İyi günler sevgili hanımlar.
Benim çok zayıf bir yanım var: Sekste başrolde olmak. Hayır, ben efendi değilim, kadın da köle değil.
Her şey daha basit. Bir kadınla sikişmek hoşuma gidiyor.
Bir kadına oral seks yapmak hoşuma gidiyor (eğer o hoşuna gitmiyorsa bunu yapmayabilirim)
Ama sevmiyorum. bir kadın bana oral seks yaptığında, penisime elleriyle dokunmasından hoşlanmıyorum (okşayarak diyelim, mastürbasyon ya da sadece penis yerleştirmeye yardım et)
Ve pozisyonlardan pek hoşlanmıyorum bir kadının liderlik ettiği yer, örneğin kovboy kızı pozisyonu.
Bir erkek her şeyi kendisi yaptığında hazır mısınız sevgili hanımlar?
Pozisyonları seçebilirsiniz, beni okşayabilir, öpebilir, ısırabilirsiniz, Önemli olan penise dokunmamak ve oral seks yapmamaktır.
Bu sizin için kabul edilebilir mi? Belki tam tersi, birileri onu daha çok seviyordur?
Ya da tam tersine, oral seks olmadan yaşayamazsın?
Bana bu tür fetişime karşı tavrını anlat.
Pasif kadınları seviyorum
-
Автор темыIvanPetrov
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 3 years
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Orgazm!
- Total posts: 878
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: biseksüel
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 7 months
Re: Pasif kadınları seviyorum
Her sikişmek istediğinde bir kadına içi votka pompalamaktansa, bir kereliğine kauçuk bir tane almak daha iyidir!
- These users thanked the author Andrey Petrov for the post:
- Yün
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
Belki ilk veya iki kez, evet, bir kadının utangaç olması güzel :evet: Ama üçüncü kez, bir kadın sadece penise dokunmamalı, aynı zamanda kendi inisiyatifiyle sarılmalı örneğin partneri. Bir ay içinde, penisine hafif bir kadın tokatına izin verilecek :evet: Her şeyi yavaş yavaş yapmak zorunda değilsin, diyorlar ki, her şeyi ilk seferinde terk edersen o zaman ne yaparsın? Sonraki? Hayır, burada erkekler için ilk defa bir kısıtlama olmalı - diyelim ki ilk gece avucunuzla ve parmaklarınızla kediye dokunmayın, sadece gelişigüzel bir şekilde uyluğunuz veya omzunuzla dokunun, örneğin :wink: Bence kadınlar, partnerlerinin ilk başta ondan utanması ve onu gücendirmek istememesi gerçeğinden de tahrik oluyorlar :evet:
-
- Penetrasyon
- Total posts: 251
Ben de böyle olabilirim)) havalı, aktif adam)
- These users thanked the author Bir denizkızı for the post:
- Sergey_1176
-
- ön sevişme
- Total posts: 126
- Orientation: biseksüel
Yani bu harika. Ama benim için bir durumda - "pasif" bir kadından yavaş yavaş "aktif" bir kadına dönüşürse. Ve yıllar sürmesine izin verin. Oral seks kelimesini duyduğumda eşim “bayıldı”. Artık iki adamı rahatlıkla kabul edebilir. Dönüşüm her zaman harikadır)
- These users thanked the author Babaska for the post:
- Sergey_1176
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post