Kocam onu ​​aldattığımı düşünüyor. Onu bunun sadece flört olduğuna nasıl ikna edebilirim?

Zor, neredeyse umutsuz durumların analizi
Автор темы
Büyücü Yanochka
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 17
Registered for: 3 years
 Kocam onu ​​aldattığımı düşünüyor. Onu bunun sadece flört olduğuna nasıl ikna edebilirim?

Unread post by Büyücü Yanochka »

Geçtiğimiz günlerde saçma bir durum yaşandı. Eski sınıf arkadaşım, kocamı ve beni doğum gününe davet etti. Ancak kutlamadan hemen önce kocamda ateş, öksürük falan çıktı. Oraya yalnız gittim. Orada, herkes sarhoş olup uykuya daldığında beni seks için heyecanlandıran solcu bir adam vardı. Evli olduğumu ve bu nedenle sadece oral seks yapabileceğimi söyledim. Ben de yaptım, ona da yaptım, bitirmedi. Muhtemelen çok sarhoştu. Tekrar seks istedim. Sonra tekrar evli olduğumu ve sadece anal seks yapabileceğimi söyledim. Birkaç kez arkamdan içeri girmeye çalıştı ama bu beni deli gibi yaraladı. Onu ittim ve eve koştum. Bu aptal flörtü unutmaya karar verdim. Ama bu adamın çok konuşkan olduğu ortaya çıktı. Benim hakkımda herkese oral seks yaptığım ve kıçından yaptığım dedikodusunu yaydı. Eşime de ulaştı. Benim için bir sahne hazırladı. Hastayken onu aldattığımı bağırmaya başladı. Ona her türlü ismi taktı. Onu o adamla seks yapmadığımıza, oral seks ve analın flört ettiğine, lise öğrencileri için okşama olduğuna ikna ettim. Ama kocam hâlâ benimle konuşmayı bıraktı ve seks bile istemiyor. Ne yapmalıyım? Onu aldatmadığıma nasıl ikna edebilirim?
These users thanked the author Büyücü Yanochka for the post (total 2):
Sibiryak89, mega saniye
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 446
Registered for: 3 years 9 months
 Re: Kocam onu ​​aldattığımı düşünüyor. Onu bunun sadece flört olduğuna nasıl ikna edebilirim?

Unread post by yedili »

İnsanların aldatma ve seks kavramları çok farklıdır. Bazıları için başka bir adamla iletişim kurmak zaten ihanettir, ama burada hala sikle dürtüklemek söz konusudur. Bir dahaki sefere kıçınıza iyi bir nüfuz sağlamak için, kayganlaştırıcıyı yanınıza alın, tek kullanımlık torbalarda gelir;)
These users thanked the author yedili for the post (total 2):
Onizm, Düşük
Автор темы
Büyücü Yanochka
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
 Re: Kocam onu ​​aldattığımı düşünüyor. Onu bunun sadece flört olduğuna nasıl ikna edebilirim?

sevener, eğer bu bir daha olursa kocam beni evden tamamen kovar.
These users thanked the author Büyücü Yanochka for the post:
Alex431
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758
Registered for: 3 years 6 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by SergeiKa »

Büyücü Yanochka: 04 Jun 2022, 16:52 sevener, peki, bu bir daha olursa kocam beni evden tamamen kovar.
Değil kesinlikle bir gerçek!... Koca, arkadan sana ve sen de ona, önde.... Kocanla birlikte oyna. Daha akıllı ol. Her şeyi normale döndüreceksiniz... Hırslar tedavi edilir. Ama gençlik geri dönmeyecek. Deneyim yıllar ve sadece bedenin değil zihnin de çok çalışmasıyla birlikte gelir. Kaç kişi kayıp...
Kocanızın yerinde olsaydım... Durumu bir iki kez hallederdim... :cat2:
These users thanked the author SergeiKa for the post:
Cidden
genç bayan
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 135
Registered for: 3 years 3 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by genç bayan »

Senin anlattığın gibi, sonuçta gerçek kocanın tarafında. Ayrıca o adama oral seks yaptın, anal bile neredeyse aklına geliyordu. Gerçeğe aykırı bir şey bulmak zor. Yani, (fasulyeleri döken) o adamı bulabilirseniz ve onun, sizin hakkınızda bu söylentileri yayarken "doğruyu söylemediğini" doğrudan kocanıza (belki yine oral seks için) söylemesini sağlayabilirseniz. Sanki bütün bunları sarhoşken hayal etmişim gibi. Belki bu durumda kocanız ona inanır ve artık size gücenmez. Gerçi o zaman aralarında düşmanlık/kavga başlayabilir, çünkü o adam sana iftira atıyor.

