DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ<

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ<

Unread post by Guest »

DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ

Gün sıcaktı ve öğle yemeği vakti gelmişti. Ofise dönmeden önce bir kafeye uğrayıp bir şeyler atıştırmaya ve klimanın altında serinlemeye karar verdim. Siparişimi verdikten sonra kafenin ziyaretçilerine bakarak rahatladım. Sonra bana bakan ve fısıldaşan iki güzel kız fark ettim. Benimle buluşmaya geldi.
Onlar gülümseyerek kibarca oturmayı teklif ettiler. Gündelik bir sohbet başladı ve bu sohbetten büyük memeli sarışının adının Anya, uzun bacaklı esmerin adının ise Lena olduğunu öğrendim. Kısa süre sonra ayrılmak zorunda kaldılar ve ben tekrar buluşmak istediğimi ifade ettim ve bir telefon numarası bırakmamı istedim. Özellikle bugün yakın bir arkadaşları tarafından doğum gününe davet edildikleri ve gidecek kimseleri olmadığı için iletişim kurmaya devam etmekten mutluluk duyacaklarını söylediler ve benim de onlara katılmak isteyip istemediğimi sordular. Orada kim olarak görüneceğimi açıkladım ve onlar da şakacı bir şekilde gülümseyerek bunu kendi beyefendileri olarak yanıtladılar.

— İkiye bir mi? - diye sordum.

- Neden olmasın, - diye yanıtladı Anya.

- Doğum günü çocuğu için hangi hediye uygun olur? — diye sordum, olasılıklarımı değerlendirerek.

"Hediye konusunda endişelenmeyin" dedi Lena, "tam onun beğenisine göre onun için zaten bir hediye seçtik ve Finansal açıdan bakıldığında bu senin için." hiçbir maliyeti olmayacak.

"Yani çok tatlı olman gerekiyor," diye ekledi Anya yeniden gülümseyerek.

Toplantının yeri ve zamanı konusunda anlaştık, benimle telefon numaralarını değiştirerek ayrıldılar ve siparişim az önce elime ulaştı.

nİş gününün sonunda Lena’dan toplantıyı onaylayan bir kısa mesaj aldım. "Vay be, şaka yapmıyorduk" diye düşündüm ve toplantıyı onayladım.

İşten biraz erken çıktıktan sonra otoparka çıktım ve otoparka baktım. Beni bekleyen bir arabayı fark ettim. Lena arabayı kullanıyordu ve Anya ön yolcu koltuğundaydı, bu yüzden ben de arkada oturmak zorunda kaldım. Yol boyunca her zaman olduğu gibi çeşitli konulardan konuştuk. Araba bir yazlık topluluğuna dönüştü ve avluya doğru sürdü. Bahçede zaten bir sürü araba vardı. Evin eşiğinde bizi 35-37 yaşlarında, benden neredeyse bir baş uzun, esmer bir adam karşıladı. Kızlar onu Dmitry’nin doğum günü çocuğu olarak tanıttılar ve hepimiz eve girdik. Büyük oturma odasında 16 kişinin oturduğu bir masa kurulmuştu. Geç kalanlar olarak cezayı içmek zorunda kaldık ama bu benim için konyak, kızlar için ise şampanyaydı. Kadeh kaldırma ve tebrikler şeklindeki resmi bölümden sonra, zaten biraz sarhoş olarak, bu şirkette ilk zamankinden daha rahat hissettim. Salonda müzik çalıyordu ve birçok kişi dans ediyordu. Anya, Dmitry’nin ne kadar komik görünse de dilekler için kart oynamayı sevdiğini ve onlarla oynamak istediğini söyledi. Onu reddetmek kesinlikle imkansızdı ve ben de onlarla oynamak için oturdum. Svetlana da bizimle oynamak için oturdu ve Lena da sadece izlemek için yakınlarımıza oturdu. Eğlence devam etti ve konyak oynamaya başladık. İlk kaybeden Sveta oldu ve Dmitry’nin isteğini yerine getirmek zorunda kaldı. Arzu göğüslerimi göstermekti. Bu arzu kimseyi şaşırtmadı çünkü Sveta’nın büyük göğüsleri vardı ve çoğu onları görmek istiyordu. Sveta elbisesinin askılarını çıkardı ve 5 beden göğüslerini ortaya çıkardı. Herkes keyiften nefesini tuttu.

