Bir erkeğin kayganlaştırıcısından hamile kalma olasılığı nedir?
-
- Potansiyel seks nesnesi

Bir erkeğin cinsel organlarıyla uzun süre temas halinde olması ancak penetrasyon olmaması durumunda, bir erkeğin kayganlaştırıcısından hamile kalma olasılığı nedir? Daha sonra dudaklar peçeteyle silindi.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Orientation: heteroseksüel
Re: Erkeğin kayganlaştırıcısından hamile kalma olasılığı nedir?
Forumlarda zaten tartışılmıştı - eğer Kegel kasları güçlüyse ve prostat kasları güçlüyse (beyin tarafından hiç kontrol edilmiyorlar, ancak oradalar), o zaman sperm yalnızca boşalma sırasında ortaya çıkıyor, ondan önce hiç yok . Ancak rahat olursanız ipucuna daha erken ulaşabilirler :evet:
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 90

sanki nüfuz etmeden üzerine oturmuş ve ona sürtünerek sürmüşsün gibi
u pek olası değil
e bile onu amın üzerine bıraksan bile böyle bir şeyin olma şansı çok az
u pek olası değil
e bile onu amın üzerine bıraksan bile böyle bir şeyin olma şansı çok az
- These users thanked the author hayal kurma for the post:
- abob
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
sıfır olasılık.çay poşeti: ↑21 Jun 2022, 16:42 Erkeğin cinsel organlarıyla uzun süre temasta bulunulduysa ancak penetrasyon gerçekleşmediyse, erkeğin kayganlaştırıcısından hamile kalma olasılığı nedir? Daha sonra iç dudakları bir peçeteyle silindi.
- These users thanked the author Eugene1eva for the post:
- Faust
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 483
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
Olasılık ihmal edilebilir düzeydedir.
- These users thanked the author Katerina90 for the post:
- Faust
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
Tabii ki sıfır şans
- These users thanked the author Tam korumalar for the post:
- Faust
-
Olasılık küçük, ama orada ve Murphy yasasını da (anlamsızlık) hesaba katarsanız, hamile kalmak oldukça mümkün
-
- ön sevişme
- Total posts: 142
Prezervatifimiz vardı, şimdi de bir oğlumuz var))) Bunun gibi şeyler))
- These users thanked the author Elena Lukina for the post (total 4):
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Morpheus, Mart, Geçit
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
Her zaman bir olasılık vardır, başka bir şey de yüzde kaçtır?.. ve yumurtlamadan ne kadar uzaktaysa o kadar fazla olur bu ihtimal azalıyor..çay poşeti: ↑21 Jun 2022, 16:42 Erkeğin cinsel organlarıyla uzun süre temasta bulunulduysa ancak penetrasyon gerçekleşmediyse, erkeğin kayganlaştırıcısından hamile kalma olasılığı nedir? Daha sonra bir peçeteyle iç dudakları silindi.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Geçit
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
Şimdi bir oğlumuz için yine prezervatife ihtiyacımız var!
- These users thanked the author Büyük oğlan for the post:
- Mart
-
ElenaLukina, Bu, oğlumun hayatını borçlu olduğu anlamına geliyor prezervatife
. Prezervatif olmasaydı vermezdin çünkü verirdin ama içime boşalmama izin vermezdin ve orada bir erkek olmazdı
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 154
Bana öyle geliyor ki olasılık sıfır. Çocukken kendi kız kardeşimle oynardım. Benden neredeyse dört yaş küçük. Hemen penetrasyon olmadan, yavaş yavaş daha ciddileşmeye ve zamanla daha olgunlaşmaya başladılar. Hiç prezervatif kullanmadık. Kayganlaştırıcıyı her zaman çok güçlü bir şekilde ve her zaman kız kardeşimin vajinasına saldım ve sonra onu sonuna kadar yapıştırabildim. ilk kez Ben bile tecrübesizliğimden dolayı oraya gittim ama görünüşe göre güvenli bir dönem vardı ama o zaman bunu bilmiyorduk. Her şey yolunda ve sorunsuzdu.çay poşeti: ↑21 Jun 2022, 16:42 Erkeğin cinsel organlarıyla uzun süre temasta bulunulduysa ancak penetrasyon gerçekleşmediyse, erkeğin kayganlaştırıcısından hamile kalma olasılığı nedir? Daha sonra dudaklar peçeteyle silindi.
