Herkese merhaba
Anal mastürbasyon konusunda deneyimli olanların tavsiyelerine gerçekten ihtiyacım var. Birkaç yıldır anal mastürbasyon yapıyorum, ancak uzun aralarla, bazen ayda birkaç kez, hatta günde bir, bazen de birkaç ayda bir. Çoğunlukla bu tür molalar veriyorum çünkü yeterince hoş hisler hissetmiyorum. Farklı nesnelerle denedim, çoğunlukla ince bir tarak sapı kullanıyorum, hoş bir şekle sahip. Kayganlaştırıcı olarak her türlü duş jelini, şampuanı, birkaç kremi denedim, siyah bir kese ile en iyi sonucu verdi, şampuanlar sadece her şeyi tahriş eder. Sorun şu ki çoğu zaman yalnızca hem anal hem de penisle mastürbasyon yaptığınızda kendinizi iyi hissedersiniz. Genellikle penisi bırakırsanız, duyumlar hoş olmaktan çok rahatsız edici olur. Sadece birkaç kez penisime dokunmadan kendimi becerdiğim ortaya çıktı ve bazen acıtsa da bu bir heyecandı. Ve gerçekten bunun sadece zevk getirmesini istiyorum. Sık sık pes ettim çünkü eğer defalarca mastürbasyon yaparsam ve bu canımı acıtırsa, bunun bana göre olmadığını düşündüm. Ama sonunda yine de buna geri dönüyorum. Söylesene, belki de mesele şu ki, bunu nadiren yapıyorum, bu yüzden anüs normal şekilde gelişmeyecek mi? Tabii artık ilk seferki kadar acımıyor ve hala 2-3 parmağımı içime sokabiliyorum ama çoğu zaman çok fazla rahatsızlık oluyor. Ayrıca popoya hangi doğaçlama nesnelerin yerleştirilebileceğini (şimdiye kadar tarak, oyuncak ışın kılıcı, kalemler, kurşun kalemler keşfettim) ve popoyu daha iyi hale getirmek için iyi bir şekilde yağlamak için hangi doğaçlama araçların kullanılabileceğini paylaşırsanız çok minnettar olurum. hoş, uzun zaman önce kendime bir çeşit fallus ve kayganlaştırıcı satın alırdım, ama yalnız yaşamıyorum ve saklanacak hiçbir yerim yok, bu yüzden bunu bu şekilde yapmak zorundayım. Çok fazla su yazdıysam özür dilerim ve tavsiye için çok minnettar olacağım
These users thanked the author BillieDean for the post:
Herkese merhaba :shamp: Anal mastürbasyon konusunda deneyimli olanların tavsiyelerine gerçekten ihtiyacım var. Birkaç yıldır anal mastürbasyon yapıyorum, ancak uzun aralarla, bazen ayda birkaç kez, hatta günde bir, bazen de birkaç ayda bir. Çoğunlukla bu tür molalar veriyorum çünkü yeterince hoş hisler hissetmiyorum. Farklı nesnelerle denedim, çoğunlukla ince bir tarak sapı kullanıyorum, hoş bir şekle sahip. Kayganlaştırıcı olarak her türlü duş jelini, şampuanı, birkaç kremi denedim, siyah bir kese ile en iyi sonucu verdi, şampuanlar sadece her şeyi tahriş eder. Sorun şu ki çoğu zaman yalnızca hem anal hem de penisle mastürbasyon yaptığınızda kendinizi iyi hissedersiniz. Genellikle penisi bırakırsanız, duyumlar hoş olmaktan çok rahatsız edici olur. Sadece birkaç kez penisime dokunmadan kendimi becerdiğim ortaya çıktı ve bazen acıtsa da bu bir heyecandı. Ve gerçekten bunun sadece zevk getirmesini istiyorum. Sık sık pes ettim çünkü eğer defalarca mastürbasyon yaparsam ve bu canımı