Konyak içerek oyuna devam ettik. Aynı zamanda Sveta göğüsleri çıplak olarak oturmaya devam etti. Anya ikinci eli kaybetti ve Sveta’nın isteğini yerine getirmek zorunda kaldı. Sveta’nın arzusu Anya’nın ayaklarını öpücüklerle kapatmasıydı. Anya dört ayak üzerine çöktü ve Sveta’nın bacaklarını ayaktan uyluğuna kadar nazikçe öpmeye başladı. Aynı anda Sveta başını geriye attı ve o kadar hızlı nefes alıyordu ki, boşalacağını sandım. Anya işini bitirdiğinde Sveta ona teşekkür etti ve oyuna devam ettik. Kaybedecek olan bendim ve Anya’nın dileğini yerine getirmek zorunda kaldım. Anya’nın arzusu şuydu: Kadın kıyafetlerini giyip geceye bu formda devam etmeliyim. Kadın kıyafetlerim olmadığına dair bahaneler uydurmaya başladım ve genel olarak bu alay ve aptallıktı, Anya ve Sveta bana bunun bir oyun olduğunu ve mazeret üretmediklerini ancak koşulları yerine getirdiklerini söylediler. Onların baskısı altında kabul etmek zorunda kaldım ve Lena elimden tutarak kıyafetlerimi değiştirmem için beni ikinci kata götürdü. Lena merdivenlerden yukarı çıkarken bana "Bu kadar endişelenme, her şey eğlenceli olacak, bu bir oyun, kimse aptalca bir şey düşünmeyecek" dedi.

Yatak odasına girdik, Lena önce bana duş almamı tavsiye etti ve benim için giyecek bir şeyler seçerken, yatak odasının ikinci kapısı banyoya açılıyordu, Lena bana en iyi jelin hangisi olduğunu gösterdi ve “Duş bana zarar vermez. Şimdi," diye düşündüm, çoktan sarhoş olduğumu fark ettim ve soyunup kabine tırmandım, jeli kendime sürerken, pek de hoş olmayan garip bir koku fark ettim ama sonra Lena banyoya geldi ve şunu söyledi: Eşyalarımı benim için kaldırmıştı, korktum,” dedi kıkırdayarak ve cildim hafifçe karıncalanmaya başladı ve jeli yıkamak için bir bez aldım. Saçlarımın jelle birlikte vücudumdan yıkandığını hemen fark etmedim. Sonuç olarak kendimi yıkadıktan sonra cildim tamamen kel kaldı. Biraz şaşırmıştım ama tek tesellim saçımı sabunlamayı düşünmemiş olmamdı. Duştan çıkıp havluyla kuruladığımda üzerine eşyalarımı koyduğum pufun üzerinde olmadığını, yerinde sadece siyah kadın tangalarının olduğunu fark ettim. Bunları giyip havluya sardıktan sonra banyodan dışarı baktım. Lena odadaydı ve elindeki bir şeyle oynuyordu.

"Dışarı çıkmaktan korkmayın" dedi.

Banyodan çıktım. Yanıma geldi, elini göğsümün üzerinde gezdirdi ve şöyle dedi:

- Ne kadar güzel, kadifemsi bir ten, kıllı insanlardan nefret ediyorum.

Buna ne cevap vereceğimi bile bilmiyorum. Siyah dolgulu sutyen ve çorapları, ardından da elbiseyi giymeme yardım etti. Daha sonra beni sandalyeye oturttu ve makyajımı yaptı. Görünüm kırmızı peruk, takılar ve topuklu sandaletlerle tamamlandı. Çalışmalarına hayran kalmam için beni büyük bir aynaya götürdü.

— Nasıl buldun? - Lena sordu.

Tek söyleyebildiğim "Boşver," oldu.

İnce, uzun boylu, kızıl saçlı bir kız bana baktı erkeksi hiçbir şeyin fark edilmediği aynadan.

- Artık sen Margot’sun, - dedi kıçıma tokat atarak.

- "Bunu hayal bile edemiyordum" diye konuşmaya başladım ama hemen sözümü kesti.

—Yapamadım. Akşamın sonuna kadar kızsın. Unuttun mu?

"Unutmamaya çalışacağım," dedim gülümseyerek.

