Karını fahişe mi yapacaksın?
-
Автор темыUzakta
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 14
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Karını fahişe mi yapacaksın?
Mütevazı, basit bir eşi, tüylerinizi diken diken edecek bir eşe dönüştürmenin yollarını ve yöntemlerini önerin.
Sikleri, bir sürü siki seveceğini, seksi ve çok fazla çeşitliliği seveceğini mi?
Sikleri, bir sürü siki seveceğini, seksi ve çok fazla çeşitliliği seveceğini mi?
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
Re: Karınızı fahişe yapmak mı istiyorsunuz?
Peki, usta, görevleri belirle...) Burada, eski bir fahişeden en azından biraz faydalanmak uzun yıllardır mümkün olmadı (((
Ve sen mütevazı olmak istiyorsun. Of) akla en bariz olanı sadece alkol geliyor: içki içmek, tek başınıza kalmak, arkadaşlarınızla birlikte olmak. O zaman en zor şey af dilemek ve onu buna ikna etmek olacaktır. ona olan sevgi bundan daha da güçlü, artı süreçteki bazı bonuslar tepki veriyor, asla bilemezsiniz, belki kendisi bunu hayal ediyor)
Ve sen mütevazı olmak istiyorsun. Of) akla en bariz olanı sadece alkol geliyor: içki içmek, tek başınıza kalmak, arkadaşlarınızla birlikte olmak. O zaman en zor şey af dilemek ve onu buna ikna etmek olacaktır. ona olan sevgi bundan daha da güçlü, artı süreçteki bazı bonuslar tepki veriyor, asla bilemezsiniz, belki kendisi bunu hayal ediyor)
- These users thanked the author YeniDim for the post (total 4):
- tetikçi, Firavun faresi, Eugene1eva, Veronika
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
Eşine bağlıdır, eğer bu konuyla ilgilenmiyorsa sohbetle başlamak işe yaramaz.
-
- Orgazm!
Kadınların %99’u bu konu hakkında konuşmayı bile reddediyor. Deneyimlerime güvenin)
Ve burada forumda oturanlar gibi %1’lik kısım sayılmaz. Genelde bunların kadın olduğundan şüpheliyim, bazen hiçbir fahişenin aklına gelmeyecek şeyler söylüyorlar)))
Yani konuşmanın pek faydası yok. İlk eşim ve diğer partnerimle tüm grup deneylerimiz sarhoşken yapıldı. En azından sabahları histerinin olmaması iyi.
Ve burada forumda oturanlar gibi %1’lik kısım sayılmaz. Genelde bunların kadın olduğundan şüpheliyim, bazen hiçbir fahişenin aklına gelmeyecek şeyler söylüyorlar)))
Yani konuşmanın pek faydası yok. İlk eşim ve diğer partnerimle tüm grup deneylerimiz sarhoşken yapıldı. En azından sabahları histerinin olmaması iyi.
- These users thanked the author YeniDim for the post (total 2):
- Firavun faresi, Vladtsst
-
- ön sevişme
- Total posts: 142
- Registered for: 3 years
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
1) kız mütevazı, herhangi bir özel arzusu veya fantezisi yok, yatağa mahkum olabilir - genel olarak, boşaltsanız bile bundan hiçbir şey çıkmayacak karaciğeri alkolden dolayı siroz olana kadar))
2) kız dışarıdan mütevazıdır, ama içinde kaynayan arzular, fanteziler, hatta belki de her türlü kötü sapkınlık var - ama partnerine açılması gerekiyor. Ana nokta, bunun baskı olmadan yavaş yavaş gerçekleşmesi gerektiğidir. Üstelik kız, istek listesindeki her şeyi, belki de ipuçlarıyla sunmaya başlayacak (erkekler ipuçları konusunda zor anlar yaşıyor, biliyorum
). Partnerine tamamen güvendiği netleştiğinde istek listenize göre kendi başınıza önerilerde bulunmaya başlayabilirsiniz
Peki, örnekler için fazla ileri gitmemek adına , uzun zaman önce yatakta böyle bir diyalog yaşadım (geceyi potansiyel bir kocayla geçirdim, ancak daha sonra cinsel olmayan bazı nedenlerden dolayı işe yaramadı):
Ben: - Arkadan deneyelim...
O: - Yine köpek stili mi istiyorsun?
Ben: - Hayır... Ben istiyorum... arkadan...