acıtırsa, bunun bana göre olmadığını düşündüm. Ama sonunda yine de buna geri dönüyorum. Söylesene, belki de mesele şu ki, bunu nadiren yapıyorum, bu yüzden anüs normal şekilde gelişmeyecek mi? Tabii artık ilk seferki kadar acımıyor ve hala 2-3 parmağımı içime sokabiliyorum ama çoğu zaman çok fazla rahatsızlık oluyor. Ayrıca popoya hangi doğaçlama nesnelerin yerleştirilebileceğini (şimdiye kadar tarak, oyuncak ışın kılıcı, kalemler, kurşun kalemler keşfettim) ve popoyu daha iyi hale getirmek için iyi bir şekilde yağlamak için hangi doğaçlama araçların kullanılabileceğini paylaşırsanız çok minnettar olurum. hoş, uzun zaman önce kendime bir çeşit fallus ve kayganlaştırıcı satın alırdım, ama yalnız yaşamıyorum ve saklanacak hiçbir yerim yok, bu yüzden bunu bu şekilde yapmak zorundayım. Çok fazla su yazdıysam özür dilerim ve tavsiye için çok minnettar olacağım :roll:
Kullanılmış tornavida sapları, çorap giy, belki iki tane ve bir prezervatif! Şunlar vardı: bir salatalık, bir havuç (bıçakla küçük bir şekil), bir parça hortum vb.
Kullanılmış tornavida sapları, çorap giy, belki iki tane ve bir prezervatif! Şunlar vardı: bir salatalık, bir havuç (bıçakla küçük bir şekil), bir parça hortum vb.
Maxus: ↑01 Jul 2022, 20:09
Tornavida sapları kullandım, çorap giydim, belki iki tane ve bir prezervatif! Şunlar vardı: bir salatalık, bir havuç (bıçakla biraz şekil veriyor), bir parça hortum vb.
[quote=Maxus post_id=82602 time=1656695372 user_id=6049] Tornavida sapları kullandım, çorap giydim, belki iki tane ve bir prezervatif! Şunlar vardı: bir salatalık, bir havuç (bıçakla biraz şekil veriyor), bir parça hortum vb. [/quote]Peki neyle yağladınız?
BillieDean,
Bütün bunları inceledim kıçında bahçecilik ve ev eşyalarıyla ilgili deneyler yaptı, ancak yine de mağazadan satın alınan vantuzlu bir yapay penis geldi. Elastik ve oldukça esnek bir malzemeden yapılmıştır ve vantuz, bunları herhangi bir pürüzsüz yüzeye rahatça tutturmanızı sağlar. Bu yüzden onu saklayacak ve tadını çıkaracak bir yer bulmak daha iyidir. Yerleştirme sırasında da rahatsızlık duyuyorum; acele etmeye gerek yok ama yavaş yavaş hareket etmeye başladığımda hızla geçiyor. Kayganlaştırıcı olarak vazelin ve bebek kremi kullanmaya başladığımda artık anal jel kayganlaştırıcı kullanıyorum.
[ref=#804000]BillieDean[/ref], Bütün bunları inceledim kıçında bahçecilik ve ev eşyalarıyla ilgili deneyler yaptı, ancak yine de mağazadan satın alınan vantuzlu bir yapay penis geldi. Elastik ve oldukça esnek bir malzemeden yapılmıştır ve vantuz, bunları herhangi bir pürüzsüz yüzeye rahatça tutturmanızı sağlar. Bu yüzden onu saklayacak ve tadını çıkaracak bir yer bulmak daha iyidir. Yerleştirme sırasında da rahatsızlık duyuyorum; acele etmeye gerek yok ama yavaş yavaş hareket etmeye başladığımda hızla geçiyor. Kayganlaştırıcı olarak vazelin ve bebek kremi kullanmaya başladığımda artık anal jel kayganlaştırıcı kullanıyorum.
