Wikipedia’da yazdıklarına göre, biseksüellik hem erkeklere hem de kadınlara ya da birden fazla cinsiyete veya toplumsal cinsiyete yönelik romantik ve cinsel çekim ve/veya cinsel davranıştır
Gençken [url=viewtopic.php?t=5738]külot[/url] giymeyi severdim. ve kız kardeşinin sutyeni (ayna karşısında çılgınca mastürbasyon uyandıran) artık geçti
Bir keresinde, ergenlik çağındayken bir arkadaşımı ziyaret ediyordum ve o da komşusuna giderken kendimi annesinin odasında buldum (annesi boşanmıştı).
Ah, bu gerçek dışı bir şeydi, yasaktı meyve...odanın kokusu parfüme doymuş.
Ve neredeyse tüm odayı kaplayacak bir yatak var. [url=viewtopic.php?t=5738]külot[/url] ve bir üst. Külotun ipek kumaşına dokunmayı başardım. Bu unutulmazdı. Yakalanma korkusu ve arkadaşımın annesinin amının dokunduğu yere benim külotumun ipek kumaşına dokunduğum düşüncesinin verdiği heyecan. Ve sonra 42 yaşında çok iyi görünüyordu.
Sonra bir yıl sonra aynı yatakta bir arkadaşımın kız kardeşini siktim. Gestaltım yeni kapandı)))
Bir adam hayatta büyük zirvelere ulaştığında hâlâ bir şeyler eksiktir. Alışılmışın dışında, olağanüstü bir şey. Birisi bir ada satın alır, birisi Hindistan’ın gecekondu mahallelerine...
KADIN formlara sahip tutkulu sarışın, 41 yaşında. Samimi bir rahatlama için SLAV görünümlü bir adamı evime DAVET EDECEĞİM. Ben bakımlı, sosyal ve espri anlayışı olan bir KADINIM. Erkekler ve onların...
KADIN formlara sahip tutkulu sarışın, 41 yaşında. Samimi bir rahatlama için SLAV görünümlü bir adamı evime DAVET EDECEĞİM. Ben bakımlı, sosyal ve espri anlayışı olan bir KADINIM. Erkekler ve onların...
Sosyal, rahat bayan, 49 yaşında, çok fazla deneyime sahip! Slav görünümlü bir adamı ziyarete davet edeceğim. Benimle tüm arzularını tatmin edeceksin. Benimle kolay ve rahat!
FFM, MFM arayışınızda size yardım etmeye hazırım.
Ya da hoş bir bayanla.
Kendim hakkında: 18 yaşındayım, sevimli, atletik vücut
Sen yatakta kendiniz görün)
WhatsApp’a veya telgrafa yazın
Numara...