Anneler, oğul ya da baba doğuran var mı?
-
Автор темыmarina
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Registered for: 4 years 1 month
- Orientation: biseksüel

Oğlu ya da babası olan var mı, zombi kertenkelelerin sözde ensest eylemlerine ilişkin yanıtlarıyla ilgilenmediğimi hemen söyleyeyim.
4 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
Bilgi olarak, akrabalarla seks ensest değildir, sadece sekstir, ama akraba doğurmak ensesttir.
4 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
Bilgi olarak, akrabalarla seks ensest değildir, sadece sekstir, ama akraba doğurmak ensesttir.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Anneler
Buna neden ihtiyacın var? Nakavt mı oldun yoksa ne? :evet:marina: ↑03 Jun 2021, 18:31 Bir oğul ya da baba doğuran var mı, size hemen söyleyeyim ki zombi kertenkelelerin sözde ensesti engelleme eylemleri hakkındaki yanıtlarıyla ilgilenmiyorum.
4 dakika sonra gönderilir 13 saniye:
Bilgi olarak, akrabalarla seks ensest değildir, sadece seks ama akraba doğurmak ensesttir.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
- Registered for: 4 years 2 months
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 153
- Registered for: 4 years 1 month
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Penetrasyon
- Total posts: 257
- Registered for: 5 years 5 months
Bir kız tanıyorum. Ancak kimden geldiği bilinmiyor. Babamın da aralarında bulunduğu kalabalığa tecavüz ettiler.
- These users thanked the author bir peri for the post (total 9):
- Tolkala, marina, Aleks, seksmarina80, Martin, Atlas, Endişeli, Sibiryak89, RedFox
-
- Potansiyel seks nesnesi
nimphet, senin böyle hikayelerin var : smile97 :ve herkes farklıdır. Yani, seninle her şey açık.

