Ben boynuzlu muyum yoksa değil miyim?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
ŞanGovor
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 2 years 6 months
 Ben boynuzlu muyum yoksa değil miyim?

Unread post by ŞanGovor »

Üniversitede yurdumuzun yan odasında yaşayan bir kızdan hoşlanıyordum. Ondan hoşlandım ama bir şekilde karşılıksızdı. Bizim odamızda biz birinci sınıftayken beşinci sınıfta olan bir adam yaşıyordu. Ona doğru ilerlemeye başladı ve yılbaşından hemen önce onu becerdi. Tabii ki çok kıskanıyordum ve onu neredeyse her gün becerdi, çıkmaya başladılar, sonra üniversiteden mezun oldu ve üçüncü yılda çıkmaya başladık. Genelde o artık benim eşim, 7 yıldır birlikte iki çocuğumuz var. Boynuzlu olduğum ortaya çıktı mı? O adamın onu becerdiğini biliyordum. Ya da değil? Yine de o zamanlar kız arkadaşım ya da karım değildi.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Aldatılan biri miyim, değil miyim?

Unread post by Geçit »

UshanGovor: 14 Jan 2023, 12:53 Üniversitede yurdumuzun yan odasında yaşayan bir kızdan hoşlanıyordum. Ondan hoşlandım ama bir şekilde karşılıksızdı. Bizim odamızda biz birinci sınıftayken beşinci sınıfta olan bir adam yaşıyordu. Ona doğru ilerlemeye başladı ve yılbaşından hemen önce onu becerdi. Tabii ki çok kıskanıyordum ve onu neredeyse her gün becerdi, çıkmaya başladılar, sonra üniversiteden mezun oldu ve üçüncü yılda çıkmaya başladık. Genelde o artık benim eşim, 7 yıldır birlikte iki çocuğumuz var. Boynuzlu olduğum ortaya çıktı mı? O adamın onu becerdiğini biliyordum. Ya da değil? Yine de o zamanlar kız arkadaşım ya da karım değildi
Bence onun değil, senin karın olduğu için gurur duymalısın) )) Sana göre onu hemen sevdin ve anladın))) Ah, geçmişte seks sadece seksti)
These users thanked the author Geçit for the post:
Ötesinden Gelen Şehvet
Avi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 93
Registered for: 3 years
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Avi »

Hayır, sen bir pislik değilsin) endişelenme. O anda en fazla birbirinize aşinaydınız. Sonunda ona ulaştın, güzelim) Birbirinizi sevin ve keyif alın) ve bu düşünce, anılar, başkalarının onu nasıl becerdiğini hayal etmek sizi heyecanlandırıyor mu?
These users thanked the author Avi for the post:
Fargal94
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 520
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by YeniDim »

Benimkiyle okulda çıkmaya başladım. El ele yürüdük, bazen öpüştük ama göğüslerine dokunmaktan başka bir şeye izin vermedi. Çok utangaçtım. Sonra hayat bir şekilde ayırdı bizi, 26 yaşında yeniden buluştuk, 20 yılı aşkın süredir birlikte yaşıyoruz.
Ve onunla "arkadaş" olduğumuz aynı zamanda, o zaten tüm gücüyle yetişkin, evli bir adamla seviştiği ve bazen ben ona evine kadar eşlik edip oradan ayrıldıktan hemen sonra ortaya çıktı. Bazen okuldan önce onu arabayla erkenden alırdı. Ve kısa bir süre önce ona oral seks yaptığını ağzından kaçırdı, ancak daha önce sadece sikiştiklerini söylemişti ve ona ilk oral seks yaptığında çok daha sonra, başka birine yapmıştı. Ve şimdi, bu onun ilki müşterilerimden biri, birbirimizi oldukça sık görüyoruz ve iş hakkında iletişim kuruyoruz. Ama onları bildiğimi bilmiyor)))
Avi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Avi »

YeniDim, bir çeşit Santa Barbara’nız var) Mutlu , bu daha önce gelen her şeyin ve herkesin canı cehenneme demektir...
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by YeniDim »

Avi: 14 Jan 2023, 13:31 NewDim, Santa Barbara’n hangisi mesela? o zaman) Mutlu, yani daha önce gelen her şeyi ve herkesi umursama....
Doğru kelime değil))) Genel olarak çok romantik bir hikaye o halde) Neden "yapmak"? Sonrası vardı, en başında ve sonra. Ve sonra çok uzun bir ara ve şimdi yine onun son sevgilisi olacağına yemin ediyor ve ilişkileri şimdiden yavaş yavaş geriliyor. Yani evet ikisi de mutlu, onu aldatmıyorum, o tek başına yeterli.
Avi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Avi »

NewDim, orada olduğunu bilmiyordum o zaman da şimdi de öyleydi) Çiftiniz yalnızca Cuckold ve SexWife arasındaki ilişkinin bir göstergesidir, eğer mutluysanız, o zaman bunun tadını çıkarın ve tüm fikirleri umursamayın
These users thanked the author Avi for the post:
Fargal94
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by YeniDim »

Başkalarıyla seks yaptığında hiç orada bulunmadım ve bunu isteyeceğimi de sanmıyorum. Sonra maksimum.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 5 months

Unread post by Nikk »