Bunu (o adamla) yapamıyorsan o zaman kendin dene, ikna et kocası, adamın "açıkça yalan söylediğini" söyledi. Hiçbir kanıtı olmadığı konusunda ısrar edin. O anda kimse sizi görmedi mi veya filme çekmedi mi?

Genel olarak sizin için ideal seçenek, kocanızın sözde boynuzlu biri olması olacaktır. Yani bunlar, diğer erkeklerin eşleriyle yakın ilişkiler kurmasından hoşlanan kocalardır. Kocanızı boynuzlama eğilimi açısından bir şekilde test etmeye çalışın. Ya "ölümcül bir boynuzlu" olduğu ortaya çıkarsa - o zaman kendinizi çok şanslı sayın! Çünkü yakında kendisi de senden onu başka erkeklerle aldatmanı istemeye başlayacak.

Bu arada, bu da böyle... Elbette durumunun ne olduğunu daha iyi biliyorsun. sanki... Kocamla ilgili bir durum var. Ancak her durumda, her zaman bir çıkış yolu bulabilirsiniz. Bu konuda iyi şanslar! )
These users thanked the author genç bayan for the post (total 3):
SergeiKa, Erkekİçin, Şalun70
Автор темы
Büyücü Yanochka
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Pannochka, ama dünyanın her yerindeki lise öğrencileri oral seks ve anal seksi seks olarak görmüyor. Onlar için seks sadece vajinaya girmekten ibarettir. Anketler böyle söylüyor. Ve eğer bu seks değilse, bu aldatma olmadığı anlamına mı geliyor?
These users thanked the author Büyücü Yanochka for the post:
Eugene1eva
genç bayan
ön sevişme
ön sevişme

Sağ. Ama bu kocanızla ilgili. O bu şeyler hakkında ne hissediyor? Bunu hile olarak görüyor mu, düşünmüyor mu? Değilse, o zaman sorun yok. Ancak onun için başka bir adamla herhangi bir temasınız ihanetse, o zaman durumdan uygun bir çıkış yolu bulmalısınız.
Автор темы
Büyücü Yanochka
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Pannochka, ancak bir nedenden dolayı anal ve oral seks yapmayı düşünüyor. Bu kadar vahşi tavırları nereden alıyor?
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758

Unread post by SergeiKa »

Yanochka bir büyücüdür,
Kızım! ... Hayatı bilmiyorsun... Ve gençken onu kolayca bulabileceğin konusunda fikir birliği var. Ve bunun bugün yapılması gerekiyor. Yarın çok geç olabilir. Birlikte yaşamın başlangıcındaki güvensizlik kaçınılmaz sonuçlara yol açar.
Başkalarının görüş ve söylentilerini umursamayın. Sevdiklerinizin gözünde bahane aramayın. Çığlık atan içgüdülerine karşı hoşgörülü ol.... Bunu aşacak ve anlayacaktır. Ve biraz daha dikkatli olmanız ve sınıf arkadaşlarınızın çocukların görüşlerinden en azından biraz uzaklaşmanız gerekiyor." Hayat sizi göklere çıkarabileceği gibi, yatağa giremeyecek kadar alçaltabilir de.
n Aptal olduğunu düşünmüyorsun, değil mi?
These users thanked the author SergeiKa for the post (total 2):
Merkez, Erkekİçin
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Yün »

Büyücü Yanochka: 04 Jun 2022, 17:11 Pannochka, ancak dünyanın her yerindeki lise öğrencileri oral seks ve anal yapmayı seks olarak görmüyor. Onlar için seks sadece vajinaya girmekten ibarettir. Anketler böyle söylüyor. Ve bu seks olmadığına göre, bu aldatma olmadığı anlamına mı geliyor?
Her şey kocaya bağlı; eğer o gerçek bir erkekse, o zaman karısını öldürür yan tarafa bakmak için bile :smile001 :
Genel olarak aldatmak bir dokunuş bile değildir, sadece başka birinin kocaya tercih edildiği bir iletişim olabilir :(
These users thanked the author Yün for the post (total 3):
Cidden, Alp9000, Düşük
genç bayan
ön sevişme
ön sevişme