- These users thanked the author Alexander Trofimoviç for the post:
- Mosiya
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 85
Peki nasıl diyeyim belki biraz daha erken sperm çıkar ve her şey geldi, eşim daha sonra böyle kürtaj yaptırdı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
Beyler, dikkatli okumuyorsunuz: nüfuz olmadı!!! Bu da ihtimalin sıfır olduğu anlamına geliyor.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
Bunu sürekli uyguladım, korumasız sürttüm, her şey yolunda)
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
He hayatını düşük kaliteli prezervatif üreten bir dolandırıcıya borçludur.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Peki kime teşekkür etmeli?..
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
Eğer nüfuz olmasaydı neden korkacaktınız? Hikaye anlatmayın.
Uzun süre sevişiyorsanız ve kendinizi geri çekme anlamında boşalmıyorsanız, o zaman bu kolaydır.
Uzun süre sevişiyorsanız ve kendinizi geri çekme anlamında boşalmıyorsanız, o zaman bu kolaydır.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
Teorik olarak bir ihtimal olduğunu yazıyorlar ama pratikte bunun çok çok nadir görülen bir olay olduğunu düşünüyorum . Benden birkaç yaş büyük erkek kardeşimle okul yıllarımda seks yapmaya başladım. Bekaretimi ona kaptırdıktan sonra cinsel ilişkim düzenli hale geldi. Prezervatif kullanmadık. Kardeşim her zaman boşalmak üzere olduğunu hissederek penisini çıkardı ve kilerde her zaman bir rulo halinde bulundurduğumuz önceden hazırlanmış tek kullanımlık kağıt havluya indirdi. Kayganlaştırıcıya gelince, erkek kardeşim penisini vajinama soktuğunda onu her zaman bol miktarda serbest bırakırdı. Doğrudan penisimden akıyordu ve doğal olarak her şey oraya gidiyordu. Regl olduğum zamanlar dışında istediğimiz zaman seks yapıyorduk ve bunun için bir fırsat vardı. Eminim bunu hamile kalmanın en iyi günlerinde yaptılar ve bu kayganlaştırıcı her zaman bana aktı. Buna rağmen herhangi bir sorun yaşamadım. Ancak literatür başladığında ve güvenli günler yöntemini kullanmaya başladıklarında, ilk kez tam anlamıyla hamile kaldım. Arkadaşlarımız aracılığıyla başka bir şehirde jinekolog aradık ve vakum düzenlemesi yapmaya gittik. Bu durum beni şimdiden endişelendiriyor çünkü altı ay önce evlendim ve hamile kalamıyorum.çay poşeti: ↑21 Jun 2022, 16:42 Erkeğin cinsel organlarıyla uzun süre temasta bulunulduysa ancak penetrasyon gerçekleşmediyse, erkeğin kayganlaştırıcısından hamile kalma olasılığı nedir? Daha sonra bir peçeteyle iç dudakları silindi.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
Bir erkeğin yağlanmasından dolayı olasılık sıfırdır, eğer daha önce kısa bir süre boşalmamışsa
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
Anladığım kadarıyla kocam hamile kalmıyor kürtaj hakkında bilginiz var mı? Hamile kalamamanız da yanlış kürtajdan kaynaklanıyor olabilir. Kocanızın dölleyemeyeceğini düşünmediniz mi? Bu konu üzerinde bir veya iki ay daha çalışın ve sonra işe yaramazsa, kocanızın bilmemesi için sessizce başka bir erkekle deneyin.AlinaKovpaka: ↑31 Dec 2022, 20:43 Eminim ki bunu gebelik için en iyi günlerde yaptılar ve bu kayganlaştırıcı her zaman bana aktı. Buna rağmen herhangi bir sorun yaşamadım. Ancak literatür başladığında ve güvenli günler yöntemini kullanmaya başladıklarında, ilk kez tam anlamıyla hamile kaldım. Arkadaşlarımız aracılığıyla başka bir şehirde jinekolog aradık ve vakum düzenlemesi yapmaya gittik. Bu durum beni şimdiden endişelendiriyor çünkü altı ay önce evlendim ve hamile kalamıyorum.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 154
Kesinlikle katılıyorum. Eşim ve ben tüm aile hayatımız boyunca sadece birkaç kez paket lastiği kullandık. Her cinsel ilişki sırasında salınan kayganlaştırıcının tamamı vajinada kaldı. Hiç sorun yaşamadım. Sperm salınmaya başladıktan sonra ekstra bir hareket yapmanız ve eşinizden adet gecikmesi ve tüm sonuçlarıyla ilgili bir mesaj beklemeniz yeterli.
