[quote=pipipisa post_id=72681 time=1653892306 user_id=5773] Geçenlerde otobüste bacaklarımı açtım ve karşımda oturan kadına külotsuz olduğumu gösterdim [/quote] Peki tepki ne oldu?
[quote="Alex bi" post_id=72697 time=1653896184 user_id=7192] [quote=pipipisa post_id= 72681 time=1653892306 user_id=5773] Geçenlerde otobüste bacaklarımı açtım ve karşımda oturan kadına külotsuz olduğumu gösterdim [/quote] Peki tepki ne oldu? [/quote] Güldü ama eteğinin altındakini göstermedi ama ben de bunu istiyordum.
Gülümsedi ama eteğinin altında ne olduğunu göstermedi, ben de bunu istiyordum
[/quote]
Bir erkeğin tepkisi daha anlamlı olurdu. Eteklere bakmayı seviyorum ama iç çamaşırı olmayan birini yalnızca bir kez gördüm. Üstelik mağazadaki kadın 50 yaşın üzerindeydi
These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 3):
Gülümsedi ama eteğinin altında ne olduğunu göstermedi, ben de bunu istiyordum [/quote] Bir erkeğin tepkisi daha anlamlı olurdu. Eteklere bakmayı seviyorum ama iç çamaşırı olmayan birini yalnızca bir kez gördüm. Üstelik mağazadaki kadın 50 yaşın üzerindeydi
Alex bi: ↑30 May 2022, 09:24
Etek altına bakmak başkasının sırrına katılmak gibidir, her zaman heyecan vericidir.
böyle bir şeyi düşündüğümde şapkam duman çıkarıyor zevkler, her zaman birisinin eteğinin altına dalmayı, özellikle küçükken, bacaklarını okşamayı veya öpmeyi, külotu koklamayı ve gizlice yüzümü am üzerine sürmeyi hayal ederdim, böylece sabotaj nesnesi onu saklamaya, katlanmaya ve savaşmaya zorlanırdı. beni azarlama ve insanların önünde utandırma arzusu, aynı zamanda devam etmemi isteme ve şehvetle ıslanma, uyluklarımla başımı sıkma....
These users thanked the author Anadolu for the post (total 3):
[quote="Alex bi" post_id=72679 time=1653891845 user_id=7192] Etek altına bakmak başkasının sırrına katılmak gibidir, her zaman heyecan vericidir. [/quote] böyle bir şeyi düşündüğümde şapkam duman çıkarıyor zevkler, her zaman birisinin eteğinin altına dalmayı, özellikle küçükken, bacaklarını okşamayı veya öpmeyi, külotu koklamayı ve gizlice yüzümü am üzerine sürmeyi hayal ederdim, böylece sabotaj nesnesi onu saklamaya, katlanmaya ve savaşmaya zorlanırdı. beni azarlama ve insanların önünde utandırma arzusu, aynı zamanda devam etmemi isteme ve şehvetle ıslanma, uyluklarımla başımı sıkma....
[quote=anatoliy post_id=73229 time=1654033753 user_id=164] [quote=pipipisa post_id=72698 time=[quote=demon_x post_id=user_id=5714] Evet, ayrıca bir fotoğrafın fotoğrafını da çektim iş yerinde meslektaşım.2022 -05-25 19-47-06.jpg [/quote]user_id=5773] [quote="Alex bi" post_id=72697 time=1653896184 user_id=7192] [quote=pipipisa post_id=72681 time=1653892306 user_id=5773] Geçenlerde otobüste bacaklarımı ayırdım ve karşımda oturan kadına külotsuz olduğumu gösterdi [/quote] Peki tepki ne oldu? [/quote] Gülümsedi ama eteğinin altında ne olduğunu göstermedi ama ben bunu o kadar çok istedim [/quote] Ben eteğinin altına bakardım, amına bir bak :lütfen: [/quote] Göstermeyi sevdim
pipipisa, genel olarak eşim böyledir, Pek çok kez belki onu MfM ile becerebileceğimi düşündüm), içki içtiğinde bunun hakkında konuşuyoruz, istiyor ya da istemiyor, ama sıklıkla bana istediğini yap diyor)) muhtemelen ne kadar olduğuna bağlı şarap ve durum!! Göğüsleri büyük ve bacakları güzel, iki göğsünün birlikte emilmesini seviyor
Ve bunu gerçekten bir erkeğin önünde emmek istiyor, ben ondan büyüğüm, 55 yaşındayım, çok heyecanlı (33 yaşında) ve para için de muhtemelen bir fahişe gibi hissetmek istiyor), şöyle
These users thanked the author Garson for the post (total 3):
[ref=#804000]pipipisa[/ref], genel olarak eşim böyledir, Pek çok kez belki onu MfM ile becerebileceğimi düşündüm), içki içtiğinde bunun hakkında konuşuyoruz, istiyor ya da istemiyor, ama sıklıkla bana istediğini yap diyor)) muhtemelen ne kadar olduğuna bağlı şarap ve durum!! Göğüsleri büyük ve bacakları güzel, iki göğsünün birlikte emilmesini seviyor Ve bunu gerçekten bir erkeğin önünde emmek istiyor, ben ondan büyüğüm, 55 yaşındayım, çok heyecanlı (33 yaşında) ve para için de muhtemelen bir fahişe gibi hissetmek istiyor), şöyle
Barmaleykin_47: ↑07 Jun 2022, 23:05
Böylece birinden bisikletle dön))
Bunun için eteğinin yukarısına bakmana gerek yok. Benimle aynı ofiste oturuyorlar, o kadar çok konuşuyorlar ki bazen kulaklarım kuruyor ya da penisim masaya dayanıyor.
