Benim adım Elizabeth. Oldukça güzelim. 3 beden göğüslerim ve düz bir karnım var. Uzun boyluyum ve sarışınım. Genetiğim iyi ve bir striptiz barında striptizci olarak çalışıyorum. İş tozlu değil, çok para ödüyorlar. Genel olarak uyuşturucu bağımlısı ya da fahişe değilim. 21 yaşındayım. Avukat olmak için okuyorum.. Ve anladığınız gibi, bütçeye uygun yerler bulmak zor, bu yüzden görünüşüm ve bu işim, eğitim ve kiralık bir daire için ödeme yapmamı oldukça sağlıyor. Elbette yardım olmadan gerçekleşemezdi. Pek çok kişinin beni yargılayacağını biliyorum. Erkek arkadaşım 52 yaşında. O evli. Ve onun da çocukları var, kahretsin, neredeyse benim yaşımdalar. Ve ben onun metresiyim. Ben fahişe ya da onun gibi bir şey değilim. Bu tür bir ilişkiden oldukça memnunum ve neden doğanın bana verdiklerini kullanmayayım?
Bir iç çamaşırı mağazasında durup alışveriş merkezinde kendim için kıyafet seçiyordum.
-Alice, Elizabeth Jones, değil mi? Biri bana ismimle seslendi, arkamı döndüm. Uzun boylu, sarı saçlı bir adamdı. Bir sweatshirt giyiyordu. İnanılmaz etkileyici mavi gözleri vardı. Beni görünce gülümsedi.
- Evet, evet.. Ve sen, ah oğlum, sanırım adın Roma, ilkokulda birlikte okuduk - takmaya mı çalıştım? bir gülümseme. Ama dürüst olmak gerekirse geçmişteki insanlardan hoşlanmıyorum. Genel olarak kimseyi ve hiçbir şeyi sevmiyorum. Orada hatırlayacak hiçbir şeyim yok.
- Ah hayır, aslında ben Igor’um. Evet birlikte okuduk. Ve sen iyileştin. Biliyor musun, o zamanlar da çok uzundun. Doğru, giydiğin şeyler hep küçüktü... Muhtemelen ailen yüzündendir," diye boynunu uzatmaya ve beceriksizce etrafına bakmaya başladı.
- Biliyor musun, artık benim için her şey yolunda ama Bu sütyen bana çok küçük gelecek,” diye sözünü aniden kestim. Beni sinirlendirdi. Sadece aniden ortaya çıktığı için değil, aynı zamanda bana unutmak istediğim şeyi küstahça hatırlattığı için. O da benimle aynı perişan sınıf arkadaşıydı. Ve bazı nedenlerden dolayı, kaybedenler olduğumuz için birbirimize bağlı kalmamız gerektiğini düşündüm. Benim aksime o her zaman çok akıllıydı. Bu beni daha da çileden çıkardı. Sadece burada durmakla kalmıyordu, gitmek için de acelesi yoktu. Beni "sıradan küçük bir adam" olarak gören birinin gözlerine bakmak istemem pek olası değil
- Ah evet, kusura bakma, burada bir arkadaşımla birlikteyim. Burada. Beni neden aradığını bilmiyorum. Hatta biraz garip. Kesinlikle harika göründüğünü söylemek istedim. O olaydan sonra veda bile etmedik..- Igor daha yakın durmaya çalıştı ve tüm vücuduyla dikkatini bana çekmeye çalıştı. Ben ondan giderek uzaklaştım, o da giderek yaklaştı. "Tanrım, bu çorbayı üzerime döktüğümde herkesin bana güldüğü olayı şimdi hatırlayacaktır, öyle görünüyor ki yıllar geçtikçe kadınlarla nasıl başa çıkılacağını hiç öğrenememiş."
- Dinle , eğitimini henüz bitirmedin mi? Avukat olmak için okuyorum, hatta yönetimde staj bile yapacağım ama bu binlerce şehirde seninle nasıl tanıştığımızı anlamıyorum. Bu muhtemelen özel bir şeydir," diye tekrar sözünü kestim ve konuşmayı ihtiyacım olan yöne çevirdim. Tanrı korusun ailem hakkında soru sormaya başlar...
- Evet, yeni mezun oldum, bu arada programcı olarak çalışıyorum ve iyi para kazanıyorum - onun bu işi beni inanılmaz derecede sinirlendirmeye başladı . Harika, sadece geçmişimle yüzleşmek zorunda kalmayacağım. Yani o aynı zamanda psikopat bir hacker. Umarım onu fazla kızdırmam ve o da benden kendi başına kurtulur. Belki bütün gün oyunlarını oynuyordur. Meğerse bu çılgın adam onun aklına girerse bana da musallat olabilir. Ve hesaplarımdan para çalmanın aklına gelmesine izin verme. Ağzım biraz açıkken yüzüne mümkün olduğunca şefkatli ve durgun bir şekilde bakmaya çalıştım. Her ne kadar para da kötü olmasa da. Tanrım, umarım insanları vurmaz, yoksa psikopat olmak istemiyorum.
