Bir keçinin göğüslerini serdim
-
Автор темыScarabay
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 3 years
Kazak’ın göğüslerini yaydım
Kazak göğüslerini nasıl seversin?
- These users thanked the author Scarabay for the post (total 24):
- Vladtsst, Korsan, sağlam, Kuzey, Tpoo, Timuryai, Merkez, Alex 17, Sarımsak, Fargal94, Anadolu, İvannavi, Andrey Petrov, Gregory_Hagen, Gami, Dimon169, gerz13, Rahatla_19, Mart, Alex Langhe, Ivankzn, Stopkin, RedFox, Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 158
- Registered for: 3 years 2 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
- Registered for: 3 years 3 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 132
- Registered for: 3 years 4 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
- Registered for: 3 years 3 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 266
Re: Kazakların göğüslerini ortaya çıkarmak
Ben buna "standart" diyorum. Sıkıcı
Ama ne olursa olsun onların var olması iyi bir şey.

-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
- Registered for: 3 years 4 months
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 3 years 7 months
Kahretsin) henüz görünmüyor) göğüslerin kesimi gözlerin kesimiyle aynı mı?)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
- Registered for: 4 years 4 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 92
- Registered for: 3 years 1 month
-
- Orgazm!
- Total posts: 660
- Orientation: biseksüel
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 10 months
Bir zamanlar yarı Özbek yarı Kazak bir kadınla romantik bir ilişki varmış. Tamamen aynı vücut. Yüzme antrenörü. Biseksüel. Yaşından büyük, büyük göğüslü kadınlardan hoşlanıyor. Eşim kendisinden bir yaş küçük olmasına rağmen eşime aşık. Karısının saçını yapıyor. R. boşandığında, o ve eşi acılarını dökmeyi ve ağlamayı seviyorlardı. İlk başta eşim ona dokunmaktan korktu. Sonra beni davet etti. Onunla daha önceki ilişkimizi biliyordu. Saçını kestirmek için ilk kez yanına gittiğimde R. daha önce seviştiğimizi söyledi. R. o zamanlar evliydi ve seks olmayacağı açıktı. Bir keresinde R. karısının saçına büyü yaparken daireyi ziyarete gelmiştim. Güzel bir sohbet gerçekleştirdik.
Beş yıl önce. Geçen yıl R. kocasından boşandı. Ben de eşimle oturup konuşmaya başladım. Eşim tacizinden dolayı iletişimi kesmek istedi ancak baharın gelmesiyle birlikte yeniden toplantılar düzenlemeye başladılar. Eşim biseksüel ama R.’ye açılmaktan utanıyordu. Sonuç olarak, Nisan ayında havalar barbekü gibi ısınır ısınmaz beni onlarla oturmaya davet etti. Sonrasında güzel vakit geçirdik. Bayanlar hızlandırdı ve dans edelim. Daha sonra karısını dudaklarından öpmeye çalıştı. Eşim korktu ama tutkuyla öpüşebilsinler diye onları bir araya getirdim. Ve ellerini kıçlarının üzerinde gezdirip onlara şaplak attı. R. tişörtünü kendisi çıkardı ve göğüslerini açığa çıkardı. Kadın diliyle papillaları okşamaya başladı. Daha sonra R.’nin şortunu çıkardı ve dilini kasıklarına itti. Eşimin yazlık elbisesini kaldırıp külotunu çıkarıp içine girmekten başka seçeneğim yoktu. R. bitirdi. Eşim küçük göğüslerini beğendi. Daha sonra karısının elbisesini çıkarıp girdiği R.’nin altına koydu. Zaten iki yıldır kimse içine girmediği için ulumaya başlamıştı. Onları sandviçle birbirlerine becerdim. R.’nin anal sekse çekildiğini ve kıçına girip ona kız suları sürdüğünü hatırladım. Daha sonra karısının kıçına girdi ve R., klitorisi dilinin üzerinde olacak şekilde üzerine oturdu ve karısını da yaladı. Ben de karımın kıçına girdim. R. ile birlikte spermimi yaladık.
O halde kızlar, kimin önce bitirdiğiyle övünelim.
Gecenin yarısında orada yatıp konuştuk. R. transy ve crossy’yi tanıdığımızı öğrendiğinde bizi tanıştırmak istedi. Daha sonra duşta seks yaptılar. Eşim küçük göğüsleri beğendi Kazak kadınımız. Kendisinin en az üçüncü boyutuna küçülttüğü için kendisi de bir tane istiyor.
R.’nin geniş bir yapay penis koleksiyonu var. Beni taciz etmeye başladılar. Sonunda kıçıma girebilsinler diye kadınlara teslim oldum. Teker teker girdiler. Heyecanlandım ama boşalamadım. Eşim en sonunda parmaklarıyla prostatımı yoğurdu, ben de R’nin yüzüne geldim. Her şeyi birlikte yaladılar. Anal orgazmdan daha fazla sperm vardı.