-
- Flört etmek
- Total posts: 41
Ben ihtimalin %0,1 olduğunu düşünüyorum.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 254
her zaman bir ihtimal vardır... hatırladığım kadarıyla bir kız kutsal ruhtan hamile bile kaldı
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
- Tanya, Şalun70, elektronik, Yeşil
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
Olasılık sıfırdır. Ancak yeterli miktarda meni dökerseniz hamile kalacağınız bir gerçek değildir

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
Yağlamadan mı?.. Hayır...! :haha:
- These users thanked the author Şalun70 for the post:
- elektronik
-
- Nirvana’dayım
Gebelik, kontrasepsiyon olmadan her türlü cinsel ilişkiyle ortaya çıkabilir: erkek ve kadın cinsel organları arasındaki temas, kesintiye uğramış cinsel ilişki.
Erkek kayganlaştırıcısı olarak adlandırılan pre-cum, penisten salgılanan şeffaf bir salgıdır. cinsel uyarılma durumu. Bu kayganlaştırıcı birçok insanın düşündüğü gibi cinsel ilişki için uygun değildir. Ön boşalma, üretrayı spermin geçişine hazırlar. Gerçek şu ki idrar, sperm için çok düşmanca olan asidik bir ortam yaratır. Kalan asitliği nötralize etmek ve yolu tohum için güvenli hale getirmek için seminal sıvıya ihtiyaç vardır. Bu sıvıda sperm bulunmaz ancak üretrada kalabilirler. Sperm 5 güne kadar canlı kalır.
Ejakülat öncesi gebelik olasılığı çok düşüktür ama asla sıfır değildir.
Ve eğer "yıldızlar hizalanırsa" O zaman şanssız olan siz olabilirsiniz
Erkek kayganlaştırıcısı olarak adlandırılan pre-cum, penisten salgılanan şeffaf bir salgıdır. cinsel uyarılma durumu. Bu kayganlaştırıcı birçok insanın düşündüğü gibi cinsel ilişki için uygun değildir. Ön boşalma, üretrayı spermin geçişine hazırlar. Gerçek şu ki idrar, sperm için çok düşmanca olan asidik bir ortam yaratır. Kalan asitliği nötralize etmek ve yolu tohum için güvenli hale getirmek için seminal sıvıya ihtiyaç vardır. Bu sıvıda sperm bulunmaz ancak üretrada kalabilirler. Sperm 5 güne kadar canlı kalır.
Ejakülat öncesi gebelik olasılığı çok düşüktür ama asla sıfır değildir.
Ve eğer "yıldızlar hizalanırsa" O zaman şanssız olan siz olabilirsiniz
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- elektronik, Yeşil
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
Teorik olarak mümkün, ancak pratikte mümkün değildi. Karısı doğum yaptığında ve emzirirken, RİA doğumdan hemen sonra takılmaz, hap da önerilmez çünkü emziren bir anne olarak prezervatif kullanmak hiç seks yapmamakla aynıdır. Eşimle cinsel ilişkiyi kestik ve ben de elime ne geçerse onu bıraktım. Bu genellikle kadının külotu ya da doğumdan sonra kıllarla birlikte büyümeye başlayan eşinin kasık bölgesidir. Ön boşalmayı o kadar çok salgıladım ki, her cinsel ilişki sırasında muhtemelen spermin kendisinden daha azı yoktu. Hepsi karısının vajinasında sona erdi. Orada zaten şampiyondu. Bir kez olsun sorunlarımızın olduğunu bana söylemedi. Bir kez fazladan bir hareket yapmak gerekiyordu, ardından penis ilk akıntıyı oraya sıçrattı, karısı gecikmeyi bildirdi ve doğum öncesi kliniğinde hamilelik doğrulandı.Marinka: ↑18 Feb 2023, 11:08 Gebelik, doğum kontrolü olmadan her türlü cinsel ilişkiyle meydana gelebilir: erkek ve kadın cinsel organlarıyla temas, kesintiye uğramış cinsel ilişki.
Erkek kayganlaştırıcısı olarak adlandırılan pre-cum, vajinadan salınan şeffaf bir salgıdır. penis cinsel uyarılma durumundadır. Bu kayganlaştırıcı birçok insanın düşündüğü gibi cinsel ilişki için uygun değildir. Ön boşalma üretrayı spermin geçişine hazırlar
-
- Nirvana’dayım
Prezervatifsiz seks yapan ama çocuk sahibi olamayan insanlar var. Bu hayatta her şey var. Doğru, bu kesinlikle başkalarının da başına geleceği anlamına gelmiyor.Teorik olarak mümkün, ancak pratikte mümkün değildi. Karısı doğum yaptığında ve emzirirken, RİA doğumdan hemen sonra takılmaz, hap da önerilmez çünkü emziren bir anne olarak prezervatif kullanmak hiç seks yapmamakla aynıdır. Eşimle cinsel ilişkiyi kestik ve ben de elime ne geçerse onu bıraktım. Bu genellikle kadının külotu ya da doğumdan sonra kıllarla birlikte büyümeye başlayan eşinin kasık bölgesidir. Ön boşalmayı o kadar çok salgıladım ki, her cinsel ilişki sırasında muhtemelen spermin kendisinden daha azı yoktu. Hepsi karısının vajinasında sona erdi. Orada zaten şampiyondu. Bir kez olsun sorunlarımızın olduğunu bana söylemedi. Bir kez fazladan bir hareket yapmak gerekti, ardından penis ilk akıntıyı oraya sıçrattı, kadın gecikme bildirdi ve doğum öncesi kliniğinde hamilelik doğrulandı.Marinka: ↑18 Feb 2023, 11:08 Gebelik, doğum kontrolü olmadan her türlü cinsel ilişkiyle gerçekleşebilir: erkek ve kadın cinsel organlarıyla temas, kesintiye uğrayan cinsel ilişki.
