Merhaba, durumumu anlatmak istiyorum, belki birisi bir konuda yardımcı olabilir)
Durum şu, teyzemi gerçekten sikmek istiyorum, o sadece iki yaş büyük benden daha seksi bir vücudu, güzel ve tatlı bir yüzü var! Her renkten olmasa da yine de birçok konuda benimle paylaşımlarda bulunuyor. Bana sert sikilmeyi sevdiğini söyledi. Uzakta yaşıyor ve onunla yalnızca telefon ve görüntülü görüşme yoluyla iletişim kuruyoruz. Bir oğlu var, boşanmış... Bazen dinlenmek ve gevşemek için şehrimize uçuyor. Hala bu teklifle ona yaklaşamıyorum, korkarım ki reddedip tüm aileye ne yapması gerektiğini söyleyecektir arkadaşlar!? :lütfen: yardım edin
These users thanked the author Vadim for the post:
:muza: Merhaba, durumumu anlatmak istiyorum, belki birisi bir konuda yardımcı olabilir) Durum şu, teyzemi gerçekten sikmek istiyorum, o sadece iki yaş büyük benden daha seksi bir vücudu, güzel ve tatlı bir yüzü var! :angel: Her renkten olmasa da yine de birçok konuda benimle paylaşımlarda bulunuyor. Bana sert sikilmeyi sevdiğini söyledi. Uzakta yaşıyor ve onunla yalnızca telefon ve görüntülü görüşme yoluyla iletişim kuruyoruz. Bir oğlu var, boşanmış... Bazen dinlenmek ve gevşemek için şehrimize uçuyor. Hala bu teklifle ona yaklaşamıyorum, korkarım ki reddedip tüm aileye ne yapması gerektiğini söyleyecektir arkadaşlar!? :lütfen: yardım edin
Peki, eğer bu kadar açık konuşuyorsa, bu sana güvendiği anlamına gelir! Bu zaten iyi!
4 dakika 4 saniye sonra gönderilir:
Aslında en mantıklısı muhtemelen onun tercihleri hakkında biraz daha bilgi edinmek, sonra ziyarete gitmek ve bildiği her şeyi size öğretmektir))
These users thanked the author Trawar for the post (total 2):
Peki, eğer bu kadar açık konuşuyorsa, bu sana güvendiği anlamına gelir! Bu zaten iyi!
[size=85][color=green]4 dakika 4 saniye sonra gönderilir:[/color] [/size] Aslında en mantıklısı muhtemelen onun tercihleri hakkında biraz daha bilgi edinmek, sonra ziyarete gitmek ve bildiği her şeyi size öğretmektir))
Size nasıl sikildiğini sevdiğine dair bu kadar tutkulu olduğunu söylediği için,% 99,9 size ima ediyor, onun üzerine veya onun içinde giyinmekten çekinmeyin! Ve size bunun olası olmadığını söylese bile, o zaman en iyi savunma saldırıdır! Herkese bunda neyin yanlış olduğu umurlarında olmadığını söyleyin! Seni hapse atmayacaklar ve kimse seni dövmeyecek, kendini öldürüp denemeyecek! Fotoğrafını PM olarak gönder
These users thanked the author fildişi for the post:
Size nasıl sikildiğini sevdiğine dair bu kadar tutkulu olduğunu söylediği için,% 99,9 size ima ediyor, onun üzerine veya onun içinde giyinmekten çekinmeyin! Ve size bunun olası olmadığını söylese bile, o zaman en iyi savunma saldırıdır! Herkese bunda neyin yanlış olduğu umurlarında olmadığını söyleyin! Seni hapse atmayacaklar ve kimse seni dövmeyecek, kendini öldürüp denemeyecek! Fotoğrafını PM olarak gönder
Teyzenizle açık ve doğrudan konuşun. Artık çocuk değilsiniz. İkna edici ve iddialı olun. Yerinizde durmayı bilin. Kendisi onun sertliği tercih ettiğini, yani pısırıklardan hoşlanmadığını söyledi. Karşı koyamayana kadar kendinizi en azından sözlerle kararlı bir adam olarak gösterin. Belki hemen değil ama ikinci veya üçüncü seferden itibaren mutlaka.