Büyücü Yanochka: 04 Jun 2022, 17:17 bazı nedenlerden dolayı anal ve oral seks yapmayı düşünüyor.
Evet, birçok erkek tam olarak böyle düşünüyor: herhangi bir yakın etkileşim hile yapmaktır. Hatta bir öpücük bile.
Fakat sadece vajinal seksi veya örneğin sadece oral seks yapmayı aldatma olarak gören erkekler de var. Farklı olanlar var...
Kocanızı oral ve anal seksin aldatma olmadığına ikna etmeye çalışın. Bazı kocalar sevgili eşlerinden etkilenirler.
Eugene1eva
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 111
Orientation: biseksüel

Unread post by Eugene1eva »

Büyücü Yanochka: 04 Jun 2022, 17:11 Pannochka, ancak dünyanın her yerindeki lise öğrencileri oral seks ve anal yapmayı seks olarak görmüyor. Onlar için seks sadece vajinaya girmekten ibarettir. Anketler böyle söylüyor. Ve bu seks olmadığı için aldatma olmadığı anlamına mı geliyor?
Bunu ilk kez duyuyorum... Hayır, her türlüsünü duydum Gençliğinde kızlar bekaretini korumak için kıçından ve ağzından sikişirler gibi şakalar var, bu bazı milletler arasında yaygın, bu sofistike kızlara parmak kaldırmayalım... Ama herkes bunu seks olarak görüyor. Bu yüzden resmi olarak bu davanın vatana ihanet olduğunu düşünüyorum.

9 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
Büyücü Yanochka , Bütün bunları o kadar saf söylüyorsun ki... O partide herkesin nasıl sarhoş olduğunu, insanların yarısının bayıldığını hayal edebiliyorum ama hepsinin arasında köpek stili MZHM pozuyla flört ettiğiniz ısrarcı adamlar da vardı. Biri ağızdan, diğeri anal ve o anda kocanız sizi almaya geliyor... Herkes bir anlığına durup kimin geldiğine bakıyor
3 saniye sonra sizinle tekrar flört ediyorlar. Kocası sakin bir şekilde şöyle diyor: “Madem flört ediyorsun, o zaman ben de kapının dışında bekleyeceğim...
Yazar, sen çok safsın, yazdıklarından çok etkilendim. .. :leto:
These users thanked the author Eugene1eva for the post (total 6):
Merkez, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Erkekİçin, Düşük, Alex431, Denach
Автор темы
Büyücü Yanochka
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Eugene1eva, arkadaşımın on ikinci doğum gününde annelerimiz bir araya geldi ve bu seks olmadığı için bize oral ve anal öpüşmeye izin verdiklerini söylediler. Anneler bunu ilk tanıştığınız kişiyle bile yapabileceğinizi söyledi. Sonuçta bu seks değil. Bu, bu faaliyetlerle ilgili herhangi bir tehlikenin olmadığı anlamına gelir. Ve tüm bunları kulüplerde ve diskolarda çok az tanıdığım adamlarla yaptım ve vajinamı kocama sakladım. ve onu ilk düğün gecesinde kanlı bir çarşafla memnun etti. Doktorların da bağırdığını ve anal seksi seks olarak değerlendirmediğini de ekleyeyim. Çünkü en sevdiğiniz soru olan “Cinsel olarak aktif misiniz?” diye sorduğunuzda sadece vajinal teması kastediyorlar. Yani bunların hepsi aslında ihanet değil.
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Yün »

В топку *x) *x) *x)
These users thanked the author Yün for the post (total 3):
San4eS, Düşük, Alex431
Автор темы
Büyücü Yanochka
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Bolbol, ocaktaki kim?
Renk
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 105
Registered for: 4 years

Unread post by Renk »

- A-a, beni aldattı!!! Ne yapalım??? Ne yapmalı???
- Onu doktora götürün.
- Peki orada ne görecek??? Vuruş sayacı mı?
These users thanked the author Renk for the post (total 2):
George, Düşük
NitroJ
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 80
Orientation: aseksüel

Unread post by NitroJ »

Merhaba, ne kadar şişman bir troll:3
These users thanked the author NitroJ for the post (total 2):
Sibiryak89, Düşük
Автор темы
Büyücü Yanochka
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

NitroJ, konumumun nesi var?
Tamilce Seksi 1988
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148

Unread post by Tamilce Seksi 1988 »