O (özel bir heyecanla): - Tam orada mı?
Ben: - Evet... Denemek istiyorum
Gençtik, saftık ve yağlama yoktu, ilk seferin bir test olduğu ortaya çıktı)) O denedi, ben de elimden geldiğince yardım ettim
Belki de seçilen pozisyon en rahatı değildi, ben Yüzü duvara dönük duruyordu ve arkamdaydı. Sanki şişeden mantar çıkarılmış gibi, sadece ters yönde bana nüfuz edebildiği hissini hala hatırlıyorum)) Sonra, gerçek bir cankurtaran gibi, bu görevler için yağlayıcı satın aldı ve her şey saat gibi gitti) )
n
Ve evet, bazen uzun zamandır dilinizde olan bir şeyi söylemek zordur. Cesaret için, dilini biraz gevşetmek için biraz içebilirsin. Ayık aklın aklına gelen sarhoşun dilindedir))
5 dakika 34 saniye sonra gönderilir:
Bu arada, bir zamanlar Mamba gibi arkadaşlık siteleri çok iyiydi, orada birden fazla normal erkekle tanıştım, hatta sonunda evlendi. Ve şimdi çöp, delilik ve sodomi var, tam bir cehennem ve İsrail))) Eğlenmek için kayıt oldum, bu yüzden kişisel listemi dickpics ile doldurdular)) Türkler olsa güzel olurdu, onlara talep yok, hepimiz onları ağır hasta insanlar olarak seviyoruz, ama yine de bizim kendi çocuklarımızdır)) Yani kendi insanlarımızın hepsi aynı)) Çocuklar, hey, gerçekten bir pisyun’un görüntüsünün bizi aniden yaptığımız işi bırakıp harekete geçireceğini mi düşünüyorsunuz? acilen sizin yönünüze mi koşuyorsunuz? )) Yarım saat içinde bir üroloğun tezi için fotoğraf toplayabilirsiniz)) Daha basit olun ve kızlar size çekilecek))
Eminim herkes buna aşinadır şu söz - durgun sularda şeytanlar vardır)) Bunu bir dereceye kadar kendime atfedebilirim) ) Ve sonra iki seçenek mümkündür:
1) kız mütevazı, herhangi bir özel arzusu veya fantezisi yok, yatağa mahkum olabilir - genel olarak, boşaltsanız bile bundan hiçbir şey çıkmayacak karaciğeri alkolden dolayı siroz olana kadar))
2) kız dışarıdan mütevazıdır, ama içinde kaynayan arzular, fanteziler, hatta belki de her türlü kötü sapkınlık var - ama partnerine açılması gerekiyor. Ana nokta, bunun baskı olmadan yavaş yavaş gerçekleşmesi gerektiğidir. Üstelik kız, istek listesindeki her şeyi, belki de ipuçlarıyla sunmaya başlayacak (erkekler ipuçları konusunda zor anlar yaşıyor, biliyorum

Peki, örnekler için fazla ileri gitmemek adına , uzun zaman önce yatakta böyle bir diyalog yaşadım (geceyi potansiyel bir kocayla geçirdim, ancak daha sonra cinsel olmayan bazı nedenlerden dolayı işe yaramadı):
Ben: - Arkadan deneyelim...
O: - Yine köpek stili mi istiyorsun?
Ben: - Hayır... Ben istiyorum... arkadan...

O (özel bir heyecanla): - Tam orada mı?
Ben: - Evet... Denemek istiyorum
Gençtik, saftık ve yağlama yoktu, ilk seferin bir test olduğu ortaya çıktı)) O denedi, ben de elimden geldiğince yardım ettim

n
Ve evet, bazen uzun zamandır dilinizde olan bir şeyi söylemek zordur. Cesaret için, dilini biraz gevşetmek için biraz içebilirsin. Ayık aklın aklına gelen sarhoşun dilindedir))
5 dakika 34 saniye sonra gönderilir:
Yyyyyyyyy)))))) Aynaya bakmaya gittim ve kendimi hangi kategoriye koyacağımı çok düşündüm içinde, %1 veya %99 )))
Bu arada, bir zamanlar Mamba gibi arkadaşlık siteleri çok iyiydi, orada birden fazla normal erkekle tanıştım, hatta sonunda evlendi. Ve şimdi çöp, delilik ve sodomi var, tam bir cehennem ve İsrail))) Eğlenmek için kayıt oldum, bu yüzden kişisel listemi dickpics ile doldurdular)) Türkler olsa güzel olurdu, onlara talep yok, hepimiz onları ağır hasta insanlar olarak seviyoruz, ama yine de bizim kendi çocuklarımızdır)) Yani kendi insanlarımızın hepsi aynı)) Çocuklar, hey, gerçekten bir pisyun’un görüntüsünün bizi aniden yaptığımız işi bırakıp harekete geçireceğini mi düşünüyorsunuz? acilen sizin yönünüze mi koşuyorsunuz? )) Yarım saat içinde bir üroloğun tezi için fotoğraf toplayabilirsiniz)) Daha basit olun ve kızlar size çekilecek))
- These users thanked the author Elena Lukina for the post (total 6):
- tetikçi, Firavun faresi, YeniDim, Eugene1eva, Avi, Polonya
-
- Orgazm!
