Daha büyük göğüslere sahip olma isteği kalıcı mıdır?
-
Автор темыAnonim99
- ön sevişme
- Total posts: 134
- Registered for: 3 years 1 month
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Daha büyük göğüslere sahip olma isteği kalıcı mıdır?
Eşimin göğüslerini büyütmeyi düşünüyorum. Bu noktada onun küçük göğüsleriyle daha büyük göğüsler (ideal olarak 2 beden daha büyük) isterim. Artış sonrasında ilgim devam ediyor mu, yoksa alışıp şu an sahip olduğum ilgiyi mi kaybedeceğim? Her zaman sahip olmadığım şeyleri istediğim için mi daha büyük göğüsler istiyorum, yoksa onları gerçekten istiyor muyum? Nasıl öğrenebilirim? Her zaman daha büyük göğüsleri olan (yaklaşık 4 beden) diğer kadınlara bakmak zorunda kalıyorum. Eşim de büyük göğüslere sahip olduğundan toplum içinde açık dekolte veya dekolte giymek ve göğüslerini çok açık göstermek istiyor. Bu fikir de hoşuma gitti.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Büyük göğüs isteği kalıcı mıdır?
Dolayısıyla bu kadar ciddi kararlar vermeden önce öncelikle kendinizi anlamalısınız. Peki karısı ne tür göğüsler istiyor? Sonuçta bu onun kararı olmalı. Onunla yaşamalı, onu ’giymeli’.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
- Registered for: 4 years 2 months
Büyük ve silikon olanındansa kendi küçük olanınıza sahip olmak daha iyidir. Silikon berbat.
- These users thanked the author Ahlaki for the post (total 4):
- Elena Lukina, Lara, O, Bölge
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 185
- Registered for: 3 years
Farklı şeylere bakın ve dokunun! Bunu iyi yapsalar ve doğal görünseler bile, dokunuşa kesinlikle değişeceği ve hoşunuza gitmeyebileceği gerçeğine hazırlıklı olun.
-
Автор темыAnonim99
- ön sevişme
Fakat genel olarak bakmak dokunmaktan daha önemlidir.
Jel implantlarda durum nedir?
Fakat genel olarak bakmak dokunmaktan daha önemlidir.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 483
- Orientation: biseksüel
Evet dinle, bu sıradan bir arzu, elbette kalacak, nereye gitmeli? Eşim ve ben de çocuk doğurduktan sonra ona implant yerleştirmeye karar verdik. Şimdi 3,5’u var, sonra 4’e bile çıkacak. Üstelik göğüslerin top gibi olmasını da istiyoruz. Elbette bu boyut hissediliyor. İç çamaşırı, sutyen ve diğer şeylerin seçiminde sorunlar yaşanacaktır. Artık göğüsleriniz kendi elbiselerini dikte edeceği için her elbiseyi giyemeyeceksiniz. Ayrıca meme ucu estetiği ameliyatı da yapacağız. Çaplarının 5 santimetre yani büyük olmasını istiyoruz. Ama avantajları da var, onları da anlıyor. Örneğin, bazı kıyafetlerle birlikte sutyen giymemek mümkün olacaktır çünkü sutyen olmadan da gayet iyi dururlar. Doğru, bir nüans var, jel implantlarda (ve diğerlerinde) meme uçlarının her zaman dik olduğunu öğrendik. Genellikle her zaman. Ve aplikler olmadan görünür olacaklar. Ve burada meme uçlarını kapatmak için özel çubuklar ve yamalar satıyorlar. Farklı renklerde gelirler, ancak kural olarak ten renkleri en yaygın olanıdır. Aynı olanlar solaryumda çıplak bronzlaşırken de kullanılır. En önemli artısı eşinizin ergenlik çağındaki gibi göğüslere sahip olmasıdır. Ayakta, güzel :)
Unutmayın, eğer sizinkinde 1 veya 1,5 varsa, o zaman hiç kimse hemen 4’ü eklemeyecektir çünkü dış görünüm olmayacaktır. Adım adım ilerlememiz gerekecek. Önce 2,5’e, sonra 4’e yükseltin.
