Bakire fahişe
-
Автор темыMargo
- Flört etmek
- Total posts: 28
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: biseksüel
Bakire fahişe
Benden daha yaşlı bir tanıdığımın bana anlattığı bir hikayeyi hatırladım.
Bu 1989-1991’de bir yerde yaşandı. Daha sonra lisedeydi ve şehrin eteklerinde yaşıyordu. O zamanlar memleketindeki kızlar mütevazı davranıyordu, bu yüzden 15-16 yaşlarında çok sayıda bakire vardı. Onunla aynı sınıfta Maşa adında bir kız vardı. Mükemmel bir öğrenciydi, bir atletti, oldukça güzeldi ama sınıfta pek popüler değildi çünkü sıkıcı derecede haklıydı ve başkalarını düzeltmeyi seviyordu. Aynı sınıfta öğretmenlerin "kötü" olarak nitelendirdiği başka bir kız daha vardı. Adı da Masha’ydı. Aynı sınıftan iki "kötü" çocuk Bad Masha’nın etrafında takılıyordu, bazen kuytu yerlerde ona sarılmak için tırmanıyorlardı, ama daha fazlası değil. Bir gün şaka yollu ya da ciddi bir şekilde Bad Maşa’ya kendilerini emmesini teklif ettiler. Güldü ve kabul etmedi, ancak daha sonra söylenenlere inanırsanız, sohbetlerine tesadüfen tanık olan İyi Maşa, yalnız kaldıklarında yanlarına geldi ve onları emmeyi teklif etti ve onlarla birlikte gitti. onları adamlardan birinin evine götürdüler ve her şeyi söz verildiği gibi yaptılar. Bu ilk olaydan sonra sık sık bu adamlarla buluşuyor ve sırayla elleri ve dudaklarıyla ilgileniyordu. Bu davranışı öğrenilince sansasyon yarattı. Sınıfta, hatta bir bütün olarak okulda çocuklar çok ilgilendi, ancak İyi Masha’nın çoktan götürüldüğü ortaya çıktı. Bazen birlikte, bazen ayrı ayrı sinemaya veya kafeye giden 2 kadar erkek arkadaşı vardı. Bir süre sonra İyi Masha’nın ebeveynleri, bir sınıf arkadaşına kızının kötü davranışlarını ispiyonlayan Bad Masha’nın ebeveynlerinden öğrendi. Bir jinekoloğa götürüldü. Bakir. Bundan sonra kıza yönelik tüm suçlamalar düştü. İyi Maşa biraz ara verdi ve sonra maceralarına devam etti, ama daha gizlice... Yıllar sonra, mezunlar toplantısında arkadaşım bu iki kötü adamdan biriyle konuşmaya başladı ve ilk başta İyi Maşa’nın şunu itiraf etti: ne amını ne de kıçını görmelerine izin vermedi, dolayısıyla teknik olarak masum kaldı ve skandaldan sonra, toplantılar yeniden başladığında Vazelin ile kıçına girmesine izin verildi, ancak kediye girilmesine izin verilmedi.
