Karımın arkadaşlarının fotoğrafları karşısında otuzbir çekmeyi severim
-
- Potansiyel seks nesnesi
Karımın arkadaşlarının fotoğrafları karşısında otuzbir çekmeyi severim
Genel olarak hikaye şu ki, eşimle 13 yıldır birlikteyiz ve tüm bu süre boyunca düzenli olarak onun arkadaşları/kız kardeşleriyle mastürbasyon yapıyorum, bu konuda hiçbir şey yapamam. Onu aldatma arzusu yok; onu heyecanlandıran şey onlara mastürbasyon yapmak. Geçen yıl telefonunda onların fotoğraflarının olduğu bir paket buldu ve ayrıca tabletinde yakın arkadaşı
’in yüzünün olduğu benim spermimin olduğu fotoğraflar da vardı, skandal elbette berbattı, ayrılmamız uzun zaman aldı, sonunda, bir süre sonra bu konu hakkında konuştuk ve hatta benim için onları mastürbasyon yapmayı bile kabul etti, aletimi yüzüme doğru kaydırdı ve onu aşağıya indirmeme izin verdi. fotoğraf, eh, kısacası her şey hayal ettiğim gibiydi) sonunda, görünüşe göre bunu kendine aşırı güç vererek yaptı ve bu, en çılgın histeriyle korkunç bir sikişmeyle sonuçlandı ve şimdi bu konunun herhangi bir şekilde anılması yasak. Onları becermek gibi bir niyetimin olmadığını ona nasıl açıklayabilirim? Ve bu süreci onunla nasıl geri alabilirim)

-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 21
- Orientation: biseksüel
Re: Eşimin arkadaşlarının fotoğraflarına bakarak mastürbasyon yapmayı seviyorum
Ne durum:/ Öncelikle ona arzularını kontrol edemediğini, herkesin farklı fetişleri olduğunu vb. anlatmalısın.
İkincisi, sakin ve açık konuş, hiçbir şekilde senin için suçlanacak bir şey değilsin. arzuları
Üçüncü olarak, bir konuşma sırasında onun kirli fetişlerini öğrenin ve inanın bana, biz kızlar genellikle onlardan çok sayıda var :)
Ve tabii ki , kız arkadaşınızın onlardan çok daha güzel olduğu gerçeğini vurgulamayı unutmayın
Eh, bu her zaman seks hayatınıza çeşitlilik katmanın bir başka nedenidir, asıl mesele bir diyalog kurmaktır :)
Kişisel not - bu tür konuşmalardan sonra, partner bir şeyi kabul etmese bile hayaller sıklıkla gerçekleşir - her halükarda bu, insanlar arasında bir kıvılcım yaratır , bu yüzden en sıradan seks bile çok daha iyi :) sorularınız olursa özelden yazın, yardımcı olmaya çalışacağım
İkincisi, sakin ve açık konuş, hiçbir şekilde senin için suçlanacak bir şey değilsin. arzuları
Üçüncü olarak, bir konuşma sırasında onun kirli fetişlerini öğrenin ve inanın bana, biz kızlar genellikle onlardan çok sayıda var :)
Ve tabii ki , kız arkadaşınızın onlardan çok daha güzel olduğu gerçeğini vurgulamayı unutmayın
Eh, bu her zaman seks hayatınıza çeşitlilik katmanın bir başka nedenidir, asıl mesele bir diyalog kurmaktır :)
Kişisel not - bu tür konuşmalardan sonra, partner bir şeyi kabul etmese bile hayaller sıklıkla gerçekleşir - her halükarda bu, insanlar arasında bir kıvılcım yaratır , bu yüzden en sıradan seks bile çok daha iyi :) sorularınız olursa özelden yazın, yardımcı olmaya çalışacağım
- These users thanked the author Wutanged for the post:
- seksforumu_
-
Wutanged, evet, bunu daha önce açıklamadım Neyse. Ve bu benim sola yürümemden daha iyi ve herkes kendi yolunda deliriyor. Anlıyor gibi görünüyor ama aynı zamanda bunu artık kabul etmiyor, ben zaten ipucu vermekten bile korkuyorum. Fetişlerine gelince, 5 yıldır ona işkence ediyorum, öğrenebildiğim tek şey onun lezbiyenlerden hoşlandığı. Benim açımdan ben her şeye açığım, mfm’ye bile, ama o böyle bir şeyi duymak bile istemiyor, her şeyi çılgınca kıskanıyor, muhtemelen bunu yapmamaktan memnun olurum, ama ne kadar uğraşırsam uğraşayım deneyin, yine de fotoğrafları açıp : bilinmiyor: diyorum
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Orientation: heteroseksüel
Ananizm reklam amaçlı bir aktivite değil, bunu yaptığını herkes biliyor ama posterle ortalıkta dolaşmaya gerek yok, tuvalete gitmek gibi, herkes gidiyor ama kapılar kapalı. Neden karını rahatsız ediyorsun? Sadece duygularını düşünüyorsun, ama bu onun için hoş değil, dedi Rusça... Sanırım senin yerine birini bulacak ya da zaten seni arıyor. Sadece benim fikrim.
-
Sanırım forumdaki ahlaki kurallarınızla ilgili bir hata yaptınız amca. Öyle bir durum var ki, tabiri caizse mastürbasyon yapmak isteyen herkes. Karımı ne kadar kırdığım sizi hiç endişelendirmesin)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 232
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Eşimin arkadaşlarını yenmek hoşuma gidiyordu... Herhangi bir isabet ya da kayıp olmadı. Ama aynı zamanda bir fetiş. :ayyy:
-
Evet, gerçek şu ki, onları becerme arzum yok, hedefim yok) her şey bana ve karıma yakışıyor ama öyle bir fetiş var ki ve bununla ne yapacağımı bilmiyorum, özellikle kendisinden sonra bunların hepsini benimle yaptı :roll:
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
Peki ne tavsiye edebilirim? Örneğin, eşinizle birlikte düz A2 formatında büyük bir poster bastırabilir ve ardından onun üzerine bir kalp basabilirsiniz
Bunu gördüğünde çok sevinecek ve her şeyi affedecektir

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 130 Views
-
Last post by John.Johnson
-