Aşağı indik. Lena beni herkesle tanıştırdı. Dönüşüm sırasında ayıldım ve çok utandım. Ancak beklentilerimin aksine konuklar beni güldürmediler, aksine hafifçe kıkırdayarak eğlenmeye devam ettiler, hatta çoğu bana hiç aldırış etmeden. Anya yanıma geldi ve gülümseyerek şöyle dedi: "Arzumda yanılmadım, sen tek kelimeyle harikasın Margot!" Dmitry ve Svetlana ile oturup içmeye devam ettik. Lena ve ben üst kattayken onlar çoktan oyun oynamaktan sıkılmışlar ve nargile içiyorlardı. Svetlana hâlâ göğüsleri çıplak halde oturuyor ve Dmitry’nin şakalarına gülüyordu. Şakalar gerçekten de komikti, ama daha çok onun anlatma tarzı nedeniyle. Nargile içip içtikten sonra kendimi pek iyi hissetmedim ve nefes almak için verandaya çıktım. Verandada kimse yoktu ve yıldızlara hayran olmaya karar verdim ama çok geçmeden hiçbirine konsantre olamayacağımı fark ettim. "Sarhoşum!" diye düşündüm. "Kendimden kadınsı cinsiyetten mi bahsediyorum?" diye merak ettim kendi kendime.

"Hadi dans etmeye gidelim Margot," dedi Dmitry, elini omzuma koydu.
n
“Eh, ben biraz...” diye başladım.

“Sorun değil, beğeneceksin,” dedi beni çekerek

Çiftler salonda yavaş müzik eşliğinde dans ediyorlardı ve biz de onlara katıldık. Yüksek topuklu ayakkabılarla yürümek benim için hala alışılmadık bir durumdu ama artık ondan daha kısa olmadığımı fark etmekten memnun oldum. Ellerimi omuzlarına, kendi ellerini ise belime koydu. Yavaş yavaş dans etmeye başladık. Sarhoş olmanın, kumaşın çıplak tenime hafif dokunuşunun, sarılmanın, müziğin verdiği mutluluğu hissettim. Erkeklerin ellerinin kıçımı okşadığını hissettim ve buna direnemedim bile, inanılmaz keyifliydi benim için. Dmitry boynumu öpmeye başladı, sanki bir rüyadaymışım gibi, hatta zevkten gözlerimi kapatıyordum. Dudaklarının dudaklarıma dokunduğunu hissettim ve öpücüğüne karşılık vermeye başladım. Dilini ağzımda hissettim ve emmeye başladım. Öpüşmeye devam ederek yavaşça bir yere taşındık. Öpücüğün tadını çıkarırken gözlerimi bile açmadım. Uzaklarda bir yerde müzik sesi duyuluyordu. Yumuşak bir yatağa yatırıldığımı hissettim. Dudakları boynumu, omuzlarımı, göğsümü kapladı.

[HİKAYEYİ BEĞENDİYSENİZ BEĞENİN VE HİKAYEMİZE ABONE OLUN]

Eller kıçımı okşadı , bacaklar. Külotumu çıkardı ve diliyle sertleşmiş penisime dokundu. Heyecandan neredeyse bilincimi kaybediyordum. Sikimi yaladı ve sonra sikinin başının dudaklarıma dokunduğunu hissettim. Ağzımı hafifçe açarak onu içeri aldım, kayganlaştırıcısının tadını dilimde ve vücudunun aromasını hissettim. Yalamaya ve emmeye başladım. Ben onun sikini emerken o da deliğimi serin bir şeyle yağladı ve yavaş yavaş parmaklarıyla kıçıma nüfuz etti. Sonra aleti ağzımdan çıktı ve dili yeniden yerini aldı. Tekrar öpüştük. Parmaklardan daha büyük bir şeyin kıçıma girmeye çalıştığını hissettim. Bacaklarımı gövdesinin etrafına doladım ve bir baktım ki, aleti kıçıma nüfuz etti. Daha önce bilmediğim bir duygu hissettim. Tarif edilemez bir mutluluktu. İçimde yavaşça hareket etmeye başladı, her yerim titremeye başladı ve çok geçmeden birlikte orgazm yaşadık. Daha önce bilmediğim bir orgazm. Hatta bir süreliğine bilincimi bile kaybettim.

Yatakta yatıyordum ve nefesimi toparlayamıyordum. Biraz nefesimi toparladıktan sonra kalkacak gücümün kalmadığını hissettim ve uykuya daldım.

https://sun1-90.userapi.com/6BK1CPTqEWJ ... u8HGoA.jpg

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”