These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 2):
[ref=#804000]Barmaleykin_47[/ref], [quote=Barmaleykin_47 post_id=75006 time=1654632324 user_id=5350] Böylece birinden bisikletle dön)) [/quote] Bunun için eteğinin yukarısına bakmana gerek yok. Benimle aynı ofiste oturuyorlar, o kadar çok konuşuyorlar ki bazen kulaklarım kuruyor ya da penisim masaya dayanıyor.
[quote="Alex bi" post_id=75571 time=1654781620 user_id=7192] Benimle aynı ofiste oturuyorlar, öyle konuşuyorlar ki bazen kulaklarım kuruyor ya da penisim masaya dayanıyor. [/quote] Peki koku, koku nasıl? :m0571:
[ref=#bf0000]Sibiryak89[/ref], [quote=Sibiryak89 post_id=75650 time=1654803429 user_id=944]Nasıl buldunuz?) )[/quote] Göz kamaştırıcı ama gözetlenen bir şeyden çok selfieye benziyor
[quote="Alex bi" post_id=75653 time=1654804157 user_id=7192] [ref=#bf0000]Sibiryak89[/ref] , [quote=Sibiryak89 post_id=75650 time=1654803429 user_id=944]Ne düşünüyorsun?))[/quote] Göz kamaştırıcı ama bir casustan çok selfieye benziyor [/quote] Tartışmıyorum ama çok seksi, değil mi?)))
[quote="Alex bi" post_id=79315 time=1656299404 user_id=7192] Aşağıdan birkaç "rastgele değil" bakış daha [/quote] Ne tür bir ofise sahip olduğunuzu bilmiyorum , ama öyle parlak yazlık elbiselerim var ki kurumlarda hatırlamıyorum :daypyat:
[ref=#bf0000]Bolbol[/ref], [quote=Bolbol post_id=80984 time=1656306109 user_id=7207] [quote="Alex bi" post_id=79315 time=1656299404 user_id=7192] Aşağıdan birkaç "rastgele olmayan" bakış daha [/quote] Nasıl bir ofisiniz olduğunu bilmiyorum ama bilmiyorum kurumlarda bu kadar parlak yazlık elbiseleri hatırlamıyorum :daypyat: [/quote] Bir inşaat organizasyonunun muhasebesi. Ancak bu oturum ticaret düzenlerine ve kiosklara yakındır.
[quote="Alex bi" post_id=96673 time=1659875781 user_id=7192] Pazardaki genç anne
[size=85][color=green]2 saat 21 dakika 41 saniye sonra gönderildi:[/color][/size ] Elbisenin altındaki yarı saydam "dantel" [/quote] Sen riskli bir kardeşsin😄👍
Her şey ben 13 yaşımdayken bir gün annemin, babamla seks yaparken yatak odasından inlemeleri ve çığlıklarıyla beni uyandırmasıyla başladı! O kadar iyi hatırlıyorum ki, hiç bu kadar mastürbasyon...
Last post
Anneler bazen oğullarının ilk kadınları olur, ancak pek çok şeyin bir araya gelmesi gerekir
5 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
Annem tek odalı bir dairede kanepede neredeyse önümde seks...
Otobüsle eve gidiyordum. İşemek istedim. Şehirden birkaç kilometre uzakta şoförden beni bir otobüs durağına bırakmasını istedim. Etrafta kimse yok, orman duvar gibi duruyor ve sessizlik var… Otobüs...
Last post
Trafo kabininin arkasındaki çalılara sıçtım, kenardan sabırsızlandım. Hazırlanmaya başladım, arkamı döndüm ve çıkış, sarsılan bir adam tarafından kapatıldı. İşte bu kadar, çalıların arasında yolumu...
Birini gözetlemeyi ve mastürbasyon yapmayı gerçekten seviyorum. Sizi tahrik eden şey, kimsenin sizi görmemesi ama sizin izleyebilmeniz ve eğlenebilmenizdir. Çocukken birçok kez annemle babamın seks...
Kızlara bir daire kiralamaya başlıyorum... 17 yaşındalar bir yerlerde. İki kişiyi içeri almak istiyorum... Gürültü yapmalarını, hassas davranmalarını istemedim. Güvenlik için gizli kamera takmak...
Last post
Kardeşinizin dairesine erişiminiz olduğunda ve erkek kardeşim ve karısının da benim daireme erişimi varsa, bu çok büyük fırsatların ve potansiyelin önünü açar.