Ameliyat için paranızın olması yeterli değil, gerekirse ek düzeltme için de paranızın olması gerektiğini unutmayın. İşte karımın şu an ne tür göğüslere sahip olduğuna (ilk fotoğraf) ve ne tür göğüsler istediğimize (ikinci ve sonraki fotoğraflar) bir örnek:
https://img.dupcie.pl/pics/2018-07-24/1 ... 1532436264https://img7.hotnessrater.com/1918638/c ... -pussy.jpghttps://devkis.net/uploads/posts/2019-0 ... ika-79.jpghttps://telochki.org/uploads/posts/2017 ... g-_026.jpghttps://telochki.org/uploads/posts/2022 ... ika-76.jpghttps://www.diskusjon.no/uploads/monthl ... 084418.jpg
Unutmayın, eğer sizinkinde 1 veya 1,5 varsa, o zaman hiç kimse hemen 4’ü eklemeyecektir çünkü dış görünüm olmayacaktır. Adım adım ilerlememiz gerekecek. Önce 2,5’e, sonra 4’e yükseltin.
Ameliyat için paranızın olması yeterli değil, gerekirse ek düzeltme için de paranızın olması gerektiğini unutmayın. İşte karımın şu an ne tür göğüslere sahip olduğuna (ilk fotoğraf) ve ne tür göğüsler istediğimize (ikinci ve sonraki fotoğraflar) bir örnek:
https://img.dupcie.pl/pics/2018-07-24/1 ... 1532436264https://img7.hotnessrater.com/1918638/c ... -pussy.jpghttps://devkis.net/uploads/posts/2019-0 ... ika-79.jpghttps://telochki.org/uploads/posts/2017 ... g-_026.jpghttps://telochki.org/uploads/posts/2022 ... ika-76.jpghttps://www.diskusjon.no/uploads/monthl ... 084418.jpg
Last edited by Faust on 08 Jul 2022, 17:26, edited 2 times in total.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 211
Toplum içinde poz vermeyi gerçekten seviyorsanız estetik yaptırın, karınızın nasıl görmesini istediğinizi söyleyin, belki de buna ihtiyacı yoktur.
Büyük göğüsler bir engeldir
Büyük göğüsler bir engeldir
-
- ön sevişme
- Total posts: 142
Bir zamanlar benim de aklımda bu düşünce vardı ama sonunda buna bağlı kalmaya karar verdim)) Aslında vücut modifikasyonlarından pek yana değilim. Delme için yeterince vardı ama sonra umursamadım
Genel olarak konu ilginç, ancak implantlarla evet, bir vagon ve küçük bir nüans arabası var öncesini anlamak sonrasından daha iyidir
Harika, yani havalı görünüyor.
Bir zamanlar benim de aklımda bu düşünce vardı ama sonunda buna bağlı kalmaya karar verdim)) Aslında vücut modifikasyonlarından pek yana değilim. Delme için yeterince vardı ama sonra umursamadım
Genel olarak konu ilginç, ancak implantlarla evet, bir vagon ve küçük bir nüans arabası var öncesini anlamak sonrasından daha iyidir
-
- Sürtünmeler
Her şey kişiye özeldir. Her biri kendine ait. Bazı insanları rahatsız ediyor, bazılarını rahatsız etmiyor. Eşinin göğüslerinin küçük olduğunu, bu nedenle en az iki ameliyata ihtiyaç duyacağını yazıyor. Belki 2,5 kadar alan eş sakinleşecek ve artık ihtiyacı olmadığını söyleyecektir. Bu benim, 4’ünü birden vuracağız, çünkü onda her şey doyacak :)
-
- Penetrasyon
Peki ya sırt ağrısı ve sarkma?Faust: ↑08 Jul 2022, 17:30 Her şey bireyseldir. Her biri kendine ait. Bazı insanları rahatsız ediyor, bazılarını rahatsız etmiyor. Eşinin göğüslerinin küçük olduğunu, bu nedenle en az iki ameliyata ihtiyaç duyacağını yazıyor. Belki 2,5 kadar alan eş sakinleşecek ve artık ihtiyacı olmadığını söyleyecektir. Her şeyden bıktığı için 4’ü birden vuracağız
-
- ön sevişme
