Sevgilisini üçlü sekse kim ve nasıl hazırladı?
20 dakika 17 saniye sonra gönderilir:
Yaklaşık bir yıl boyunca bir kızla yaşadım, her şey yolundaydı, seks harikaydı... Bir gün onunla bir kulübe gittik ve arkadaşı bize kendini dayattı! Birkaç saat sonra kendimi eve sürüklemeye başladım, arkadaşına gideceğimizi söyleyeceğini söyledi, kıyafet almak için gardıroba gittim, aşağı geldi ve arkadaşımın yalnız kalmak istemediğini söyledi ve eve gitmek istemedim! O da bizimle gelsin dedim, evde takılırız, tek odalı bir dairemiz vardı... Geldik, içtik, dans ettik, gerçekten seks istiyordum, ben de istedim ve hiç tereddüt etmeden öpüştük karşımızda. arkadaşı... Bir noktada arkadaş der ki, git siktir git, emmekten yoruldun... Ve şimdilik ben burada oturacağım...
Birbirimize baktık, gülümsedik ve uzaklaştı...
Bizden sonra hafif bir ses duydum - buna bir arkadaşımın ağzından bakardım!
İşte bizimkiyle uğraşıyoruz ve arkadaşımın sözü hâlâ aklımda!
Bir noktada duruyorum, arkadaşımın peşinden gidiyorum, onu odaya sürüklüyorum, onu bir sandalyeye oturtuyorum, benimkini tutuyorum, karşı çıkıyor, çığlık atıyor bu ne halt! Onu sertçe sikmeye başlıyorum ve her şeyi unutuyor ama hatırlatmak için yüzünü arkadaşına çeviriyorum ve onu ona bakmaya zorluyorum! Bu benim küçük saldırı planımdı! Bu sefer arkadaşıma dokunmadım, o seyirciydi! Daha sonra benimkiyle konuştum ve onu üçümüzü denemeye ikna ettim, o da arkadaşıyla konuştu, herkes aynı fikirde! X günü geldi ve cesaret için sarhoş olduktan sonra işe koyulduk! ilk kez birbirlerinden biraz utangaçtılar, ancak her yeni seferde daha da ahlaksızlaşıyorlardı, birbirlerine nasıl geçtikleri çılgın bir zevk ağzımda boşaldığımda sikim...
Böylece yaşadık uzun zaman oldu ve deli gibi sikildim...
FFM’ye hazırlanıyor
-
Автор темыReMa
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
Re: FFM’ye hazırlanmak
Benimki öyle görünmüyor kusura bakmayın ama her zaman "şimdi değil, daha sonra ya da bir gün hazır olmadığımı söylerler" ))
Ve daha sonra ilişkimi kaybetmek istemem. Hatta bu tür deneyimlerden sonra dağıldıklarını duydum. Bilmiyorum. Ama istiyorum! aynen ZHMZH!!!
Ben de tavsiye duymak isterim.
Benimki öyle görünmüyor kusura bakmayın ama her zaman "şimdi değil, daha sonra ya da bir gün hazır olmadığımı söylerler" ))
Ve daha sonra ilişkimi kaybetmek istemem. Hatta bu tür deneyimlerden sonra dağıldıklarını duydum. Bilmiyorum. Ama istiyorum! aynen ZHMZH!!!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 209
- Registered for: 3 years
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 429
- Orientation: biseksüel
Re: FFM’ye hazırlanmak
Bahsedilen konu gerçekten ilginç! Bu hazırlık! Burada size bunun nasıl olduğunu anlatacağım. Öncelikle, bir sevgilinin gelişinden önce bu zorunlu bir mağaza gezisidir, ancak bir kadın nasıl karşı konulmaz görünmeyi isteyebilir ve buna ihtiyaç duyabilir ki, bir göre. aile anlaşması, tarihten sonra bu iç çamaşırı koleksiyonuma veriliyor, dolayısıyla masraflar aile bütçesinden değil, kişisel bütçemden oluyor. Dolayısıyla seçim yapmak ciddi bir iştir ve onu hemen bulmayı nadiren başarırız + artı, seçim yaparken ve tartışırken daha fazla zaman boşa gider!
