Herkese selam! 17 yaşındaki bir çocuğun, sınıf arkadaşı olan sevgilisinin onunla sinemaya gitmek istemediği, ancak 25 yaşındaki "erkeklerle" takılmak istediği acısını anlatan bir sonraki konudan ilham alarak, bira içmek vb. için onlarla birlikte kulübelere gider. Ama "o öyle değil", bu yüzden çocuk sevmeye ve acı çekmeye devam ediyor))))
Konu büyük olasılıkla sahte, onunla ilgili değil.
Hafızamı zorladım ve harika yıllarımı, tüm sınıf arkadaşlarımı ve yaşımızı yeni tanıdığım kızları hatırladım. Eşim hakkında kendimi tekrarlamayacağım, onun hakkında koca bir roman yazdım)))
Ama geri kalanı hakkında... Görünüşe göre, yıllar sonra neredeyse hepsi az çok güzel kızlar çevremizde zaten 8-9 kişilik sınıflar var, bizden çok daha yaşlı adamlarla takıldık, çoğu tüm güçleriyle sikişti, ama her şeyi gizli tuttular, bu yüzden belirsiz söylentiler vardı)) ama biz inanmadık tabii ki nasıl olabilir, bak Irka kucaklanamıyor bile, sadece girişten. Ve Irka, evli ve çocuklu, otuz yaşlarında bir adam tarafından beceriliyor.
İşte ilginç olan şu: Bu kategorideki tüm kızlar daha sonra, biraz geç de olsa evlendiler, çocuk doğurdular ve genellikle mutlu yaşadılar.
İşe gitme zamanı geldi, konuya mutlaka devam edeceğim, bizim de bir seks hayatımız vardı, sadece mutsuz aşklar değil, bunlar başka hikayeler)))
Yazın, söyleyecek bir şeyi varsa sizinle konuşmaktan memnuniyet duyarım.
Tek ricam: ensest fantazileri annelerine, kız kardeşlerine, köpeklerine ve büyükannelerine karışmasınlar, buraya da karışmasınlar, bu nedenle forumun %90’ı sizin tarafınızdan kirletilmiştir(
Gençliğimizi hatırlayalım mı?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
- Registered for: 3 years
- Orientation: heteroseksüel
Re: Gençliğimizi hatırlayalım mı?
Özellikle akranlarımın bana zorbalık yaptığı ya da beni arkadaşlık bölgesine gönderdiği buna benzer birkaç hikayem oldu. Ancak biraz büyüdüğümde, [url=viewtopic.php?t=7048]iletişim ve benden 2-3 yaş küçük kişilerle ilişkiler.
Yazara bir seferde 1 hikaye gönderdim ÖĞLEDEN SONRA)
Yazara bir seferde 1 hikaye gönderdim ÖĞLEDEN SONRA)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 206
- Registered for: 3 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Gençliğimizi hatırlayalım mı?
NewDim, bu konuyla ilgili bir hikaye yazdım
"sınıf arkadaşıyla seks" https://kabachok.xyz/ras/8924.html .
46 saniye sonra gönderildi:
read, yorum yapın, yazın
46 saniye sonra gönderildi:
read, yorum yapın, yazın