ElenaLukina,
Ve biz kazandık’ Tanıdık değil mi? Cehennem ve İsrail, çöp, israf... Benim sözlüğümden)))
Ve biz kazandık’ Tanıdık değil mi? Cehennem ve İsrail, çöp, israf... Benim sözlüğümden)))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 74
Kaç kez evlendiniz? Her konunun içeriğine göre "Sonra ben de böyle evlendim" ifadesini görüyorum.
-
- ön sevişme
- Total posts: 126
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: biseksüel
Neden karını fahişe yapıyorsun? Bir eş, ne tür MFM, FFM, sallanma vb. olursa olsun, yalnızca sekse katıldığınızda zevk almalıdır. Ve sen olmadan... eğlencenin nesi var?
-
- ön sevişme
Kanesh, birbirimizi tanıyoruz)) Arkanızı dönün, çok yavaş bir şekilde))
Zor çocukluk, tahta oyuncaklar, frengili balıklar, cam kenarında patates satan akrabalar , dadı - bir boksör, içinde kulplu bir lazımlık, tavana vidalanmış bir beşik ve yiyecek olarak tek yiyecek kauçuk zencefilli kurabiye ve kamıştan yapılmış krakerlerdir))
Kanesh, birbirimizi tanıyoruz)) Arkanızı dönün, çok yavaş bir şekilde))
- These users thanked the author Elena Lukina for the post (total 2):
- Eugene1eva, YeniDim
-
- ön sevişme
nYeni düzenli köşe yazımız yayında "Lena Teyzeye Sor"
Biz diye sordu - cevaplıyoruz !
Bir kez evlendim, evliliğimden mutluyum ama bazen hayatta da yetişkin var. Günahsız olan, bana ilk taşı atan o olsun))
Alıntıya gelince "Sonra ben de böyle evlendim " - yani bakın, belki bunlar farklı kızlar yazıyordur, sadece ben değilim)))
[ b]Paranoyaksanız bu izlendiğiniz anlamına gelmez (c)
nYeni düzenli köşe yazımız yayında "Lena Teyzeye Sor"
Biz diye sordu - cevaplıyoruz !
Bir kez evlendim, evliliğimden mutluyum ama bazen hayatta da yetişkin var. Günahsız olan, bana ilk taşı atan o olsun))
Alıntıya gelince "Sonra ben de böyle evlendim " - yani bakın, belki bunlar farklı kızlar yazıyordur, sadece ben değilim)))
- These users thanked the author Elena Lukina for the post:
- YeniDim
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 74
Görünüşe göre seni özellikle takip etmiyorum, sadece gözlerimi soktu) Ama prensipte önemli değil, asıl önemli olan onun ortaya çıkması ve mutlu olması)
- These users thanked the author utanmaz for the post:
- Eugene1eva
-
- ön sevişme
Avatarına bakılırsa yüzün tamamı oldukça yakalanmış yukarıda)) Alınmayın)) Ben sadece şaka yapıyorum bazen şeytani görünebilir, ama içim beyaz ve tüylüyüm (çünkü kimse bana solaryum ve epilasyon aboneliği vermek istemiyor)

-
- ön sevişme
- Total posts: 111
altında ancak ölçülü ve anlaşarak denemek daha iyidir. Ama onu sarhoş edip bundan faydalanmaya çalışmamanızı şiddetle tavsiye ederim. Arkadaşlık içinde güçlü ve güçlüyken onu bir daire içinde siksen bile, titreyecek, nefesi kesilecek ve sanki her şey yolundaymış gibi, o zaman ayıldığında senden nefret edecek. Belki seksi sevip kaliteli bir fahişe olup onlarca erkekten kaçacak ama SEN OLMADAN olacak. Bu yüzden riskleri değerlendirin.