Alex bi: ↑02 Jul 2022, 09:37
Bahçecilik ve ev eşyalarıyla ilgili tüm bu deneyleri kıçımda yaptım ama yine de mağazadan satın alınan vantuzlu bir yapay penisle karşılaştım. Elastik ve oldukça esnek bir malzemeden yapılmıştır ve vantuz, bunları herhangi bir pürüzsüz yüzeye rahatça tutturmanızı sağlar. Bu yüzden onu saklayacak ve tadını çıkaracak bir yer bulmak daha iyidir. Yerleştirme sırasında da rahatsızlık duyuyorum; acele etmeye gerek yok ama yavaş yavaş hareket etmeye başladığımda hızla geçiyor. Kayganlaştırıcı olarak Vazelin ve bebek kremi kullanmaya başladığımda artık banyoda anal jel kayganlaştırıcı duvar kullanıyorum ve üzerine oturuyorum ama pek rahat olmuyor. Ama kesinlikle saklayacak hiçbir yer yok, kendi odanız bile yok, kayganlaştırıcıyı hala bazı kıyafetlerde saklayabilirsiniz, ancak fallik ile işe yaramaz (
[quote="Alex bi" post_id=82758 time=1656743830 user_id=7192] Bahçecilik ve ev eşyalarıyla ilgili tüm bu deneyleri kıçımda yaptım ama yine de mağazadan satın alınan vantuzlu bir yapay penisle karşılaştım. Elastik ve oldukça esnek bir malzemeden yapılmıştır ve vantuz, bunları herhangi bir pürüzsüz yüzeye rahatça tutturmanızı sağlar. Bu yüzden onu saklayacak ve tadını çıkaracak bir yer bulmak daha iyidir. Yerleştirme sırasında da rahatsızlık duyuyorum; acele etmeye gerek yok ama yavaş yavaş hareket etmeye başladığımda hızla geçiyor. Kayganlaştırıcı olarak Vazelin ve bebek kremi kullanmaya başladığımda artık banyoda anal jel kayganlaştırıcı duvar kullanıyorum ve üzerine oturuyorum ama pek rahat olmuyor. Ama kesinlikle saklayacak hiçbir yer yok, kendi odanız bile yok, kayganlaştırıcıyı hala bazı kıyafetlerde saklayabilirsiniz, ancak fallik ile işe yaramaz (
BillieDean: ↑02 Jul 2022, 15:35
Ayrıca ben de istiyorum vantuzlu fallus, bazen banyoda tarağı duvara dayayıp elimle iterek değiştiriyorum ama pek rahat değil. Ama kesinlikle saklayacak hiçbir yer yok, kendi odan bile yok, kayganlaştırıcıyı bazı kıyafetlerin içinde saklayabilirsin ama fallusla işe yaramaz(
Madem ki kışlada yaşıyorsun, iyi bir vantuz al ve istediğin zaman ona tarak tak. Ayrıca bu eşyalar kimsede şüphe uyandırmaz. kayganlaştırıcı olarak tükürüğü kullanabilirsiniz.
[ref=#804000]BillieDean[/ref], [quote=BillieDean post_id=82853 time=1656765348 user_id=4978] Ayrıca ben de istiyorum vantuzlu fallus, bazen banyoda tarağı duvara dayayıp elimle iterek değiştiriyorum ama pek rahat değil. Ama kesinlikle saklayacak hiçbir yer yok, kendi odan bile yok, kayganlaştırıcıyı bazı kıyafetlerin içinde saklayabilirsin ama fallusla işe yaramaz( [/quote] Madem ki kışlada yaşıyorsun, iyi bir vantuz al ve istediğin zaman ona tarak tak. Ayrıca bu eşyalar kimsede şüphe uyandırmaz. kayganlaştırıcı olarak tükürüğü kullanabilirsiniz.
1. Mastürbasyon yapmaya başlayın ve yavaşça parmağınızla kendinizi becerin. Daha sonra ikisini bağlayın ve bir süre sonra boyut küçülür ve üçünü ekleyin. Tırnaklarınızın kesildiğinden emin olun. Daima yağlayıcı kullanın.
2. Daha sonra küçükten büyüğe doğru genişleyen sert bir tabana sahip anal boncuklar satın alın. Veya küçük bir popo tıkacı. İkincisi daha da iyidir. Onu takın ve mastürbasyon yaparken bırakın o içinizde olsun.
