Tantrik seks.
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Tantrik seks.
Taocu öğretmen Mantek Chia, tantrik seksi Taocu bir bakış açısıyla eleştiriyor. Ona göre, Hint Tantrik geleneği orgazmın zirve anını geciktirip daha sonra geri dönüşü olmayan bir noktaya (enerji kaybıyla birlikte) izin verirken, suyu buhara çevirmek ve enerji santrallerinin türbinlerini kontrol etmek gibi Taocu cinsel uygulamalar orgazmı yönlendiriyor. bedeni dönüştürmek için orgazm enerjisi.
1965’te Harvard’dan mezun olan Dr. Abraham Maslow’un öğrencisi Gunter Weil, tantrik seksi Batılı modern insan için erişilemez olduğu için eleştiriyor: “Harika ve tantrik esinli cinsel ilişkilerin coşkulu özellikleri. Peki ezoterik cinselliğin gerçek anlamı nedir ve bu yayınlarda gerçek bilgi ve pratik talimatlar nerede bulunabilir? Bu ritüelleri sıradan yaşamda ve sıradan cinsel ilişkilerde uygulanabilecek bir biçimde nasıl uygulayabiliriz?” “Bu soruları yanıtlamak için, ezoterik cinselliği, vücudumuzun cinsel enerjisinin ve bunun kültürün dışsal ritüelleriyle çok az bağlantısı olan veya hiç bağlantısı olmayan kontrolüne ilişkin bir doktrin olarak doğru bir şekilde anlamamız gerekiyor. Üstelik Batı aklının anlayıp modern hayata uygulayabileceği pratik yöntemlere ihtiyacımız var.”
Sizce?
1965’te Harvard’dan mezun olan Dr. Abraham Maslow’un öğrencisi Gunter Weil, tantrik seksi Batılı modern insan için erişilemez olduğu için eleştiriyor: “Harika ve tantrik esinli cinsel ilişkilerin coşkulu özellikleri. Peki ezoterik cinselliğin gerçek anlamı nedir ve bu yayınlarda gerçek bilgi ve pratik talimatlar nerede bulunabilir? Bu ritüelleri sıradan yaşamda ve sıradan cinsel ilişkilerde uygulanabilecek bir biçimde nasıl uygulayabiliriz?” “Bu soruları yanıtlamak için, ezoterik cinselliği, vücudumuzun cinsel enerjisinin ve bunun kültürün dışsal ritüelleriyle çok az bağlantısı olan veya hiç bağlantısı olmayan kontrolüne ilişkin bir doktrin olarak doğru bir şekilde anlamamız gerekiyor. Üstelik Batı aklının anlayıp modern hayata uygulayabileceği pratik yöntemlere ihtiyacımız var.”
Sizce?
- These users thanked the author Venüs for the post (total 4):
- Hacı, aryamari, Serg_A, Vik.ruba80
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 346
- Registered for: 4 years 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 2 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
- Registered for: 3 years 7 months
Re: Tantrik seks.
Aslında tantra bir tür yogadır, Tanrı’ya giden yoldur. Bazıları bunu en kısa yol olarak adlandırdı. Cinsel enerji, bir insanın en güçlü ve en kolay hissedilen enerjisidir.
Her şeyi uygulayabilirsiniz, sadece bir fetişin olduğunu anlamalısınız, yani hafif maneviyat tutkusu gibi, bir tür moda gibi, fetiş gibi, gösteriş gibi ama gerçekten ciddi uygulamalar var, sadece çok az insanın bunlara ihtiyacı var.
İlgilenen varsa sorabilir.
Her şeyi uygulayabilirsiniz, sadece bir fetişin olduğunu anlamalısınız, yani hafif maneviyat tutkusu gibi, bir tür moda gibi, fetiş gibi, gösteriş gibi ama gerçekten ciddi uygulamalar var, sadece çok az insanın bunlara ihtiyacı var.
İlgilenen varsa sorabilir.
- These users thanked the author yedili for the post (total 2):
- alex1, Vik.ruba80
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 346
- Registered for: 4 years 7 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 1 year 11 months
Genel olarak bu konuyla ilgilenen bir arkadaşım var. Goa, günbatımında tantrik egzersizler, kesinlikle sahilde, hepsi bu. Eğer derinlemesine incelerseniz bu çok ciddi bir konudur. Ve eğer kendinizi kaptırmazsanız bu bir fetiş olur, evet.
Ve yine de sonunda alan enerjisine geldik. Alan, alan. Ben de bunu düşünüyorum, evet. Bir alanı hissetmek, alanlarla bağlantı kurmak çok güzel bir şey.
Dürüst olmak gerekirse, bu konuda hiç düşünmüyorum) Ama konuyu desteklemek istiyorum.
Genel olarak bu konuyla ilgilenen bir arkadaşım var. Goa, günbatımında tantrik egzersizler, kesinlikle sahilde, hepsi bu. Eğer derinlemesine incelerseniz bu çok ciddi bir konudur. Ve eğer kendinizi kaptırmazsanız bu bir fetiş olur, evet.