Kısacası, satın alma işleminden sonra sevgilim hem ikisini hem de üçüncüyü istediğini hatırlıyor (genel olarak beni bir tarihle ilgisi olmayan bir şeye döndürmeye çalışıyor, ama yapmaya çalışıyor) Ona göre bu masrafların bu toplantıyla ilgili olduğunu ve sadece ona ait olması gerektiğini bana kanıtlayın (yani ödemek zorundayım), sonunda bir şeyi savunmayı başarıyorum ve birbirimizden ve birbirimizden memnunuz. oldukça incelmiş olan cüzdanım ve eve dön! Sabah, toplantı günü eşime her konuda yardımcı olmak benim görevim, burada yeni bir şey yok! Sevgilimi yıka, ortalığı toparla, mutfakta yardım et, + sevgilimin en sevdiği konyağı buzdolabına koymayı unutma (birbirimizi uzun zamandır tanıdığımız için, onun birkaç bardak bağımlılığı zaten tanıdık geliyor) ben) Sonra benimki makyaj yapmak vb. için oturuyor ve ben de ayaklarının dibinde yanına oturuyorum ve onları nazikçe öpüyorum ve amını yalıyorum (lütfen, toplantı için onu ısıtıyorum - her zaman benden bunu istiyor - peki, tabii ki hem benim için hem de onun için güzel)
O andan itibaren sevgilisi geldiğinde benim favorim oluyor adeta. karakter! Uzun bir süre şefkatle öpüşürler, birbirlerine nazik sözler söylerler vb. Sonra telaşla işine koşturur ve o ve ben mutfakta oturup herhangi bir şey hakkında konuşuruz ve eğer kulübeye bir gezi planlamışlarsa ve o istiyorsa içmek için birlikteysem onunla içki içmem (çünkü arabayı ben kullanacağım ve onları oraya götürmem gerekecek ve genellikle bir veya iki gün sonra geri getirmek zorunda kalacağım), ama eğer bizimle kalması planlanmışsa , sonra birlikte içeriz! Hepimiz zorlanmadan birlikte hareket ediyoruz, çoğu zaman eşim onun kucağına oturuyor, nazikçe ona sarılıyor ve kimse onun göğüslerini benim önümde yoğurmasını veya elini elbisesinin altına koyup amını parmaklamasını yasaklamıyor. Genel olarak, bunların hepsi hazırlıkla ilgilidir! Forum başlıklarından kendim için ilginç ve yeni bir şey duyarsam elbette bunu çeşitlilik için kullanacağım.

O andan itibaren sevgilisi geldiğinde benim favorim oluyor adeta. karakter! Uzun bir süre şefkatle öpüşürler, birbirlerine nazik sözler söylerler vb. Sonra telaşla işine koşturur ve o ve ben mutfakta oturup herhangi bir şey hakkında konuşuruz ve eğer kulübeye bir gezi planlamışlarsa ve o istiyorsa içmek için birlikteysem onunla içki içmem (çünkü arabayı ben kullanacağım ve onları oraya götürmem gerekecek ve genellikle bir veya iki gün sonra geri getirmek zorunda kalacağım), ama eğer bizimle kalması planlanmışsa , sonra birlikte içeriz! Hepimiz zorlanmadan birlikte hareket ediyoruz, çoğu zaman eşim onun kucağına oturuyor, nazikçe ona sarılıyor ve kimse onun göğüslerini benim önümde yoğurmasını veya elini elbisesinin altına koyup amını parmaklamasını yasaklamıyor. Genel olarak, bunların hepsi hazırlıkla ilgilidir! Forum başlıklarından kendim için ilginç ve yeni bir şey duyarsam elbette bunu çeşitlilik için kullanacağım.
- These users thanked the author Firavun faresi for the post:
- Seks tavuğu
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 7 Replies
- 952 Views
-
Last post by gümüş_fox