Arzu mu, zorunluluk mu?
-
Автор темыTed_2023
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Arzu mu, zorunluluk mu?
Pek çok insan ensest hakkında yazıyor ama sizin için buna ne sebep oluyor? Bu konuyla ilgili farklı şeyler okudum ve çoğu kişi istedi ama zorunluluk durumları da vardı, her türlü saçmalık yazmayı sevenlere iletişimlerini tıkasınlar tavsiye etmiyorum, kişisel görüşle ilgileniyorum.. . birisi kendisi hakkında üçüncü şahıs olarak yazarsa aldırış etmem... ama hikayeye gerek yok...başkalarına saygı gösterin..
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
- Registered for: 2 years 10 months
Re: İstek mi, zorunluluk mu?
Benim durumumda bu, çocukluk dönemlerinin neden olduğu bir arzu. Bir yetişkin olarak annemle uzun süre yalnız kaldım ve o sırada bir ilişkim olmadığı göz önüne alındığında bu arzuyu daha da artırdı.
-
Автор темыTed_2023
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
- Registered for: 2 years 3 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Orgazm!
- Total posts: 728
- Registered for: 3 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Günlük yaşamda özgürleşme ve hafif erotizmden kaynaklanan arzu. Ve ayrıca annenin dış çekiciliği.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 153
- Registered for: 2 years 7 months
Çocukluğumda ilk başta kız kardeşim dışında kimse yoktu. Sonra her şeyin değiştiği bir şirket ortaya çıktı... ama kız kardeşimle zaten tanıdık ve keyifliydi.
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 3 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Enseste her zaman duygu prizmasından baktım.
Yani, bir kişinin sadece seks istediğinde ve akrabalarını "ayırmaya" başladığında gerçekten anlamıyorum - ama bu kimin için işe yarayacak?
Ayrıca “Annemi/kız kardeşimi/kızımı (vs.) kıyafet değiştirirken gördüm ve bu aklımı başımdan aldı” diyen insanları da pek anlamıyorum. Bana gelince, bu ortak bir çekimdir. Çok daha az radikal yöntemler kullanılarak çözülebilir.
Fakat bir akrabanıza karşı hissettiğiniz şeyin hiçbir şekilde akraba sevgisi olmadığını anlıyorsanız, o zaman bunun hakkında konuşmaya değer. Ancak burada seks ikinci plandadır.
Yani, bir kişinin sadece seks istediğinde ve akrabalarını "ayırmaya" başladığında gerçekten anlamıyorum - ama bu kimin için işe yarayacak?
Ayrıca “Annemi/kız kardeşimi/kızımı (vs.) kıyafet değiştirirken gördüm ve bu aklımı başımdan aldı” diyen insanları da pek anlamıyorum. Bana gelince, bu ortak bir çekimdir. Çok daha az radikal yöntemler kullanılarak çözülebilir.
Fakat bir akrabanıza karşı hissettiğiniz şeyin hiçbir şekilde akraba sevgisi olmadığını anlıyorsanız, o zaman bunun hakkında konuşmaya değer. Ancak burada seks ikinci plandadır.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post