Mayıs tatillerinde eşimle seks yaptık ve sonrasında eşim R.’yi arayarak bir sonraki saç kesimini yeniden planlama konusunda anlaşmaya vardı. R. sarhoş oldu ve bize geldi. Saçımı kestim ve sonra oturma odasındaki geniş kanepede bir dastarkhan düzenlediler ve ardından bir üçlü daha gerçekleşti. Çabucak yoruldum ve geldim ve bayanlar eğlendi.
Artık eşim R gibi küçük göğüsler ve dövmeler istiyor. Bu ay eşim iş gezisinden döndüğünde R’ye transi getireceğiz. Ona bir doğum günü hediyesi vereceğiz.
Not: Bu kadar ince bir vücuda sahip olan R.’nin dört çocuğu var. Hafta sonu için onları annesine bırakıyor.
Beş yıl önce. Geçen yıl R. kocasından boşandı. Ben de eşimle oturup konuşmaya başladım. Eşim tacizinden dolayı iletişimi kesmek istedi ancak baharın gelmesiyle birlikte yeniden toplantılar düzenlemeye başladılar. Eşim biseksüel ama R.’ye açılmaktan utanıyordu. Sonuç olarak, Nisan ayında havalar barbekü gibi ısınır ısınmaz beni onlarla oturmaya davet etti. Sonrasında güzel vakit geçirdik. Bayanlar hızlandırdı ve dans edelim. Daha sonra karısını dudaklarından öpmeye çalıştı. Eşim korktu ama tutkuyla öpüşebilsinler diye onları bir araya getirdim. Ve ellerini kıçlarının üzerinde gezdirip onlara şaplak attı. R. tişörtünü kendisi çıkardı ve göğüslerini açığa çıkardı. Kadın diliyle papillaları okşamaya başladı. Daha sonra R.’nin şortunu çıkardı ve dilini kasıklarına itti. Eşimin yazlık elbisesini kaldırıp külotunu çıkarıp içine girmekten başka seçeneğim yoktu. R. bitirdi. Eşim küçük göğüslerini beğendi. Daha sonra karısının elbisesini çıkarıp girdiği R.’nin altına koydu. Zaten iki yıldır kimse içine girmediği için ulumaya başlamıştı. Onları sandviçle birbirlerine becerdim. R.’nin anal sekse çekildiğini ve kıçına girip ona kız suları sürdüğünü hatırladım. Daha sonra karısının kıçına girdi ve R., klitorisi dilinin üzerinde olacak şekilde üzerine oturdu ve karısını da yaladı. Ben de karımın kıçına girdim. R. ile birlikte spermimi yaladık.
O halde kızlar, kimin önce bitirdiğiyle övünelim.
Gecenin yarısında orada yatıp konuştuk. R. transy ve crossy’yi tanıdığımızı öğrendiğinde bizi tanıştırmak istedi. Daha sonra duşta seks yaptılar. Eşim küçük göğüsleri beğendi Kazak kadınımız. Kendisinin en az üçüncü boyutuna küçülttüğü için kendisi de bir tane istiyor.
R.’nin geniş bir yapay penis koleksiyonu var. Beni taciz etmeye başladılar. Sonunda kıçıma girebilsinler diye kadınlara teslim oldum. Teker teker girdiler. Heyecanlandım ama boşalamadım. Eşim en sonunda parmaklarıyla prostatımı yoğurdu, ben de R’nin yüzüne geldim. Her şeyi birlikte yaladılar. Anal orgazmdan daha fazla sperm vardı.
Mayıs tatillerinde eşimle seks yaptık ve sonrasında eşim R.’yi arayarak bir sonraki saç kesimini yeniden planlama konusunda anlaşmaya vardı. R. sarhoş oldu ve bize geldi. Saçımı kestim ve sonra oturma odasındaki geniş kanepede bir dastarkhan düzenlediler ve ardından bir üçlü daha gerçekleşti. Çabucak yoruldum ve geldim ve bayanlar eğlendi.
Artık eşim R gibi küçük göğüsler ve dövmeler istiyor. Bu ay eşim iş gezisinden döndüğünde R’ye transi getireceğiz. Ona bir doğum günü hediyesi vereceğiz.
Not: Bu kadar ince bir vücuda sahip olan R.’nin dört çocuğu var. Hafta sonu için onları annesine bırakıyor.
- These users thanked the author Tpoo for the post (total 2):
- Meloman Almatı, Alex Langhe
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 3 years 11 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 206
- Registered for: 3 years 5 months
Scarabay, merhaba. Peki bir Kazak kadınının amcığı ne kadar dardır? nasıl berbat
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 24
- Registered for: 2 years 10 months
Güzel memeler. Önemli olan filin her zaman ayakta olmasıdır.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 2 years 10 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 385
- Registered for: 2 years 7 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
- Registered for: 2 years 6 months
Re: Keçinin göğüslerini şekillendirmek
Ne yazık ki ne göğüsleri ne de Kazak kadınlarını göremiyorum.
- These users thanked the author sergey.chirkov for the post:
- Vladika56
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 69
- Registered for: 1 year 4 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 85
- Registered for: 1 year 2 months