Bir kız orgazmı nasıl hisseder?

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Zateinicek
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Bir kız orgazmı nasıl hisseder?

Unread post by Zateinicek »

Kızlar, size bir sorum var.
Orgazmı nasıl hissedersiniz? Vücudunda, amında, kafanda ne hissediyorsun? Kızlarda bu nasıl görünüyor?
Kendimi okşadığımda nasıl hissettiğimi size anlatacağım.
Kontrol edilemeyen bir arzu ortaya çıktığında ve bunu kafanızdan çıkaramadığınızda, sadece dinlenmek için bir yere çekilmeniz gerekiyor ve hiçbir şey dikkatinizi dağıtmıyor.
İlk başta yavaşça, ancak gittikçe daha güvenli bir şekilde, cildi kayganlaştırıcıyla parlatılmış elastik başlık boyunca hareket ettirmeye başladım...
deri kafadaki açılan delikten tereyağı gibi kaydı, deri geri çekilip açığa çıktığında, şeffaf, kıvamlı, bal gibi bir arzu nektarı damlası ortaya çıktı...
Nasıl okşadığımı hayal ettim güzel bir kızın kedisi ve hayal gücüm istediğimi tamamladı, renk ve gerçeklik duygusu kattı! Ve o anın yaklaştığını hissettim...
Arkadaşımın gövdesinin derinliklerinde bir yerde bir haz yığını oluştu ve kafaya geçtikten sonra hızla kasıklara doğru uçtu, artarak çoğaldı...
Zevk, aşağıdan yukarıya doğru şimşek gibi çakarak göğüsten, mideden, kasıklardan testislere kadar bir şelale gibi akmaya ve bir coşku patlamasıyla uçmaya başladı. gövdeden başa doğru.
Ve kalp atışına göre 7-8 kez beyaz krema sıçraması başlıyor. Ve tüm bunlara kasıktan şaft boyunca kafaya kadar zevk dalgaları eşlik ediyor.
Ve sonra zevk yavaş yavaş dağılıyor ve yerini hoş bir durgunluğa bırakıyor.

Last bumped by Zateinicek on 24 Jun 2022, 21:32.
These users thanked the author Zateinicek for the post:
Onizm

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”