3. Daha sonra popo tıkacının boyutunu daha büyük bir boyuta değiştirin. Mastürbasyon yaparken de eklemeye devam edin.
4. İşte hepsi bu. Kendinize 17 cm’lik vantuzlu bir penis satın alın ve hazırsınız. Küvete gidin, duvara takın ve kayganlaştırıcının keyfini çıkarın. İçinize ne kadar kolay girdiğine şaşıracaksınız.
1. Mastürbasyon yapmaya başlayın ve yavaşça parmağınızla kendinizi becerin. Daha sonra ikisini bağlayın ve bir süre sonra boyut küçülür ve üçünü ekleyin. Tırnaklarınızın kesildiğinden emin olun. Daima yağlayıcı kullanın.
2. Daha sonra küçükten büyüğe doğru genişleyen sert bir tabana sahip anal boncuklar satın alın. Veya küçük bir popo tıkacı. İkincisi daha da iyidir. Onu takın ve mastürbasyon yaparken bırakın o içinizde olsun.
3. Daha sonra popo tıkacının boyutunu daha büyük bir boyuta değiştirin. Mastürbasyon yaparken de eklemeye devam edin.
4. İşte hepsi bu. Kendinize 17 cm’lik vantuzlu bir penis satın alın ve hazırsınız. Küvete gidin, duvara takın ve kayganlaştırıcının keyfini çıkarın. İçinize ne kadar kolay girdiğine şaşıracaksınız.
Alex bi: ↑02 Jul 2022, 16:34
Peki, kışlada yaşadığınız için iyi bir vantuz satın alın ve istediğiniz zaman ona tarak takın. Ayrı ayrı bu eşyalar kimsede şüphe bile uyandırmıyor. Kayganlaştırıcı yerine tükürük de kullanabilirsiniz
Ama bu iyi bir fikir, ayrıca bir vantuz almayı bile düşünmedim, hemen alacağım uçmaması için bir şekilde tarağa yapıştırmak istiyorum, teşekkürler)
38 saniye sonra gönderilir:
Algoritma basit:
1. Mastürbasyon yapmaya başlayın ve yavaşça parmağınızla kendinizi becerin. Daha sonra ikisini bağlayın ve bir süre sonra boyut küçülür ve üçünü ekleyin. Tırnaklarınızın kesildiğinden emin olun. Her zaman yağlayıcı kullanın.
4. İşte hepsi bu. Kendinize 17 cm’lik vantuzlu bir penis satın alın ve hazırsınız. Küvete gidin, duvara takın ve kayganlaştırıcının keyfini çıkarın. İçinize ne kadar kolay girdiğine şaşıracaksınız
[quote="Alex bi" post_id=82861 time=1656768885 user_id=7192] Peki, kışlada yaşadığınız için iyi bir vantuz satın alın ve istediğiniz zaman ona tarak takın. Ayrı ayrı bu eşyalar kimsede şüphe bile uyandırmıyor. Kayganlaştırıcı yerine tükürük de kullanabilirsiniz [/quote]Ama bu iyi bir fikir, ayrıca bir vantuz almayı bile düşünmedim, hemen alacağım uçmaması için bir şekilde tarağa yapıştırmak istiyorum, teşekkürler)
1. Mastürbasyon yapmaya başlayın ve yavaşça parmağınızla kendinizi becerin. Daha sonra ikisini bağlayın ve bir süre sonra boyut küçülür ve üçünü ekleyin. Tırnaklarınızın kesildiğinden emin olun. Her zaman yağlayıcı kullanın.