Sadece burada size hikayelerini anlatabilirler. Ancak bunu öğretmek imkansızdır.
Genel olarak, her şey gündemde. Kendi tecrübelerime göre, partnerinizle konuşuyor olsanız ve zaten çok şey denemiş olsanız bile, yeni bir arzu hakkında konuşmak bazı nedenlerden dolayı ilk seferki kadar korkutucudur. Görünüşe göre lastik bir aletle ve aynı anda iki delikle oral ve anal seks yapıyorsun ve en sevdiğim beni kıçımdan sikiyor ve her şey yolunda. Ama üçüncü M’yi onunla emmek istiyorum. Ama ona nasıl söyleyebilirim? Buna nasıl yol açılacağı. Ayrıca sırf ben sorduğum için beni emiyor. bu ona zevk vermiyor, yalamaktan ve emmekten keyif alıyorum ve bundan keyif alıyorum... (her ne kadar ruhumu dökmüş olsam da :üzgünüm: gerçeği başkasının konusu..) ama benim amacım bu mu? Her aşama bize uzun bir süre ve konuşmalar, utanç ve tabu olduğunun inkar edilmesi vb. yoluyla verildi. Şimdi sevgilime bir şey istemediğini hatırlat, o yüzden yüzüne tuğla gibi bakacak ve tekrar soracak - Ben istemedim mi??? Bütün hayatım boyunca hayal ettim ama sen yapmadın... Sen Partnerinizle daha fazla konuşmanız ve paylaşmanız gerekiyor. Evet, eğer bir bayan içerse, bunu bir kadeh şarap eşliğinde konuşmak daha iyidir. Bunu
Sadece burada size hikayelerini anlatabilirler. Ancak bunu öğretmek imkansızdır.
- These users thanked the author Eugene1eva for the post:
- Rudi
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
iyi bir arkadaşlıkla
belki birkaç hafta denize gitmek daha iyidir
-
- ön sevişme
Çok uzun zaman önce gizli kez, bir arkadaşımın ruhunu döktüğünü hatırlıyorum. Kızla yazışma yoluyla iletişim kurdum. O burada, Polonya’da eğitim görmüş gibi görünüyor ama aynı zamanda onun şehrinden. Doğal olarak, mezara yeminler, sanallık ve diğer niteliklerle yazışmalarla dolu bir kasırga romantizmi. Artık buluşmanın keyifli anı geliyor. İlk buluşma. Yürüyüşe çıktık, öpüştük... Öpüşme konusunda en çok şikayet ettiği şey buydu)) Gece saat 12’den neredeyse saat 3’e kadar hiç durmadan meydanda tutkuyla durduklarını söylüyor. Heyecandan neredeyse taşaklarım patlayacaktı ve ardından iki gün boyunca bacaklarımı açarak yürüdüm. Ve daha fazlası değil. Bir yerlerde vardı, biri vardı ama yoktu)) Sonra birkaç kez daha buluştuk ama nedense aşk eğrisi seks yoluna çıkmadı. Mesajlaşmayı bile bıraktılar. Bu çok saçmalık, Shakespeare ve yeğenler))
Bu arada, evet, başka bir komik an. Örneğin yazışma yoluyla iletişim kurarsınız - orada size elmaslarla, pozlarla, güllerle dolu bir gökyüzü vaat ediyorlar, vb... Tamam, bir randevuya geldim - seni öpmeye bile korkuyorum . Elini tutuyorsun - bu bir gerginlik)) Ve görünüşe göre zaten her şey üzerinde anlaştık, neredeyse gece için bir program yaptık, kim kime ne zaman ve nasıl yapacak)) Bu nedir - gücenme korkusu? tevazu mu? korkaklık mı? Ve bir süre sonra her şey birlikte büyür, tabi o zamana kadar iletişiminizi kesmediyseniz.Eugene1eva: ↑06 Jul 2022, 12:41 Her aşama bize uzun süre ve konuşmalar, utanç ve tabu olduğunun inkar edilmesi vb. yoluyla verildi. Şimdi sevgilime bir şey istemediğini hatırlat, o yüzden yüzüne tuğla gibi bakacak ve tekrar soracak - Ben istemedim mi??? Bütün hayatım boyunca hayal ettim ama sen yapmadın... Sen partnerinizle daha fazla konuşmanız ve paylaşmanız gerekiyor.
