Daha büyük göğüslere sahip olma isteği kalıcı mıdır?

Kadın göğüslerinin erotizmini tartışmak
Автор темы
Anonim99
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 134
Registered for: 3 years 1 month
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Daha büyük göğüslere sahip olma isteği kalıcı mıdır?

Unread post by Anonim99 »

Eşimin göğüslerini büyütmeyi düşünüyorum. Bu noktada onun küçük göğüsleriyle daha büyük göğüsler (ideal olarak 2 beden daha büyük) isterim. Artış sonrasında ilgim devam ediyor mu, yoksa alışıp şu an sahip olduğum ilgiyi mi kaybedeceğim? Her zaman sahip olmadığım şeyleri istediğim için mi daha büyük göğüsler istiyorum, yoksa onları gerçekten istiyor muyum? Nasıl öğrenebilirim? Her zaman daha büyük göğüsleri olan (yaklaşık 4 beden) diğer kadınlara bakmak zorunda kalıyorum. Eşim de büyük göğüslere sahip olduğundan toplum içinde açık dekolte veya dekolte giymek ve göğüslerini çok açık göstermek istiyor. Bu fikir de hoşuma gitti.
Stanbuyan
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51
Registered for: 3 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Büyük göğüs isteği kalıcı mıdır?

Unread post by Stanbuyan »

Dolayısıyla bu kadar ciddi kararlar vermeden önce öncelikle kendinizi anlamalısınız. Peki karısı ne tür göğüsler istiyor? Sonuçta bu onun kararı olmalı. Onunla yaşamalı, onu ’giymeli’.
Ahlaki
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 163
Registered for: 4 years 2 months

Unread post by Ahlaki »

Büyük ve silikon olanındansa kendi küçük olanınıza sahip olmak daha iyidir. Silikon berbat.
These users thanked the author Ahlaki for the post (total 4):
Elena Lukina, Lara, O, Bölge
Lara
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 185
Registered for: 3 years

Unread post by Lara »

Farklı şeylere bakın ve dokunun! Bunu iyi yapsalar ve doğal görünseler bile, dokunuşa kesinlikle değişeceği ve hoşunuza gitmeyebileceği gerçeğine hazırlıklı olun.
These users thanked the author Lara for the post:
O
Автор темы
Anonim99
ön sevişme
ön sevişme

Lara: 08 Jul 2022, 16:56 Farklı şeylere bakın ve onlara dokunun! İyi yapsalar ve doğal görünseler bile, dokunuşa kesinlikle değişeceği ve hoşunuza gitmeyebileceği gerçeğine hazırlıklı olun.
Jel implantlarda durum nedir?

Fakat genel olarak bakmak dokunmaktan daha önemlidir.
Faust
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 483
Orientation: biseksüel

Unread post by Faust »

Evet dinle, bu sıradan bir arzu, elbette kalacak, nereye gitmeli? Eşim ve ben de çocuk doğurduktan sonra ona implant yerleştirmeye karar verdik. Şimdi 3,5’u var, sonra 4’e bile çıkacak. Üstelik göğüslerin top gibi olmasını da istiyoruz. Elbette bu boyut hissediliyor. İç çamaşırı, sutyen ve diğer şeylerin seçiminde sorunlar yaşanacaktır. Artık göğüsleriniz kendi elbiselerini dikte edeceği için her elbiseyi giyemeyeceksiniz. Ayrıca meme ucu estetiği ameliyatı da yapacağız. Çaplarının 5 santimetre yani büyük olmasını istiyoruz. Ama avantajları da var, onları da anlıyor. Örneğin, bazı kıyafetlerle birlikte sutyen giymemek mümkün olacaktır çünkü sutyen olmadan da gayet iyi dururlar. Doğru, bir nüans var, jel implantlarda (ve diğerlerinde) meme uçlarının her zaman dik olduğunu öğrendik. Genellikle her zaman. Ve aplikler olmadan görünür olacaklar. Ve burada meme uçlarını kapatmak için özel çubuklar ve yamalar satıyorlar. Farklı renklerde gelirler, ancak kural olarak ten renkleri en yaygın olanıdır. Aynı olanlar solaryumda çıplak bronzlaşırken de kullanılır. En önemli artısı eşinizin ergenlik çağındaki gibi göğüslere sahip olmasıdır. Ayakta, güzel :)

Unutmayın, eğer sizinkinde 1 veya 1,5 varsa, o zaman hiç kimse hemen 4’ü eklemeyecektir çünkü dış görünüm olmayacaktır. Adım adım ilerlememiz gerekecek. Önce 2,5’e, sonra 4’e yükseltin.