4. İşte hepsi bu. Kendinize 17 cm’lik vantuzlu bir penis satın alın ve hazırsınız. Küvete gidin, duvara takın ve kayganlaştırıcının keyfini çıkarın. İçinize ne kadar kolay girdiğine şaşıracaksınız [/quote]Algoritma için teşekkürler)
[ref=#804000]BillieDean[/ref], Kendiniz deneyin, Hangi taraf iyi geliyorsa oraya yönlendirin. Görünüşe göre tüm sorular boş okul merakından kaynaklanıyor
Alex bi: ↑03 Jul 2022, 15:30
Hangi yönün size iyi geldiğini kendiniz deneyin ve orayı işaret edin. Görünüşe göre tüm sorular okuldaki boş meraktan kaynaklanıyor
Hayır, okuldan uzakta ve sadece meraktan değil. Prostatın nasıl bulunacağına dair farklı konulara baktım, ancak bunu kendim yapamam, ancak birisinin penise doğru ilerlemeniz gerektiğini yazdığını tam olarak hatırlıyorum, bu yüzden ne olur diye sorarsam, bir mucize olursa ne olur? ve birinin tavsiyesi üzerine onu bulacağım
[quote="Alex bi" post_id=83179 time=1656851434 user_id=7192] Hangi yönün size iyi geldiğini kendiniz deneyin ve orayı işaret edin. Görünüşe göre tüm sorular okuldaki boş meraktan kaynaklanıyor [/quote]Hayır, okuldan uzakta ve sadece meraktan değil. Prostatın nasıl bulunacağına dair farklı konulara baktım, ancak bunu kendim yapamam, ancak birisinin penise doğru ilerlemeniz gerektiğini yazdığını tam olarak hatırlıyorum, bu yüzden ne olur diye sorarsam, bir mucize olursa ne olur? ve birinin tavsiyesi üzerine onu bulacağım
Neden sadece bir prostat masaj aleti almıyorsunuz? Penis kadar büyük değil (gerekirse saklanması kolaydır). Ve kesinlikle ihtiyaç duyulana masaj yapıyor. Ve tedavi edici bir etkisi yoktur. Ve analda kalacak olan tüm salatalık ve benzeri riskler ortadan kalkar.
These users thanked the author Kaynak for the post (total 2):
Neden sadece bir prostat masaj aleti almıyorsunuz? Penis kadar büyük değil (gerekirse saklanması kolaydır). Ve kesinlikle ihtiyaç duyulana masaj yapıyor. Ve tedavi edici bir etkisi yoktur. Ve analda kalacak olan tüm salatalık ve benzeri riskler ortadan kalkar.
Istochnik: ↑03 Jul 2022, 17:01
Neden bir prostat masaj aleti almıyorsunuz? Penis kadar büyük değil (gerekirse saklanması kolaydır). Ve kesinlikle ihtiyaç duyulana masaj yapıyor. Ve tedavi edici bir etkisi yoktur. Ve analda kalacak tüm salatalık ve benzeri şeylerle ilgili risk ortadan kalkar
[quote=Istochnik post_id=83208 time=1656856899 user_id=8304] Neden bir prostat masaj aleti almıyorsunuz? Penis kadar büyük değil (gerekirse saklanması kolaydır). Ve kesinlikle ihtiyaç duyulana masaj yapıyor. Ve tedavi edici bir etkisi yoktur. Ve analda kalacak tüm salatalık ve benzeri şeylerle ilgili risk ortadan kalkar [/quote]Bilmiyorum, düşünüyorum ama karar veremiyorum
BillieDean, prostat uyarıldığında daha hoş oluyor . Ancak bunun nasıl olduğunu anlamak zordur. Hemen ortaya çıkmayacak. Ama anladığınızda, vantuzlu bir penisle bile onu uyarabilirsiniz. O halde penisinizi hiç çekmeyin, yalnızca penis aracılığıyla kendinizi tatmin edin. Prostat orgazmı normalden daha uzun sürer ve daha fazla sperm dışarı akar. Kısacası hoş bir deneyim. En önemli şey asla yağlayıcıdan tasarruf etmemek ve büyük falluslar kullanmamaktır. Maksimum boyut olarak 18 cm yeterlidir. Tıpkı pastanın üzerindeki krema gibi, gelişmiş anüs de her zaman görünür durumdadır. Bir proktoloğu ziyaret ettiğinizde bu sizi rahatsız etmiyorsa. Proktolog kıçınızla oyun oynadığınızı hemen anlayacaktır :)