Çok uzun zaman önce gizli kez, bir arkadaşımın ruhunu döktüğünü hatırlıyorum. Kızla yazışma yoluyla iletişim kurdum. O burada, Polonya’da eğitim görmüş gibi görünüyor ama aynı zamanda onun şehrinden. Doğal olarak, mezara yeminler, sanallık ve diğer niteliklerle yazışmalarla dolu bir kasırga romantizmi. Artık buluşmanın keyifli anı geliyor. İlk buluşma. Yürüyüşe çıktık, öpüştük... Öpüşme konusunda en çok şikayet ettiği şey buydu)) Gece saat 12’den neredeyse saat 3’e kadar hiç durmadan meydanda tutkuyla durduklarını söylüyor. Heyecandan neredeyse taşaklarım patlayacaktı ve ardından iki gün boyunca bacaklarımı açarak yürüdüm. Ve daha fazlası değil. Bir yerlerde vardı, biri vardı ama yoktu)) Sonra birkaç kez daha buluştuk ama nedense aşk eğrisi seks yoluna çıkmadı. Mesajlaşmayı bile bıraktılar. Bu çok saçmalık, Shakespeare ve yeğenler))
- These users thanked the author Elena Lukina for the post:
- Eugene1eva
-
- Potansiyel seks nesnesi
ElenaLukina, Ve sana anlatacağım! rüyaya ellerinizle dokunmanıza gerek yok! İşte onu hayal etti ve mutluydu, ama işte buradasın, tam onun ellerindesin ve bu rüyayla ne yapacağını bilmiyorsun. Evet Shakespeare ve yeğenler, dünyada Romeo ve Juliet’in hikayesinden daha mutlu bir hikaye yoktur!
-
- Orgazm!
Lanet olsun, yıkadın beni (((sadece koltuk altı tahta oyuncakları ve örgüleri duymuştum(((bu da ne, boşuna yaşadım hayatımı...?) br/> Gerçekten güzel misin, şapkamı kaldırıyorum))) kişisel bir sohbette sohbet etmek ister misin? Doğru, seni nasıl korkutacağımı bilmiyorum ama yine de arkadaş olalım, olur mu?
Blyayayayayayayayaya! Kim burada?????
Lanet olsun, yıkadın beni (((sadece koltuk altı tahta oyuncakları ve örgüleri duymuştum(((bu da ne, boşuna yaşadım hayatımı...?) br/> Gerçekten güzel misin, şapkamı kaldırıyorum))) kişisel bir sohbette sohbet etmek ister misin? Doğru, seni nasıl korkutacağımı bilmiyorum ama yine de arkadaş olalım, olur mu?
- These users thanked the author YeniDim for the post:
- Eugene1eva
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
İşte bu, onunla hiçbir şekilde görüşmeyeceğim.
Gelseydin iyi olurdu.... İnternet ve partner bulma olanağının artmasıyla birlikte pek çok şey değersiz hale geldi. Birkaç gün boyunca biriyle yazıştım, arabasında ona oral seks yapmak istedi. Kabul ettim. Kabul ettik, birkaç saat içinde toplantının onayını ve onu nasıl tanıyacağımı açıklığa kavuşturacağım... aptalca ortadan kayboldu. Ertesi gün cevap veriyor: İçiyordum.ElenaLukina: ↑06 Jul 2022, 12:56 Mesela mektuplaşarak iletişim kuruyorsunuz - orada size elmaslarla, pozlarla, güllerle, falancalarla dolu bir gökyüzü vaat ediyorlar... Tamam, randevuya geldim - öpüşmeye bile korkuyorum
İşte bu, onunla hiçbir şekilde görüşmeyeceğim.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 315
- Registered for: 3 years 3 months
15 yılımı karımı sürtük yapmak için harcadım ve o da öyle oldu)
- These users thanked the author misafirler for the post:
- Ded
-
- Orgazm!
Ama yeterince azim ve cesaretim yoktu sanırım. Eski hayatıma dönmeye hiçbir zaman ikna olmadım. Çok yazık...
Sabrınıza ve azminize şapka çıkarıyorum. Umarım şimdi mutlusundur?
