Bir fahişeyle ilk kez
-
- Potansiyel seks nesnesi
Bir fahişeyle ilk kez
Arkadaşım henüz seks yapmadı ve onun için bir fahişe tutmak istiyorum. Bir fahişeyle ilk kez birlikte olmanın normal olduğunu mu düşünüyorsun?
-
Re: İlk kez bir fahişeyle birlikte oldum
Bir telekızla ilk deneyimimin harika olacağını düşünüyorum. Fahişelerle seks yapmak ona sadece olumlu anılar bırakacaktır.
-
-
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
- Orientation: heteroseksüel
İyi. Önemli olan korkmamanız ve fahişenin tecrübeli olması.))
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Orientation: biseksüel
SZ’ye form gönderip okulda sana yardımcı olacak ve sana deneyim kazandıracak bir öğretmen bulman daha kolay :)
Ama cidden, 10 yıldır kız-kadınım, ben bence daha iyi, herkes için kolay olmayacak, eğer bir fahişeyse,
yetişkin bir kadınla daha kolay, örneğin, adam uzun süredir ortalıkta yok.
Ama cidden, 10 yıldır kız-kadınım, ben bence daha iyi, herkes için kolay olmayacak, eğer bir fahişeyse,
yetişkin bir kadınla daha kolay, örneğin, adam uzun süredir ortalıkta yok.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
İlk seferi hatırlıyorum Bir fahişeyi kucağıma aldım, arabada beni emdi, bu çok alışılmadık bir durumdu. Boğazını penise o kadar sert bastırdı ki, sanki daha da ileri itmek istermiş gibi kuvvetle
-
- ön sevişme
- Total posts: 113
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bu sadece bir kez oldu. Gençken büyük bir şehirde maaşlarımı astım ve arkadaşım beni sauna ve kızlar kiralamaya ikna etti. Para zaten tükendiği için tek bir kız vardı. İki kişilik. İşini çabuk bitirdi, ben de onu takip ettim. Kız çok tatlı olmasına rağmen sertleşmedim. Genel olarak onunla hiçbir şey yapamadım. Zamanın sonuna kadar oturduk, sigara içtik ve konuştuk. Bana evli olduğunu, eşinin bilmediğini, gece restoran sektöründe bir yerde çalıştığını söyledi. Çok fazla para kazanmıyor ama bu yeterli.
- These users thanked the author Romalılar for the post:
- Sibiryak89
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
Ama tam tersine, bir fahişeyle işler benim için yürümedi - ama bu imkansız, imkansız. bir çeşit kir hissi ortaya çıktı. Aşk için çok daha iyi, sıradan bir ilişki bile
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
İlk seferinde bu benim için biraz garipti ve sonunda en iyi yere gelmedim, mesela ona dokunma, ellerini oraya sokma) yani teknik olarak evet, kendimi daha iyi hissetmemi sağladı, ama ahlaki açıdan pek değil) ama kızlar farklıdır)
-
- Flört etmek
- Total posts: 39
Elbette normal bir kadın bulmak daha iyidir. Eğer fahişeler kafanızda olan şeyler, yaşam boyu hoş olmayan bir iz bırakabilir.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 181
Ama ilk defa bir fahişeyle denemenizi tavsiye etmem. İnsanların hepsi farklıdır, fahişeler de öyle. Belki her şey harikadır, ancak sonunda tüm dünyaya zarar verecek bir tür saçmalık elde edersiniz - ve ilk deneyim berbat olacak. Öyleyse ya her şeyin yolunda gitmesi için fahişenin güvenilir bir kişi olması gerekiyor ya da neden ilk kez bu kadar ücretli seksle uğraşasınız ki?
Ayrıca seks satın alınabilecek kadar nadir bir ürün değil. Bazen duruma bağlı olarak mümkün olabilir, ancak etrafta çok sayıda ücretsiz olan vardır. İyi bir iş bulmak zor ama sikilmek hiç sorun değil.
Ayrıca seks satın alınabilecek kadar nadir bir ürün değil. Bazen duruma bağlı olarak mümkün olabilir, ancak etrafta çok sayıda ücretsiz olan vardır. İyi bir iş bulmak zor ama sikilmek hiç sorun değil.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 947 Views
-
Last post by Frion1
-
- 4 Replies