İNTERNET, MARUZ KALMAYA VE AŞAĞILANMAYA BAĞIMLIDIR!
-
- Potansiyel seks nesnesi
İNTERNET, MARUZ KALMAYA VE AŞAĞILANMAYA BAĞIMLIDIR!
Sevgili site, sana yalvarıyorum! Yardım! Artık dayanamadığım için buraya yazıyorum... Bu sadece yürekten gelen bir çığlık!!! Bağımlılıkla ne yapacağımı bilmiyorum... Öncelikle durumu biraz anlatacağım! 35 yaşındayım. Sıradan bir aile babası. "Gizli hayatım" dışında sıradan ya da tuhaf hiçbir şey yok... Ben biseksüelim ve gençliğimden beri seksle ilgili her türlü deneye ilgi duydum, bu yüzden yıllar geçtikçe neredeyse her şeyi denedim... Ne "Işık"tan denir - bu "Sert"tir. Bazılarını beğendim, bazılarını beğenmedim... Ama çoğunu beğendim! Bununla bağlantılı olarak, seks konusunda neredeyse hiçbir tabu veya kısıtlamam yok... Oral seks, anal, iç çamaşırı giymeyi seviyorum, AMA... ÖZELLİKLE aşağılama, ihmal ve her türlü alay ve chmora konularından tahrik oluyorum ! Elbette sevdiklerimin hiçbiri bunu bilmiyor... Onlar için ben örnek bir aile babasıyım! Ama son zamanlarda dedikleri gibi uyuşturucuya bağımlı oldum... Hayır - kelimenin tam anlamıyla değil! Çocukluğumdan beri uyuşturucudan nefret ediyorum AMA... İnternette eşcinselleri ifşa eden bir siteyle karşılaştım (ilk önce bir, şimdi birkaç tane)... Ve bu beni ÇOK GÜÇLÜ bir şekilde kendine çekti... Ve beni daha da çok içine çekiyor!! ! Fotoğraflarımı ve videolarımı, bilgisayarlarda ve telefonlarda dürüst koleksiyonlarda yer alacağını önceden bilerek oraya gönderiyorum, ancak aynı zamanda tüm bu sitelerin yabancı olduğunu ve fotoğraflarımın Rusya’da herhangi bir yerde görünmesi pek olası değil. Aynı zamanda, fotoğraflarımı[/ url] messenger aracılığıyla beni açıkça küçük düşürüyorlar ve aşağılıyorlar! Ve bütün sorun şu ki onu SEVDİM! Ve bu duygunun üstesinden nasıl geleceğimi bilmiyorum... Çocukluğumdan beri babasız büyüdüm - tek anneyle. Küçüklüğümden beri okulda aşağılandım, hakarete uğradım ve çürütüldüm... O zamanlar bu bende birçok soruna neden oldu ve bundan nefret ediyordum... Bugünün aksine... 18 yaşımdayken annemle tam bir... yeni doğmuş, iyi bir ensest deneyimi .. Bir kez! Bunu beni yargılamanız ya da yargılamamanız için yazmıyorum... Sadece biyografimdeki gerçekleri atıyorum ki beynimdeki "kara deliğimi" anlamama yardımcı olabilirsiniz...! Bağımlılığımla ne yapacağımı, ne yapacağımı bilmiyorum... Çok iyi bir pozisyondayım, evliyim, bir sürü arkadaşım, meslektaşım, tanıdığım var... Kafamda anlıyorum ki bunlar siteler bir anda tüm bunların çökmesine neden olabilir... Ama DURAMIYORUM!!! BDSM’im - sinirlenmenin başlangıcı... Aynı zamanda, her şey "oturumsal" olarak gerçekleşir - cinsel uyarılma geçer geçmez tekrar "sıradan" bir adam olurum... Bilmiyorum... Belki deliliktir falan...? Bu durumla ilgili yardımınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum! Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz!
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: İNTERNET, MARUZ KALMA VE AŞAĞILANMAYA BAĞIMLILIKTIR!
Ailenizde eşiniz ve çocuklarınızla ilişkileriniz nasıl? Ailenin patronu kim?
-
Eş! Kesinlikle bir eş! Birbirimizi sevmemize ve sıradan hayatta birbirimizi aşağılamamıza rağmen, eş açıkça daha önemli! Gerçekten kılıbık bir insan olduğumu söylemekten utanmıyorum! Ama% 100 değil Bir şey bana uymuyorsa, dedikleri gibi, "bırak gitsin") yapabilirim) Ama çoğu zaman, tüm sorunları (evdeki sorunlar - erkeklerinki hariç) birlikte çözeriz, ama karısı büyük bir rol oynuyor!
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bana kişisel mesaj veya telgrafla yaz
@GuskovAndrey
@GuskovAndrey
-
Oleg7117@internet nokta ru - postam! Kim tavsiyede bulunabilir veya sadece yüksek sesle düşünebilir - yazın!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 1246 Views
-
Last post by mm
-
- 5 Replies