NewDim: 14 Jan 2023, 13:56 Başkalarıyla seks yaparken hiç yanında olmadım ve bunu isteyeceğimi de sanmıyorum. Sonra maksimum.
Bunun bununla ne alakası var, orada mıydı? Neler olduğunu BİLİYORSUN ve bu seni rahatsız etmiyor... Ve sana ne isim vereceğine kendin karar ver!
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by YeniDim »

niqk: 14 Jan 2023, 14:45
Başkalarıyla seks yaptığında hiç orada bulunmadım ve bunu isteyeceğimi de sanmıyorum. Sonra maksimum.
Bunun bununla ne alakası var, orada mıydı? Neler olduğunu BİLİYORSUN ve bu seni rahatsız etmiyor... Ve sana ne isim vereceğine kendin karar ver!
Biliyorum) ve hatta gördüm hemen ardından izler ve başka şeylerle.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Heyecanlı? Onu sıcak takipte mi becerdin? Oral seks yaptın mı?...
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by YeniDim »

niqk: 14 Jan 2023, 15:15 Heyecanlı mısın? Onu sıcak takipte mi becerdin? Oral seks yaptın mı?...
Evet. İkisi birden. Yine de koruma kullandılar, bu yüzden başkasınınkini denemedim)
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Hala bundan keyif aldım! Ve sonra uzun bir süre anılara daldım...
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by YeniDim »

niqk: 14 Jan 2023, 15:25 Bundan hâlâ keyif alıyorum! Ve sonra uzun bir süre anılara daldım...
Söz bu değil, kafam karıştı) Neredeyse kalbim fırlayacaktı. Bu birden fazla kez oldu, beni ilk kez kendisi davet ettiğinde, hemen ardından sarhoştu, kararını verdi. Ve sonra iki kez daha oldu. Ve çok uzun zaman önce, yeni yıldan önce. Bu arada benden sonra sevgilisiyle de birkaç kez buluştu, bir şey hissetmesin diye kendini düzene koysa da genelde uzun süredir uyumadığımızı, sanki ayrı yaşıyormuşuz gibi söylüyor. . Onunki benimkinden daha büyük, son zamanlarda sahip olduğu şeyin farkına bile varmadılar.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Akıllı bir karın var! Kaybolmayacak!...
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by YeniDim »

niqk: 14 Jan 2023, 15:34 Küçük karınız çok akıllı! Kaybolmayacak!...
Ve sonra) beni endişelendiren tek şey, ng’den sonra bir şeylerin bir şekilde azalmaya başlaması. sadece iki kez buluştuk ve o zaman bile geceyi geçirmedik, sadece birkaç saatliğine uğradık, çiçekler ve hediyeler getirdik. Tabii ki siktir et)))
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Eh, başkasını bulacaktır... Eğer bir arzu varsa...
N@TyPaL
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 194
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by N@TyPaL »

hayır, boynuzlu değil. Ancak böyle bir başlangıç ​​elbette bazılarına göre sağlıklı değil. Bunun, özellikle aile hayatının ilerleyen dönemlerinde bazı kavgalar başlarsa, bu durumun yıpranmaya başlayabileceği erkekler var ve hafızada bu tür parçalar olduğunda oradan boynuzlamak çok uzak değil. Ama mutlaka değil. Mesela gençliğimde bir kızla tereddüt ettiğim ve başka bir adamın bekaretini aldığı bir hikayem vardı. Altı ay sonra ayrıldılar ve ben onunla çıkmaya başladım ama bir iki yıl sonra ilişki de ters gitti. Tabii ki, yıllar geçtikçe bu kesinlikle önemsiz bir saçmalık gibi görünüyor. Ama kimse onun bekaretini bozmayı başaramadı :D Şimdi geriye dönüp baktığımda bunun sadece en iyisi olduğunu düşünüyorum, eğer ilk ben olsaydım, ben de kayıt ofisine şu şekilde gidebilirdim: bir süre sonra gençliğimden/aptallığımdan dolayı, 20’li yaşlarımdan dolayı tabii ki bambaşka bir anlam kazandı. Güçlü bir kıskançlık varsa bu elbette pek iyi değil ama 7 yıllık evlilik ve iki çocuk varken acele etmek için artık çok geç :D Kendinizi ancak onun böyle olduğu gerçeğiyle rahatlatabilirsiniz. evlenmeden önce aldatan bir arkadaş grubum yoktu.
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by YeniDim »

niqk: 14 Jan 2023, 16:34 Eh, başka birini bulacaktır... Eğer isterse...
Sanmıyorum... O bundan önce çok büyük bir ara vermiştim, görünüşe göre uzun zaman önce sakinleşmiştim ve sonra dedi ki, bir şey buldu, daha yeni park yerinde tanıştık, bir hafta sonra ona yazışmalar verdim, utanıyorum Kendi adıma, teyzemin zaten bir yetişkin olduğunu, ancak ona bir kız gibi aşık olduğunu, ilk görüşmeden önce zaten her tarafının titrediğini söylüyor. Yani bilmiyorum, sırf sikişmek için birini araması pek mümkün değil.
Ogest
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 710
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Ogest »

Sen boynuzlu değilsin, bu standart bir durum.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • New post Bu durumda ben boynuzlu muyum yoksa değil miyim?
    by Misafir516 » » in Boynuzlamak
    6 Replies
    883 Views
    Last post by Faust
  • New post Ben boynuzlu muyum yoksa değil miyim?
    by Kayıtsızlık » » in Boynuzlamak
    18 Replies
    1848 Views
    Last post by Omut46
  • New post Eşcinsel miyim yoksa değil miyim?
    by Damalı » » in Seks hakkında genel sorular
    20 Replies
    468 Views
    Last post by sikikamerlik
  • New post Yani ben boynuzlu muyum?
    by Misafir516 » » in Boynuzlamak
    9 Replies
    1678 Views
    Last post by Anatolik
  • New post Ben pedofili miyim, değil miyim?
    by Benim beyin sarsıntım » » in Ensest
    15 Replies
    443 Views
    Last post by Viar

Return to “Seks hakkında genel sorular”