Oral seks ve anal flört ediyor 😳 o halde ne hile yapmak olarak değerlendiriliyor??????
These users thanked the author Tamilce Seksi 1988 for the post (total 3):
Sibiryak89, Düşük, Denach
elektrikçi
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 160

Unread post by elektrikçi »

*x) aptalca bir konu, eğer birinin kıçından sikersem ya da ağzına verirsem, o zaman onu aldatmıyorumdur, değil mi?
These users thanked the author elektrikçi for the post:
Düşük
Автор темы
Büyücü Yanochka
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

elektrikçi, hayır bu aldatma değil çünkü seks değil. Doktorlar da öyle düşünüyor. "Cinsel açıdan aktif misin?" sorusunu sorduklarında sadece vajinal penetrasyonu kastediyorlar.
NitroJ
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by NitroJ »

Büyücü Yanochka: 04 Jun 2022, 20:05 NitroJ, konumda mantıksız olan ne?
Kusura bakma, son derece aptalım, nasıl yapabilirim Bu konunun sahte olabileceğini bile mi düşünüyorsunuz? Kategorik olarak özür dilerim, yukarıda bahsettiğiniz her şey doğru ve ben trolldüm, bu kadar saçmalık söylemeyi ve kaderi dürüst olan bir insana iftira atmayı başardım, kusura bakmayın :cat1:
These users thanked the author NitroJ for the post:
Düşük
Автор темы
Büyücü Yanochka
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Tamila Seksi, hile sadece penisin vajinaya girmesini sağlıyor. Çünkü seks sayılan tek şey bu. Özellikle lise öğrencileri ve doktorlar arasında.
NitroJ
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by NitroJ »

Büyücü Yanochka: 04 Jun 2022, 20:48 Tamila Sexy, aldatma yalnızca penisin vajinaya girmesidir. Çünkü seks sayılan tek şey bu. Özellikle lise öğrencileri ve doktorlar arasında.
Kusura bakmayın elbette, önceki mesajdan sonra özrün resmini bozacağım, temelini anlamama yardımcı olun. yani sadece vajinal seks var, oral ve anal yok, yani biri anal yoldan tecavüze uğrarsa bu flört olacak ve bölgedeki mahkumlar sadece flört mü edecek?
These users thanked the author NitroJ for the post (total 4):
Eugene1eva, George, Sibiryak89, Denach
elektrikçi
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 160

Unread post by elektrikçi »

Büyücü Yanochka: 04 Jun 2022, 20:48 Özellikle lise öğrencileri ve doktorlar arasında.
Lise öğrencisi veya doktorsanız, ağzına ve kıçına sik soktuklarında sadece flört ediyordun :lol:
These users thanked the author elektrikçi for the post (total 2):
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Merkez
Автор темы
Büyücü Yanochka
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

NitroJ, eğer bir kız anal yoldan tecavüze uğrayıp oral seks yapmaya zorlanırsa ama vajinasına dokunulmazsa bu büyük bir başarı olacaktır. Sonuçta kızlık zarı sessizce ve huzur içinde kanatlarda bekleyecek ve ancak düğün gecesi yırtılacaktır. Zeki mi? Bilmiyorum bile. Bana göre erkekler arasındaki her şey seks değildir. Bu aynı zamanda lezbiyenler için de geçerlidir.

5 dakika 49 saniye sonra gönderildi: Ben doktor ya da lise öğrencisi değilim, elektrikçi değilim. Ama flört ettim. Sonuçta bir yabancının vajinama girmesine izin vermedim.
NitroJ
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by NitroJ »

Büyücü Yanochka: 04 Jun 2022, 21:22 Kabul ediyorum, çok haklısın :cat2:
Eugene1eva
ön sevişme
ön sevişme

Büyücü Yanochka, Elbette bir anlamı var senin sözlerinle. En azından bir kızın anal seks ve oral seksten hamile kalamayacağı gerçeğine dayanarak, bu seks değildir. Ama ihanet biraz farklıdır. Bu sadece başka birinin penisinin sevilen birinin vajinasına girmesi gibi kuru bir gerçek değil, manevi bir bileşen de var... ve diğer yandan kocanız seks hakkında ne hissettiğinizi ve flört etmenin sizin için ne anlama geldiğini bilseydi peki neden şimdi öfkeli? Kocanız flört etmenin sizin için ne anlama geldiğini önceden biliyor muydu?
These users thanked the author Eugene1eva for the post:
Düşük
Автор темы
Büyücü Yanochka
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Eugene1eva, her zaman aynı fikirde değildik. O oral seks ve anal seksi düşündü ama ben bunun öpücük ya da flört gibi bir şey olduğunu düşündüm.
Andrey69rus
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 24