Ön boşalma, sözde erkek kayganlaştırıcı, cinsel uyarılma durumunda penisten salınan şeffaf bir salgıdır. Bu kayganlaştırıcı birçok insanın düşündüğü gibi cinsel ilişki için uygun değildir. Ön boşalma üretrayı spermin geçişine hazırlar
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
Bu arada, pek çok çocuksuz çift tanıyorum. Kimler korunmuyor? Ama ne yazık ki. çocuk yok.Marinka: ↑11 May 2023, 16:25Prezervatifsiz seks yapan ama çocuk sahibi olamayan insanlar var. Bu hayatta her şey var. Doğru ama bu, başkalarının da başına aynı şeyin geleceği anlamına gelmiyor.Teorik olarak mümkün, ancak pratikte mümkün değildi. Karısı doğum yaptığında ve emzirirken, RİA doğumdan hemen sonra takılmaz, hap da önerilmez çünkü emziren bir anne olarak prezervatif kullanmak hiç seks yapmamakla aynıdır. Eşimle cinsel ilişkiyi kestik ve ben de elime ne geçerse onu bıraktım. Bu genellikle kadının külotu ya da doğumdan sonra kıllarla birlikte büyümeye başlayan eşinin kasık bölgesidir. Ön boşalmayı o kadar çok salgıladım ki, her cinsel ilişki sırasında muhtemelen spermin kendisinden daha azı yoktu. Hepsi karısının vajinasında sona erdi. Orada zaten şampiyondu. Bir kez olsun sorunlarımızın olduğunu bana söylemedi. Bir kez fazladan bir hareket yapmak gerekti, ardından penis ilk akıntıyı oraya sıçrattı, kadın gecikme bildirdi ve doğum öncesi kliniğinde hamilelik doğrulandı.Marinka: ↑18 Feb 2023, 11:08 Gebelik, doğum kontrolü olmadan her türlü cinsel ilişkiyle gerçekleşebilir: erkek ve kadın cinsel organlarıyla temas, kesintiye uğrayan cinsel ilişki.
Ön boşalma, sözde erkek kayganlaştırıcı - Bu, cinsel uyarılma durumunda penisten salınan şeffaf bir salgıdır. Bu kayganlaştırıcı birçok insanın düşündüğü gibi cinsel ilişki için uygun değildir. Ön boşalma üretrayı spermin geçişine hazırlar
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
Kaç kızla prezervatifsiz yattım, hiçbiri hamile kalmadı
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
Her iki çocuğu da doğurdum ve kocam ve ben doğum kontrolüne ara verdik.. sonra hamileliğim oldu, ben de ara verdim.. sonra hap almaya başladım çünkü PPA açıkça kendimi korumanın bir yolu değil (
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Geçit
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
Uzun zaman önce bu damlacıkta spermlerin en aktif ve dayanıklı olduğunu okumuştum. Ve prezervatifi yanlış tarafa takmaya başladığınızda bile hamile kalabilirsiniz, sonra onu ters çevirip doğru şekilde taktığınızda, adamlar zaten en uçta oturuyor ve gemiden inmeye hazır hale geliyor
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Hava indirme kuvveti atlamaya hazır! Dövüşen çocuklar ortaya çıkacak!!!Bay.hamsterrr: ↑11 May 2023, 17:22 Uzun zaman önce bu damlacıkta spermlerin en aktif ve dayanıklı olduğunu okumuştum. Ve prezervatifi yanlış tarafa takmaya başladığınızda bile hamile kalabilirsiniz, sonra onu ters çevirip doğru şekilde taktığınızda, adamlar zaten en uçta oturuyor ve gemiden inmeye hazır hale geliyor![]()
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 6 Replies
- 1656 Views
-
Last post by Boynuzlamak!!!
-
- 14 Replies