En küçüğü geldi
-
Автор темыEbusester
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
En küçüğü geldi
Ablamız eşiyle birlikte güneşlenmek için Avrupa’ya gitti. Yeğenim sadece geceyi onunla geçirmek için evde cezalandırılıyor, ama çok gürültülü, zaten birkaç kez neredeyse yanıyorduk. Sonra daha küçük bir çocuğum olduğunu hatırladım, ama ona ne kadar bakarsam bakayım, o hiçbir şekilde büyük olana karşı bizi sertleştirdi ve gerçekten iletişim kurmamızı istemiyor. onu ziyarete davet etti ve şansını denemeye karar verdi. Bir hafta sonra geldi, yürüdük, ona şehri gösterdim ve ona sadece ışıltılı gözlerle baktım, çok seksi, onu pikniğe davet ettim, bir çadır aldık, içtik ve onu rahatsız etmeye başladım, o sevmiyor. ne olursa olsun, bir erkek arkadaşım var vb. Pantolonumu çıkarmaya dayanamadım, penisimi gördü ve zihinsel olarak fikrini değiştirdi. Ellerini battaniyeyle bağladım ve siktim, hayır, burada vurmak daha uygun olur. Gerçekten bir vızıltı duyduklarında ne kadar da havalı, ona ağzına almasını söyledim ama aldırmadı ve ben de yüzüne geldim. Sonra eve geldik ve bütün gün seviştik. Eve geldiğimde gizli bir çekim ayarladım, yani onu nasıl sertçe siktiğimi ve ciyakladığını görmek istersen özel mesajla yaz, kanıtları öne atarım
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
- Registered for: 3 years 10 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Re: En küçüğü geldi
EntrikaEbusestru: ↑20 Jun 2022, 19:44 Kız kardeşimiz eşiyle birlikte güneşlenmek için Avrupa’ya gitti. Yeğenim sadece geceyi onunla geçirmek için evde cezalandırılıyor, ama çok gürültülü, zaten birkaç kez neredeyse yanıyorduk. Sonra daha küçük bir çocuğum olduğunu hatırladım, ama ona ne kadar bakarsam bakayım, o hiçbir şekilde büyük olana karşı bizi sertleştirdi ve gerçekten iletişim kurmamızı istemiyor. onu ziyarete davet etti ve şansını denemeye karar verdi. Bir hafta sonra geldi, yürüdük, ona şehri gösterdim ve ona sadece ışıltılı gözlerle baktım, çok seksi, onu pikniğe davet ettim, bir çadır aldık, içtik ve onu rahatsız etmeye başladım, o sevmiyor. ne olursa olsun, bir erkek arkadaşım var vb. Pantolonumu çıkarmaya dayanamadım, penisimi gördü ve zihinsel olarak fikrini değiştirdi. Ellerini battaniyeyle bağladım ve siktim, hayır, burada vurmak daha uygun olur. Gerçekten bir vızıltı duyduklarında ne kadar da havalı, ona ağzına almasını söyledim ama aldırmadı ve ben de yüzüne geldim. Sonra eve geldik ve bütün gün seviştik. Eve geldiğimde gizli bir çekim ayarladım, bu yüzden onu nasıl sertçe siktiğimi ve ciyakladığını görmek istersen özel mesajla yaz, kanıtları öne koyacağım
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
- Registered for: 3 years 2 months
Re: En küçüğü geldi
Siberian89,
Daha fazla satıcı, 1 gig kasap
Daha fazla satıcı, 1 gig kasap
- These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post:
- Sibiryak89
-