında ve göğüsleri sanki beş çocuk doğurmuş gibi sarkık. Mide düzdür.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 729 Views
-
Last post by İçi Boş Şövalye
-
- 3 Replies