Ameliyat için paranızın olması yeterli değil, gerekirse ek düzeltme için de paranızın olması gerektiğini unutmayın. İşte karımın şu an ne tür göğüslere sahip olduğuna (ilk fotoğraf) ve ne tür göğüsler istediğimize (ikinci ve sonraki fotoğraflar) bir örnek:

https://img.dupcie.pl/pics/2018-07-24/1 ... 1532436264https://img7.hotnessrater.com/1918638/c ... -pussy.jpghttps://devkis.net/uploads/posts/2019-0 ... ika-79.jpghttps://telochki.org/uploads/posts/2017 ... g-_026.jpghttps://telochki.org/uploads/posts/2022 ... ika-76.jpghttps://www.diskusjon.no/uploads/monthl ... 084418.jpg
Last edited by Faust on 08 Jul 2022, 17:26, edited 2 times in total.
These users thanked the author Faust for the post (total 2):
İvannavi, Oleg17
O
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 211

Unread post by O »

Toplum içinde poz vermeyi gerçekten seviyorsanız estetik yaptırın, karınızın nasıl görmesini istediğinizi söyleyin, belki de buna ihtiyacı yoktur.

Büyük göğüsler bir engeldir
Elena Lukina
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 142

Unread post by Elena Lukina »

Faust: 08 Jul 2022, 17:22 Eşim ve ben de çocuk doğurduktan sonra ona implant yerleştirmeye karar verdik. Şimdi 3,5’i var, sonra 4’e bile çıkacak. Üstelik göğüslerin top gibi olması için implant istiyoruz
Harika, yani havalı görünüyor.

Bir zamanlar benim de aklımda bu düşünce vardı ama sonunda buna bağlı kalmaya karar verdim)) Aslında vücut modifikasyonlarından pek yana değilim. Delme için yeterince vardı ama sonra umursamadım

Genel olarak konu ilginç, ancak implantlarla evet, bir vagon ve küçük bir nüans arabası var öncesini anlamak sonrasından daha iyidir
Faust
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Faust »

Ella: 08 Jul 2022, 17:24 Büyük göğüsler engel olur
Her şey kişiye özeldir. Her biri kendine ait. Bazı insanları rahatsız ediyor, bazılarını rahatsız etmiyor. Eşinin göğüslerinin küçük olduğunu, bu nedenle en az iki ameliyata ihtiyaç duyacağını yazıyor. Belki 2,5 kadar alan eş sakinleşecek ve artık ihtiyacı olmadığını söyleyecektir. Bu benim, 4’ünü birden vuracağız, çünkü onda her şey doyacak :)
O
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by O »

Faust: 08 Jul 2022, 17:30 Her şey bireyseldir. Her biri kendine ait. Bazı insanları rahatsız ediyor, bazılarını rahatsız etmiyor. Eşinin göğüslerinin küçük olduğunu, bu nedenle en az iki ameliyata ihtiyaç duyacağını yazıyor. Belki 2,5 kadar alan eş sakinleşecek ve artık ihtiyacı olmadığını söyleyecektir. Her şeyden bıktığı için 4’ü birden vuracağız
Peki ya sırt ağrısı ve sarkma?
Elena Lukina
ön sevişme
ön sevişme

Ella: 08 Jul 2022, 17:24 Büyük göğüsler engeldir
İki arkadaşım var, biri 6 beden, diğeri ise daha büyük değil. Peki, ne diyebilirim ki, "ağır bir yük" - bunlar her ikisinden de alıntılar. Birinin B notu var, sırtında bazı sorunlar var, bunun bir şekilde bağlantılı olup olmadığını bilmiyorum. Elbette herkes için bu doğal bir beden, kıyafetlerde, iç çamaşırlarında şık, cesur ve çekici görünüyor. Keten kaldırıldığında resim biraz değişiyor. Yıllar geçtikçe ne olacağı konusunda en çok endişeleniyorlar. Mutlu eşler, mutlu anneler))
These users thanked the author Elena Lukina for the post:
O
Faust
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Faust »

ElenaLukina: 08 Jul 2022, 17:27 Genel olarak konu ilginç, ancak implantlarda evet, önce sonraya göre daha iyi anlaşılan bir vagon ve küçük bir nüanslar arabası var
Yani evet. Olay bu, karmaşık. Ve yedekte paraya ihtiyacınız var çünkü bazı şeylerin iyileştirilmesi gerekeceğini asla bilemezsiniz. Hatta dürüst olmak gerekirse eşim de benim kadar göğüs istiyor.
Elena Lukina
ön sevişme
ön sevişme

