Meme uçlarımı daha sert sıkmamı istedi
-
Автор темыİskender
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
- Registered for: 2 years 6 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Meme uçlarımı daha sert sıkmamı istedi
Bir zamanlar evli bir kızla tanıştım, çok tatlı yüzlü, kısa boylu ama göğüsleri beş numaraydı, ne yazık ki çok yumuşaktı. İki gün geçmesine rağmen gelmezse “köpek gibi havlamaya” başlıyordu. Bu yüzden, göğüslerini okşamaya ya da köpek stiliyle göğüslerini tutarak sikmeye başladığımda, benden meme uçlarını daha sert, çok sert bir şekilde sıkmamı istedi ve bir süre sonra onu sıkmayı bu kadar sevenlerle tanışmamıştım. meme uçları çok sert, ağrı ile uyarılma arasındaki çizgi orgazma yol açıyor. Boşanmış, büyük penisli bir adamla tanışması iyi bir şey ve biz arkadaş kaldık çünkü onun iştahını tatmin edecek yeterli zamanımız ve enerjimiz yoktu. Eski dostluğundan dolayı beni aradı ve bu boyuta nasıl alıştığını anlattı ve kıçına sikişmeyi sevdiği için onun kıçını parçalayacağından korktu ve sonra kıçının bu kadar çabuk alışmasına şaşırdı. bu boyut. Tanıştığımızdan yaklaşık 10 yıl sonra, evinde tanıştığımız boşanmış okul arkadaşımın bana, sarhoş olmak istediğinde benim her zamanki gibi meşgul olduğumu, onu aradığını ve içmeye geldiğini, ancak o sarhoşken bile bana söylemesi komik. içkiyi veremedi. Ve 100 gr votka içtikten sonra delirdi ve uykuya daldı, bu yüzden toplantılardan birinde arkadaşım onu soydu, becerdi, giydirdi ve yatağa gitti. Sabah ona bir şeyleri olup olmadığını sordu, o da kabul etmedi. Bu konuya güldük.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 7 Replies
- 1128 Views
-
Last post by Nikk
-
- 24 Replies