-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
- Registered for: 3 years 9 months
-
- Total posts: 20
- Registered for: 3 years 9 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 321
- Registered for: 3 years 11 months
marina, Merhaba! İşimin doğası gereği kadınları hamilelik açısından muayene etmekle ilgileniyorum. 22 yıllık tıp pratiğim boyunca, genç kızların ve çok küçük çocukların hamile kaldığı birçok vaka gördüm! Bu yaştaki hamilelikler, kural olarak, kızlara yakın kişilerle (erkek kardeşler, babalar, büyükbabalar, amcalar) ve daha az sıklıkla sınıf arkadaşlarından cinsel ilişkiden kaynaklanmıştır. Sahip olduğum en genç hamile kadın 11 yaş 8 aylık bir kızdı. 17 yaşındaki erkek kardeşiyle bir kerelik cinsel ilişkiden hamile kaldı. 13-14 yaş arası kızlarda çok sayıda hamilelik vakası vardı, bu hamileliklerin suçluları ezici çoğunlukla babalar ve erkek kardeşlerdi. Ve 15-16 yaşındaki hamile kadınların artık bir düzinesi var! Bunlar, kural olarak, sınıf arkadaşlarından ve sınıf arkadaşlarından, esas olarak uzun süreli cinsel ilişki yoluyla hamile kalırlar... Hemen hemen tüm (biri hariç) genç hamile kadınların farklı aşamalarında yapay kürtaj yaptırdı. Sadece 13 yaşında bir kız çocuğu doğum yapmak zorunda kaldı çünkü süre zaten çok uzundu ve kürtaj artık mümkün değildi. Anne adetin olmadığını ve kızın karnının büyüdüğünü fark etti. Hamileliğin suçlusu, hamileliğin başlangıcından önce altı aydan fazla bir süredir onunla cinsel olarak aktif olan babaydı. Annem hakkında tamamen bilgisizlik içinde. Marina, seni tam olarak ne ilgilendiriyor? Soru sorun - cevaplayacağım!
- These users thanked the author şefkatli for the post (total 13):
- Tolkala, Aleks, InL, geniş kalçalı adam, SergeiKa, Martin, Şalun70, gölge, Fedolar, Süleyman, Sibiryak89, Vik.ruba80, INVAR
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 7 months
İlk günlerden itibaren yoğun seks yapmaya başladığımızdan bir buçuk ay sonra annem ilk kez hamile kaldı. Hamile kalmamın doğal olduğunu düşünüyorum. Çünkü seks neredeyse her gün ve çok sık yapılıyordu; günde yedi ila dokuz defaya kadar. Yavaş yavaş onun içine geldi. (kendi ısrarı üzerine).
Kürtajdan sonra bir hafta boyunca vermedi. Sonra yine kendi kendine sıklaştı ve seks yeniden hayatımızdaki yerini aldı. Ve dört ay sonra annem tekrar hamile kaldı. Onunla güldüm. Vahşi spermim hakkında şaka yaptı. Tekrar kürtaj. Bir aydır sevişmedik. Ve sonra kelimenin tam anlamıyla(!) iki hafta boyunca birbirlerinden ayrılmadılar ve tekrar hamile kaldı(!).....
Kısacası seks hayatımızın ilk yılında, annem altı kez hamile kaldı. Ve toplamda tüpler bağlanana kadar 32 kez. Bu ilk 8 yıl için geçerli.
Yine de annem benimle seks yapmayı seviyordu. Bu yüzden beni kabul etmeye her zaman hazırdı. Tam 41 yıl.
Kürtajdan sonra bir hafta boyunca vermedi. Sonra yine kendi kendine sıklaştı ve seks yeniden hayatımızdaki yerini aldı. Ve dört ay sonra annem tekrar hamile kaldı. Onunla güldüm. Vahşi spermim hakkında şaka yaptı. Tekrar kürtaj. Bir aydır sevişmedik. Ve sonra kelimenin tam anlamıyla(!) iki hafta boyunca birbirlerinden ayrılmadılar ve tekrar hamile kaldı(!).....
Kısacası seks hayatımızın ilk yılında, annem altı kez hamile kaldı. Ve toplamda tüpler bağlanana kadar 32 kez. Bu ilk 8 yıl için geçerli.
Yine de annem benimle seks yapmayı seviyordu. Bu yüzden beni kabul etmeye her zaman hazırdı. Tam 41 yıl.
