Natalya Leonidovna sınavı geçmeme yardım etti

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Yün »

Metnim, eşsiz forum modeli Natta Len :wink:

Milli Eğitim Bakanlığı birkaç yıldır okul mezunları için cinsellik eğitimi alanında zorunlu bir uygulamalı sınav uygulamaya koydu. Hükümet, demografik sorunu çözmek için lise öğrencilerine aile yaşamının temellerini zorunlu olarak öğretmenin gerekli olduğuna karar verdi.
Uygulamalı devlet sınavı için, mezun olan sınıftan erkek ve kız çiftleri, tarafından seçildi. bir haftada çok şey. Sınava hazırlanmak ve cinsel ilişkiyi test etmek için bir hafta gerekiyordu. Birisinin eşi yoksa, genellikle evli olmayan veya bekar genç öğretmenler sınavı geçmelerine yardımcı oluyordu.
Sınavı başarıyla geçmek için çiftin tam cinsel ilişkiye girmesi ve iyi bir orgazm yaşaması gerekiyordu. Eyalet komisyonu krema kullanarak çocuğun orgazmını görsel olarak değerlendirdi ve kız bir orgazmometre sensörüne bağlandı.

Mükemmel bir öğrenci, uzun boylu ve atletik olan Andrei altın madalyaya gidiyordu ama kendisi için bu zor sınavdan endişeleniyordu - çok çabuk bitirdi ve kalabalığın önünde sıkışan sınıf arkadaşını finallere taşıyacak vakti olmayacağını anladı. Neyse ki komik sınıf arkadaşı Irochka onunla eşleşti. İlk akşam denediler ve Irochka ilk dakikada hızlı bir şekilde geldi.

Sınav günü geldi, ne yazık ki sabah Irochka’ya yaya geçidinde araba çarptı ve hastaneye kaldırıldı. Sınıf öğretmeni Marina Aleksandrovna bunu öğretmenler odasında alarmla bildirdi; genç bir öğretmen Irochka’nın yerini almayı kabul etti. Ancak Marina Alekandrovna, Andryusha’nın hızlı bir şutör olduğunu ve altın madalyanın şüpheli olduğunu dehşetle hatırladı ve söyledi. Öğretmenler odasında bunaltıcı bir sessizlik vardı. Ve sonra birisi, fizikçi Natalya Leonidovna’nın 8 Mart’ta biraz içki içtiğini ve sadece birkaç sürtüşmenin üstesinden gelmekle övündüğünü hatırladı.

https://i120.fastpic.org/big/2022/0610/ ... a70ef1.jpg

Наталья Леонидовна была уже немолода, но её фигура и сейчас волновала мужскую часть коллектива и даже школьников. Она была не замужем, но когда к ней в физкабинет заявилась группа учителей, то она отказала поначалу. В бой кинули директора школы и он оставшись с Натальей Леонидовной наедине смог заставить её поменять решение.

Как назло Андрею пришлось по вытянутому номеру сдавать экзамен первым. Они с Натальей Леонидовной подошли к высокому мягкому экзаменационному столу накрытому простыней и начали раздеваться. От волнения у учительницы запотели даже очки, а у Андрюши никак не наступала эрекция. Тогда Наталья Леонидовна прижала мальчика к себе и стала гладить его по спинке. Член мальчика начал потихоньку вставать. «Ну с богом!» — сказал кто то из членов госкомиссии, Наталье на запястье надели датчик и она увлекла мальчика за собой на стол.

Андрей довльно легко смог войти в учительницу и начал двигаться. Наталья почувствовала возбуждение, но вокруг было столько народа что она просто напросто стеснялась. Всё же ритмичные толчки Андрюши заставили её поплыть, но до оргазма было ещё далеко, а мальчик уже был близок к финалу.

https://i120.fastpic.org/big/2022/0610/ ... 0d69b8.jpg

«Наталья Леонидовна, давай!» — сжимали кулачки учителя и одноклассники. Внезапно в экзаменационном зале раздался густой бас переживавшего завхоза — «Натаха! Не подведи пацана!». Наталья смогла расслабиться и её накрыл сильнейший оргазм. Стрелка оргазмометра скакнула до конца вправо. Через несколько секунд взорвался и Андрюша. В зале зааплодировали. Уставшие экзаменуемые с трудом поднялись со стола и некоторое время стояли прислонившись к столу.
«Хороший агрегат у парня, надо его в зятья забрать!» — пробасил трудовик и зал грохнул от смеха. Наталья Леонидовна поцеловала Андрюшу в губы и они пошли одеваться.
These users thanked the author Yün for the post:
Ded
Evgeniy7519
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 660
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Ynt: Natalya Leonidovna sınavı geçmeme yardım etti

Unread post by Evgeniy7519 »

Bu saçmalık... bu saçmalık
These users thanked the author Evgeniy7519 for the post (total 2):
George, Yün
Автор темы
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Yün »

Sınavdan sonra Natalya Leonidovna’nın heyecandan başı ağrıdı, izin istedi ve evde
çocuğun güçlü ve güzel vücudunu hatırlamaya başladı :m0571:

https://i120.fastpic.org/big/2022/0610/ ... 0ab4a6.jpg
These users thanked the author Yün for the post:
Ded
stas.shevchenko
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 53
Registered for: 3 years 3 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by stas.shevchenko »