Sapık mı değil mi
-
Автор темыJackson 99
- Flört etmek
- Total posts: 28
- Registered for: 1 year
Sapık mı değil mi
20 yaşında bir erkek, güzel bir kızı becereceğimi (sikeceğimi) söylüyorsa ve kız 40 yaşındaysa, o bir sapık mı, yoksa yaşının bir önemi yok mu, asıl önemli olan kızın güzel olması mı?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 396
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: biseksüel
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Registered for: 1 year 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Sapık mı değil mi
Peki, bunda yanlış olan ne? Eğer kız havalıysa neden onu becermiyorsun? Bu arada eşimle bir erkek bulduk, 21 yaşında. Onunla üçlü yapmayı planlıyoruz. bırakın sevinsin))))
-
- ön sevişme
- Total posts: 127
- Registered for: 1 year 10 months
Bu nasıl bir sapkınlıktır? Eğlenceli! Bu tam teşekküllü bir adamın doğal arzusudur. Üstelik 40 yaş hiç de bundan vazgeçilecek bir yaş değil. Önemli olan kadının erkeklerde cinsel istek uyandırmasıdır.
- These users thanked the author Cock Yaşlı*** for the post:
- utandım
-
- Flört etmek
- Total posts: 44
- Registered for: 1 year 4 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
20 yaşımdayken benim de 40 yaş ve üzeri bir kadınım vardı, harika görünüyordu ve çok şey yapabilirdi))), anılar yalnızca olumludur, günlerce ve gecelerce yataktan çıkmadık))). Yani oldukça ilginç bir deneyimdi.
- These users thanked the author Marak 1778 for the post:
- utandım
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
- Registered for: 1 year 4 months
Mrak1778, ben 20 yaşımdayken
nIt 58 yaşında bir kadınla seks yaptım ve her şey yolundaydı
nIt 58 yaşında bir kadınla seks yaptım ve her şey yolundaydı
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 3 months
))) Ahah, ha... kız biliyor mu? Bu adamla sekse karşı mısın?)))) Aksi takdirde ne isterse söyleyebilir ama kadın onu alır ve ona vermez...Jackson 99: ↑02 Jul 2024, 18:59 20 yaşında bir erkek, güzel bir kızı sikeceğimi (sikeceğimi) söylüyorsa ve kız 40 yaşındaysa, o bir sapık mı, yoksa yaşının bir önemi yok mu? asıl önemli olan onun güzel olması mı?
-
- Orgazm!
- Total posts: 689
- Registered for: 1 year 7 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 147
- Registered for: 2 years 7 months
bunu verir miydin? Bir erkekten duymak isteyeceğin şey bu mu? Soru şu: “Erkekler” (ya da buna benzer bir şey) nereye gittiler? Normal kızlar nerede?Venüs: ↑03 Jul 2024, 12:48))) Ahah, ha... kız biliyor mu? Bu adamla sekse karşı mısın?)))) Aksi takdirde ne isterse söyleyebilir ama kadın bunu alır ve ona vermez...Jackson 99: ↑02 Jul 2024, 18:59 20 yaşındaki bir erkek, güzel bir kızı ekleyeceğini (sikeceğini) söylüyorsa ama kız 40 yaşındaysa o kişi sapıktır veya yaşındadır önemli değil, önemli olan güzel olmak mı?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 3 months
Soun: ↑10 Jul 2024, 21:30bunu verir miydin? Bir erkekten duymak isteyeceğin şey bu mu? Soru şu: “Erkekler” (ya da buna benzer bir şey) nereye gittiler? Normal kızlar nerede?))) Ahah, ha... kız öyle mi? Bilmek? Bu adamla sekse karşı mısın?)))) Aksi takdirde ne isterse söyleyebilir ama kadın bunu alır ve ona vermez...Jackson 99: ↑02 Jul 2024, 18:59 20 yaşındaki bir erkek, 40 yaşında olmasına rağmen güzel bir kızı araya sokacağını (sikeceğini) söylüyorsa o kişi bir sapıktır , ya da yaşı önemli değil, önemli olan kadının güzel olması mı?
))) Çok, çok, çok yakında 40 yaşında olmayacağım))) ve ihtiyacım var bu adama bakmak, sohbet etmek. Yaşı bize hiçbir şey söylemiyor...Soun: ↑10 Jul 2024, 21:30bunu verir miydin? Bir erkekten duymak isteyeceğin şey bu mu? Soru şu: “Erkekler” (ya da buna benzer bir şey) nereye gittiler? Normal kızlar nerede?Venüs: ↑03 Jul 2024, 12:48n))) Ahah, ah... kız biliyor mu? Bu adamla sekse karşı mısın?)))) Aksi takdirde ne isterse söyleyebilir ama kadın bunu alır ve ona vermez...Jackson 99: ↑ 20 yaşında bir erkek bunu söylüyorsa güzel bir kız ekler (sik
be) ama kız 40 yaşında, sapık mı, yoksa yaşı önemli mi, önemli olan onun güzel olması mı?
-
- Orgazm!
- Total posts: 702
- Registered for: 1 year 6 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
- Registered for: 1 year 3 months
20 yaşındaydım ve 35 yaşında bir kızla çıkıyordum. Artık görevi kendimiz üstlendik, eşim ve ben 42 yaşındayız, bir erkekle 23 yıldır arkadaşız :prefamily:
-
- ön sevişme
- Total posts: 110
- Registered for: 4 years 7 months
Genç bir adam yaşlı bir kadınla sevişmeye karşı değildir. Deneyim kazanın. Ve genel olarak yeni hisler arayışı. Daha yaşlı olanlar ise tam tersine gençleri bulma eğilimindedir. Katılıyorum, sevgilinizin 20 yaş daha genç olması harika.)))
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 20 Replies
- 3513 Views
-
Last post by Ivankzn
-
-