Ama yeterince azim ve cesaretim yoktu sanırım. Eski hayatıma dönmeye hiçbir zaman ikna olmadım. Çok yazık...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1065
Bu sadece karısına bağlı! Ve bir tür ikili hayat oynayan eşler var, evde şefkatli bir eş ve anne, ancak bir fırsat olduğunda sadece bir sike ve bir sürü sike ihtiyacı olan bir kadına dönüşüyor! Örneğin porno izlerken yalnızca iki veya daha fazla erkeğin olması gereken bir gruptan hoşlanmasını başka nasıl açıklayabiliriz!
10 dakika 15 saniye sonra gönderilir:
Örneğin bir sınıf arkadaşım vardı, çocukluğundan beri yetişkin erkeklerden hoşlanıyordu! 14 yaşından itibaren tam anlamıyla onların görüşlerinden, çıplak vücudundan vs. akıyordu! Ve gelecekteki kocasıyla tanıştığında, o sırada 17 yaşındaydı ve seks yaptıklarında! Erken hamile kalmamak için kendisi ona anal teklif etti ve daha ilk düğün gecesinde veya daha sonra bunun kendisine yeterli olmayacağını anladı! Yaklaşık 5 dakika sonra geldi ve daha fazlasını yapmasına yetmedi! Dedikleri gibi, sağa sola onu aldattı! Sonra doğal olarak boşandılar ve o da Avrupa’da bir yerden ayrıldı
10 dakika 15 saniye sonra gönderilir:
Örneğin bir sınıf arkadaşım vardı, çocukluğundan beri yetişkin erkeklerden hoşlanıyordu! 14 yaşından itibaren tam anlamıyla onların görüşlerinden, çıplak vücudundan vs. akıyordu! Ve gelecekteki kocasıyla tanıştığında, o sırada 17 yaşındaydı ve seks yaptıklarında! Erken hamile kalmamak için kendisi ona anal teklif etti ve daha ilk düğün gecesinde veya daha sonra bunun kendisine yeterli olmayacağını anladı! Yaklaşık 5 dakika sonra geldi ve daha fazlasını yapmasına yetmedi! Dedikleri gibi, sağa sola onu aldattı! Sonra doğal olarak boşandılar ve o da Avrupa’da bir yerden ayrıldı
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 452
Eğer böyle bir eğilim varsa fahişe seviyesine kadar yozlaşmak teknik bir mesele haline gelir.
Başlangıçta buna eğiliminin olması gerektiğini düşünüyorum. Ve bu eğilim, doğuştan gelen mizaca, hormon düzeyine ve yetiştirilme tarzına bağlıdır.
Eğer böyle bir eğilim varsa fahişe seviyesine kadar yozlaşmak teknik bir mesele haline gelir.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 185
Gençler!) her şey daha basit, karınızı fahişe yapmanıza, boynuzlu olduğunuzu kabul etmenize ve onun için ortak aramanıza gerek yok), o da bunu kesinlikle kabul etmeli ve siz bir olur olmaz kendine güveni olmayan koca, onu başkasını sikmeye ikna etmen zor olacak, seni daha çabuk terk edecek, bunun gibi bir şey)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 4 years 1 month
- Orientation: eşcinsel
Bir yatkınlığın olması gerektiğini düşünüyorum. Eşlerinin sikilmesini izlemeyi seven iki aile tanıyorum. Kocaların da tıpkı eşleri gibi kıçını emip almasıyla ne alakası var?
-
- ön sevişme
- Total posts: 134
Tecrübenizi inkar etmiyorum. Ağızlarını açmanın neden bu kadar zor olduğunu merak ediyorum. Bu keyif veren ilginç bir konudur.
-
- Oral stimülasyon
-
- Potansiyel seks nesnesi
Lara, Okudum ve neden çabaladığını merak ediyorum saçma sapan bir şey ve bu kişiye senin istediğin gibi olmak isteyip istemediğini sordun, örneğin, karısı bir fahişe, kocası bir boynuzlu adam vb.
-
- Oral stimülasyon
Belki bunu özel olarak tartışmışızdır...
3 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Bana tekrar yaz, her şeyi tartışalım..
3 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Bana tekrar yaz, her şeyi tartışalım..
-
- Orgazm!
- Total posts: 610
- Registered for: 2 years 1 month
-
- Similar Topics
- Replies