Faust: 08 Jul 2022, 17:33 dürüst olmak gerekirse eşim de benden daha az göğüs istemiyor
Arzu makul, uzun zamandır biliniyor))
Ve kıçından memnun musun? Ve sonra bazı insanlar kendileri için her türlü farklı şeyi pompalarlar))
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by George »

ve hamur tatlısı dudaklarını unutma! :soru:
Faust
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Faust »

Ella: 08 Jul 2022, 17:32 Sırt ağrısı ve sarkma ne olacak?
İstatistiklere göre birçok insanda sırt ağrısı bu şekilde başlıyor. 4 beden değilim ama sırtım zaten ağrıyor. Eşim spor salonuna gidiyor, kendine kas korsesi yapmış sanırım. Her memede sarkma olur. 2 beden bile zamanla kötü görünüyor. İmplantlarla her şey basittir. Biraz sarkmanız varsa cerraha gidersiniz, yarım saat sonra tekrar yaptırırsınız.

1 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
ElenaLukina: 08 Jul 2022, 17:35 Kıçtan memnun musun? Ve sonra bazı insanlar içine bir sürü farklı şey pompalıyor))
Birkaç kilo daha aldığında poposu zaten büyüyor. Şekil öyle, ne yapabilirsin :)
Elena Lukina
ön sevişme
ön sevişme

Faust: 08 Jul 2022, 17:37 İmplantlarla her şey basittir. Biraz sarkıksa yarım saatliğine cerraha gidersiniz ve zaten yine oradadır.)) Veya uzaktan kumandadaki bir düğmeye basarak göğüslerin boyutu 2’den 5’e değişecektir)) ve patentini falan alın)))
Автор темы
Anonim99
ön sevişme
ön sevişme

Büyümüş göğüslerle nihayet dar kıyafetler giyebilir. Ayrıca büyük göğüslerini oldukça açık bir şekilde sunmak istiyor. Ayrıca birçok erkeğin oraya bakıp onunla flört etmesini de seviyoruz. O zaman potansiyel sevgilileri seçmek için daha fazla seçeneğe sahip olacak.
Faust
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Faust »

ElenaLukina, bir eş ikinci çocuk gibidir. Şimdi ehliyetini devrediyor, sonra %100 araba isteyecek, çocuk olacak ve sonra da "Bana göğüs sözü vermiştin". Spor salonu üyeliği satın al, saç, tırnak ve elbise için bana para ver. Ve her şey çok basit bir şekilde haklı. Bu bakışla ayağa kalkıyor :smile001:

Ve diyor ki: "Peki, herkesin seni kıskanmasını istiyorsun, nasıl bir karın var"

Nasıl verilmemeli))
O
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by O »

Anonym99: 08 Jul 2022, 17:44 büyümüş göğüsleriyle nihayet dar kıyafetler giyebiliyor. Ayrıca büyük göğüslerini oldukça açık bir şekilde sunmak istiyor. Ayrıca birçok erkeğin oraya bakıp onunla flört etmesini de seviyoruz. O zaman potansiyel sevgilileri seçmek için daha fazla fırsatı olacak.
Ah, eğer uyumluysa buna hiç şüphe yok
Elena Lukina
ön sevişme
ön sevişme

Faust: 08 Jul 2022, 17:45 Şimdi ehliyetini devrediyor, sonra %100 araba isteyecek, bir çocuk olacak ve ardından "Bana göğüs sözü vermiştin". Spor salonu üyeliği satın al, saçım, tırnaklarım ve elbisem için bana para ver
Omagad, omagad! ))

Size iki haberim var, prensipte ikisi de fena değil ))
1. Eşiniz mutlu ve iyi paketlenmiş olacak
2. Kendinizi zorlamanız gerekecek))
These users thanked the author Elena Lukina for the post:
Faust
Ahlaki
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Ahlaki »

Faust, insanlar para koyacak yerleri olmadığında, her türlü aptal fantezi ortaya çıkıyor.
Faust
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Faust »

