Kızın önünde kendimi okşamak zorunda kaldım! Utanç!!!

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Zateinicek
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Kızın önünde kendimi okşamak zorunda kaldım! Utanç!!!

Unread post by Zateinicek »

15 yaşımdayken böyle bir olay yaşadım. Tanımadığım bir kızın önünde kendimi okşamak zorunda kaldım. O ve arkadaşı bunu yapmam için bana şantaj yaptılar. Doğru, benim hatamın bir kısmı da bundaydı..
Ve şöyle oldu
Daha sonra son sınıflarla birlikte okuldan yürüyüşe götürüldük. Ormana ulaştık, kamp kurduk, kamp ateşi, çadır, nehir ve daha fazlasını yaptık. Küçük bir ihtiyaç için sabırsızlandım ve ormanın daha da içine girdim, işimi yaptım ve sonra arkamda bir konuşma duydum...
Sonra son sınıftan iki hareketli kız da aynı şey için buraya geldi. Merak ettim ve çalıların arkasına saklandım, onlar da oturdular ve guruldamaya başladılar. Amcıklarını ve altın rengi akıntılarını o kadar iyi görebiliyordum ki çok heyecanlandım. Ama sonra altımda bir dal çatırdadı ve beni fark ettiler...
Arkadaşım heyecandan deli gibi kot pantolonunun içinden dışarı çıktı ve onları gördüğümü anladılar. Ve bana ceza verdiler -
Kendimi nasıl okşadığımı göstermezsem, herkese kızları gözetlediğimi söyleyecekler. Daha sonra 15 yaşındayken bu benim için tam bir felaketti ve itaat etmekten başka seçeneğim yoktu.
Onların önünde pantolonumu indirip bu kadar samimi bir şey yapmak çok garipti. Ama heyecandan bunalıyordum, amları gözümün önünde duruyordu ve bunu onların önünde yapıyor olmam heyecanıma adrenalin katıyordu. Gergin şaftın üzerindeki kafayı yavaşça açığa çıkardım ve kapattım, kafadaki delik heyecanla hafifçe açıldı ve yağlayıcı yüzeyini nemlendirdi.
Kızlar hareketlerimi o kadar dikkatle izlediler ki bana ilgileniyorlarmış gibi geldi. Deriyi gittikçe daha hızlı hareket ettirdim, kızların ışıltılı gözleri çok heyecan vericiydi. Böylece oldukça iyi bir şekilde bitirdim, üzerine beyaz krema sıktım. O zamanlar zaten spermim vardı)
Ama bunu beklemiyorlardı ve hatta geri çekildiler. Ama beğendiklerini düşündüm.
Ve bunu zorla ve hiç tanımadığım kızların önünde yapmaya zorlandığım için çok utandım.

Arkadaşlar, oğlanlar ve kızlar , lütfen gençliklerinden gelen benzer hikayeleri paylaşın. Belki başka biri de buna sahipti?
These users thanked the author Zateinicek for the post:
Bravo61

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”