Bu 1989-1991’de bir yerde yaşandı. Daha sonra lisedeydi ve şehrin eteklerinde yaşıyordu. O zamanlar memleketindeki kızlar mütevazı davranıyordu, bu yüzden 15-16 yaşlarında çok sayıda bakire vardı. Onunla aynı sınıfta Maşa adında bir kız vardı. Mükemmel bir öğrenciydi, bir atletti, oldukça güzeldi ama sınıfta pek popüler değildi çünkü sıkıcı derecede haklıydı ve başkalarını düzeltmeyi seviyordu. Aynı sınıfta öğretmenlerin "kötü" olarak nitelendirdiği başka bir kız daha vardı. Adı da Masha’ydı. Aynı sınıftan iki "kötü" çocuk Bad Masha’nın etrafında takılıyordu, bazen kuytu yerlerde ona sarılmak için tırmanıyorlardı, ama daha fazlası değil. Bir gün şaka yollu ya da ciddi bir şekilde Bad Maşa’ya kendilerini emmesini teklif ettiler. Güldü ve kabul etmedi, ancak daha sonra söylenenlere inanırsanız, sohbetlerine tesadüfen tanık olan İyi Maşa, yalnız kaldıklarında yanlarına geldi ve onları emmeyi teklif etti ve onlarla birlikte gitti. onları adamlardan birinin evine götürdüler ve her şeyi söz verildiği gibi yaptılar. Bu ilk olaydan sonra sık sık bu adamlarla buluşuyor ve sırayla elleri ve dudaklarıyla ilgileniyordu. Bu davranışı öğrenilince sansasyon yarattı. Sınıfta, hatta bir bütün olarak okulda çocuklar çok ilgilendi, ancak İyi Masha’nın çoktan götürüldüğü ortaya çıktı. Bazen birlikte, bazen ayrı ayrı sinemaya veya kafeye giden 2 kadar erkek arkadaşı vardı. Bir süre sonra İyi Masha’nın ebeveynleri, bir sınıf arkadaşına kızının kötü davranışlarını ispiyonlayan Bad Masha’nın ebeveynlerinden öğrendi. Bir jinekoloğa götürüldü. Bakir. Bundan sonra kıza yönelik tüm suçlamalar düştü. İyi Maşa biraz ara verdi ve sonra maceralarına devam etti, ama daha gizlice... Yıllar sonra, mezunlar toplantısında arkadaşım bu iki kötü adamdan biriyle konuşmaya başladı ve ilk başta İyi Maşa’nın şunu itiraf etti: ne amını ne de kıçını görmelerine izin vermedi, dolayısıyla teknik olarak masum kaldı ve skandaldan sonra, toplantılar yeniden başladığında Vazelin ile kıçına girmesine izin verildi, ancak kediye girilmesine izin verilmedi.
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Bakire fahişe
İyi hikaye. Bundan sonra bu süreçten kimin daha çok keyif aldığını, kötü çocukların mı yoksa iyi Maşa’nın mı olduğunu merak etmeye başlıyorsunuz.
-
Автор темыMargo
- Flört etmek
14 yaşında sevişmeye başladım, yani Bunun nasıl sadece oral seksle sınırlı olduğu hakkında çok az fikrim var. Onu onlarla okşamanın çok şey kazandırdığından şüpheleniyorum.
- These users thanked the author Margo for the post (total 3):
- birisi, margosha22, sapık
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 449
- Registered for: 3 years 8 months
Bundan sonra şu soru ortaya çıkıyor: Bekaretinizi kontrol ettirmek için jinekoloğa gitmenin ne anlamı var? Üyeler zaten başka deliklerdeyken teknik olarak o kalabilirse
-
Автор темыMargo
- Flört etmek
Ebeveynlerinin bunu hayal edemeyeceğinden şüpheleniyorum. Ben de kişisel olarak bu kadar tuhaflıkları olan biriyle hiç tanışmadım. Birisi bir erkekle ciddi bir şekilde çıkmışsa, o artık bakire değildir.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
- Registered for: 2 years 7 months
Birileri oral-anal-vajinal yöntemleri hemen deneyimledi ve birileri de oraya adım adım ulaştı. adım (adım adım o yöne yürümek).
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
- Registered for: 2 years 11 months
Bir sınıf arkadaşım Natasha vardı. Ayrıca sıkıcı olacak kadar doğru. Okulda iki pozisyonda oturdum: sırtım dik, kollarım kavuşturulmuş veya ayrıca herkesten daha hızlı cevap vermek için bir elimi kaldırdım. Ayrıca yaklaşık iki veya üç yol vardı: okul-ev veya ev-kütüphane. Genelde sınıfın ilk güzeli olarak kabul edilirdi ama kimse onu arkadaş olarak bile görmüyordu, çok haklıydı. Disko, dans, şirket veya başka bir şey yok. Sonra tabi ki üniversite, evlilik, çocuk, yani her şey olması gerektiği gibidir. Sonra boşandı ve gerçekten kötü bir duruma düştü, bu çok korkunç. Onunla yollarım 25 yaşındayken, akşam bir barda, nostaljiyle, anılarla vs. kesişmişti. Sonra küstahlığını bir kenara bırakıp beni bir arkadaşını evinde ziyaret etmeye davet etti. Hiç sorun yaşamadan kabul etti ve öyle bir seksle sonuçlandı ki çıldırdım: Çığlık attım, anal yaptım ve başka ne varsa, ne yazık ki arkadaşım evde değildi, ikisine de verirdi. Bu süreçte sordum Natasha, sana ne oldu, bilmiyorum. Eh, tüm doğru gençlik için bir patlama yaşadığını söyleyerek şaka yaptı) Sonra neredeyse tüm arkadaşlarımın zaten onunla birlikte olduğu ve hiçbir kısıtlama olmaksızın ortaya çıktı. Daha sonra ara sıra 5-6 kez buluştuk. Daha sonra St. Petersburg’a gitti, orada evlendi, mutlu bir şekilde yaşıyor, öğretmen olarak çalışıyor.