- Harika, her zaman sınıf arkadaşlarım arasında en akıllısının sen olduğunu düşünmüştüm, sence bu kit bunu yapacak mı? bana yakışıyor mu? Onu tamamen utandırmamak için gülümsedim ve parasını kendim ödeyebileceğimi söyledim ve tabii ki onu dolandırmaya çalışan arkadaşı değildim.
Genel olarak, son şey Yapmak istediğim onunla iletişim kurmaktı. Ve bu konuşmalar, birbirimize nasıl kartopu attığımızı hatırlıyor musun? HAYIR. Güzelim, zenginim, param var ve herkes beni istiyor. Ve şimdi birlikte geçirdiğimiz geçmişten daha iyi bir şey olmadığına inanan bir adamın yüzüne bakıyorum. Güzel olmadığım, fakir ve çirkin olmadığım ilkokulda. Yemek yediğimiz süre boyunca burada ne yaptığımı ve sonunda öğle yemeğini kimin ödeyeceğini düşünüyordum. Ödemek, teklif etmek istiyormuşum gibi davranmalıyım. Onun için ve kendin için. O iyi bir adam, muhtemelen parasını kendisi ödemeli.
- Igor, lütfen bana çekte ne kadar olduğunu söyle?- Cüzdanımı çıkardım ve öğle yemeğini ödeyecekmiş gibi yaptım.
- Ah hayır Alice, ödeyeceğim, merak etme.” Minnetle başımı salladım ve gülümsedim. Geri kalan zamanda standart sorular sordum ve boş zamanlarımda bugüne kadar kimin daha karlı olabileceğini düşündüm. Babamla birlikte, şişman, şişman ve iğrenç ama istikrarlı bir geliri var. Veya dışarıdan iyi görünen ama muhtemelen korkunç bir sapık olan ve ne kadar parası olduğu belli olmayan Igor ile.
- Evet. Bunu sana nasıl yapabildiğini anlamıyorum. Genel olarak çok iyi bir adamsın. Igor’un zararsız olduğuna, striptiz barında dans edeceğime, onun hiçbir şey bilmeyeceğine karar verdim. Ve ben de babamdan ayrılacağım.
Onunla ilişkimizin başlangıcında her şey harikaydı. Igor bana hediyeler verdi. Kırgın bir yüz ifadesiyle ona hayatımın ne kadar kötü olduğunu söyledim ama sözlerimin gerçekliğinden şüphe etmesine gerek yoktu. Artık yağlı, kıllı karnına bakmama gerek yoktu. Igor’un karnındaki zarif küplere baktım. Dağınık kalın saçları vardı. Uzun horoz ve düzgün toplar. İlk başta seksimiz nazik, temiz ve tutkuluydu. Sanki beni önemsiyordu. Uzun parmakları vardı. Onları her zaman keserdi. Her şeyden çok bana mastürbasyon yapması hoşuma gidiyordu. Muhteşemdi.
Bazen zifiri karanlıkta beni duvara yaslayıp ne kadar sıkıldığını ve yine iç çamaşırsız dolaştığımı fısıldıyordu. Gömleğimin üzerinden göğüs uçlarımı görebiliyordun. Ve aktım. Dudaklarımı öptüğünü, sonra boynuma inip göğüs uçlarımı nazikçe ısırdığını hissettim. Beni duvara daha da yaklaştırıyor, böylece nefes almam zorlaşıyor. Sonra güçlü elleri aşağı, aşağı ve hatta daha da aşağıya indi. Parmaklarını dudaklarımın arasında gezdirip klitorise zar zor dokunmasını seviyorum. Sonra onları içeri getiriyor, burada onun güçlü omuzlarına yaslanabiliyor, nefesini kulağımda hissedebiliyor ve inleyebiliyordum. Böylece uzun ve güçlü parmakları vajinaya girdi ve ritimle hareket etmeye başladı. Hatta parmaklarımı belinde ve zarif karın kaslarında gezdirebiliyordum. Igor beni sert bir şekilde duvara döndürdü ve fısıldadı:
"Şimdi bacaklarını daha geniş aç, sana daha derine girmek istiyorum," diye sert bir şekilde saçlarımdan yakaladı ve beni kendine doğru çekti. Sonra beni omzumdan öptü, “Prezervatifsiz sevişelim mi?” Hadi, katılıyorum. Evet de.
