Bir yıldır ablamı seks yapmaya ikna edemiyorum.

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Alex1111122
Potansiyel seks nesnesi
 Bir yıldır ablamı seks yapmaya ikna edemiyorum.

Unread post by Alex1111122 »

Bir gün kız kardeşim ve ben sarhoş olduk ve onun çıplak fotoğraflarına bakmaya başladık, daha doğrusu yazlık fotoğraflarından bahsetmeye başladılar ve o da göstermeye başladı, sonra göğüslerine dokunmaya ve boynunu öpmeye başladım, biraz sarhoş olarak inlemeye başladı ve sonra başladı elini çıkarmak için, sonra elimi külotun içine soktum ve amını yoğurmaya başladım, zaten ıslaktı, elini çıkardı ve gitti, bunu artık tartışmadık, bir yıl sonra ona mektup yazmaya başladım. Sol Sayfa ve sanal olarak ve hatta sesli olarak seviştik))) ve Sol Sayfadan ona benim olduğumu söyledim ve iki yıldır onu ne kadar sikmek istediğimi biliyor ama bunun saçma ve yanlış olduğunu söylüyor. hiçbir şekilde, aslında tüm bu konuşmalarımız yazışma yoluyla oluyor, ne yapmalıyım? Onu annesinin erkek kardeşiyle seksin havalı olduğuna nasıl ikna edebilirim?
Sergey999
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36
Orientation: heteroseksüel
 Re: Ablamı 1 yıldır seks yapmaya ikna edemiyorum

Unread post by Sergey999 »

Siz ve kız kardeşiniz kaç yaşındasınız?

48 saniye sonra gönderildi:
eğer el zaten külotun içindeyse, bir erkeğin geri dönüşü yoktur
These users thanked the author Sergey999 for the post:
Eski Şeytan
Alex1111122
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alex1111122 »

Ben 25 yaşındayım, kız kardeşim 32 yaşında, çok sarhoştuk, birkaç dakika kafayı buldu ama sonra elini çekti, şimdi yatının nasıl olduğunu tartışıyoruz, sadece açıkça bağırıyorum ama o buna karşı birbirimizi canlı göremiyoruz, bu konunun beni heyecanlandırdığını söylüyor ama bunun olmasını istemiyor
Seryozha
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Seryozha »

Kız kardeşimle uzun süre ensest konusunu tartıştık. Beni ve annemi defalarca yaktı. Tam orgazm anında ortaya çıktı ve durdurulması imkansızdı ve anlamsızdı.
Uzun yıllardır ona dokunmadım. Onsuz yeter, kız kardeşler ve teyzeler. Ancak son yedi yılda birbirlerine bakmaya başladılar.
Durum klasikti. Ahırını yeniledim. Bahçedeydi, yatakların etrafında kanat çırpıyordu. Sigara molası sırasında yanlışlıkla ona göz kırptı ve kıçının annesininkine benzediğini söyledi. Onu aptal durumuna düşüreceğini. O da gülümsedi ve alıp koyacağını söyledi. Kim karşı çıkıyor?.. Şaşırdım, durumu düzeltti. Sorunu öğle yemeğinde çözeceğimizi söyledi.
Öğle yemeği vakti, evde, daha fazla uzatmadan, masada önümde dizlerinin üzerine çöktü ve gözlerimin içine baktı. pantolonum. Bir anda onların arasından atladım. Yirmi sekiz santimetrelik aptalımı lezzetli bir şekilde emdi (ağzına boşalmasına izin vermedi) ve ustaca dönüp kıçına saplandı. Penisi hazırlaması ve tamamen hazır, ıslak ve kaygan olması iyi bir şey. Çok sıkı ve gergin bir şekilde içeri girdi. vajinasının dibine çarpana kadar inledi ve inledi. Şaftın neredeyse dörtte üçünün amına girdiğini görünce şaşkına döndüm.
Kardeş sakince çocukluğundan beri sevişmemizi hayal ettiğini söyledi. Evet, annesinin emrini yerine getiriyordu. Ve artık küçük olanlar değil, her şey mümkün. Bir dakika sonra çoktan boşalmaya başlamıştı ve tüm öğle yemeği boyunca, yani yaklaşık yarım saat boyunca çığlık attı ve sarsıldı, kendini ve beni fışkırtarak doldurdu. Genel olarak kız kardeşimle ilk seksimiz büyük bir başarıydı. O gün yeni adamımla tanışmaya hazırlanıyordum. Geri aradı ve gelmeyeceğini ve onu görmeye gitmemesi gerektiğini söyledi. Mesela çok yoruldum. Ve o ve ben, kısa aralarla sikiştik, sikiştik ve sikiştik. Sabaha kadar.
Her iki deliği de ortasında kara delik bulunan iki kırmızı fenerle yanacak şekilde oydum. Çok öpüştük. İtiraf etmeliyim ki hayatım boyunca tek başıma geldim, tüm bu süre içinde sadece altı kez. Kız kardeşim otobüs durağında seks için baş parmağını kaldırıp istediğim zaman yanına gelebileceğimi ya da onu hatırlayacağımı söyledi. Tercihen yeni erkek arkadaşı olmadığında. Bu konuda anlaşmışlardı. Artık her üç günde bir, akşamları düzenli olarak buluşuyoruz.
Edman
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10

