Ön sevişme süresi
-
Автор темыDen667
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Registered for: 3 years 1 month
Ön sevişme süresi
Sevgili kızlar,
İyi bir şekilde uyarılmanız için ön sevişme ne kadar sürmeli?
Peki hoşunuza gitmesi için erkekler nasıl/nereden başlamalı?)
İyi bir şekilde uyarılmanız için ön sevişme ne kadar sürmeli?
Peki hoşunuza gitmesi için erkekler nasıl/nereden başlamalı?)
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 3 years
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Ön sevişme süresi
Genel olarak, elbette herkes farklıdır ve ruh hallerine göre)) bazen sanki acilen patlıcanı itmeniz gerekiyormuş gibi, ama bu, hormonların oynadığı ve sinirlerin harekete geçtiği zamandır. Yine aynı patlıcan doğru zamanda ortaya çıksaydı, beynin bu patlıcanı değerlendirmeye başlayamayacağı da bir gerçek değil. Aslında benim için ilk öpücükten itibaren onun benim erkeğim olup olmadığı belli oluyor. Ve eğer öyleyse, o zaman... En az 20 çılgın öpücük, sonra mobilyaları kırabilirsin))) Peki, daha fazla dokunuş, eller, ama bu daha çok temas kurmak için iyidir, ama ya enerjik olmalı ya da sonra. )))) ) şehidin nadiren gücü kaldığı....
-
- Penetrasyon
- Total posts: 219
- Registered for: 3 years
- Orientation: biseksüel
-
- Penetrasyon
- Total posts: 267
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Günde ilk kez okşanmaya ihtiyacım yok, 5 dakika okşamam yeterli, konu cunnilingussa toplamda 15 dakika, ikinci kez isterim ama üçüncü kez (eğer Elbette bir tane var) Ön sevişme yapmak benim için zor değil, sadece gerçekten istemiyorum.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
- Registered for: 2 years 7 months
Her ne kadar kız olmasam da (hetero), ne kadar uzun süre severim o kadar iyi! Kızlar genellikle okşamaları yarıda keser ve sizi kendilerine doğru sürükleyerek araya girmenizi isterler.)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 293
- Registered for: 2 years 8 months
Nasıl ve neyden - bu özneldir, her birimizin kendi "birleşim noktaları" vardır. Aynı şey "Hayır, ne kadar" için de geçerlidir - yarım gününüzü boşa harcayabilirsiniz ya da birkaç dakika içinde aydınlatabilirsiniz - bu "nasıl ve neyden" olduğuna bağlıdır. Ama zamanın geldiğini nasıl anlayabilirsiniz - iki terimli olarak değil, Newton diye düşünüyorsunuz: yanaklar (elmacık kemiklerine daha yakın) ve göğsün meme uçları ile köprücük kemikleri arasındaki kısmı kırmızı - zamanı geldi!.. :) Peki, aşağıdaki nem oranı da iyi bir göstergedir. Genel olarak çözeceksiniz.
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 3 years 9 months
Aslında soru boş.
Bir zamanlar ön sevişme yüzünden bana kızan bir kız vardı. Onun için ideal "öp ve gidelim". Aksi halde "çok heyecanlanıyor ve sanki tüm duyguları neredeyse tamamen susturulacak kadar körelmiş gibi" dedi.
Fakat eş, tam tersine, uzun ön sevişmeyi sever ve bunun da seksin bir parçası olduğunu haklı olarak belirtir, bu nedenle buna "belirli bir zaman" ayırmak tuhaftır.
Bir zamanlar ön sevişme yüzünden bana kızan bir kız vardı. Onun için ideal "öp ve gidelim". Aksi halde "çok heyecanlanıyor ve sanki tüm duyguları neredeyse tamamen susturulacak kadar körelmiş gibi" dedi.
Fakat eş, tam tersine, uzun ön sevişmeyi sever ve bunun da seksin bir parçası olduğunu haklı olarak belirtir, bu nedenle buna "belirli bir zaman" ayırmak tuhaftır.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 8 months
Messenger’da ön sevişmeye gün içinde başlamak daha iyidir. Birbirinize samimi fotoğraflar içeren müstehcen bir şeyler yazın ve evde zaten öpücükler, sarılmalar ve sıkılmalar var ve ısınmayı oral seksle bitirmek - cunnilingus, oral seks.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 17 Replies
- 1771 Views
-
Last post by jant11
-
- 23 Replies