- These users thanked the author SergeiKa for the post (total 8):
- Nadya, Mart, Endişeli, Esnek, Sibiryak89, Vik.ruba80, RedFox, Stas99rus
-
- ön sevişme
- Total posts: 147
- Registered for: 3 years 6 months
-
- Total posts: 12
- Registered for: 3 years 5 months
Oğlum önce ablası uyurken içeri soktu, pek hissetmiyor gibi oldu ama sonra dayanamadım ve verdim ona, doğal olarak o da içime girdi, riske atmamaya karar verdim ve kendime ve kızıma hap aldım. Ve büyük olasılıkla ikisi de hamileydi, sanki içine bir at düşmüş gibi sperm ondan akıyordu ve benden de akıntılar halinde akıyordu.
- These users thanked the author Nadya for the post (total 21):
- SergeiKa, Ahah, Mart, Andrey Petrov, sptlh, Martin, Maşa12, annem adam yaptı, Süleyman, Atlas, Endişeli, Esnek, Sibiryak89, Tolkala, andrey.petrov, Gefalar, olur, Mishanya090, RedFox, Funtik, tahmini
-
- Orgazm!
Nadya, Ne kadar zaman önce böyle bir ilişkiniz vardı ? ... Başlatan kim?... Oğlu ve kızı kaç yaşında?...
İsterseniz özel olarak sohbet edebiliriz.
İsterseniz özel olarak sohbet edebiliriz.
-
- Total posts: 12
- Registered for: 3 years 5 months
SergeiKa, bundan birkaç hafta önce oldu, ondan önce Bunu hiç düşünmemiştim bile, oğlum 16, kızım 21 yaşında. Ama oğlum, uzun zaman önce bana mastürbasyon yaparak ona ateş etmeye başladım ama bu noktaya geleceğini düşünmemiştim. kendi kız kardeşimi becermesine izin verdim ve sonra kendimi ona verdim
- These users thanked the author Nadya for the post (total 19):
- MaksMaks, Ahah, Nikk, SergeiKa, Esnek, Mart, Andrey Petrov, Debaklakov, Ded, Martin, annem adam yaptı, Atlas, Endişeli, Sibiryak89, Tolkala, Gefalar, olur, RedFox, tahmini
-
- Orgazm!
Re: Anneler, oğul veya baba doğuran var mı?
Durum biraz farklı... Anne, başlangıçta , kız kardeşine dokunmaması için onu küçümsedi. Ve davaya kadar ona dokunmadım... Evet. Ve olaydan sonra kırk yıldan fazla bir süre dokunmadım ona... Annem hayattayken.
- These users thanked the author SergeiKa for the post:
- Sibiryak89
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
- Registered for: 3 years
Akrabalarla seks ensesttir . Ve ensest ilişkide doğum yapmak aptalca
- These users thanked the author Katia for the post (total 6):
- 6996, Atlas, Sibiryak89, Wolffr, Mishanya090, Mosiya
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 9 months
Tehlikeli. Ama bazen çocuk istersin.
- These users thanked the author Mart for the post:
- Guguk kuşu
-
- Total posts: 17
- Registered for: 2 years 8 months
Burada yeterli olan tek şey sevgidir.
- These users thanked the author Milenyum for the post (total 3):
- Andrey Petrov, Endişeli, Shompol34
-
- Penetrasyon
- Total posts: 293
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
SergeiKa, elbette bunların hepsi saçmalık ve saçmalık Ama eğer bu doğru olsaydı siz iki şerefsizler.
- These users thanked the author Ahlaki for the post (total 4):
- Eski Şeytan, 6996, Atlas, Wolffr
-
- Orgazm!
Natik,
Hmm!.. Neden, iki?... Büyük bir ailemiz var...
Hayata kahverengi gözle bakmaya gerek yok"... Rybinsk’te en azından 14 aile tanıyorum (! ).. Harika insanlar, hatta saygı duyulanlar...
Hmm!.. Neden, iki?... Büyük bir ailemiz var...
Hayata kahverengi gözle bakmaya gerek yok"... Rybinsk’te en azından 14 aile tanıyorum (! ).. Harika insanlar, hatta saygı duyulanlar...

