Anaokulunda davranış
-
Автор темыRasaroam
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 3 years
Anaokulunda davranış
Bir arkadaşım var, kızı yakında 5 yaşına girecek ve anaokuluna gidecek. Ve gruplarındaki bir çocuğun neredeyse her gün öğle yemeği sırasında masaya tırmandığını, pantolonunu çıkardığını ve herkese amını gösterdiğini söylüyorlar.
Çocuklar şokta, öğretmenler şokta, ebeveynler şokta şok oluyorlar ama hiçbir şey yapamıyorlar, bu defalarca tekrarlanıyor.
Kız sorular sorar: Bu çocuğun elinde ne var?
Bu çocuğun böyle davranmasına ne sebep olabilir? Bundan kim büyüyecek? Teşhirci mi?
Ve ne yapmalıbaşka çocukların ebeveynleri mi?
Çocuklar şokta, öğretmenler şokta, ebeveynler şokta şok oluyorlar ama hiçbir şey yapamıyorlar, bu defalarca tekrarlanıyor.
Bu çocuğun böyle davranmasına ne sebep olabilir? Bundan kim büyüyecek? Teşhirci mi?
Ve ne yapmalıbaşka çocukların ebeveynleri mi?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Anaokulunda Davranışlar
Geleceğin striptizcisi "Tarzan" gibi
- These users thanked the author Alex yapardı for the post:
- Rasaroam
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 98
- Registered for: 11 months
Anaokulunda da eğlendik. Yeğenim kendisinin de hoşuna gittiğini söyledi
- These users thanked the author Seks yapıyoruz for the post:
- frenk
-
Автор темыRasaroam
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 3 years
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 98
- Registered for: 11 months
Bunu DS’deki kızlara gösterdik. Çişleri ve bize kız dediler, sana özel mesajla anlatabileceğim çok şey vardı
- These users thanked the author Seks yapıyoruz for the post (total 2):
- frenk, Mihasik
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
5-6 yaşlarımda anaokulu anılarımdan şunu hatırlıyorum: Bir yürüyüşte, derste ya da sessiz bir saatte pantolonumu (iç çamaşırımı) sıçtığımda, memnun olmayan bir dadı ya da öğretmen tarafından diğer çocukların gözü önünde elimden tutularak bir leğene yerleştirilmek hoş bir heyecan uyandırdı. yıkanmak için ılık su... Ve o zamandan beri... Büyük anaokulunda sadece pantolon giyiyordum, bu sık sık oluyordu, elbette haftada 2-3 kez... Utanç vericiydi ve dehşet verici derecede utanç vericiydi ama yine de heyecan vericiydi ... Sonra birdenbire 1. sınıfın sonuna doğru geçti.. Nadir de olsa kazalar da oluyordu...)))Rasrom: ↑19 Jul 2024, 16:15 Bir arkadaşım var, kızı yakında 5 yaşına girecek ve anaokuluna gidecek. Ve gruplarındaki bir çocuğun neredeyse her gün öğle yemeği sırasında masaya tırmandığını, pantolonunu çıkardığını ve herkese amını gösterdiğini söylüyorlar.
Ve ne yapmalı başka çocukların ebeveynleri mi?
-
- Flört etmek
- Total posts: 25
- Registered for: 10 months
- Orientation: heteroseksüel
Anaokulunda böyle oynardık. Sakin zamanlarda birbirlerine amlarını gösterirlerdi.
Kızım anaokulundayken bir de oğulları vardı, biberini çıkarıp balalayka gibi çalardı. Ama bunu kızımdan değil diğer ebeveynlerden öğrendim.
Kızım anaokulundayken bir de oğulları vardı, biberini çıkarıp balalayka gibi çalardı. Ama bunu kızımdan değil diğer ebeveynlerden öğrendim.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 495
- Registered for: 1 year 1 month
Bir arkadaşımla anaokulunun arkasında birbirimize kıçlarımızı gösterdiğimizi ve tuvalette lazımlıkların üzerinde oturan kızlara bakmaya çalıştığımızı hatırlıyorum.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 60 Replies
- 1240 Views
-
Last post by Zorba Carrie