Ne kadar çok hayalperest olduğunu fark ettim...
-
Автор темыBelediye
- ön sevişme
- Total posts: 114
- Registered for: 3 years
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ne kadar çok hayalperest olduğunu fark ettim...
Çoğu insana hayret ediyorum, hepsi öyle “havalı” hikayeler anlatıyor ki… Görünüşe göre sadece ensest yoktu, buraya kızlarının pamuk şeker için nasıl oral seks yaptığına dair bir hikaye uydurmaya geliyorlar , 6-7 yaşlarında..Ciddi misin? Bana göre 6-7 yıl bunun için çok erken... Buraya tavsiye okumak ve tartışmak için geldim ama aldığım tek şey "kızını veya karını göster" oldu...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
- Registered for: 3 years 1 month
Re: Ne kadar çok hayalperest olduğunu fark ettim...
Sana göre buradaki herkes hastaysa forumdan çık
Ama kendisi çocuklara bakmak istiyor
Ama kendisi çocuklara bakmak istiyor
-
Автор темыBelediye
- ön sevişme
Ah, gerçekten canını mı acıttı? Peki, eğer onlardan biriyseniz, o zaman bunu yapmanız sizin için daha iyi olur... Ben tavsiye okurum, peri masalları değil)
-
- ön sevişme
- Total posts: 132
- Registered for: 3 years 4 months
İnsanlar buraya rahatlamak için geliyorlar) Fantezilerde yanlış bir şey görmüyorum ama gerçek şiddete karşıyım.
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 11 months
Karım başka bir ikinci kuzen.
Bir çocuğa param yetmiyor. Ama ilk ensest, çocuklukta pek arkadaş olmadığımız ikinci kuzenimizle oldu. Ama yetişkinler olarak yollarımız kesişti. Bir süre onun dairesinde yaşadım. O bir nemfoman. Her şey dans pistinde öpüşmeyle başladı. Ve dairede zaten çılgın seks var.Vald: ↑29 Jun 2022, 18:38 Çoğu insana hayret ediyorum, hepsi o kadar “havalı” hikayeler anlatıyor ki… Görünen o ki ensest falan yok, ama buraya kızlarının nasıl oral seks yaptığına dair bir hikaye uydurmak için geliyorlar. pamuk şeker, 6-7 yaşlarında... Ciddi misin? Bana göre 6-7 yıl bunun için çok erken... Buraya tavsiye okumak ve tartışmak için geldim ama aldığım tek şey "bana kızını veya karını göster" oldu...
-
Автор темыBelediye
- ön sevişme
Ve tekrar söylüyorum burada fantazi ensest sahnelerinin olmasına karşı değilim. Ensest deneyimi bile yaşamamış hikaye anlatıcılarının tavsiye vermesine karşıyım. Ama kız çocuğunun 6 yaşından itibaren sikilebileceğini iddia ediyorlar...
Ama burada okudum ki, göre erkekler profilinde 40 yaşın üzerinde olan ve fizyolojik olarak mümkün olmasa da 11 yaşından itibaren, en fazla 6 yaşından itibaren herkesin kız çocuğu sahibi olduğu görülmektedir. Bir erkeğin penis çapının 2-3 cm olması bir istisna olabilir. Okullarda zorunlu tıbbi muayenelerden bahsetmiyorum... Genel olarak hikaye anlatıcıları ve hepsi bu.Tpoo: ↑30 Jun 2022, 01:29 Bir çocukla başa çıkamıyorum. Ama ilk ensest ilişkimiz, çocukluğumuzda pek arkadaş olmadığımız ikinci kuzenimizle oldu. Ama yetişkinler olarak yollarımız kesişti. Bir süre onun dairesinde yaşadım. O bir nemfoman. Her şey dans pistinde öpüşmeyle başladı. Ve zaten dairede çılgın seks var.
