oral seks/irrumasyon
-
Автор темыPlajTavşan
- Penetrasyon
- Total posts: 261
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Bir ara arkadaşlarımdan biriyle yaptığımız sohbetin ardından kafamda bir soru belirdi. Kaç kız aslında oral seks yapmaktan hoşlanıyor ya da irkilmeyle yetiniyor? Bir anket oluşturdum, en fazla beş yanıt seçeneği seçebilirsiniz. Sevgili hanımlar ankete katılma nezaketini gösterin)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 4 months
Yanıt: Sakso/İrrumasyon
)))) Ahaha. Konuya o kadar ciddiyetle yaklaştın))) Hangisini tercih edersin?BeachBunny: ↑18 Oct 2023, 21:10 Bir ara arkadaşlarımdan biriyle yaptığımız sohbetin ardından kafamda bir soru belirdi. Kaç kız aslında oral seks yapmaktan hoşlanıyor ya da irkilmeyle yetiniyor? Bir anket oluşturdum, en fazla beş yanıt seçeneği seçebilirsiniz. Sevgili hanımlar, ankete katılma nezaketini gösterin)
- These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
- Sahtekar, PlajTavşan, Üstü kendinize saklayın
-
Автор темыPlajTavşan
- Penetrasyon
- Total posts: 261
- Registered for: 1 year 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Sakso/İrrumasyon
Last bumped by PlajTavşan on 26 Oct 2023, 16:34.
Denedim)
Bir kızın heyecanlanması, bu süreçten keyif alması, sikin ağzında olması hoşuma gider. Bir kızdan ara sıra gelen inisiyatif hoşuma gidiyor. Derin oral seks, boğaz oral seksten hoşlanıyorum ve ayrıca bir kızı saçından tutup ağzına sikmeyi de seviyorum. Çok fazla tükürük olması ve kızın çenesinden aşağı akması, rimelin akması vb. hoşuma gidiyor. Bir kızın sikini öğürmesi hoşuma gidiyor. Bir kız berbatken kıçına şaplak atmayı severim. Ruh halime göre fanatizm olmadan yüzüme hafif, çınlayan tokatlar uygulamayı seviyorum. Bu süreçte parmaklarımı onun deliklerine sokmayı, dudaklarını ve klitorisini okşamayı, vücudunu okşamayı, göğüslerini yoğurmayı seviyorum. Kısacası pek çok şeyi seviyorum. :)Strecoza:18 Oct 2023, 21:23 En çok hangisini beğendiniz? n
Last bumped by PlajTavşan on 26 Oct 2023, 16:34.
- These users thanked the author PlajTavşan for the post (total 4):
- Venüs, ilovebiboys, Anatolik, Yağmurcu
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post