[ref=#804000]BillieDean[/ref], prostat uyarıldığında daha hoş oluyor . Ancak bunun nasıl olduğunu anlamak zordur. Hemen ortaya çıkmayacak. Ama anladığınızda, vantuzlu bir penisle bile onu uyarabilirsiniz. O halde penisinizi hiç çekmeyin, yalnızca penis aracılığıyla kendinizi tatmin edin. [url=viewtopic.php?t=3690]Prostat orgazmı[/url] normalden daha uzun sürer ve daha fazla sperm dışarı akar. Kısacası hoş bir deneyim. En önemli şey asla yağlayıcıdan tasarruf etmemek ve büyük falluslar kullanmamaktır. Maksimum boyut olarak 18 cm yeterlidir. Tıpkı pastanın üzerindeki krema gibi, gelişmiş anüs de her zaman görünür durumdadır. Bir proktoloğu ziyaret ettiğinizde bu sizi rahatsız etmiyorsa. Proktolog kıçınızla oyun oynadığınızı hemen anlayacaktır :)
Istochnik, evet, doğru tavsiyelerde bulunuyorsunuz. Sadece bir prostat masaj aleti satın alın, hepsi bu. Sonra uzanırsın, sikini çekmene bile gerek kalmaz. Orada yatıyorsun, vücudunu ellerinle sürüklüyorsun ve orgazmı bekliyorsun.
[ref=#0000ff]Istochnik[/ref], evet, doğru tavsiyelerde bulunuyorsunuz. Sadece bir prostat masaj aleti satın alın, hepsi bu. Sonra uzanırsın, sikini çekmene bile gerek kalmaz. Orada yatıyorsun, vücudunu ellerinle sürüklüyorsun ve orgazmı bekliyorsun.
Muhtemelen onu bulacakları korkusu, çünkü gerçekten her an herhangi bir köşeye bakabilirler. . Kısa bir süre önce dolabımda çocuklarımın oyuncakları ile dolu bir bölme vardı; küçükken oraya ev yapımı bir vajina simülatörü saklardım ve onu her söküp tekrar birleştirdiğimde, yoksa aniden bulurlardı. Ve şimdi dolap değişti, bu bölme artık orada değil, onu saklayabileceğiniz maksimum yer kıyafetlerin içinde ve birinin aniden onu yıkamak isteyeceği bir gerçek değil.
Aslında dün analımı tekrar ovmayı denedim, ilk başta vantuzlu bir tarak kullanmak istedim ama vantuz sığmadı, bu yüzden sadece parmaklarımı kullanmaya karar verdim. İlk başta bir tane yerleştirdim, bir dakika sonra daha fazlasını istediğimi fark ettim, ikisini yağlayıp yerleştirdim, oldukça hızlı hareket ettirmeye başladım, görünüşe göre rahatsızlığın nedeni buydu, hoş olmayan bir şekilde yanmaya başladı, durdum, tuttum parmaklarımı derinleştirdim, sonra yavaşça hareket ettirmeye başladım, işte o zaman hoşuma gitmeye başladı, daha çok istedim, hareketlerimi tekrar hızlandırdım - yeniden yanmaya başladı. Yavaşladım, o kadar uzun süre sikiştim ki, gerçekten hoşuma gitti, ellerim penisime uzandı, çok hızlı geldim. Bu sefer daha çok beğendim, yavaş hareket edersen çok yüksek, daha sert olmasını isterim ama muhtemelen anal henüz o kadar gelişmedi ya da belki daha fazla yağlamaya ihtiyacım var