-
- Oral stimülasyon
SergeiKa, böyle insanların bizim ülkemizde yaşıyor olması çok üzücü şehir moronları. onları tanımıyor olmam ne kadar iyi.
3 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
SergeiKa , yani 32 kez kürtaj mı yaptı? Evet, bu kadar çok kez hamile kalmak imkansız, özellikle de bu kadar çok kürtajdan sonra.
53 saniye sonra gönderildi:
Flex, ancak bunu yapmamak daha iyidir.
3 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
SergeiKa , yani 32 kez kürtaj mı yaptı? Evet, bu kadar çok kez hamile kalmak imkansız, özellikle de bu kadar çok kürtajdan sonra.
53 saniye sonra gönderildi:
Flex, ancak bunu yapmamak daha iyidir.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Bu bir şaka mı??
- These users thanked the author Tanya for the post (total 4):
- Atlas, Endişeli, Sibiryak89, Slogancı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
- These users thanked the author VKrisov for the post (total 4):
- Tanya, Gemma, Mart, Kırk beşinci
-
- Orgazm!
Arkadaşlar!.. Hiçbir şey kanıtlamayacağım. Annemin tıbbi kayıtlarından alıntılar bunu doğruluyor. Bunlardan çok daha fazlası vardı (kürtaj). Ancak! Ben saymadım... Benden değil. Daha doğrusu benden önceydiler.
Eski eşimle 25 yıllık evliliğimizde beş çocuk doğurduk... Ama o da dokuz kürtaj yaptırdı(!) Doğal olarak farklı zamanlarda , gerçek hamilelik arasında ..
Harika?... Ve siz de deneyin... Cesaretiniz zayıf!
Eski eşimle 25 yıllık evliliğimizde beş çocuk doğurduk... Ama o da dokuz kürtaj yaptırdı(!) Doğal olarak farklı zamanlarda , gerçek hamilelik arasında ..
Harika?... Ve siz de deneyin... Cesaretiniz zayıf!
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
- Registered for: 2 years 10 months
Konunun yazarı en azından şunu anlıyor: Yakın akrabalar arasındaki cinsiyetin bir sonucu olarak, çocuğun en hafif deyimiyle tamamen sağlıklı olmaması ihtimalinin çok yüksek olduğu. Ben de oğluma hamileydim ama hamileliği sonlandıracak kadar akıllıydım. Bunun bizim için nasıl gerçekleştiğini anlamak için uzun uzun yazmamız gerekiyor ama şu anda vaktim yok. Doğum söz konusu olduğunda çok çok az sayıda gerçek vaka olduğunu düşünüyorum.
- These users thanked the author O Yanochka for the post (total 6):
- Atlas, Esnek, Sibiryak89, olur, Biyel kolu, tahmini
-
- Oral stimülasyon
Yana-Yanochka, gerçekten nasıl çılgınca bir şey olabilir? buna izin veriliyor mu?
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
- Registered for: 2 years 10 months
Ayrıntıları yazacak vaktim yok. Her şeyi ben yazmış olsaydım kimse bana deli demezdi. Ancak yaşananlardan pişman değilim. Buna değer.
- These users thanked the author O Yanochka for the post (total 6):
- Mart, Martin, Esnek, Endişeli, Sibiryak89, olur
-
- Oral stimülasyon
Yana-Yanochka, herhangi bir şeyden pişman mısın? Hamile kalıp kürtaj mı yaptırdım ve genel olarak buna inanmıyorum, hiçbir normal anne böyle bir şey yapmaz.
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
- Registered for: 3 years 4 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
- Registered for: 2 years 11 months
Bilmiyorum, bana öyle geliyor ki bu ensest hikayeleri çoğunlukla bir tür ucubeyi içeriyor. Şişman, çirkin, sosyal açıdan uyumsuz insanlar.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
Nadya, evet...Nadya ve Laskovy sen kız kardeşler ?... ve belki farklı NICK’lerden bir kişi....((((