Unread post by Andrey69rus »

Büyücü Yanochka, onunla herhangi bir bedensel temas ve flört karşı cins vatana ihanet sayılır tabi herkese göre değişir ama ben kocam olsaydım seni başka yere gönderirdim)
These users thanked the author Andrey69rus for the post (total 5):
Merkez, Yakup, Düşük, Denach, seksforumu_
Eugene1eva
ön sevişme
ön sevişme

Andrey69rus: 04 Jun 2022, 23:27 akarşı cinsle her türlü fiziksel temas ve flört etmek aldatma sayılır, tabi ki herkes için farklıdır ama ben kocam olsaydım seni çok daha ilerilere gönderirdim)
Ayrıca bu çifte, eğer hayat hakkında çok farklı görüşlere sahiplerse ayrılmalarını tavsiye ederim.

3 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
Eugene1eva, her zaman aynı fikirde değildik. O oral seks ve anal seks olarak görüyordu, ben de bunun öpücük ya da flört gibi bir şey olduğunu düşündüm.
tabii ki tuhaf... ne düşünüyordu? seninle evlendi mi? Eğer seks hakkındaki görüşlerinizi biliyorsa, bu beklenen bir şeydir.
Yukarıda söyledim, ayrılsan iyi olur, yoksa hayatın boyunca acı çekersin.
These users thanked the author Eugene1eva for the post (total 2):
Düşük, Denach
Anonim99
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 134

Unread post by Anonim99 »

Kadın sözlü olarak tatmin oluyor ve anal sekse hazır hale geliyor, sonrasında seks olmadığını, yani sadakatsizlik olmadığını söylüyor. Sadece bahane arıyor.
These users thanked the author Anonim99 for the post (total 2):
Sibiryak89, Denach
Merkez
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 362

Unread post by Merkez »

İkiniz de kaç yaşındasınız?
Автор темы
Büyücü Yanochka
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Ortada, ben 22 yaşındayım, o ise 25.

36 dakika 8 saniye sonra gönderilir:
Anonim, ancak lise öğrencileri ve jinekologlar tüm bu cinsiyeti dikkate almıyor.
AnnaTera
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 34
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by AnnaTera »

Ahah, güldüm)) çok acımasızca trol yapıyorlar ve herkes bunu ciddi bir şekilde tartışıyor)

Müzik kızları, bu ya çok şişman bir trol ya da aptal bir aptal sürtük) ama var böyle insanlar)
These users thanked the author AnnaTera for the post (total 3):
Sibiryak89, Düşük, Denach
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1200

Unread post by merhaba duymuyorum. »

Büyücü Yanochka: 04 Jun 2022, 16:52 sevener, peki, bu bir daha olursa kocam beni tamamen evden kovar.
Tanıdıklarım, kocam arkadaşı Seryoga’nın onunla sikiştiğini öğrendi, Kocası çuvalladı ve bunun bir daha olmayacağını söyledi.
Orada tesadüfen tanıştık, Seryoga sikişmeyi teklif etti. ona, kocasına artık başkalarıyla sevişmeyeceğine söz verdiğini söyledi ve gitti, Seryoga onu ormana götürdü ve becerdi.
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Yün »

slavik.neskaju: 05 Jun 2022, 10:33 dedi, sen bir istisna olacaksın
Aferin karım, yine de arka arkaya herkese vermiyor ve sorun değil :daypyat:
NitroJ
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by NitroJ »

AnnaTera: 05 Jun 2022, 10:09 Ahaha, güldüm)) Çok acımasızca trol yapıyorlar ama herkes bunu ciddi ciddi tartışıyor)

Müzik, bu ya çok şişman bir troll ya da aptal bir aptal sürtük) ama öyle insanlar var) n
İşte bütün site böyle, burada gülmekten başka yapacak bir şey yok:3 Daha dikkatli olsalardı, gerçekten "biraz özensiz" insanlardan gelen içgörüler ve fap içerikli yığınla gerçek hikaye bulurdum...
Simon777
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 67

Unread post by Simon777 »

O adama oral seks vermek hoşuna gitti mi?
Автор темы
Büyücü Yanochka
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Bilmiyorum bile Simon. Sarhoştu.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Zor durumlar”