[quote=Istochnik post_id=83252 time=1656862655 user_id=8304] seni durduran ne? [/quote]Muhtemelen onu bulacakları korkusu, çünkü gerçekten her an herhangi bir köşeye bakabilirler. . Kısa bir süre önce dolabımda çocuklarımın oyuncakları ile dolu bir bölme vardı; küçükken oraya ev yapımı bir vajina simülatörü saklardım ve onu her söküp tekrar birleştirdiğimde, yoksa aniden bulurlardı. Ve şimdi dolap değişti, bu bölme artık orada değil, onu saklayabileceğiniz maksimum yer kıyafetlerin içinde ve birinin aniden onu yıkamak isteyeceği bir gerçek değil. Aslında dün analımı tekrar ovmayı denedim, ilk başta vantuzlu bir tarak kullanmak istedim ama vantuz sığmadı, bu yüzden sadece parmaklarımı kullanmaya karar verdim. İlk başta bir tane yerleştirdim, bir dakika sonra daha fazlasını istediğimi fark ettim, ikisini yağlayıp yerleştirdim, oldukça hızlı hareket ettirmeye başladım, görünüşe göre rahatsızlığın nedeni buydu, hoş olmayan bir şekilde yanmaya başladı, durdum, tuttum parmaklarımı derinleştirdim, sonra yavaşça hareket ettirmeye başladım, işte o zaman hoşuma gitmeye başladı, daha çok istedim, hareketlerimi tekrar hızlandırdım - yeniden yanmaya başladı. Yavaşladım, o kadar uzun süre sikiştim ki, gerçekten hoşuma gitti, ellerim penisime uzandı, çok hızlı geldim. Bu sefer daha çok beğendim, yavaş hareket edersen çok yüksek, daha sert olmasını isterim ama muhtemelen anal henüz o kadar gelişmedi ya da belki daha fazla yağlamaya ihtiyacım var
BillieDean, biraz yağlayıcı al, hepsi bu. Yağlamaya gerek yoktur. Yaralanırsın. Ve böylece parmaklar çıkış yoludur. Bacaklarınızı açın, üç parmağınızı kayganlaştırıcıya sürün ve otuzbir çekin
[ref=#804000]BillieDean[/ref], biraz yağlayıcı al, hepsi bu. Yağlamaya gerek yoktur. Yaralanırsın. Ve böylece parmaklar çıkış yoludur. Bacaklarınızı açın, üç parmağınızı kayganlaştırıcıya sürün ve otuzbir çekin :)
[quote=Faust post_id=83688 time=1656953626 user_id=7625] Yağlama gerektirmez [/quote]Yağlama vardır, yalnızca doğaçlama yöntemlerle yapılır)
[size=85][color=green]1 dakika 37 saniye sonra gönderildi:[ / color][/size] [quote=veron4545 post_id=83696 time=1656955024 user_id=8348] Çok sayıda yağlayıcı icat edilmişken neden şampuan kullanalım? [/quote]Çünkü birisi bana anal kayganlaştırıcı bulursa kendimi nasıl haklı çıkaracağımı bilmiyorum)))
Bildiğiniz gibi erkekler gözleriyle sever, gözleri de fotoğrafları sever ama sevimli hanımlar bilinmeyen sebeplerden dolayı fotoğraflarıyla kitlelere mutluluk getirmek istemezler.
Adil cinsiyetin...
Last post
Ivp1967 , hepsi bu.. . geç...
[/qu
Ivp1967 , ama bu kadar...Geç kaldım...
Acelem yoktu) ))) Asla otobüste ve bir kadının peşinden koşmazsınız, yine de başaramazsınız)
Bu konuda uzman değilim ama bir kadının anal için hazırlık yapması gerekiyor gibi görünüyor, en azından temel kayganlaştırıcılara ihtiyaç var, değil mi?
Last post
Gençken birkaç kez oldu, başka bir arkadaşla yatıyorduk, üstteydim, karşılıklı tatmin adına tek tip hareketler yapıyordum ve sonra bir kez biraz gerilmiştim. Durdum ve ne olduğunu sordum, neden...
Siz kızların, erkeklerin mastürbasyon yaptığı şekilde mastürbasyon yapmaktan hoşlanıp hoşlanmadığınızı bilmek çok ilginç. Erkeklerin kızların mastürbasyon yaptığı şekilde mastürbasyon yapmayı...
Last post
Eşim ve ben bazen birbirimize ya da birbirimize mastürbasyon yapmayı severiz, yani aktif olarak hareket etmek istemediğimizde)))) ama tam tersine rahatlamak isteriz. Bazen farklı şehirlerdeyken...