These users thanked the author Adele for the post (total 2):
Teyzenizle açık ve doğrudan konuşun. Artık çocuk değilsiniz. İkna edici ve iddialı olun. Yerinizde durmayı bilin. Kendisi onun sertliği tercih ettiğini, yani pısırıklardan hoşlanmadığını söyledi. Karşı koyamayana kadar kendinizi en azından sözlerle kararlı bir adam olarak gösterin. Belki hemen değil ama ikinci veya üçüncü seferden itibaren mutlaka.
[quote=Besiko post_id=38983 time=1634890031 user_id=3406] [quote=Kunikolai post_id=31482 time=1632630982 user_id= 2362] Teyzesi ve oğluyla 10 yıldır bu konuda [/quote]Ayrıntıları alabilir miyim? [/quote] onun tarafında baştan çıkarıcılık vardı
"Bana sert sikilmeyi sevdiğini söyledi..." ve "Bu teklifle hâlâ ona yaklaşamıyorum" :unknown: *x) Ona pistil ve ercik hakkında bir şiir anlatabilir miyim?
Listopad: ↑22 Oct 2021, 13:53
"Bana sert sikilmeyi sevdiğini söyledi..." ve "Bu teklifle ona hala yaklaşamıyorum"
Ona dişilik organı ve ercik hakkında bir kafiye söyleyebilir miyim?
onu amından yakalayın ve koşullara bağlı olarak büyük olasılıkla el sallayacaktır
[quote=Listopad post_id=39018 time=1634900026 user_id=3526] "Bana sert sikilmeyi sevdiğini söyledi..." ve "Bu teklifle ona hala yaklaşamıyorum" :unknown: *x) Ona dişilik organı ve ercik hakkında bir kafiye söyleyebilir miyim? [/quote] onu amından yakalayın ve koşullara bağlı olarak büyük olasılıkla el sallayacaktır
[quote=Forym post_id=41757 time=1635950405 user_id=2540] [quote=Kunikolai post_id=31482 time=1632630982 user_id= 2362] Teyzesi ve oğluyla 10 yıl boyunca bu konuda :oops: [/quote] sevgili teyze👍 [/quote] katılıyorum)
[quote=Kunikolai post_id=41768 time=1635953249 user_id=2362] [quote=Forym post_id=41757 time=1635950405 user_id= 2540] [quote=Kunikolai post_id=31482 time =1632630982 user_id=2362] Teyzesi ve oğluyla 10 yıl boyunca bu konuda :oops: [/quote] iyi teyze👍 [/quote] katılıyorum) [/ quote]Başka fotoğrafı var mı?))
Gerçekten bir kadınla görüntülü görüşme veya sadece fantezi amaçlı bir görüşme sırasında mastürbasyon yapmak ve mastürbasyon yapmak istiyorum. Şimdi bunu gerçekten istiyorum. Bu çok şaşırtıcı!!!...
Yaşça büyük bir adamla seks yapmak istiyorum, belki rol yapma oyunları..
En az 65 yaşında olmak
Last post
Ben de 75 yaşında bir adamla çıktım, o zamanlar 31 yaşındaydım, onun sertleşmesinin genç bir adamınkinden daha kötü olmadığını söylemek isterim. Ama gerçekten uzun süre bitiremedim. Ona oral seks...
Paylaşmaya karar verdim, birkaç yıl önce teyzemle ilk seksimi yapmıştım
içtik ve sonra yatağa gittik, soyunduk, orada onu her yerinde sikmeye başladım, onu okşadım, hatta amını yalamaya başladım...
Sevimli bir çiftin birbirini nasıl sikiştiğini izlemek istiyorum, karımı yalamak, mastürbasyon yapmak ve seks baskınları yapmak istiyorum... Ben onu memnun ettiğimde koca, karısını kıçından sikerek...
Last post
Herkese aynı anda cevap vereceğim arkadaşlar, sanırım önce en azından birbirimizi tanıyacağız ve en azından hedefleri ve araçları biraz tanımlayacağız... Bir şekilde çöktünüz, sanki benzeri...