İki arkadaşım var, biri 6 beden, diğeri ise daha büyük değil. Peki, ne diyebilirim ki, "ağır bir yük" - bunlar her ikisinden de alıntılar. Birinin B notu var, sırtında bazı sorunlar var, bunun bir şekilde bağlantılı olup olmadığını bilmiyorum. Elbette herkes için bu doğal bir beden, kıyafetlerde, iç çamaşırlarında şık, cesur ve çekici görünüyor. Keten kaldırıldığında resim biraz değişiyor. Yıllar geçtikçe ne olacağı konusunda en çok endişeleniyorlar. Mutlu eşler, mutlu anneler))
- These users thanked the author Elena Lukina for the post:
- O
-
- Sürtünmeler
Yani evet. Olay bu, karmaşık. Ve yedekte paraya ihtiyacınız var çünkü bazı şeylerin iyileştirilmesi gerekeceğini asla bilemezsiniz. Hatta dürüst olmak gerekirse eşim de benim kadar göğüs istiyor.ElenaLukina: ↑08 Jul 2022, 17:27 Genel olarak konu ilginç, ancak implantlarda evet, önce sonraya göre daha iyi anlaşılan bir vagon ve küçük bir nüanslar arabası var
-
- ön sevişme
Ve kıçından memnun musun? Ve sonra bazı insanlar kendileri için her türlü farklı şeyi pompalarlar))
Arzu makul, uzun zamandır biliniyor))
Ve kıçından memnun musun? Ve sonra bazı insanlar kendileri için her türlü farklı şeyi pompalarlar))
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Registered for: 3 years 11 months
-
- Sürtünmeler
1 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
İstatistiklere göre birçok insanda sırt ağrısı bu şekilde başlıyor. 4 beden değilim ama sırtım zaten ağrıyor. Eşim spor salonuna gidiyor, kendine kas korsesi yapmış sanırım. Her memede sarkma olur. 2 beden bile zamanla kötü görünüyor. İmplantlarla her şey basittir. Biraz sarkmanız varsa cerraha gidersiniz, yarım saat sonra tekrar yaptırırsınız.
1 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
Birkaç kilo daha aldığında poposu zaten büyüyor. Şekil öyle, ne yapabilirsinElenaLukina: ↑08 Jul 2022, 17:35 Kıçtan memnun musun? Ve sonra bazı insanlar içine bir sürü farklı şey pompalıyor))

-
- ön sevişme
-
Автор темыAnonim99
- ön sevişme
Büyümüş göğüslerle nihayet dar kıyafetler giyebilir. Ayrıca büyük göğüslerini oldukça açık bir şekilde sunmak istiyor. Ayrıca birçok erkeğin oraya bakıp onunla flört etmesini de seviyoruz. O zaman potansiyel sevgilileri seçmek için daha fazla seçeneğe sahip olacak.
-
- Sürtünmeler
ElenaLukina, bir eş ikinci çocuk gibidir. Şimdi ehliyetini devrediyor, sonra %100 araba isteyecek, çocuk olacak ve sonra da "Bana göğüs sözü vermiştin". Spor salonu üyeliği satın al, saç, tırnak ve elbise için bana para ver. Ve her şey çok basit bir şekilde haklı. Bu bakışla ayağa kalkıyor
Ve diyor ki: "Peki, herkesin seni kıskanmasını istiyorsun, nasıl bir karın var"
Nasıl verilmemeli))

Ve diyor ki: "Peki, herkesin seni kıskanmasını istiyorsun, nasıl bir karın var"
Nasıl verilmemeli))
-
- Penetrasyon
-
- ön sevişme
Size iki haberim var, prensipte ikisi de fena değil ))
1. Eşiniz mutlu ve iyi paketlenmiş olacak
2. Kendinizi zorlamanız gerekecek))
Omagad, omagad! ))
Size iki haberim var, prensipte ikisi de fena değil ))
1. Eşiniz mutlu ve iyi paketlenmiş olacak
2. Kendinizi zorlamanız gerekecek))
- These users thanked the author Elena Lukina for the post:
- Faust
-
- Oral stimülasyon
Faust, insanlar para koyacak yerleri olmadığında, her türlü aptal fantezi ortaya çıkıyor.
