Kız çıplak yürüyor
-
Автор темыDenis9482
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
Kız çıplak yürüyor
Herkese selam. Ben 24 yaşındayım, kız ise 21. Soru şu, altı aydır bir kızla çıkıyorum, birlikte yaşıyoruz, seks mükemmel bir düzendeydi. Son bir aydır evin içinde sürekli çıplak dolaşma alışkanlığı edindi, bu yüzden vücudu bana soyunmak isteyeceğim bir şey olarak algılanmıyor. Bu nedenle cazibe büyük ölçüde ortadan kalktı. Bu normal mi yoksa bende bir sorun mu var?
-
- ön sevişme
- Total posts: 142
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
Автор темыDenis9482
- İlgi gösteriliyor
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
- Registered for: 3 years
-
- ön sevişme
- Total posts: 137
-
Автор темыDenis9482
- İlgi gösteriliyor
Re: Kız çıplak yürüyor
Tabii ki değil)
- These users thanked the author Denis9482 for the post:
- MISTER_COCK
-
- ön sevişme
- Total posts: 137
Denis9482, muhtemelen bu siteyi sizden önce ziyaret etti ve O şaşkına döndü
tarayıcı geçmişini araştırın, neyle ilgilendiğini öğrenin ve sonunda neden her zaman çıplak olduğunu sorun
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 92
Not: Bir şey beni uzaklaştırdı. İnsanların başkalarının hayatlarına burnunu sokmalarından nefret ediyorum.
Nedenleri ve sonuçları değiştirin. Birini istiyorsanız (seviyorsanız), o zaman onu herhangi bir biçimde, her zaman ve her yerde (yapamasanız bile) istersiniz. Genel olarak sebebini kendinizde arayın ve öncelikle yeni bir arkadaş arayın. Bu artık sana uygun değil (IMHO).
Not: Bir şey beni uzaklaştırdı. İnsanların başkalarının hayatlarına burnunu sokmalarından nefret ediyorum.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
- Registered for: 5 years 5 months
Örneğin, günde 2 kez, haftada 14 kez seks yapıyorum.....Yani......sen - büyük ihtimalle bariz uyumsuzluk....
.....Merhaba....Denis, ama gerçekten zayıf bir çekiciliğin var! Haftada 1-2 kez seks???!!!
Örneğin, günde 2 kez, haftada 14 kez seks yapıyorum.....Yani......sen - büyük ihtimalle bariz uyumsuzluk....
- These users thanked the author Utangaç bebek for the post (total 3):
- George, Cidden, sendeledim
-
- Orgazm!
- Total posts: 660
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: biseksüel
Öyleyse kusura bakmayın, seks için yalnızca bacaklarınızı açmanız yeterli. Ve dikleşmesi için sikine ihtiyacı var. Eğer orada uzanıp eğlenseydi, belki haftada 28 kez eğlenebilirdi)))Utangaç Bebek: ↑01 Jul 2022, 02:34.......Merhaba.. .. Denis, ama gerçekten zayıf bir arzun var! Haftada 1-2 kez seks???!!!
- These users thanked the author Evgeniy7519 for the post:
- Cidden
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
- Registered for: 5 years 5 months
Yanılıyorsun Evgeniy! Büyük bir tartışmaya girmeden şunu söyleyeceğim: Dediğiniz gibi bacaklarınızı açmak için AYAKTA kalmalısınız! Ayağa kalkmıyorsa hiç kimse bacaklarını açamaz.Evgenii7519: ↑01 Jul 2022, 02:42Öyleyse kusura bakmayın, seks için yalnızca bacaklarınızı açmanız yeterli. Ve dikleşmesi için sikine ihtiyacı var. Orada uzanıp eğlenseydi belki haftada 28 kez eğlenebilirdi)))Utangaç Bebek: ↑01 Jul 2022, 02:34...... .Merhaba ....Denis, ama gerçekten çok az arzun var! Haftada 1-2 kez seks???!!!