- Hayır, - Kenara çekilmeye çalıştım ama beni tekrar duvara yasladı.
- Katılıyorum, hadi, er ya da geç bunu yapacağız . İstesen de istemesen de. Hiçbir şey bilmediğimi mi sanıyorsun? Benden önce nasıl ve kiminle sikiştiğini bilmiyorum? Nerede çalıştığını bilmediğimi mi sanıyorsun? - Kulağıma çok yavaş bir şekilde fısıldadı, sonra sırtıma ve boynuma dokundu. İtiraz etmeye çalıştım ama beni boynumdan yakaladı. Tutuşunu gevşetmesi için rahatlamaya çalıştım,
-Tamam, bugün seni prezervatifle sikeceğim ve şimdi teşekkür edeceğim.
-Teşekkür ederim,- neredeyse fısıldadım , fazladan soru sormaya korkuyorum
- Seni siktiğin için teşekkürler. Ve emmeme izin verdiğin için. Ağzına her boşaldığımda teşekkür etmen gerekiyor. Ve her yutkunduğunda. Çünkü hoşuna gidiyor. Benden kaçamazsın. Nerede okuduğunuzu, eğitiminiz için nasıl ödeme yaptığınızı biliyorum. Nasıl para kazanırsınız? Göğüslerini bir sürtük gibi döndürdüğünü bilmediğimi mi sanıyorsun? Eğer barda para için onlarla sevişmezsen, aynı olduğunu düşünmüyor musun? – Penisinin yavaş yavaş vajinaya girdiğini, başının nasıl örtüldüğünü hissettim. Ve ne kadar da ıslanmaya başladım.
Tatlı, kusurlu, zararsız bir insandan aniden bir sadiste dönüştü.
- Ne istedin, beni para için mi dolandırmak istedin ? Oral seks için para, hediye ve bunların hepsini istiyordu, değil mi? Yani sen birinci sınıf bir fahişe değilsin. Daha iyisini yedim. Şimdi bana aşağılanmaktan hoşlandığını söyle. Seni becerdiğimde hoşuma gidiyor. Artık durum böyle. Bir şey istediğimde her zaman kabul etmelisin. Hadi," hızı hızlanmaya başladı, duvara tutunmaya başladım ve elini tutmaya çalıştım.
"Seninle seks yapmayı seviyorum ve aşağılanmayı seviyorum, aşağılanmayı seviyorum beni sikiyorsun," Boğuk bir sesle konuştu, gözlerinden yaşlar akıyordu.
- Akıllı kız, iyi kız. Yakında beğeneceksin. İyi bir aletim var, bir dahaki sefere işten döndüğümde onu dizlerinin üzerinde emeceksin. Çıplak. Ve onu sana verdiğim için bana teşekkür edeceksin. Evet? Hadi tatlım. Evet. Derinden biliyorum. Daha da derin ve hızlı olacak... Sessizce, sessizce... Acıttığını biliyorum. Şimdi bana bak. Yüzüme bak. Ve işim bitene kadar direnmeyi aklından bile geçirme. Benim zevkim için beni beceriyorsun. Benim için iyi hissettirdiğinde, senin için de iyi hissettiriyor. Beni anlıyor musun? Akıllı kız. Başını salla. Ayrıca bana vururken kafanı hareket ettir. Önemli bir şeyi hatırlamanız gerekir. Sadece seks için varsın. Kendimi iyi hissetmemi sağlamak için. Sen sadece benim ihtiyaçlarımı karşıladın ve senden daha fazlasına gerek yok. Sadece ağzına aldı ve kalçalarını yaydı. Kimsenin sizin konuşmalarınıza ihtiyacı yok. Gerçekten eğitime ihtiyacınız olduğunu mu düşünüyorsunuz? Sen sıradan bir sürtüksün. Yüzlerce fahişe gibi. İçinizde bir şey olduğunu mu düşünüyorsunuz? Yani yanılıyorsun. Hiç bir şey. Seks için varsın... - temposu yavaşladı. Karanlıkta duvara baktım ve penisine ve sesine odaklandım.
Kendimi o kadar kötü hissettim ki ağlamaya başladım ve ellerimle yüzümü kapattım.
- Ağla. Ağlama, yakında bitireceğim, sen de bitireceksin... anonim
Benim adım Elizabeth. Oldukça güzelim. 3 beden göğüslerim var...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Benim adım Elizabeth. Oldukça güzelim. 3 beden göğüslerim var...
Bu kopyala yapıştır serisinden...

- These users thanked the author Şalun70 for the post:
- Zorba Carrie
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-