-
- Sürtünmeler
Herkes istediği gibi yaşar. Bu arada pek zengin değiliz. Sadece eşim mutlu olursa ailede her şeyin yoluna gireceği fikrine kapılıyorum. Başka nasıl anlamıyorum. Bir karım var, onu seviyorum, bu yüzden bazen onu şımartıyorum. Beni de şımartıyor ama farklı bir şekilde. Hayatını düzenlemeyi, evin içinde nazik bir çiçek gibi koşmayı, yatakta onu mutlu etmeyi bırakırsa er ya da geç her şeyin sona ereceği açıktır. Üstelik çok çocuk istiyor. Dediğim gibi en az üç. Bir anne olarak önünde uzun bir yolculuk var. Mutlu olman gerekiyor

-
- ön sevişme
İmplantlarda emzirmenin daha acı verici olduğunu duydum. Doktorlar bu konu hakkında ne diyor?
-
- Sürtünmeler
İmplantlar kas arkasına takıldığından beslenme sürecine hiçbir şekilde müdahale etmez.ElenaLukina: ↑08 Jul 2022, 18:02 İmplantlarda emzirmenin daha acı verici göründüğünü duydum. Doktorlar konu hakkında ne diyor?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
Vücudunuzu tam olarak olduğu gibi seven bir erkek bulursanız hayır. Ancak güzellik ideali hakkında kişisel fikirleriniz varsa ve göreviniz partnerinizin ihtiyaçlarını karşılamak değilse ve vizyonunuza göre kendinizi bir Barbie’ye dönüştürme hedefinin peşindeyseniz, bu mutlaka yardımcı olmayacaktır.
-
- ön sevişme
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 90
- Registered for: 3 years 6 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 878
- Registered for: 3 years 7 months
Her kadın çekici görünmek ister ve burada birkaç kişi (kadın) ne söylerse söylesin, silikon işi hızla büyüyor!
-
Автор темыAnonim99
- ön sevişme
Bütün erkeklerin karımın göğüslerine bakması ve ağızlarının açık kalmasından daha iyi bir şey olamaz. Erkeklerin bakmıyormuş gibi davranması veya bunun o kadar da önemli olmadığını düşünmesi daha iyi bir şey olamaz. Sonuçta bütün erkeklerin istediği kadını becermek bir erkeğin biyolojik zirvesidir. Ve belki bir kadın da başka erkeklere karşı bir arzu geliştirir, kim bilir?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 63
- Registered for: 3 years 8 months
Büyük göğüsler kesinlikle havalı ama bazı nedenlerden dolayı küçük olanları seviyorum. Ne kadar az o kadar iyi))
-
Автор темыAnonim99
- ön sevişme
-
- Oral stimülasyon
rynda, yani elbette en azından öyle ödüyorlar. Pek çok kişiye zarar vermese de, yalnızca beyinler hariç sizi pompalar.
-
- Orgazm!
- Total posts: 878
- Registered for: 3 years 7 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 9 months
Büyük göğüslerden hoşlanan erkeklerin, kadınların onları yanında taşımasının ne kadar zor olduğunu hayal edip etmediklerini merak ediyorum.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 3 years 11 months
Koltuk teorisyenleri, hayatınızda hiç silikon göğüs hissettiniz mi? Önce başka birinin karısına dokunmayı deneyin))) çok belirsiz duygular. Aksi takdirde "beklenti/gerçeklik"
memlerindeki gibi ortaya çıkabilir 3 dakika 14 saniye sonra gönderilir:
Anonim99, genellikle yeterli sayıda insanda tüm bu plastik dudaklar, göğüsler vb. kıskançlığa değil sempatiye neden olur
memlerindeki gibi ortaya çıkabilir 3 dakika 14 saniye sonra gönderilir:
Anonim99, genellikle yeterli sayıda insanda tüm bu plastik dudaklar, göğüsler vb. kıskançlığa değil sempatiye neden olur

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 7 Replies
- 560 Views
-
Last post by Lucifer
-
- 18 Replies