Natik: 08 Jul 2022, 17:49 Faust, insanların paralarını koyacak yerleri olmadığında her türlü aptalca fanteziler ortaya çıkar.
Herkes istediği gibi yaşar. Bu arada pek zengin değiliz. Sadece eşim mutlu olursa ailede her şeyin yoluna gireceği fikrine kapılıyorum. Başka nasıl anlamıyorum. Bir karım var, onu seviyorum, bu yüzden bazen onu şımartıyorum. Beni de şımartıyor ama farklı bir şekilde. Hayatını düzenlemeyi, evin içinde nazik bir çiçek gibi koşmayı, yatakta onu mutlu etmeyi bırakırsa er ya da geç her şeyin sona ereceği açıktır. Üstelik çok çocuk istiyor. Dediğim gibi en az üç. Bir anne olarak önünde uzun bir yolculuk var. Mutlu olman gerekiyor :det2:
Elena Lukina
ön sevişme
ön sevişme

Faust: 08 Jul 2022, 17:57 Üstelik çok çocuk istiyor. Söylediği gibi en az üç
İmplantlarda emzirmenin daha acı verici olduğunu duydum. Doktorlar bu konu hakkında ne diyor?
Faust
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Faust »

ElenaLukina: 08 Jul 2022, 18:02 İmplantlarda emzirmenin daha acı verici göründüğünü duydum. Doktorlar konu hakkında ne diyor?
İmplantlar kas arkasına takıldığından beslenme sürecine hiçbir şekilde müdahale etmez.
rustik
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 71

Unread post by rustik »

Vücudunuzu tam olarak olduğu gibi seven bir erkek bulursanız hayır. Ancak güzellik ideali hakkında kişisel fikirleriniz varsa ve göreviniz partnerinizin ihtiyaçlarını karşılamak değilse ve vizyonunuza göre kendinizi bir Barbie’ye dönüştürme hedefinin peşindeyseniz, bu mutlaka yardımcı olmayacaktır.
Elena Lukina
ön sevişme
ön sevişme

Peki ya da onun gibi bir şey)))
Bölge
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 90
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by Bölge »

Natik: 08 Jul 2022, 16:24 Büyük ve silikondan ziyade kendi küçük olanı almak daha iyidir. Silikon berbat.
Sana tamamen katılıyorum!
içinde
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 878
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by içinde »

Her kadın çekici görünmek ister ve burada birkaç kişi (kadın) ne söylerse söylesin, silikon işi hızla büyüyor!
Автор темы
Anonim99
ön sevişme
ön sevişme

Bütün erkeklerin karımın göğüslerine bakması ve ağızlarının açık kalmasından daha iyi bir şey olamaz. Erkeklerin bakmıyormuş gibi davranması veya bunun o kadar da önemli olmadığını düşünmesi daha iyi bir şey olamaz. Sonuçta bütün erkeklerin istediği kadını becermek bir erkeğin biyolojik zirvesidir. Ve belki bir kadın da başka erkeklere karşı bir arzu geliştirir, kim bilir?
İlk Rus
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 63
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by İlk Rus »

Büyük göğüsler kesinlikle havalı ama bazı nedenlerden dolayı küçük olanları seviyorum. Ne kadar az o kadar iyi))
Автор темы
Anonim99
ön sevişme
ön sevişme

PrvRus: 09 Jul 2022, 13:57 Ne kadar küçük olursa o kadar iyi))
Yani göğüsler olmadan daha iyi.
Ahlaki
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Ahlaki »

rynda, yani elbette en azından öyle ödüyorlar. Pek çok kişiye zarar vermese de, yalnızca beyinler hariç sizi pompalar.
içinde
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 878
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by içinde »

Anonym99: 09 Jul 2022, 13:43 Belki de bir kadın başka erkeklere karşı da bir arzu geliştirir, kim bilir?
aslında erkeklere değil, cüzdanlarına karşı arzu duyarız.
Anne
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 388
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Anne »

Büyük göğüslerden hoşlanan erkeklerin, kadınların onları yanında taşımasının ne kadar zor olduğunu hayal edip etmediklerini merak ediyorum.
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1313
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Kardeş »

Koltuk teorisyenleri, hayatınızda hiç silikon göğüs hissettiniz mi? Önce başka birinin karısına dokunmayı deneyin))) çok belirsiz duygular. Aksi takdirde "beklenti/gerçeklik"

memlerindeki gibi ortaya çıkabilir 3 dakika 14 saniye sonra gönderilir:
Anonim99, genellikle yeterli sayıda insanda tüm bu plastik dudaklar, göğüsler vb. kıskançlığa değil sempatiye neden olur :wink:
These users thanked the author Kardeş for the post:
Lara
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kadın meme”