2 dakika sonra gönderildi 15 saniye:
İhale,
Vay canına dostum, sen aynı zamanda bir jinekologsun...... .. .....((((bu kesinlikle bir FANTEZİ.....kusurlu.... Ama kalemin dili ve üslubu saygıdeğer....)))

2 dakika sonra gönderildi 15 saniye:
İhale,
Vay canına dostum, sen aynı zamanda bir jinekologsun...... .. .....((((bu kesinlikle bir FANTEZİ.....kusurlu.... Ama kalemin dili ve üslubu saygıdeğer....)))

- These users thanked the author Eski Şeytan for the post (total 2):
- Mart, Endişeli
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
Yüzler farklı.Eski Şeytan: ↑21 Nov 2022, 21:33 Nadya , evet...Nadya ve Laskovy siz kardeş misiniz?...ve belki de farklı NIKS’den bir kişi...((((![]()
![]()
2 dakika 15 saniye sonra gönderildi:
İhale,
Vay be dostum, ne güzelsin hala ve bir jinekolog.............((((bu kesinlikle bir FANTAZİ.....kusurlu.... Ama kalemin dili ve üslubu saygıdeğer.... ))) : muza:
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
SergeiKa,
Anne, hamile kaldı 1,5 ay sonra ilk defa ilk günlerden itibaren yoğun seks yapmaya başladık. Hamile kalmamın doğal olduğunu düşünüyorum. Çünkü seks neredeyse her gün yapılıyordu
Evet Sergeyka, ve ilk başta senin gerçekliğine 50\50 inanıyordum... Ama 41 yıllık seksin hakkında bu BRAG’ı yazmasan daha iyi olurdu.. ..
Tipik bir hayalperest.... ve görünüşe göre yaşı üç katına çıkmış....(((
:özür dilerim:
17 dakika 19 saniye sonra gönderildi:
Nadya,
Oyuncak bebekler.... peki , onanistik bilim kurgu yazarları.. .. böyle bir forum kakalandı.........(((((((((((
: bilinmiyor:
4 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Tania,
seninle aynı şaka, erkek.....((((
6 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
Yana -Yanochka,
Yanochka bir bilim kurgu dokunuşuyla erkek bir birey... ancak kendi yumurtanızdan hamile kalabilirsiniz (nasırlı) el kıçınıza sokulur ......... Ensest çoğu zaman DAHİ yaratır.... sizin ve 22 yıllık deneyime sahip bir onanist-jinekolog olan arkadaşınız LASKOVY gibi embesillerden ziyade.......( (( (
genel olarak burada
yeterli ve gerçek var mı????????????
Anne, hamile kaldı 1,5 ay sonra ilk defa ilk günlerden itibaren yoğun seks yapmaya başladık. Hamile kalmamın doğal olduğunu düşünüyorum. Çünkü seks neredeyse her gün yapılıyordu
Evet Sergeyka, ve ilk başta senin gerçekliğine 50\50 inanıyordum... Ama 41 yıllık seksin hakkında bu BRAG’ı yazmasan daha iyi olurdu.. ..
Tipik bir hayalperest.... ve görünüşe göre yaşı üç katına çıkmış....(((

17 dakika 19 saniye sonra gönderildi:
Nadya,
Oyuncak bebekler.... peki , onanistik bilim kurgu yazarları.. .. böyle bir forum kakalandı.........(((((((((((

4 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Tania,
seninle aynı şaka, erkek.....((((

6 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
Yana -Yanochka,
Yanochka bir bilim kurgu dokunuşuyla erkek bir birey... ancak kendi yumurtanızdan hamile kalabilirsiniz (nasırlı) el kıçınıza sokulur ......... Ensest çoğu zaman DAHİ yaratır.... sizin ve 22 yıllık deneyime sahip bir onanist-jinekolog olan arkadaşınız LASKOVY gibi embesillerden ziyade.......( (( (
genel olarak burada

- These users thanked the author Eski Şeytan for the post (total 3):
- 6996, Süleyman, Endişeli
-
- Oral stimülasyon
SergeiKa, neden bir sürü kürtaj yaptırmayı deneyesiniz ki? Evet, hayatım boyunca gurur duyacağım bir şey bulamadım (Ve bu kadar çok kürtaj yaptırmak imkansız, hamile kalamaz).
- These users thanked the author Ahlaki for the post (total 4):
- Endişeli, Tanya, Wolffr, andrey.petrov
-
- Orgazm!
Natik,
Buradan, şuradan: Yaşlı Şeytan... Belki... Yapamadım... Ne kürtaj yaptırdım... Ne de doğurttum, doğuramadım.... O kusurlu.

Ah, libidom... Hala hiper durumda...
Öleceğim. Ayakta gömülecekler...

Buradan, şuradan: Yaşlı Şeytan... Belki... Yapamadım... Ne kürtaj yaptırdım... Ne de doğurttum, doğuramadım.... O kusurlu.
Ah, libidom... Hala hiper durumda...
Öleceğim. Ayakta gömülecekler...
-
- Orgazm!
- Total posts: 624
- Registered for: 3 years 1 month
Bir şey seni rahatsız etti SergeiKa, Acaba BUGR’ın oğlu musun yoksa Veronika’nın erkek kardeşi misin? Tamamen berbat durumdayımEski Şeytan: ↑21 Nov 2022, 22:18 Anne, bir buçuk ay sonra, ilk günlerden itibaren yoğun seks yapmaya başladığımızda ilk kez hamile kaldım. Hamile kalmamın doğal olduğunu düşünüyorum. Çünkü seks neredeyse her gün yapılıyordu
- These users thanked the author Vadik for the post (total 3):
- 6996, Eski Şeytan, Endişeli
-
- Oral stimülasyon
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post