- These users thanked the author Utangaç bebek for the post (total 2):
- Sarımsak, Eugene1eva
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
Genel olarak, bazen sadece 3 kez ve çevrenizdeki herkesle seks yapmak istersiniz. Aksi takdirde bir durgunluk olur ve belki de hiçbir şeye ihtiyaç duyulmaz. Ama sonra çılgın arzu yeniden başlıyor ve sen hareket eden her şeyi sikmek istiyorsun.
oğlum, kendini derinlemesine incelemen gerekiyor. Belki her şey o kadar da iyi değildi. Belki de kız ortalıkta çıplak dolaşmaya başladıktan sonra sekse olan ilgi ortadan kaybolmadı, başka bir nedenden dolayı??? Karşınızda genç, çıplak, güzel bir beden varken arzu nasıl yok olabilir? Ve 20 yaşında haftada 1-2 kez seksin yeterli olmadığına katılıyorum... gerçi herkesin farklı bir yapıya sahip olduğunu anlıyorum... bir düşünün, kız arkadaşınız seks istiyor ama siz istemiyorsunuz , günde 2 defa ihtiyacı varsa ve belki de bu yüzden önünüzde çıplak yürüyorsa.?, aynı zamanda haftada 2 defa da sizin için yeterlidir. O zaman farklı anayasalarınız var ve birlikte yaşamanız zor olacak. Bu her zaman olur...Denis9482: ↑01 Jul 2022, 00:18 Herkese merhaba. Ben 24 yaşındayım, kız ise 21. Soru şu, altı aydır bir kızla çıkıyorum, birlikte yaşıyoruz, seks mükemmel bir düzendeydi. Son bir aydır evin içinde sürekli çıplak dolaşma alışkanlığı edindi, bu yüzden vücudu bana soyunmak isteyeceğim bir şey olarak algılanmıyor. Bu nedenle cazibe büyük ölçüde ortadan kalktı. Bu normal mi yoksa bende bir sorun mu var?
Genel olarak, bazen sadece 3 kez ve çevrenizdeki herkesle seks yapmak istersiniz. Aksi takdirde bir durgunluk olur ve belki de hiçbir şeye ihtiyaç duyulmaz. Ama sonra çılgın arzu yeniden başlıyor ve sen hareket eden her şeyi sikmek istiyorsun.
- These users thanked the author Eugene1eva for the post:
- George
-
- Penetrasyon
- Total posts: 209
- Registered for: 2 years 11 months
Ayrıca kısmen giyinmiş olandan daha az tamamen çıplak bir vücudu seviyorum.... erotik kıyafetler ya da sadece kadınsı bir görüntü beni daha çok heyecanlandırıyor
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Registered for: 3 years 9 months
bu yaşta ve haftada 1-2 kez mi?
Şok olduk....
Yakında 60 yaşına geliyoruz ve haftada 1-2, bazen de 3 tane alıyoruz. Ve biz çıplaklarız - evde sürekli çıplak dolaşıyoruz.... O kadar rahatız ki.....
Şahsen bir sorununuz var.... Arayın!!! :bilinmiyor:

Yakında 60 yaşına geliyoruz ve haftada 1-2, bazen de 3 tane alıyoruz. Ve biz çıplaklarız - evde sürekli çıplak dolaşıyoruz.... O kadar rahatız ki.....
Şahsen bir sorununuz var.... Arayın!!! :bilinmiyor:
- These users thanked the author George for the post:
- sendeledim
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 314
- Registered for: 3 years 5 months
Herkes böyle kızlardan hoşlanır
- These users thanked the author Bir korsan for the post:
- Cidden
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
Eh, zamanla sıkıcı olmaya başlıyor, kızla ilgili bir sır olmalı. Baştan çıkarıcı bir şey, ama burada zaten her şeyi biliyorsun, bir şekilde ilginç değil
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 18 Replies
- 706 Views
-
Last post by Çılgın Arzu
-
- 683 Replies