Ve tekrar söylüyorum burada fantazi ensest sahnelerinin olmasına karşı değilim. Ensest deneyimi bile yaşamamış hikaye anlatıcılarının tavsiye vermesine karşıyım. Ama kız çocuğunun 6 yaşından itibaren sikilebileceğini iddia ediyorlar...
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 4 years
Yeterince hikaye anlatıcı var ama gerçek hikayeleri olan gerçek insanlar da var, zamanla neyin masal neyin gerçek olduğunu ayırmayı öğreneceksiniz. Bu forumda ne gibi tavsiyeler almak istersiniz?
-
Автор темыBelediye
- ön sevişme
Kızınız ve oğlunuzla ensest ilişkiye ne zaman başlamak daha iyidir?
-
- Penetrasyon
-
Автор темыBelediye
- ön sevişme
Bir tohum gibi, tabiri caizse. Örneğin kazara çıplak görünmek ya da olmamak. Kızınız veya oğlunuzla oynayın ve bazen özel bölgelerinize dokunun. Bunun gibi bir şey
Peki, bir şekilde daha erken başlamak daha iyi değil mi
Bir tohum gibi, tabiri caizse. Örneğin kazara çıplak görünmek ya da olmamak. Kızınız veya oğlunuzla oynayın ve bazen özel bölgelerinize dokunun. Bunun gibi bir şey
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
- Registered for: 3 years 1 month
İstediğiniz kadar oynayın, ancak bu tamamen çocukların beğenip beğenmemesine bağlıdır.
- These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post:
- nikolj202
-
- Penetrasyon
Evet, genellikle evde çıplak dolaşabilir ve çocuklarınıza küçük yaşlardan itibaren bunu yapmayı öğretebilirsiniz, onlara söyleme şekliniz onları nasıl eğittiğiniz olacaktır, ancak okulda bunu göz ardı edebilirler ve sorunlar ortaya çıkabilir, var birçok farklı faktör, her şeyin dikkate alınması gerekir. Böyle bir istek varsa yavaş yavaş buna doğru ilerleyin, Açıklayın, çocuklara kız veya erkek sevmenin iyi bir şey olduğunu gösterin, doktorculuk oynasınlar ve sizin katılımınızla vücutlarını incelesinler. Her şey sizin elinizde. Korkmaya gerek yok.
- These users thanked the author Frodo for the post (total 2):
- nikolj202, Aion2012Ölü
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 3 months
Elbette burada çok fazla fantezi var.
Peki, yasal ve açık internetteki bir forumdan ne istiyordunuz?
Burada çok az kişinin doğruyu söyleyeceği açık.
Fakat şaşırtıcı bir şekilde o da burada!
Peki, yasal ve açık internetteki bir forumdan ne istiyordunuz?
Burada çok az kişinin doğruyu söyleyeceği açık.
Fakat şaşırtıcı bir şekilde o da burada!
-
Автор темыBelediye
- ön sevişme
Ama sen sevmiyorsun Anlamıyorum, fantaziye karşı hiçbir şeyim yok ama bir soru sorduğunuzda ya da tavsiyede bulunduğunuzda ensest deneyimi yaşayan kişilerden yeterli bir cevap bekliyorsunuz. Ve sonra yine konuyu gündeme getirdim: "Ensest aşılamak hangi yaşta daha iyidir?" Sapıkların çoğu bana "4-5 yaşında ağzına ver" tavsiyesiyle yazmaya başladı veya genellikle ekle. şeyler... yani, bu normal değil. Fizyolojik olarak bile gerçekçi değil.Aion2012Dead: ↑02 Jul 2022, 08:19 Burada kesinlikle çok fazla fantezi var.
Peki, açık yasal İnternet’teki bir forumdan ne istiyordunuz?
Burada çok az kişinin gerçeği söyleyeceği açık.
Ama şaşırtıcı bir şekilde burada!
Ensesti seviyorum.
Ensest hayranıyım.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post