Unread post by Edman »

Seryozha, Şanslısın. Böyle anlayışlı kız kardeşlere sahip olmak güzel.
Alex1111122 , Yazık. Ama olmayacağını söylerse olmaz. Bir kadın bir şeyi istemiyorsa onu ikna etmek imkansızdır.
Vanyuşa
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vanyuşa »

16 yaşındayım. Ve bunu anlamayan ve takdir etmeyen kişi aptaldır! En büyüğüm, yani 20 yaşında, başka bir şehirde öğrenci ve onu sadece yazın görüyorum. Bizi uzaktan çalışmaya zorladılar ve top gibi kız vücudu istiyorum, tanıdığım kızlara sesleniyorum, herkes enfeksiyondan dolayı buluşmaktan korkuyor, en sorunsuz olanlar bile. Ama bir hafta önce ablam seanstan döndü. Marinka’nın 4 beden göğüsleri var! Babamın ailesinin yanına gittim. Ona öyle gidiyorum, bırak beni, küçükken seninle takılırdım, sen de kız gibi rahatsız ediyorsun beni. Güneşlenmek için onunla nehre gittik. Beni yaklaşık 200 metre uzaktaki bir büfeden bira almam için gönderdi. Geri döndüğümde çalılıklarımızdan çığlıklar duydum! Koşuyorum ve iki sarhoş adam kız kardeşimi rahatsız ediyor. Sanırım bu tür takıları sergilerdim! Karatede yeşil kuşak sahibiyim ve sokakta her zaman yanımda mınçıka götürürüm. İkisini de tekmeledi, mınçıkalarla ekledi ve biz orada yatarken kaçtık. Karanlık bir sokağa girdik, elini beline koyduk, sessiz kaldık, ilişkiyi yeniden düşündük. Bir bankta oturduk, elimi usta gibi koynuna koydum ve kocaman göğüslerini sıktım, sessiz kaldı ve seğirmedi, onu erkek olarak tanıdı. Sonra gece evde onun yatağına daldım, her yerine el yordamıyla dokundum ama diyorum ki o hâlâ bir kız. Artık kadın olmanın zamanı geldi diyorum. Yarım saat düşündüm ve kabul ettim! Artık her gece sevişiyoruz. Üniversiteye geleceğim, erkek arkadaşıma biraz ara vereceğim, sen de Birleşik Devlet Sınavını iyi geçmeye hazırlanmaya başla, birlikte çalışıp birlikte yaşayacağız diyor. Görünüşe göre erkek kardeşini bir erkek olarak seviyordu!
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Üvey baba »

Sürekli taciz edin, her zaman onu nasıl becermek istediğinizden bahsedin ve zamanla fırsat ortaya çıktığında o sizin olacaktır.
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Üvey baba »

Benden dört yaş büyük olan ikinci kuzenim de ilk kez reddetti, ben mahvoldum, bu olmayacak, konuşma bitti, altı ay boyunca telefonda sadece yaptıklarımı yazdım ve konuştum. gerçekten istedim, lütfen, sonra altı ay sessizlik, sonra buluşma ve onu istediğim anda becereceğim
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Saç gömlek »

Seryozha: 27 May 2021, 16:46 Yirmi sekiz santimetrelik aptalımı nefis bir şekilde emdim
Hayır...
Görünüşe göre bir yazım hatası yapmışsın. Otuz sekiz santimetre...
Yirmi sekiz santimetre - bu gerçekten bir penis mi!? Aynen öyle, git işeyene.
Fakat otuz sekiz santimetre forumda yazmaktan utanmayacağın bir konu...
Android
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Android »

Sorun şu ki, en başından itibaren her şey sizin inisiyatifinizdedir. Sonsuza dek unut, tren gitti. Geri kalanı için bak makalem
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”