Bu gerçek mi? Kimin deneyimi var?
-
Автор темыGerberti
- Flört etmek
- Total posts: 36
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Gerçek mi seks toplantısı için bir forumda bir kızla veya bir erkekle tanışın Gerçek hayatta bir erkekle veya bir kızla seks yapmak için buluşmayı başaran veya en azından forumdaki kişilerle otuzbir çekmeyi başaran var mı?
Şuraya yazın: arabada farklı konular hakkında konuşalım Fishermanjek
Şuraya yazın: arabada farklı konular hakkında konuşalım Fishermanjek
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 314
- Registered for: 3 years 7 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 254
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Bu gerçek mi? Kimin deneyimi var?
Hem seks hem de sanal için bir tanışma sitesinde birkaç kadınla tanıştım.. bu arada, Skype’ta mastürbasyon yapmak, sempati varsa inanılmaz hoş... kızlardan hangisi ilgileniyor.. yaz, hiçbir kompleksim yok. . Skype’ta da birkaç adamım vardı.. Skype’ın şu sıralar moda olmadığı doğru. ama aynı zamanda Viber ve Telegram’da da vardı
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 8 months
Gerberti,
Hepsini düşünüyorum görgü kurallarına ve iletişim becerisine bağlıdır... Manastırın web sitesinde bir rahibeyi "birbirine yapıştıracak" "uzmanlar" tanıyorum... :)
4 dakika sonra gönderilir 20 saniye:
anlap,
Birkaç farklı özel etkinlik daha... ve olmayacak internet sitelerinde yeterince yer var... Bu kadar üzücü olmasaydı komik olurdu...
Hepsini düşünüyorum görgü kurallarına ve iletişim becerisine bağlıdır... Manastırın web sitesinde bir rahibeyi "birbirine yapıştıracak" "uzmanlar" tanıyorum... :)
4 dakika sonra gönderilir 20 saniye:
anlap,
Birkaç farklı özel etkinlik daha... ve olmayacak internet sitelerinde yeterince yer var... Bu kadar üzücü olmasaydı komik olurdu...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 64
Evet, elbette gerçek. Eşim ve ben bir tanışma sitesinde MFM için bir ortak bulduk. İşe yarıyor.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 251
bu nerede yaşadığınızla ilgili bir mesele. Moskova veya St.Petersburg’daysa, o zaman oldukça mümkün, eğer başka bir yerdeyse, o zaman pratikte hayır.... Oldukça büyük bir şehirde, bölgesel bir merkezde yaşamama rağmen, burada benim şehrimden kimseyle tanışmadım. .
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
Seks karısı/aldatılan bir çift olarak, ilgili tanışma sitelerinde birden fazla kez erkek partnerler bulduk.
Fakat ben (kocam) her zaman bu toplantılara götürülmüyordum. Arabada otelin altında ya da evde bekledim ya da karımı saunaya götürüp saunanın yanında onların sikişmeyi bitirmesini bekledim. Ve evde uzun zamandır beklenen oral seks!!!! ne kadar iyi hissettiğinin hikayesine.
Fakat ben (kocam) her zaman bu toplantılara götürülmüyordum. Arabada otelin altında ya da evde bekledim ya da karımı saunaya götürüp saunanın yanında onların sikişmeyi bitirmesini bekledim. Ve evde uzun zamandır beklenen oral seks!!!! ne kadar iyi hissettiğinin hikayesine.
-
- Orgazm!
- Total posts: 830
- Registered for: 2 years 10 months
Bu forumda buluşmanın gerçekçi olmadığını düşünüyorum ve inanıyorum çünkü buradaki hesapların çoğu, forumu tanıtmak amacıyla oluşturulmuş tek günlük hesaplardır. kurumasın, kapanmasın diye. Burada yüzde 40-50, gerçekte tanışmanız muhtemel olmayan gerçek insanlar, çünkü bu forum arzularınızı ve fantezilerinizi ifade etmek için oluşturuldu, ancak bunları gerçekleştirmek için değil. Burada hala çok sayıda mucit var. Bu nedenle, Skype, WhatsApp ve diğer anlık mesajlaşma programlarında birbirlerine mastürbasyon yapacak bir ortak (ortak) bulmanız bile tavsiye edilmez...
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
Yazışmalardan sonra gerçek hayatta da asla başarılı olamadım (
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
Yaklaşık 10 yıl önce bu daha kolaydı. Şimdi basit olsa da çağ aynı değil.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 171
Bu forumda henüz hiç kimse ne kişisel mesajla ne de alışveriş sepetiyle gerçek bir şey teklif etmedi:
Gerçek hayatta kim bakıyorsa sosyal ağlarda, alışveriş sepetinde vs. arıyordur. Bir arama var her yerde tanıdık arayın, tanışın, tanışın, seks yapın ve orada mutlu olacaksınız.
Bu forumda henüz hiç kimse ne kişisel mesajla ne de alışveriş sepetiyle gerçek bir şey teklif etmedi:
-
- ön sevişme
- Total posts: 142
- Registered for: 3 years 9 months
Gerçek hayatta şehrinizden bir partner bulmanın işe yaramayacağını düşünüyorum. Ancak sanal iletişim için bu oldukça kolaydır.
-
- Orgazm!
- Total posts: 830
- Registered for: 2 years 10 months
Evet, bu anlaşılabilir. Ancak çoğunlukla sol görüşlü insanlar insanları dolandırmak, onlara şantaj yapmak, sosyal ağları hacklemek ve ardından bunları arkadaşlarına ve tanıdıklarına göndermek için orada oturacaklar!
Peki, eğer senin İstanbul’da olduğuna ve benim de örneğin Vladivostok’ta olduğuna dair gerçek verilere sahipsen, o zaman gerçekte nasıl buluşabiliriz?Bu forumda henüz kimse gerçek bir şey teklif etmedi, ne PM’de ne de sepette
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 171
Yani ben başka bir şeyden bahsediyorum. Çapkın "forumda buluşmak imkansız" dedi. Doğru, pek çok insanın bulunduğu yerlerde tanıdıklarınızı aramalısınız: sosyal ağlarda, arabada, tanışma forumlarında vb. Ama o (ve sadece o değil), görüyorsunuz, daha parlak olduğu yere bakıyor o. Dixi.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 147 Views
-
Last post by Yulian_San
-
- 14 Replies