Ve yine de sonunda alan enerjisine geldik. Alan, alan. Ben de bunu düşünüyorum, evet. Bir alanı hissetmek, alanlarla bağlantı kurmak çok güzel bir şey.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 4):
- Venüs, aryamari, Serg_A, Vik.ruba80
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
- Registered for: 2 years
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
- Registered for: 1 year 9 months
Bu arada, çok yaşlıyım ve bu tür bir seks bana göre değil, tüm ihtişamı ve çeşitliliğiyle sevgili klasik seksimizden daha iyi
- These users thanked the author Alexsss for the post (total 3):
- Zorba Carrie, Serg_A, Venüs
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 1 year 11 months
Evet, bu bir antika meselesi değil. Hinduların Kama Sutralarını bizim medeniyetimizden çok önce uyguladıklarını biliyorsunuz. Ama aslında farklı bir paradigmanın içindeyiz, bu yüzden her zamanki cinsiyetimiz bize daha tanıdık geliyor. Mesela ben genellikle dişi kedime yoni değil kedi derim.
-
- Orgazm!
- Total posts: 829
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: biseksüel
bir şekilde bu çok karmaşık ya da Hintli değilim ve anlamıyorum

- These users thanked the author aryamari for the post (total 4):
- Serg_A, Venüs, Alexey 997, Korsan
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 8 months
Yani ana dilimde bu bir şekilde daha tanıdık geliyor. Ta ki “lingam”ın ne olduğunu ve yenilip yenilemeyeceğini anlayana kadar. Ve eğer "sik" derlerse, o zaman hiç şüphe kalmayacaktır.
Cunilingus.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 2 months
yoni - kulağa çok hoş geliyor.. Beğendim))Hooligan Carrie: ↑04 Nov 2023, 12:41Evet, bu bir antik çağ meselesi değil. Hinduların Kama Sutralarını bizim medeniyetimizden çok önce uyguladıklarını biliyorsunuz. Ama aslında farklı bir paradigmanın içindeyiz, bu yüzden her zamanki cinsiyetimiz bize daha tanıdık geliyor. Örneğin, ben genellikle dişi kedime yoni değil, kedi derim.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- aryamari, Venüs
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
Felsefe okudum, tantralar hakkında daha fazlasını okudum. Taocu ders kitaplarına göre seks yaptım.Strecoza: ↑03 Nov 2023, 20:56 Taocu öğretmen Mantek Chia, tantrik seksi Taoizm açısından eleştiriyor. Ona göre, Hint Tantrik geleneği orgazmın zirve anını geciktirip daha sonra geri dönüşü olmayan bir noktaya (enerji kaybıyla birlikte) izin verirken, suyu buhara çevirmek ve enerji santrallerinin türbinlerini kontrol etmek gibi Taocu cinsel uygulamalar orgazmı yönlendiriyor. bedeni dönüştürmek için orgazm enerjisi.
1965’te Harvard’dan mezun olan Dr. Abraham Maslow’un öğrencisi Gunter Weil, tantrik seksi Batılı modern insan için erişilemez olduğu için eleştiriyor: “Harika ve tantrik esinli cinsel ilişkilerin coşkulu özellikleri. Peki ezoterik cinselliğin gerçek anlamı nedir ve bu yayınlarda gerçek bilgi ve pratik talimatlar nerede bulunabilir? Bu ritüelleri sıradan yaşamda ve sıradan cinsel ilişkilerde uygulanabilecek bir biçimde nasıl uygulayabiliriz?” “Bu soruları yanıtlamak için, ezoterik cinselliği, vücudumuzun cinsel enerjisinin ve bunun kültürün dışsal ritüelleriyle çok az bağlantısı olan veya hiç bağlantısı olmayan kontrolüne ilişkin bir doktrin olarak doğru bir şekilde anlamamız gerekiyor. Üstelik Batı aklının anlayabileceği ve modern hayata uygulanabilecek pratik yöntemlere ihtiyacımız var."
Sizce ne?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 5 months
-
- En güçlü orgazm!
Guru olmadan yaşayamazsınız! Ama eğer gerçekten istiyorsan, o zaman Büyük!
- These users thanked the author Serg_A for the post:
- Andrey Lukashov
-
- En güçlü orgazm!
ve eğer ippon yemeği yemek istiyorsan , kolefornia ruloları yiyin "?)
eh, evet, pekâlâ, evet.
ve eğer ippon yemeği yemek istiyorsan , kolefornia ruloları yiyin "?)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
Guru olmadan hiçbir şey yapamazsınız. Ancak bir guruyla tantrik seks, bariz sebeplerden dolayı benim için kabul edilemez. Ama Gura ile her zaman hazırım!
-
- En güçlü orgazm!
alıntı yaptığınız alıntıda bu seksle ilgili değildi, Khvilosofey ile ilgiliydi.. Doğulu..)
-
- En güçlü orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
Çok fazla hapla ilgili bir olay yaşandı. Kız iki arkadaşıyla birlikte eğlenmeye geleceğini söyleyince acilen bir arkadaşı çağrıldı. Heyecandan bir hap aldım ve ortaya çıktığı gibi bunu bir içkiyle de basitleştirdiler. Biriyle seks yapıldığı doğru, diğerleri gitti ama bütün gece. Gerçekten çok acı. Bitirdiğinde... ve bunun gibi şeyler. Belki başkası daha şanslıdır.
- These users thanked the author Vik.ruba80 for the post:
- Venüs
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 11 Replies
- 7416 Views
-
Last post by android_faer