Yukarıda açıklananın tam olarak bu değil, aynı zamanda "doğru") sorusuna da cevap veriyor)))
Yukarıda açıklananın tam olarak bu değil, aynı zamanda "doğru") sorusuna da cevap veriyor)))
-
- ön sevişme
- Total posts: 137
- Registered for: 3 years 1 month
Benim de bir sınıf arkadaşım vardı. Güzel olduğunu söylemiyorum ama çirkin de değil. Ve bu da doğru değildi. Yani 7. sınıftan beri kıçına vuruyor. Dediği gibi kendini gelecekteki kocasına sakladı. Ve yeri geldiğinde kredi vermek gerekirse, akranlarımla ve hatta ordudan öncekilerle bile bağlantı kurmadım. Ordudan sonra sadece adamlar vardı. Ve çok fazla konuşmadılar. Bunu ancak ordudan sonra öğrendim. Sarhoşluktan kendisi de paylaştı.
-
- Orgazm!
- Total posts: 778
- Registered for: 3 years 5 months
Öyle bir fahişem yoktu ama komşum okuldan beri, neredeyse beşinci sınıftan itibaren bir sınıf arkadaşının olduğunu, altıncı sınıfta kızarmaya başladığını, hayal edebileceği kadarıyla bir tanrıça gibi sikiştiğini söyledi. Başka kimseyle takılmazdı, katı ve saygın biriydi. Onun karısı oldu ve her şey bitti, o işteydi - o birisinin sikiydi. Birkaç kez yakaladım, sonra sıkıldım ve boşandım. Çok güzeldi... Şimdi başka biriyle yaşıyor, iki çocuğu var ve her şey yolunda!
-
Автор темыMargo
- Flört etmek
Sırf geçmiş maceralarım nedeniyle, özellikle yazın ilk ayında düzenli olarak yapılmasına rağmen sınıf arkadaşlarımla tek bir toplantıya gitmedim. Okulda ilişki yaşadığım tüm eski sevgililerin bunu isteyeceğini, buna izin vermediklerimin de bunu isteyeceğini biliyorum, bu yüzden onu kışkırtmamak için ortaya çıkmamak daha iyi.
-
- ön sevişme
- Total posts: 137
- Registered for: 3 years 1 month
Ve haklı olarak öyleMargo: ↑08 Nov 2022, 23:42 Sırf geçmiş maceralarım yüzünden, sınıf arkadaşlarımla tek bir toplantıya bile gitmedim, her ne kadar bu toplantılar düzenli olarak yapılsa da, özellikle yazın ilk ayında. Okulda ilişki yaşadığım tüm eski sevgililerin bunu isteyeceğini, olmasına izin vermediklerimin de bunu isteyeceğini biliyorum, bu yüzden kışkırtmamak için görünmemek daha iyi.
-
- Orgazm!
- Total posts: 778
- Registered for: 3 years 5 months
Margo, Okul zamanı geldiğinde sınıf arkadaşlarınla buluşmaya gidecek misin? yıldönümü, kırkıncı toplantı! O zaman neredeyse hiç kimse ayağa kalkmayacak, toplantı eğlenceli ve rahat olacak ve memnuniyetinizle sonuçlanacak!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 13 Replies
- 2088 Views
-
Last post by Andrey57115
-
- 1 Replies